Ertai Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Kedze Cath nemoze zakladat topicy na reborn fore, postujem to ja Jde o narychlo navrhly srazik. Jde nam o to, aby prisel kazdy kdo bude mit chut (a nerikalo se pak, ze jsme nedali pulce prazakum vedet). Nejde o nic vetsiho nebo oficialniho, nicmene nevim, jak jinak bychom daly vedet vice lidem nez timhle prostrednictvim. Vyuzily jsme kiz probehleho srazu v Praze v dubnu a tak myslime, ze bychom diky tomu mohly pouzit stejnou hospodu, jelikoz si ji uz par lidi pamatuje. Nebudeme se samozrejme branit i navstevnikum z jineho mesta, jen necekejte zazrak milionu lidi. Opakuju tedy hospoda U Vystreleneho oka(:, zastávka U Památníku. Hlavní tepna spojeni je Florenc. Autobusy 133, 207.Doba konání je stanovena na stredu 26.7. 2006 okolo 18:30. Nevypada to, ze bychom tam byli do sesti ... co jsem slysela. Budeme se na vás tesit(: odkaz na czechro forum kde je "hlavny" topic : http://czechro.net/forum/index.php?showtopic=505&st=0 Tesim sa na vas, dufam ze sa tam uvidime ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Kedze Cath nemoze zakladat topicy na reborn fore, postujem to ja odkaz na czechro forum kde je "hlavny" topic : http://czechro.net/forum/index.php?showtopic=505&st=0 Tesim sa na vas, dufam ze sa tam uvidime ...Já v to taky doufám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 skoda ze som to nestihla skor... chcela som spravit velky zraz v auguste v prahe vcera som zistovala kde by sa to mohlo konat. no neva tak caute na zraze:) edit: a preco je to omg v stredu? ja mam pracu rano... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatTth Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Mno velky sraz... tohle nema byt nic kolosalniho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertai Posted July 20, 2006 Author Report Share Posted July 20, 2006 skoda ze som to nestihla skor... chcela som spravit velky zraz v auguste v prahe vcera som zistovala kde by sa to mohlo konat. no neva tak caute na zraze:) edit: a preco je to omg v stredu? ja mam pracu rano...Lepsia streda v hrsti ako sobota na streche Ale vazne, je to maly zraz a nema to byt ziadna celonocna akcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 skoda ze som to nestihla skor... chcela som spravit velky zraz v auguste v prahe vcera som zistovala kde by sa to mohlo konat. no neva tak caute na zraze:) edit: a preco je to omg v stredu? ja mam pracu rano...Sraz je až veÄer. A proÄ ve středu? No inu 2 hráÄky se chtÄjí sejít a dohodli se na toto datum(jindy se to oboum nehodí) a protože nejsou socky a mají rádi spoleÄnost, tak touto pozvánkou chtÄjí pozvat i vás..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ertai Posted July 20, 2006 Author Report Share Posted July 20, 2006 Sraz je až veÄer. A proÄ ve středu? No inu 2 hráÄky se chtÄjí sejít a dohodli se na toto datum(jindy se to oboum nehodí) a protože nejsou socky a mají rádi spoleÄnost, tak touto pozvánkou chtÄjí pozvat i vás.....Myjka mala skor na mysli ze rano musi vstavat a preto nemoze byt dlho ... ale ved 4 hodinky spanku luxusne stacia, ja to praktizujem aj normalne ... rano studena sprcha a do prace dojdem skor nez zase zaspim Link to comment Share on other sites More sharing options...
