Guest fejk Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Jeste ja... prece nejvetsi hajzl z rebornu nesmi chybet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Jeste ja... prece nejvetsi hajzl z rebornu nesmi chybet budes u me delat pinky pinky? btw co rict exHR? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petka Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 To Qewa: s/petka/tulpik/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Jeste ja... prece nejvetsi hajzl z rebornu nesmi chybet super tak to tam budem 2 udelame anketu, kdo je vetsi hajzl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 SEZNAM: ..ja som na tom zozname asi omylom (moj post bol hlave ohladom tych gw aby znovu neboli problemi ako minule ked sa este 15min pred gw nevedelo ci budu alebo nie).. aj keby som velmi rad dosiel ale z kosic to mam do prahy az prilis daleko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Já jsem neřekla "jdu tam", já se jen ptala kde to je kdybych Äla kolem Aby mi pak zas včichni neviÄítali, že jsem slíbila a neÄla ;p JeÄtÄ ani nevím jestli budu v Praze. PS: Chudák reborn pod Äarou jak na vejminku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josifek Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 ja som na tom zozname asi omylom (moj post bol hlave ohladom tych gw aby znovu neboli problemi ako minule ked sa este 15min pred gw nevedelo ci budu alebo nie).. aj keby som velmi rad dosiel ale z kosic to mam do prahy az prilis daleko Mno ja to sice daleko nemam, ale nijak jsem ucast nepotvrzoval. Streda je u me tak 50/50.Jen jsem reagoval na post Leely. Kdyby nahodou sla kolem, tak aby vedela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 OK, vÄem omylem napsaným se omlouvám a opravuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Nj tak já se asi přece jen ukážu i s Vlkem Ale ani mÄ tam nemusíÄ psát. Btw loony je taky vydÄdÄnec z rebornu ;p PS: ...já jsem hrála rok a půl czechro, kdežto reborn jen asi rok, tak kam patřím?? Když už je nutný to castování Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Nj tak já se asi přece jen ukážu i s Vlkem Ale ani mÄ tam nemusíÄ psát. Btw loony je taky vydÄdÄnec z rebornu ;p PS: ...já jsem hrála rok a půl czechro, kdežto reborn jen asi rok, tak kam patřím?? Když už je nutný to castování NedÄlím to podle toho kde kdo hrál, ale dle toho na kterém fóru se přihlásil. Jestli to dÄlení nÄkoho uráží, tak se omlouvám, ale ten seznam mÄl být spíÄ pro mÄ nÄž si pár lidí přálo uveřejnÄní. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beebop Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 No, jak si to tu procitam... Myslim, ze v tom seznamu jeste nekdo chybi, ale budu tam asi jen na skok. Rad Vas jeste aspon uvidim. Snad tedy Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Ja (trouble) a Lee007 dorazime taky. Zizen je velika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strexi Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Mno tak semnou taky pocitejte, musim potyrat par lidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 SEZNAM:1. Cath2. Qewa3. Ertai4. Kubko5. Oggi6. Hanuman7. Goblin8. Ulric9. Belga10. Liborac11. MLuke12. