.Jakubicek. Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 Tak tady je slíbené video ze vÄerejÄka pekny video,pekna akce,zkusim nekdy dat dohromady partu a zajit tam,rad bych zkusil jednu starou dobrou vec na neho,ktera by mela usnadnit jeho smrt Jenom mala prosba az priste zase budete vedet ze nejdete na GW tak mi to prosim nekdo napiste,zbytecne si pak delam cas na to a jak rikam bez vas jsou GW onicem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo235 Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 Zdravim:) Chcel by som sa spytat nieco ohladne upladovania videa. Sem tam si aj ja spravim take malo videjko z GW ktore vacsinou nezverejnujem aj kvoli pomalemu netu a kvoli tomu ze nemam cas...No niekedy by som chcel aby si to vedeli stiahnut aj moji znamy a pod.Dnes som skusal uploadovat video z GW 17.2.2007 najprv na filefactory ale tam mi to neslo (myslim, ze to bolo kvoli vypadkom internetu)Potom som skusal share.am ale tam to bolo takisto neuspesne. Neskor som skusal edisk.cz ale vysledok bol stale rovnaky.Potom som si spomenul na jahyho ftp. A tak sa ta jahy chcem spytat ci je nejak mozne aby som na to tvoje FTP mohol uploadnut jedno video z GW (260+- mb).Odpis mi tu alebo na ICQ: 224-656-426 Vdaka Po pripade ked niekto mate nejaky dalsi sposob ako to uploadnem tak ho privitam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 Kolik guild tvoří alianci Friends + R.N.R. ? JeÄtÄ Korikatamari, Natinka a 19 trpasliku a Sweetkills? pár GW zpátky Alde pro Xeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 A mám tu jednu žádost na sosaÄe z mojeho FTPJsou povoleny pouze 2 připojení na 1 IP. Tak si prosím nastavte ty download managery co používáte Opravdu se mi nelíbí 5 neíşspÄÄných pokusů o připojení každou vteřinu po dobu třeba 1 hodiny. Zaprvé to zbyteÄnÄ zatÄžuje server a zadruhé to neuvÄřitelnÄ prasí log.Pokud se to nezlepÄí, budu rozdávat odmÄny v podobÄ např. hodinových IPbanů Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1 Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 Kvůli technickým problémům sem o pár videí přiÄel a videa z 26.2 a 28.2 sem musel spojit Takze se bafte a nezapomeřte předtim na kafe aby ste neusnuli přecijen je to delÄí než obvikle. ftp://ragnarokvideo:downloadvideo@jahy.sh..._26,28.2.07.mpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 ten link vůbec nefunguje :/tenhle joftp://ragnarokvideo:downloadvideo@jahy.sh..._26,28.2.07.mpg původně sem si to chtěl odpustit ale když sem pak koukal dál na video tak to fakt nejde ... v invu venom knife a masíš paladiny/cruse sonicem a málem se zabiješ /omg a pak venom knifama masíš wizny .. no a asi si budu muset koupit novej monitor nebo grafiku protože sem nějak nemoh přečíst ty písmenka.. na hodně vysokej jas sem si připadal jak v první třídě .. no a na konci místo abys hidnul před JT tak se radši necháš málem zabít (ruwach stál daleko a i tak bych to zkusil když vim jak to funguje a jak má malej dosah..pořád lepší než smrt co tě málem potkala - a neřikej žes to měl spočítaný :X:D ) jinak dobrá akce a docela nejspíš funny GW a super žes to nezrychlil celý to video jináč celkově dobře zpracovaný Link to comment Share on other sites More sharing options...