IrulĂĄn Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Se asi taky ukážu Link to comment Share on other sites More sharing options...
petka Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Mozna se tam taky ukazu, jeste uvidim podle toho kdo pude Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatTth Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 skoda ze som to nestihla skor... chcela som spravit velky zraz v auguste v prahe vcera som zistovala kde by sa to mohlo konat. no neva tak caute na zraze:) edit: a preco je to omg v stredu? ja mam pracu rano...Jak jsme s Qewou psaly uz na czechro forum. Nechceme se hadat o datumu, jen vás chceme pozvat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscar Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Jak jsme s Qewou psaly uz na czechro forum. Nechceme se hadat o datumu, jen vás chceme pozvat.. Dekujem hrozne moc a ja velmi rad prijedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 ....a kde že je to woko...vystřelený..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatTth Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 ....a kde že je to woko...vystřelený..... No odkaz posilal Laager na czechro forum... kde teda je nejvic informaci. + je to v prvním poste ((:Je to zastávka U Památníku. Hlavní tepna spojení je Florenc a to autobusama 133, 207. Vystoupí se a je to asi 2 odbocka. Nemuzete to minout (: budete se divat po leve strane a zjistite, ze hospoda je dokonale vyznacena sochou Oka;) Jestli si tu otazku myslela jinak, tak promin(: Jinak, prosim, kdo mate zajem se zastavit a jestli muzete .. sledujte to czechro forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josifek Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Nekdo uz to na czru myslim postoval, ale nejak se mi nepodarilo vysondovat kde. Nastesti to nekdo okopcil na nase forum Mapa Web zelena cesta - z Florence- najit zastavku s autobusy 133 a 207- jet jednu zastavku na stanici U pamatniku- dojit pesky kousek do kopce nahoru cervena cesta - z Hlavniho nadrazi- projit parkem na zastavku tramvaje Hlavni nadrazi- jet jednu stanici cimkoliv (9,5,26) na zastavku Husinecka- dat se podle mapy do ulicek, projit na Husitskou- dojit kousek nahoru do kopce !! Voko je v postranni ulicce kolme na Husitskou !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 este by to chcelo nejake stanovisko gm ci gw budu alebo nie.. aspon trosku v predstihu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ashitaka Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 A ja nebudu protoze jsem se to dozvedel pozde a mam neco v planu Kazdopadne GW by meli bejt. Protoze je to malej sraz a GMka prece nebudou rusit GW kvuli 5 lidem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 A ja nebudu protoze jsem se to dozvedel pozde a mam neco v planu Kazdopadne GW by meli bejt. Protoze je to malej sraz a GMka prece nebudou rusit GW kvuli 5 lidem Ashi budou, protoze kdyz pujdu ja tak nas bude uz 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 A ja nebudu protoze jsem se to dozvedel pozde a mam neco v planu Kazdopadne GW by meli bejt. Protoze je to malej sraz a GMka prece nebudou rusit GW kvuli 5 lidem Hmmm, a co když příjde i GM?Jinak 5 nás je už minimálně 3x....=15 Tak omyl....už nás je 5x5 teda 2/3 jsou CzechRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 esli budou GW uvidime ve stredu podle poctu prihlasenych lidi z rebornu. ale myslim si ze ted, kdyz je pulka lidi mimo tak by se jedny GW ozelet mohly. aspon si nahuntite suroviny. v pondeli prodebatujeme s GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscar Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Sakrys jsem tam chtel jit taky ale mam az do sedmi moc povinnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatTth Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Sakrys jsem tam chtel jit taky ale mam az do sedmi moc povinnosti No tak pozdeji na tech "par" hodinek?(: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Sakrys jsem tam chtel jit taky ale mam az do sedmi moc povinnosti No, já tÄ omluvím, když přijdeÄ pozdÄji....stihneÄ to do 23hod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscar Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 No, já tÄ omluvím, když přijdeÄ pozdÄji....stihneÄ to do 23hod? No ze Zlina asi ne skoda prijedu se podivat nekdy jindy se domluvim s Loonym a udelame si zase party Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 No ze Zlina asi ne skoda prijedu se podivat nekdy jindy se domluvim s Loonym a udelame si zase party No Skoda, ale kdyby jsi chtÄl tak je dalÄí akce hned v sobotu 30.7. blizsi info na czRO forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.