Jump to content
Reborn fórum

Lovci pokladu

Mitheress

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply
  Moon said:

No jestli to je jako driv, tak se pouzije jen jedna a po hodine(nebo kolik to je ... :)) muzes kopat znova.

Vykopes poklad, pozabijas vsetkych strazcov, vyberes truhlicu a mozes kopat dalsi. Netreba cakat. Ja som raz mal 4 mapy na jedno miesto a ziadne cakanie.

Len si daj pozor na portujucich mobov, najme creamy. Ak ti nepojde vybrat truhlica, znamena to ze ti nejaky zdrhol a mozes ho hladat po celej mape :thumsup4:

tyrex said:

Vykopes poklad, pozabijas vsetkych strazcov, vyberes truhlicu a mozes kopat dalsi. Netreba cakat. Ja som raz mal 4 mapy na jedno miesto a ziadne cakanie.

Len si daj pozor na portujucich mobov, najme creamy. Ak ti nepojde vybrat truhlica, znamena to ze ti nejaky zdrhol a mozes ho hladat po celej mape :)

hehe, to znam, creamy jsou potvory :):) uz kolikrat jsem je hledal po mape pekne dlouhou dobu. potvurky se porad portovali :thumsup4:

hmm, tak jsem pred chvilkou sel vykopat poklad. Objevili se strazci, ty jsem vsechny pozabijel, ale truhlu jsem nedostal... :D Tak sem potom zkousel prolezat celou mapu jestli se nahodou nejaky strazce neportl ale nikde nic. Mezi strazci byl i creamy,ale toho se mi podarilo zabit jako prvniho...

tak kde by mohla byt chyba?

Skywalker said:

hmm, tak jsem pred chvilkou sel vykopat poklad. Objevili se strazci, ty jsem vsechny pozabijel, ale truhlu jsem nedostal... :D Tak sem potom zkousel prolezat celou mapu jestli se nahodou nejaky strazce neportl ale nikde nic. Mezi strazci byl i creamy,ale toho se mi podarilo zabit jako prvniho...

tak kde by mohla byt chyba?

Napis mi prosim misto a souradnice resp id mapy... mrknu na to misto jestli nahodou nesummonuje neco na zakazane misto.

Server je blbej a muze se stat ze se bude snazit neco vysumonit na CELL_CHKNOPASS policko (proste tam kam se neda zadnym zpusobem dostat) a tim padem mas o strazce min protoze server se ho nesnazi vysumonit znova na jinou pozici => quest se stane nesplnitelnym.

Reseni je vybrat takovou lokaci na spawn strazcu kde je nejlip 5x5 policek okolo volny misto. Mam navic takovy pocit ze v novejsich verzi serveru je tohle opraveny.

Mitheress said:

Napis mi prosim misto a souradnice resp id mapy... mrknu na to misto jestli nahodou nesummonuje neco na zakazane misto.

takze bylo to na gef_fild04 174, 348

pred chvilkou jsem zkousel druhou mapu, gef_fild05 258, 274 objevil se jen ghostring s giant whisperama. s pomoci jednoho assasina (Tulak) se nam ho podarilo zabit, ale take ta truhla nevypadla...

Skywalker said:

takze bylo to na gef_fild04 174, 348

pred chvilkou jsem zkousel druhou mapu, gef_fild05 258, 274 objevil se jen ghostring s giant whisperama. s pomoci jednoho assasina (Tulak) se nam ho podarilo zabit, ale take ta truhla nevypadla...

ted jsme s kamosem zkouseli dalsi mapu cmd_fild06 105, 279, pomlatili vsechny strazce a zase nic...

ale chvilku pred tim se nam povedly dve mapy na cmd_fild08 a cmd_fild09. Alespon neco :confused1:

Mitheress said:

Chtel bych rict, ze ted nebudu mit moc cas to resit. Nechci se nechat vyhodit ze skoly :cray:

v pohode, to neni tak dulezite. je to preci jen hra :cray:

Hlavne at te nevyhodi ze skoly, to by byla skoda

Robinson said:

Asi sem si nejdriv mel precist tenhle topic :P Sem huntil mapy a rovnou je lustil..

Uz mam skill na 10% tedka uz neni nejaky NPC co by naucilo za mapky rychleji?To se ted musi huntit mapy a pridavat po 0,1%?

na prvych 10% bolo NPC od 10% si musis huntit mapy a pridavat po 0.1% :) pozri si prve miesta v rebricku kolko ich minimalne museli vyhuntit....

taky mensi navrh co keby sa z map pokladov pri vylusteni dalo naucit to 0.1% na 100%?z treningovej by stale mohla byt stale ta nejaka percentualna sanca.normalna mapa ma predsa mensi drop a este treba na to nejake suroviny :D

KILLER BEAN said:

na prvych 10% bolo NPC od 10% si musis huntit mapy a pridavat po 0.1% :) pozri si prve miesta v rebricku kolko ich minimalne museli vyhuntit....

taky mensi navrh co keby sa z map pokladov pri vylusteni dalo naucit to 0.1% na 100%?z treningovej by stale mohla byt stale ta nejaka percentualna sanca.normalna mapa ma predsa mensi drop a este treba na to nejake suroviny :angel_not:

taky jsem o tom uz premyslel :) uvidime uvidime :)

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...