Kya Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 u PvM ty element brneni fungujou jenom na kouzla...na normalni fyzicky utoky se nevztahujou...ale na WoE se vztahujou na vsechny utoky i elementarni zbrani, ghostring je o tom, ze je problem pouzivat element zbrane, ktery nemaj dostatecnej dmg ani sloty na karty...a podle tabulky elementu ghost property redukuje utok normal property 1728[/snapback]Fyzicke utoky mobov v PvM su neutral element vzdy > ghostring nefunguje.Potom maju este niektore moby zvlastne utoky (= skilly) a na tie el. armory funguju (aspon by mali ). Tie maju vacsinou element prisery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReloadAO Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Ghostring redukuje normal property dmg, coz je vetsina utoku od monster ve hre a funguje i mimo gw/pvp.1602[/snapback]ale mimo pvp gw by nemal fungovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 S ghostringem sem seknul, vsichni ostatni maj pravdu. Dal bych to nerozebiral. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladik Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Dekuji vsem, kteri mi odpovedeli, chtel jsem mit jen jasno, zda se vyplati shanet tyto redukcni karty (ted vim, ze urcite ano, protoze memu MvP buildu budou prave elementarni utoky ublizovat nejvice). U te Ghostring karty jsem se chtel pouze ujistit, zda je pravda to, co jsem slysel a cetl i na jinych forech. Takze diky vam vsem za odpovedi, utvrdily mne v tom, co jsem pouze "tusil". Edit: jen pro jistu , kdyz si navleknu fire armor, uchrani mne pred wind atakem a naopak, pokud jsem tomu spravne porozumnel? (samozrejme tim myslim elementarni atak, ne normal atak). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Edit: jen pro jistu , kdyz si navleknu fire armor, uchrani mne pred wind atakem a naopak, pokud jsem tomu spravne porozumnel? (samozrejme tim myslim elementarni atak, ne normal atak).1833[/snapback]Nie .. Ked budes mat fire armor (pasana kartu v armore) tak wind skillom ti potvora da 100% dmg. Fire skillom ti ale da len 25% dmg.Ak si oblecies bathory kartu (shadow armor), budu ta shadow skilly missovat. Funguje to podla klasickej element tabulky. Pozeral som sa este na tie skilly kvoli tebe a musim sa opravit .. tie skilly nemaju element potvory. Kazdy skill ma vopred dany element. Mob skillyPopis skillov Ak sa ti velmi chce tak tu si mozes pozret ake skilly ma ta prisera (prvy subor) a v tom druhom subore je popis skillov (5ta hodnota je "pl" a to by mal byt element skillu 0-neutral, 1-water, 2-earth, 3-fire, 4-wind, 5-poison, 6-holy, 7-shadow, 8-ghost, 9-undead) Len som si nie celkom isty u skillov ktore nemaju typ magic ale weapon. U hracov tieto skilly preberaju element zbrane. Tj pierce je skill s elementom 0 ale je weapon a ak mas earth pike tak ten pierce da earth dmg. Ci to ale plati aj u priser to netusim. Normalny utok od prisery ma normal element takze by som tipoval ze budu mat aj tieto skilly normal ale nemusi to tak byt.Co viem na aegisa sa pouziva napr. Bathory armor na Energy drain od bathoriek alebo sonicu od Loli Ruri. A tu v db su tie skilly uvedene ako neutral. Eh ... dufam ze to niekdo pochopi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladik Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Jj, moje chyba, spatne jsem se vyjadril. Bossy jsem studoval celkem dukladne (kdyz uz chci jet ten MvP build), ale chtel jsem mit jistou, zda jsem to spravne pochopil. Edit: Kya: diky, zase jsem o neco chytrejsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 U Blacksmitha: zajímal se nÄkdo o to nahradit sekery meÄema? Je nějaký meÄ který by nahradil sekeru, třeba vycpaný kartama? V kalkulátoru mi to vÄechno připadalo, že mluví pro sekery, dyž mÄ hroznÄ Ätve ten íşbytek aspd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulric Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Kdyz nepouzivas sekery nebo palcaty, musis resit problem s rozbijenim zbrani Jinak dyky nejsou zle. Jako smith nemusis resit jejich 100/75/50 postihy na velikosti, a mas s nimi nejvetsi aspd mimo seker/palcatu. Fortune Sword na vlackovani pro jine povolani, Moonlight dagger na doplneni sp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladik Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 V kalkulátoru mi to vÄechno připadalo, že mluví pro sekery, dyž mÄ hroznÄ Ätve ten íşbytek aspd. 8316[/snapback] Vzdyt BS ma skill Adrenaline Rush, ne? Ten funguje jen na mace a axe typy zbrani a s tim budes mit vzdy vetsi rychlost, nez s mecem bez AR. Takze ztratu aspd resit nemusis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Vzdyt BS ma skill Adrenaline Rush, ne? Ten funguje jen na mace a axe typy zbrani a s tim budes mit vzdy vetsi rychlost, nez s mecem bez AR. Takze ztratu aspd resit