busva Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Video z stredy 28.2. , 15m, 1Mbps , 130MBlinkPS: ano ja vim ze je tam napsano 1.3., pst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lentilka Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Video z stredy 28.2. , 15m, 1Mbps , 130MBlinkPS: ano ja vim ze je tam napsano 1.3., pst Pekny opravdu pekny, ta pisnicka na konci je uzasna ... hnedka jsem si ji sel sosnout Hlavne se mi libi, ze kdyz je prof sikovnej tak je opravdu tezky ho zabit, skvela prace nohou Busvo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Video z stredy 28.2. , 15m, 1Mbps , 130MBlinkPS: ano ja vim ze je tam napsano 1.3., pst Zdalo se mi to nebo fakt nosis v invu Deadly Poison Bottle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
busva Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Zdalo se mi to nebo fakt nosis v invu Deadly Poison Bottle? Jo,mel sem to v invu pred GW,a zapomel vyhodit ,pak uz na to nebyl cas Btw, ted si koukam nahravky z dnesnich gw, Vladci Emperia prosim reknete yamakatsi ze sanctuary na magnetu nefunguje, porad ho tam haze Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 no hezký video a hudba...ale nad pár vÄcma mi zůstává rozum stát a nÄkterý radči nekomentuju :X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Jo,mel sem to v invu pred GW,a zapomel vyhodit ,pak uz na to nebyl cas Btw, ted si koukam nahravky z dnesnich gw, Vladci Emperia prosim reknete yamakatsi ze sanctuary na magnetu nefunguje, porad ho tam haze Heh diky za upozorneni. Abych se priznal, ani sen nevedel, ze nefunguje. A ze slo i vyvolat, kdyz je to plosny skill. Ale jinak dik za upozorneni ete jednou Jinak sup sup. Ja ci taky videjko Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Vcera to samy.. nejakej priest v hradu u Templars se snazil davat sanctuary na empo u kdyz tam byl magnet... stejne tak nejakej crus/paladin se snazil davat GC a divil se ze mu nefunguje > Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Jo,mel sem to v invu pred GW,a zapomel vyhodit ,pak uz na to nebyl cas Aha, ja sem se divil proc bys nosil DP flasku, kdyz nejsi SinX Link to comment Share on other sites More sharing options...
mat33gh Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Aha, ja sem se divil proc bys nosil DP flasku, kdyz nejsi SinX V niektorych situaciach si etiketa vyzaduje umriet ako gantleman Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Vcera to samy.. nejakej priest v hradu u Templars se snazil davat sanctuary na empo u kdyz tam byl magnet... stejne tak nejakej crus/paladin se snazil davat GC a divil se ze mu nefunguje >< Stejne to oba davali porad.tak nÄkdo třeba hraje bez efektu tak bych je až tak neodsuzoval :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Video z stredy 28.2. , 15m, 1Mbps , 130MBlinkPS: ano ja vim ze je tam napsano 1.3., pst Tu vykryti asury sem teda nechyt ani nahodou.Co to bylo za haluz? Jestli sem spravne koukal tak mas 13k HP. Ghost nebo batorka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 myslíÄ na konci? nebo jakej Äas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Ghost nebo batorka?Pockej... k cemu by mu sakra byla Bathorka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Tu vykryti asury sem teda nechyt ani nahodou.Co to bylo za haluz? Jestli sem spravne koukal tak mas 13k HP. Ghost nebo batorka?13K hp -> thara,beret,ray,ec,asum -> asura za cca par k :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 myslíÄ na konci? nebo jakej Äas? Jj ta ve 14:08 zbylo mu 3555 po asure. Asu ani bles nebylo. To mel monk prazdy sp ne?Nebo ze by opravdu ghostring a ryderik thara a beret delaly takhle moc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
busva Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Jj ta ve 14:08 zbylo mu 3555 po asure. Asu ani bles nebylo. To mel monk prazdy sp ne?Nebo ze by opravdu ghostring a ryderik thara a beret delaly takhle moc? Ghosta sem v zivote na sobe nemel O 20 min vam hodim link na dalsi video Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Jj ta ve 14:08 zbylo mu 3555 po asure. Asu ani bles nebylo. To mel monk prazdy sp ne?Nebo ze by opravdu ghostring a ryderik thara a beret delaly takhle moc?Vezmi si, že takovej průmÄrnej champ dá asuru na GW za 20k, zvláÄtÄ když má na hlavÄ AoA místo carata/CoM 20k*0,7 za asu*0,7 za EC a jsi na asuře za 9800 edit: on sice asu nemÄl, holt champ Äetřil a nedochlastal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dasn9k Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 Ghosta sem v zivote na sobe nemel O 20 min vam hodim link na dalsi video omg...tak to všichni uvidí jak sem děsně lamil livii njn...za profa sem hrál na gw po druhý a v kombinaci s mejma ??lagama??sekama?? či co to vlastně je to vlastně ani jinak dopadnout nemohlo !!! TAKŽE V ŽíDNYM PŘíPADĚ NESPOJOVAT NA TĚHLE GW LIVII S JAHYM !!! edit: nechci rejpat jen se těšim ale 20minut je fuč a link nikde Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 no mÄ by spíÄ zajímala ta asura na konci od toho monka od PF za 0 ... ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.