Nanaki Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 ...mne tam chyba ta agi aby si mal aj niaky slusny aspd ktory tiez na gw treba, int by som nechal na 1, skoda do toho davat len aby si mal o trosku vyssiu obnovu sp, hmmm...20732[/snapback]Pokud bude na GW používat jen Sonic, tak ASPD zase tolik nepotřebuje... viz. : Antoaneta Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD/lv Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 mno takze bych poprosil zhodnotit tenhle build str 82+18 +bls vysledna hodnota 110agi 1+xxvit 52+3int 90dex 40 +10luck 1+xx ide o sina vyuzivajuceho efektne all skils na gw samozrejme sb+sd+grimm+...nie je odkazany len na crity pretoze crit sinXa sfukne na gw vacsina charov...a moze nahodit tri crit jur pripadne inu variantu na empo da edp a atk spd je moc hezky a netreba k tomu ani agi druha alternativastr 72+18+bls 100agi 1+xxvit 64+3int 90dex 40+10luck 1+xx moj nazro je ze agi sinom uz odzvonilo...mne sa to moc nepaci ale taka je doba.. pretoze crit sin sa ochudobni o sonic s edp to je nice dmg agi sin o soul brejker destrojer to je jedno takze asi takto este otazka od coho zavisi delay soul destroyera ??? takze dik klidne ma opravte ked sa mylim inak eq na gw thara + nejaky dager +10 gladius nakartovany popripade 2 x sin dager ale to uz je hafo hp ide mi o to ze na gw zabijem skor ako zabiju mnaLORD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 SBr(SoulBreaker/Destroyer) Sini vetsinou nosi jako zbrane kartovane Haedongumy[2] -> maji v kazde ruce jeden, obcas prehazuji na tharu kdyz de do tuheho....A tomu ze na GW zabijes driv nez zabiji tebe bych taky moc neveril, jednak je SBr ranged skill, takze Defending Aura/Pneuma te vyridej a pri GW redukcich ti SBr upotuje kazdej koho nesundas na jednu ranu, protoze SBr ma strasnej delay(redukovanej puze stringama pokud vim). Link to comment Share on other sites More sharing options...
BĹ�itva Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Na czechru by breaker sin nebyl zas až tak Äpatnej nápad vzhledem k čiroké dostupnosti ice picku Jedna ruka ice pick, druhá saber se třema zipperama a jedem! Let´s break some ass! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD/lv Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 hmm tak k tomu sdestroyeru jasne pneuma a ine veci ta vyradia to je pravda a koli tomu mas sonic a edp ...ale na gw sa casto stretnes sam 1na1 a tam ti v pohodke sbr staci hunt wizz alebo neco podobne je dost problem ubuchat critami resp na nich minut edp by bola skoda .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 hmm tak k tomu sdestroyeru jasne pneuma a ine veci ta vyradia to je pravda a koli tomu mas sonic a edp ...ale na gw sa casto stretnes sam 1na1 a tam ti v pohodke sbr staci hunt wizz alebo neco podobne je dost problem ubuchat critami resp na nich minut edp by bola skoda ....22462[/snapback]Samotna wizna/hunt s tebou bojovat nebude, neni prece sebevrah. Wiz te zmrazi/da SC a zdrhne k ostatnim, Hunt da past a taky se vypari, pokud nejsou pitomi.A nemusis hned nahazovat EDP, Hunty/Wize ktery nemaj VIT bys mel zabit i normalnim Sonicem..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD/lv Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Samotna wizna/hunt s tebou bojovat nebude, neni prece sebevrah. Wiz te zmrazi/da SC a zdrhne k ostatnim, Hunt da past a taky se vypari, pokud nejsou pitomi.A nemusis hned nahazovat EDP, Hunty/Wize ktery nemaj VIT bys mel zabit i normalnim Sonicem.....22474[/snapback] jak chces trafit hunta sonicom na to crit sin nema dex ... tym sa ten build ochudobni o dost v poho skill ... mno neviem hovorite ze ten sbr je hodne pomalej?LORD Link to comment Share on other sites More sharing options...
safik Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 jak chces trafit hunta sonicom na to crit sin nema dex22481[/snapback]SB hit bonus, sonic acceleration hit bonus, srovnatelnej lvl, 20-40 dex a flee redukce na gw a nevidel bych to tak cerne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BĹ�itva Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 A agi mam taky hafo takze super aspd. Britva vi 22464[/snapback]Můj build nemá hafo agi, má agi tak akorát. Jestli chces vazne zabijaka udelej si Antoanetu 2 Sice se spoleha jen na sonic ale kdyz to vidim nekde pobliz tak pred tim utikam Jj, ale empo s tim nerozbijeÄ (ukázka aspd ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 jak chces trafit hunta sonicom na to crit sin nema dex ... tym sa ten build ochudobni o dost v poho skill ... mno neviem hovorite ze ten sbr je hodne pomalej?LORD22481[/snapback]A i kdybys ho netrefil, tak si vem nejakou zbran se stun statusem a pres envenom ho stunni, ve stunu ho trefis vzdycky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BĹ�itva Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 S funkÄní sonic acceleration neni hunt/sniper na gw problém. V pvp to je něco jinýho Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD/lv Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 co je antoaneta2 nehravam na tomto servery ale myslim si ze je to (sinX nektereho z gm co si ho urobil aby bola dobyta pronta1 take nieco som pocul XD )LORD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Nasel sem velice pekny sinX guide, takze hezky cteni preju Berserkerz Crit's Assassin Cross Guide Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 huh... soul breaker pre DD sina? Ccc A DD sin bez Meteoru? CCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantine Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Juuu vidim ze se tu o me tvrde debatuje Ja ten build udelal jen proto ze do me rejpali lidi ze bude k hovnu a ze to neni sance naexpit... a prekonalo to i moje ocekavani Maule koukal jsem na tu prirucku pro sinX a maji tam spatnou zbran pro SB ... prej owerpowered infik xD kluci neznaji owerpowered várijous jur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Mozna ani various nemaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Juuu vidim ze se tu o me tvrde debatuje 23046[/snapback]Btw : na CzechRO se o tobÄ debatuje jeÄtÄ víc... /gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
B�itva Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Podle me s tvoji str se to musi expit o hodne lip nez treba me A uz to neni various jur ale specialized jur Ted nevim jestli specialized nebo specialited kazdopedne various uz to neni 23049[/snapback] Ani jedno Specialty jur to je Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD/lv Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Juuu vidim ze se tu o me tvrde debatuje Ja ten build udelal jen proto ze do me rejpali lidi ze bude k hovnu a ze to neni sance naexpit... a prekonalo to i moje ocekavani Maule koukal jsem na tu prirucku pro sinX a maji tam spatnou zbran pro SB ... prej owerpowered infik xD kluci neznaji owerpowered várijous jur 23046[/snapback] este by ma zaujimalo kde a jak si to expil ale aby som nebol OT tak mi to napis pm please ...a zaujimalo by ma ako vplyva na dmg sbr left a right hand mastery a na celkovy dmg sonicu s edp katar mastery trebars 8 a 10 .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 l/r hand mastery nijako, to sa pouziva iba ak mas v rukach dve zbrane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD/lv Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 l/r hand mastery nijako, to sa pouziva iba ak mas v rukach dve zbrane.23500[/snapback] hmm tak to napisem aby pochopili aj ti menej chapavy ked mam v rukach dve diky a dam sbr(soul braker)aky bude ak bude rozdiel v dmg trebars ak mam obe dager mastery na 5 a napr ak mam right na 5 a left na 3 ? taktiez ma zaujima aky velky vplyv ma katar mastery na dmg sonicu proste rozdiel v dmg dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Mno při dual wieldu bez mastery ti brutálnÄ klesne dmg, tuÄím že na 50% pro main hand a 30% pro offhand. Body v left/right ti ten postih snižujou, až na lvlu 5 dáváÄ 100% dmg main hand a 80% off hand.(Ty procenta ovlivní zřejmÄ jen atk zbranÄ, str, bonus ze str/10, karty na % dmg. Karty s +atk - skeleton, zenorc, andre, zipper bear... - nejspíÄ přidávají pořád stejnÄ.) edit: Aha, nepřeÄet sem si dobře otázku, psal jsem úplně něco jinýho. Tohle platí standardnÄ pro obyÄ íştoky s dvÄma zbranÄma, o soul breakeru radči /... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baldicek Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Right a Left Hand mastery nema vobec ziadny vlpyv na velkost dmg pouzitim Soul Breakeru, dokonca ani (over)upgrade zbrane v lavej ruke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Jak přesnÄ funguje Poison react? DÄkuji za odpovÄÄ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Dřív fungoval takhle: NahodíÄ ho na sebe, trvá asi minutu. Když dostaneÄ první zásah s poison elementem, ten íşder tÄ missne a ty vrátíÄ zpátky ránu s bonusem na hit, crit a dmg. Po tý ránÄ se react zruÄí. V pvp proti jinýmu sinovi, kterej si nahodil enchant poison, to při 100 str s 3x hurricane gladius dávalo doubleattack za 2x 1,4k. No a teÄ je to jinak, už to nejde hodit na jiný lidi, jen na sebe, zapneÄ, trvá to minutu (nebo to spadne, když vycounterujeÄ vÄechny zásahy). Když tÄ něco trefí, cokoli, i jiné elementy než poison, máÄ Äanci (50% + skill lvl x 5%) vrátit ránu envenomem. A tÄch ran vrátíÄ (skill lvl / 2), na lvl 10 6 zásahů. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.