Jump to content
Reborn fórum

Blbiny na netu

Coud

Recommended Posts

Vtipna kocka - fakt - tohle vede na stranku o vtipnych kockach

....kocka

Ma odpoved je predevsim pro destu, ale myslim ze prinosna bude i o pro ostatni kterym to prislo vtipne...

- rotten a rozlobeni muzi krvacky a pod - je to hnus o tom neni pochyb. Mam moznost se na to podivat ale nemusim se tam koukat.)

kdyz tam je neco podobnyho reknes si ty lidi sou ale blazni a kasles na to.

Kdyz zrona prozivas nejake to tezzi pubertalni obdobi nebo

ses dusevne nemocnej jedinec tak se ti to libi se ti to a vyhledavas to dal.

Ale neco jinyho je teoretizovat, a neco jineho je realizovat.

Co byste delali kdyby se zabila, nebo kdyby se nejak hnusne poranila (koukajici kosti a strikajici krev).

Kocky se pohybujou tam kde bydlej, je pravdepodobny ze ji ma nekdo rad, ze to je neci kocka.

Jak byste to vysvetlovali jejimu majiteli. Co kdyby to byl nejakej ten typ "napred mlatim a pak se ptam"?

To ze jste meli tentokrat "stesti" a nic se nestalo dokonce jste se u toho pobavili neznamena ze se to nestane priste.

EDIT: keny byl si rychlejsi :)

Edit: upraven link na I can has chesburger

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
Vtipna kocka - fakt - tohle vede na stranku o vtipnych kockach

....kocka

Ma odpoved je predevsim pro destu, ale myslim ze prinosna bude i o pro ostatni kterym to prislo vtipne...

- rotten a rozlobeni muzi krvacky a pod - je to hnus o tom neni pochyb. Mam moznost se na to podivat ale nemusim se tam koukat.)

kdyz tam je neco podobnyho reknes si ty lidi sou ale blazni a kasles na to.

Kdyz zrona prozivas nejake to tezzi pubertalni obdobi nebo

ses dusevne nemocnej jedinec tak se ti to libi se ti to a vyhledavas to dal.

Ale neco jinyho je teoretizovat, a neco jineho je realizovat.

Co byste delali kdyby se zabila, nebo kdyby se nejak hnusne poranila (koukajici kosti a strikajici krev).

Kocky se pohybujou tam kde bydlej, je pravdepodobny ze ji ma nekdo rad, ze to je neci kocka.

Jak byste to vysvetlovali jejimu majiteli. Co kdyby to byl nejakej ten typ "napred mlatim a pak se ptam"?

To ze jste meli tentokrat "stesti" a nic se nestalo dokonce jste se u toho pobavili neznamena ze se to nestane priste.

jj, adolescentni vek mam desitku roku za sebou a i v te dobe bych se tomu nezasmal..

neni to o kockach ale ... Nedovedu pochopit .. zas to neni takova blbina..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...