Darek4 Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 to sis musis s necim plist pane high aco, tolik erotiky tam zase neni !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monk18 Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 htp://www.xxxxxxxxxxxxxxxxx.com/pages/fullmovies/full1.shtmlhtp://www.xxxxxxxxxxxxxxxxx.com/pages/fullmovies/full2.shtmlhtp://www.xxxxxxxxxxxxxxxx.us/ Linky nad 18rokov editoval k3dt: hentai != Anime. Blok na forum na tyden. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 Videl nekdo Bo-bobo Bo-bobobo? Premejslim jestli si to mam stahnout... Videl jsem zatim jen EP1 a je to prinejmensim zvlastni : part 1: http://youtube.com/watch?v=T_bvmFK_E78part 2: http://youtube.com/watch?v=Soe5yrtfzcMpart 3: http://youtube.com/watch?v=V2TjwsKZma8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tulpik Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 Videl nekdo Bo-bobo Bo-bobobo? Premejslim jestli si to mam stahnout... Videl jsem zatim jen EP1 a je to prinejmensim zvlastni : part 1: http://youtube.com/watch?v=T_bvmFK_E78part 2: http://youtube.com/watch?v=Soe5yrtfzcMpart 3: http://youtube.com/watch?v=V2TjwsKZma8 A ty titulky Nebo jako ze by ses dival jen na obrazky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 Je to anglicky o_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
tulpik Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 Je to anglicky o_o Aha omg, to je tim, ze nemam zapnutej zvuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek4 Posted September 11, 2006 Report Share Posted September 11, 2006 Videl nekdo Bo-bobo Bo-bobobo? tohle anime nechci videt je to prilis ... straslive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dasn9k Posted September 17, 2006 Report Share Posted September 17, 2006 nikdy sem na anime nekoukal a ani mÄ nezajímalo, pak sem u kamárada zhulenej kokal na Ghost in the shell a byl sem celkem překvapenej jak se mi to líbilo a a bavilo mÄ to...no a před 3 dny mi přines 6 dílný anime FLCL (fooly cooly ???) a to je teda fakt halda...nevim jak na tom jste vy, ale pro mÄ jako pro ne(otaku?) jeÄtÄ se v tÄch názvech a přirovnáních moc neorientuju to byl parádní zážitek a rozhodnÄ bych doporučil na to mrknouttady jenom par kritik pro udÄlání si alespoř nějakýho obrázku:http://www.csfd.cz/film.php?top=1&id=92930 btw. jestli to nÄkdo vidÄl, nebo uvidí, prosim postnÄte sem svuj názor..dík jinak Naruto sux ----------------------------------------------------------------------------------------------------------tak sem mrknul na to Bo bobobo(btw.jméno hlavního hrdiny) a jako sry, ale blbost nejvÄtÄí nechápu jak nÄkdo dospÄlej muže na něco takovýho koukat....po tomhle sem pochopil že je anime a "anime" ...nevim, ale hrdina bojující za přežití vlasů, chrání je před zlejma vlasozlodÄjema a jeho superschopnost sou dlouhý supersilný chlupy z nosu a to mu navíc jeÄtÄ žije v nose nějaká havÄÂť fakt megalol a to sem jeÄtÄ zapomÄl zmínit veverky pod odklapÄcíma vlasama....ne na tohle fakt nikdo nekoukejte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Payne31 Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 jinak Naruto sux :flirt: něco snad proti Narutovy Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 ...nevim, ale hrdina bojující za přežití vlasů, chrání je před zlejma vlasozlodějema a jeho superschopnost sou dlouhý supersilný chlupy z nosu a to mu navíc ještě žije v nose nějaká havěÂť fakt megalol a to sem ještě zapoměl zmínit veverky pod odklapěcíma vlasama....ne na tohle fakt nikdo nekoukejte Ja si to stahnul a uz jsem neco i zkouknul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirke Posted September 21, 2006 Report Share Posted September 21, 2006 Moje nejoblibenejsi Anime je bezpochyby X-1999 ^--^. Bohuzel... nemam tuseni, kde se da stahnout, ale mam na DVD Japonsky s Anglickýma titulkama... to se toho jeden o Japonstine dozvi ^^;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jammore Posted September 21, 2006 Report Share Posted September 21, 2006 Tak já toho zatím naneÄtÄstí moc nevidÄl. Ale Ghost in the shell I i II jsou fajne, i když Ika je mnohem lepÄí. Princezna Mononoke je skoro jedinej film co pronikl do TV, ale tak íşchvatná mi nepřiÄla. No, ale vidÄl jsem Hellsing, který mne absolutnÄ nadchnul. No a taky od kamaráda mám kompletní ságu Slayers - tři epizody a asi 10 filmů. Nevím to teÄ přesnÄ. Je to prima oddechovka, mám to v japonÄtinÄ s anglickýma titulkama No a málem bych zapomnÄl na Vampire Hunter D, u kterého nemůžu za boha sehnat první díl Jsou jen dva, ne? Bloodlust