Thror Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Aký vysoký skill líşÄtenia máp je potrebný na jednotlivé lvly mapiek? Na lvl5 to bude asi 100%, ale tie nižčie neviem odhadníşÂť a btw, rozlíşÄtenie mapy je automatický íşspech, alebo je tam nejaká menčia Äanca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted April 26, 2006 Author Report Share Posted April 26, 2006 Aký vysoký skill líşÄtenia máp je potrebný na jednotlivé lvly mapiek? Na lvl5 to bude asi 100%, ale tie nižčie neviem odhadníşÂť a btw, rozlíşÄtenie mapy je automatický íşspech, alebo je tam nejaká menčia Äanca?27883[/snapback]nereknu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Dale je potreba lupa prislusneho elementu.27738[/snapback]padla mi mapa z goblina.. cize predpokladam ze je lvl1. v alberte som nasiel npc na lupy, spravil prvu lupu co prisla pod ruku(vodnu ) a pouzil ale napisalo ze nemam u seba mapu... takze na kazdy lvl mapy je potrebna ina lupa alebo to je nejaka chybka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 jj jinej element na ruznej druh mapy Link to comment Share on other sites More sharing options...
KILLER BEAN Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Aký vysoký skill líşÄtenia máp je potrebný na jednotlivé lvly mapiek? Na lvl5 to bude asi 100%, ale tie nižčie neviem odhadníşÂť a btw, rozlíşÄtenie mapy je automatický íşspech, alebo je tam nejaká menčia Äanca?27883[/snapback]mno Mitheress to uz pisal ^^...Potrebna uroven skillu na lusteni map podle lvl mapy je ((lvl mapy-1)*20). ...27738[/snapback] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bystro Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Pekny pekny...Co takle Luck/Dex??Nemohlo by mit vliv kdyz uz ne na to,ze mapu vylustim,tak aspon na to,ze pri neuspechu nezmizi? /hmm Zatim si je budu skovavat a uvidime...mno eventik..beztak bude v nakou krestanskou hodinu a ja tu byvam povetsinou v nekrestanske /heh Jinak se temer da predpokladat,ze pribyla jedna mapka lehci a a jedna tezzsi-aspon tam kde padaval lvl1 neska pada2..a je fakt ze uz straze z 2 {dnes asi 3} byly celkem obtizny,nic moc pro solistu,minimalne priest a zabijak{melee/hunt} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted April 26, 2006 Author Report Share Posted April 26, 2006 Pekny pekny...Co takle Luck/Dex??Nemohlo by mit vliv kdyz uz ne na to,ze mapu vylustim,tak aspon na to,ze pri neuspechu nezmizi? /hmm Zatim si je budu skovavat a uvidime...mno eventik..beztak bude v nakou krestanskou hodinu a ja tu byvam povetsinou v nekrestanske /heh Jinak se temer da predpokladat,ze pribyla jedna mapka lehci a a jedna tezzsi-aspon tam kde padaval lvl1 neska pada2..a je fakt ze uz straze z 2 {dnes asi 3} byly celkem obtizny,nic moc pro solistu,minimalne priest a zabijak{melee/hunt}27926[/snapback] Pridat jde vse jen by se ale zbytecne natahoval item script a ja se to snazil udelat co nejmensi ale popremyslim nadtim a mozna tam jedna podminecka pribude edit: neco k mobum .. ty se generuji s databaze podle lvl mapy a lvl monstra ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Lupy se daji sehnat nekde v Alberte. Krumpac porad stejne.27738[/snapback]potrebujem radu.. zhanam krompac a akosi neviem kde je "porad stejne" Pobliz Einbrochu... no tak to si mi pomohol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted April 26, 2006 Author Report Share Posted April 26, 2006 potrebujem radu.. zhanam krompac a akosi neviem kde je "porad stejne" 27932[/snapback]Pobliz Einbrochu... DB vyresim rano Link to comment Share on other sites More sharing options...
hondzik Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 potrebujem radu.. zhanam krompac a akosi neviem kde je "porad stejne" 27932[/snapback]porad stejne znamena ein_fild04, souradnice 33, 149 sry conste /kis btw krumpac je na vsechny levely map stejnej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 porad stejne znamena ein_fild04, souradnice 33, 149 sry conste /kis btw krumpac je na vsechny levely map stejnej?27934[/snapback]huaa diky... si moja zachrana /kis Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrubka Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 skill mas autiomaticky na 0...a kde sezenes mapy...zkus tu online databazi... 27860[/snapback]mhh vsem diky uz to docela chapu ale kdyz ten skill mam na 0 tak jak muzu zacit lustit Link to comment Share on other sites More sharing options...
KILLER BEAN Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 ktoru lupu treba na ktoru mapu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KILLER BEAN Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 mhh vsem diky uz to docela chapu ale kdyz ten skill mam na 0 tak jak muzu zacit lustit27938[/snapback]no podla toho vzorca ((lvl mapy-1)*20) => ((1-1)*20)=0*20= 0takze staci ti na lvl 1 mapu skill 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 killer: to je tajny ;-) musime si odzkouset :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 ktoru lupu treba na ktoru mapu? 27939[/snapback]Tie lupy máÄ u toho NPC usporiadané postupne po lvloch...zemná na lvl1 a magická na lvl5...(podÂľa mřa je to očividné už podÂľa prístupnosti elementov na lupy...) btw, už sme skíşÄali vÄera v noci (respektive dnes veÂľmi skoro ráno) vykopaÂť jeden poklad, s pomocou mapy lvl1...a výsledok bol veÂľmi uspokojujíşci Myslím že aj tie nižčie lvly máp sa oplaÂťí vykopávaÂť... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted April 27, 2006 Author Report Share Posted April 27, 2006 Tie lupy máÄ u toho NPC usporiadané postupne po lvloch...zemná na lvl1 a magická na lvl5...(podÂľa mřa je to očividné už podÂľa prístupnosti elementov na lupy...) btw, už sme skíşÄali vÄera v noci (respektive dnes veÂľmi skoro ráno) vykopaÂť jeden poklad, s pomocou mapy lvl1...a výsledok bol veÂľmi uspokojujíşci Myslím že aj tie nižčie lvly máp sa oplaÂťí vykopávaÂť...27942[/snapback] Ok neco reknu 1lvl je staveny tak aby to zmakl kde kdo a drop je zameren na taming itemy...2lvl da kde kdo drop je takovej prumernej3lvl chce to aspon priest + dmger uz srandovnejsi drop i nejakej ten equip + usable items4lvl chce to partu zamerene hlavne na equip 5lvl buh nas ochranuj xD drop predevsim 4 lvl equip + nejake perlicky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Jinymi slovy na lvl 5 radeji nechodit nebo mit 0 v base i job on takovej thanatos neni sranda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted April 27, 2006 Author Report Share Posted April 27, 2006 Jinymi slovy na lvl 5 radeji nechodit nebo mit 0 v base i job on takovej thanatos neni sranda 27958[/snapback] mobici s lvl 99 tam nejsou konci to tusim na 96 tak klidne jdete Link to comment Share on other sites More sharing options...
hondzik Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Tak sem asi slepoun nejvetsi. Rozlustil sem mapu, dorazil na misto prohledal to kolem souradnic uvedenych na mape(nekde si psal, ze souradnice neukazujou presne misto pokladu) a nic sem nenasel. /sob Bud delam neco blbe nebo nvm. /hmm edit: sem hrozna lama , zapomen na to co sem tu napsal Link to comment Share on other sites More sharing options...
KILLER BEAN Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Tie lupy máÄ u toho NPC usporiadané postupne po lvloch...zemná na lvl1 a magická na lvl5...(podÂľa mřa je to očividné už podÂľa prístupnosti elementov na lupy...)27942[/snapback]no asi ze nie,ked som zobral Magicku lupu ohne a lustil som mapu lvl 2,napisalo mi to ze nemam mapu...takze si asi na omyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted April 27, 2006 Author Report Share Posted April 27, 2006 no asi ze nie,ked som zobral Magicku lupu ohne a lustil som mapu lvl 2,napisalo mi to ze nemam mapu...takze si asi na omyle27969[/snapback] ses si jistej ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hondzik Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 nemeli by bejt vsichni strazci pokladu agressive? sem mi po vykopani asi jeden odportnul pryc(nebo utek) a protoze sem musel odejit, tak sem ho nemoh hledat po mape. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakashima Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Mas aspon nakou predbeznou predstavu o terminu ,kdy by se mel konat ten event?...mapy si poctive schovavam a nelustim ...jak si doporucoval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted April 27, 2006 Author Report Share Posted April 27, 2006 nemeli by bejt vsichni strazci pokladu agressive? sem mi po vykopani asi jeden odportnul pryc(nebo utek) a protoze sem musel odejit, tak sem ho nemoh hledat po mape.27975[/snapback] Vzhledem k tomu ze jsou monstra vybirana podle lvl tak jsou i nonagro a nekteri i portuji je to tak zajimavejsi... mas hodinu na to aby jsi ho nasel a zlikvidoval pote se misto resetne. Mas aspon nakou predbeznou predstavu o terminu ,kdy by se mel konat ten event?...mapy si poctive schovavam a nelustim ...jak si doporucoval.27976[/snapback] po dnesnim restartu bude questik. event nevim neni moc casu. mno lol skusil som vsetky okrem tej poslednej...a ani 1 mi nesla XD27979[/snapback] A mas dostatecny skill ? Ja si lustim vsechny mapky vesele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.