Darek4 Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 OK, tak beru z5 to co sem rikal na zacatku, po ozkouseni vim, ze jak efekty vypadaj je mi uplne jednoa rozhodne je totak lepci, protoze aspon vidim poradne jaka postavicka ma jakou auru/boosty abych je mohl efektivne dispellovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeeDee Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Ja by som mal este navrh. Ked mam zapnute efekty nevidim vobec nic. Ked ich zapnute nemam, nevidim magnet, deluge a podobne... chcelo by to naozaj spravit nieco ako plne efekty, polovicne a vypnute... pricom pri polovicnych by sa ukazovali zjednodusene efekty, Lov a podobne by necukali s obrazovkou a bolo by vidiet ground skilly... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Ja by som mal este navrh. Ked mam zapnute efekty nevidim vobec nic. Ked ich zapnute nemam, nevidim magnet, deluge a podobne... chcelo by to naozaj spravit nieco ako plne efekty, polovicne a vypnute... pricom pri polovicnych by sa ukazovali zjednodusene efekty, Lov a podobne by necukali s obrazovkou a bolo by vidiet ground skilly...Nepsal tu nahodou nekdo ze to prave udelat nejde(nebo de, ale bylo by to moc obtizny) ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 SG je hnusny.. a na GW se mi to skube vice nez obvykle Ale to neva,stejne se to nezmeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simen Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Jj pro zjednoduseny efekty sem, ale vypinat klepani ,uz se mi zda ze to potom nebude ono Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Jj pro zjednoduseny efekty sem, ale vypinat klepani ,uz se mi zda ze to potom nebude ono topic je 2,5 roku mrtvý, vetÄína lidí na poslední stranÄ diskuze už ani nehraje, jaké klepání? grf se zjednoduÄenými efekty (co vím tak osekané AoE skilly a osekaná asura) si můžes prostě stáhnout... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.