a 1983 nebo jak se jmenuje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pogy Posted September 22, 2006 Report Share Posted September 22, 2006 X je dobry no a da se nadherne stahnout z IRC nebo z torrentu Jammore: to ze mas kompletni Slayers ti zavidim ja sem zatim videl jenom prvni radu a uplne sem se u toho valel smychem i kdyz to mam v anglickym dabingu tak to je skvely jo a hlavne kdo to chce videt BACHA na to abyste si nestahli spanelsky dabing to se neda skoro poslouchat a Hellsing si oblibily snad vsechny co znam a videli to jinak vsem fanouskum mecha doporucuju anime Eureka Seven je to nejlepsi mecha anime co sem zatim videl a ti co se chteji poradne zasmat od srdce musi videt "Full Metal Panic! Fumoffu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulric Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Pokud jde o mecha tak Gundam Seed zklame málokoho Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Pokud jde o mecha tak Gundam Seed zklame málokoho Jsi muj clovek, ulricu Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Jdu do toho.. i kdyz to ma 12GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silence Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Jsi muj clovek, ulricu Můj taky, dobrý výbÄr V nedÄli byl poslední díl Blood+, tomu kdo to jeÄtÄ nevidÄl doporuÄuji.Dokonce se dá stáhnout s Äeskými titulky: http://totan.manga.cz/ Ja teÄ stahuju komplet Slayers což má asi 28GB OMG doufám že to stojí za to Link to comment Share on other sites More sharing options...
pogy Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Silence: doufam ze nejses moc narocnej na grafiku anime protoze Slayers je trochu starsi aůe zarucuju ti ze te humorem nezklame Link to comment Share on other sites More sharing options...
Payne31 Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Silence: doufam ze nejses moc narocnej na grafiku anime protoze Slayers je trochu starsi aůe zarucuju ti ze te humorem nezklame jj přesnÄ je to halda nejvÄtÄí /heh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirke Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 X je dobry no a da se nadherne stahnout z IRC nebo z torrentu Jammore: to ze mas kompletni Slayers ti zavidim ja sem zatim videl jenom prvni radu a uplne sem se u toho valel smychem i kdyz to mam v anglickym dabingu tak to je skvely jo a hlavne kdo to chce videt BACHA na to abyste si nestahli spanelsky dabing to se neda skoro poslouchat a Hellsing si oblibily snad vsechny co znam a videli to jinak vsem fanouskum mecha doporucuju anime Eureka Seven je to nejlepsi mecha anime co sem zatim videl a ti co se chteji poradne zasmat od srdce musi videt "Full Metal Panic! Fumoffu" Kdyz uz jsme u toho, kdyz jsme s hakumou delaly AMV z X na I like to move it .... to taky nebylo zrovna na pohrebni vyraz xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daisuke Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Kdyz uz jsme u toho, kdyz jsme s hakumou delaly AMV z X na I like to move it .... to taky nebylo zrovna na pohrebni vyraz xD Důkaz, že parodie se dá udÄlat na vÄechno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkadlec Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Moje nejoblibenejsi Anime je bezpochyby X-1999 ^--^. Bohuzel... nemam tuseni, kde se da stahnout, ale mam na DVD Japonsky s Anglickýma titulkama... to se toho jeden o Japonstine dozvi ^^;;; Ripicek by nebyl? No a taky od kamaráda mám kompletní ságu Slayers - tři epizody a asi 10 filmů. Nevím to teÄ přesnÄ. Je to prima oddechovka, mám to v japonÄtinÄ s anglickýma titulkama Mas link na torrent? mam jen prvni serii a ZOUFALE shanim ty dalsi dve. No a málem bych zapomnÄl na Vampire Hunter D, u kterého nemůžu za boha sehnat první díl Jsou jen dva, ne? Bloodlust a 1983 nebo jak se jmenuje...Bloodlust muzu dodat. BTW IMHO Vampire hunter D nic moc. Z upiraren je podle mne Hellsing postatne lepsi. A to nemluvim o Vampire princess Miyu. Vrele doporucuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jammore Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Bohužel torrent Slayers nemám, kdysi jsem to stáhnul od kamaráda z asi 40 CDs a po torrentech tím pádem nepátral. Leda, že bys byl z Prahy A mám to v japonÄtinÄ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Oni se distribujou anime v nejakym jinym jazyce nez japonstina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jammore Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Kupodivu mám kus anglicky a vypadá to divnÄ... teda zní... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.