Josifek Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Nejak se cervenaj Stojej ve stringach Jinak pekny ZeroX /no1, uz se do toho ani nepoustim Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted June 14, 2006 Author Report Share Posted June 14, 2006 To uz je v originalu A tohle stejne nebude jedinej -> Spis to vypada ze nekdo posunul barvy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Ee, jen to zkus. Puvodne jsem sem chtel dat svy vytvory az ke konci, ale pak jsem si rekl, ze bych vam sem mel dat nejaky dilo, abyste meli podle ceho delat. A krom toho, urcite byste si vsimli nejakych detailu, kterych jsem si ja nevsiml, coz uz se stalo. Navic, budou 3 vitezove, takze vsichni porad maji stejny sance (Akorat ja mam trosku naskok )Btw, uz sem uploadnul v1.2 do toho prvniho postu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retro Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 ... Neco podobnyho uz ma AnimaRO ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 A jo este sem se chtel zeptat : Jak prosimte delas ze mas celej ten obrazek carkovanej tema malejma bilejma careckama? Je to super a hodne dlouho me zajima jak to lidi delaj, protoze sem to videl i na jinejch bannerech/signaturach. Predem dik za odpoved, at uz bude jakakoliv transparentni layout s carovanym podkladem. to same jako kdyz udelas tohle / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / a pak bys na to priplacl nejakej text psanej vyplnenym ctvereckem ale jinou barvou nez je ten spodek - resp. pod to, podle toho jakej efekt chces mit. pokud chces to carkovani jen nekde, tak to musis oriznout maskou edit: se to nejak podivne hnulo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Vyvodil sem z toho neco jako ze dam novou vrstvu, hodim ji pruhlednou, nahazim tam carky a je to Tomu bych jeste rozumel, me slo spis o to jak to tam nasazet rovnomerne Ja sem tak trochu pako na tyhle veci tak sorry jestli sem nejak degradoval vyznamovy obsah toho co si napsal Hele kdyztak kdyby si mi to chtel vysvetlit tak mi muzes napsat na ICQ abychom to tu nespamovali icq pokud vim na tebe nemam. udelas si obrazek o velikosti 3x3 nebo 4x4 (popr. vic) pixelu - od nej se bude odvijet rozestup mezi carkama a das ve PS vyplnit novy obrazek touhle texturou. stejne muzes udelat i tecky, kolecka a podobny kraviny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 ----------asi najlepčie Äo tu je...ale myslím že by bolo lepčie spraviÂť to vo flashi (alebo v nieÄom podobnom...), a že by tam nebolo niekoÂľko riadkov informácii, ale len jeden, v ktorom by sa to postupne vÄetko striedalo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Jasne no, animaci bych si taky chtel udelat, ale 1) jsem linej schanet plugin 2) nemam v tom tolik zkusenosti, i kdyz mam poneti jak to funguje 3) nechce se mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Další pokus, ale asi fakt udělám ten animovanej, je to celkem dobrej nápad, jen ten flash... a tady první animovanej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stranger Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 To delani banneru je pro mne momentalne lepsi zabava nez expeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 To delani banneru je pro mne momentalne lepsi zabava nez expeni. Indeed :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Jasne no, animaci bych si taky chtel udelat, ale 1) jsem linej schanet plugin 2) nemam v tom tolik zkusenosti, i kdyz mam poneti jak to funguje 3) nechce se mi ja beriem flash uz druhy rok v skole...keby si chcel, mozme sa na niecom dohodnut...pripadne mi napis PM na fore Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted June 14, 2006 Author Report Share Posted June 14, 2006 No Coude.. uz jsem neposilej zadny pokusy ale jen final verze... nebo to tu bude brzo paradne zaspamovany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 ja beriem flash uz druhy rok v skole...keby si chcel, mozme sa na niecom dohodnut...pripadne mi napis PM na fore 1) Na animace neni treba flash. 2) Navody na ten plugin mam, ale jak rikam, jsem linej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 No Coude.. uz jsem neposilej zadny pokusy ale jen final verze... nebo to tu bude brzo paradne zaspamovany.Nic, tak já už nic nepoÄlu jen mÄ to prostě bavilo, tak sem to sem házel, tak co už zaÄnu se bavit nÄÄím jiným... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moriel Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 ... na muj vkus moc preplacany ale jinak je to typicky "zeroxovsky" styl nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
petka Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Neco bych tu mel... by tulpik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Jako vtip ujde, jako nevtip je to trapný. Di se vycpat. No dohaje, udelal sem suprovej animovanej banner, ale ma 25mega!!! AAAA!Ja sem sy myslel ze tech 89 framu bude moc no ^_____^ten banner si robil v com? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted June 15, 2006 Author Report Share Posted June 15, 2006 Mit fungujici Corel Draw a najit nejaky jiny fonty nez windows-default tak je to lepsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moriel Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 a mame tu dalsi pokus Link to comment Share on other sites More sharing options...
petka Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Jako vtip ujde, jako nevtip je to trapný. Di se vycpat. No dohaje, udelal sem suprovej animovanej banner, ale ma 25mega!!! AAAA!Ja sem si myslel ze tech 89 framu bude moc no ^_____^ Vsak to je mysleno jako vtip. Pokud neumis cist, je to tvuj problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Vsak to je mysleno jako vtip. Pokud neumis cist, je to tvuj problem spíÄ si toho nevšim Link to comment Share on other sites More sharing options...
petka Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Tak sem zpet i s animovanym bannerem : Je to Gif, 379 kB Ne, ze bych ti to chtel hanit, to vubec ne, ale kazdej ma nejakej vkus. Me se to treba vubec nelibi, ten styl toho fontu, skoro to nejde precist. Barvy mi kapku pripominaj komunistickej styl "kyce" Ale zase uznavam, ze ti to trvalo dyl jako me, v tom je moje pochvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Tak todle se mi asi zatím líbí nejvíc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Ne, ze bych ti to chtel hanit, to vubec ne, ale kazdej ma nejakej vkus. Me se to treba vubec nelibi, ten styl toho fontu, skoro to nejde precist. Barvy mi kapku pripominaj komunistickej styl "kyce" Ale zase uznavam, ze ti to trvalo dyl jako me, v tom je moje pochvala.No není to Äpatnej banner, jen když se tam daj vÄechny ty texty, tak je tam toho až tak nějak moc. Možná by to chtÄlo zmenčit písmo, nebo tak něco.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.