nemusis.8328[/snapback]No mÄ to právÄ připadá pomalý i s tim <_< . Ale eÄtÄ to přehodnotím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 No mÄ to právÄ připadá pomalý i s tim <_< . Ale eÄtÄ to přehodnotím.8336[/snapback]To ti přijde ASPD 182 nebo kolik budeÄ mít u toho tvýho agi smitha málo? No lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladik Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 No mÄ to právÄ připadá pomalý i s tim <_< . Ale eÄtÄ to přehodnotím.8336[/snapback] Timhle si nejsem 100% jisty, ale AR ti dava takovou rychlost, jakoby v ruce nebyla zadna zbran (tedy jen pesti) melo by to platit pro obourucni sekyry a nevim, co ma vetsi aspd, nez pesti s tvou agi by aspd mela byt s berserkem okolo 182, takze neni na co si stezovat Zkousel jsem to na sobe-mam se sekyrou + AR+berserk aspd 183. Beze zbrane s berserkem taktez aspd 183, myslim, ze lepsi uz to byt nemuze Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReloadAO Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 Timhle si nejsem 100% jisty, ale AR ti dava takovou rychlost, jakoby v ruce nebyla zadna zbran (tedy jen pesti) melo by to platit pro obourucni sekyry a nevim, co ma vetsi aspd, nez pesti s tvou agi by aspd mela byt s berserkem okolo 182, takze neni na co si stezovat Zkousel jsem to na sobe-mam se sekyrou + AR+berserk aspd 183. Beze zbrane s berserkem taktez aspd 183, myslim, ze lepsi uz to byt nemuze 8338[/snapback]nemal by AR fungovat ako THQ?...cize znizit delay zbrane o 30%.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladik Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 nemal by AR fungovat ako THQ?...cize znizit delay zbrane o 30%.... 8341[/snapback] Jo, ale ono to ciste nahodou vychazi tak, ze aspd s obourucni sekyrou (pri pouziti skilu AR + awak nebo berserk) je skoro stejna jako aspd beze zbrane. Jenom jsem tim chtel rict, ze s mecem nemuze teto aspd dosahnout. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 Ahaaaa, já pořád zapomínám na berserkra. No, nejlepÄí bylo když Äel Adrenalin Rush požívat i na meÄe, na to nÄmůžu zapomenout :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulric Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 Proc vlastne chces pouzivat mece, kdyz obourucni sekery jsou silnejsi zbrane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 Když jsem hrála naposled kovářku, tak jeÄtÄ Älo Adr.Rush na meÄe a ja mÄla dakej se třema andre. Docela sluÄná cirkulárka to byla. Sekery nemam eÄtÄ odzkouÄený, ale jestli je to tak jak píÄe Ladik, tak jdu do nich. Maj každopádnÄ vÄtÄí dmg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NasaS Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 chtel jsem se zeptat co dostane BS (merch) pri pri prestupu na 2nd class. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladik Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Emm nÄkdo mi snad říkal, že když to dotáhne na 50 job tak snad jen pár steelů 8946[/snapback] Presneji: ze 40-49 job-5steelu z 50 job -10!!! steeluTakze na welding mask chybi uz jen 40 kousku steelu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Sakra ! ale stejne par steelu k dobru na weldnig mask se vzdycky hodi 8951[/snapback]Po skusenosti so zhananim steelu musim povedat ze bs ma jednu z najlepsich odmien za 50 job Link to comment Share on other sites More sharing options...
NasaS Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 zacinam se ohlizet po GW equipu a nevim estli nevijde lip chain(se trema hydrama) jako chain (s dvouma hydrama a skel workerem) kdyz se to teda nejak nasobi... te prosim co nejdriv B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gugi Posted November 1, 2005 Author Report Share Posted November 1, 2005 Mno asi takhle, SW karta dava bonus na medium monstra, kdezto hraci na pecopeco jsou (pokud se nepletu) povazovani za large. Takze lepe vyjde chain s hydrama.10651[/snapback]Uz ne...Vsichni jsou nastaveni jako medium Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladik Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Uz ne...Vsichni jsou nastaveni jako medium 11067[/snapback] Njn, obcas to chce projit starsi prispevky a umaznout ty, ktere, uz nejsou aktualni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Jaka je nej zbran pro BSko/WSko na rozbijeni empa? Napadlo me: Battle Axe [4] s atk 80 Two-handed Axe [2] s atk 185 Ted jenom presne nevim, jake se bude pocitat dmg z 3*orc skeletona+1 desert wolf, ev. 1 OS a 1 DW :/ Este existuje axe class: Hammer [3] s atk 120? Kdo vi a poradi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
strexi Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 no logicky bych rekl ze nejlepsi by byla +10 battle axe 2x os 2x dwale zalezi taky na str ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.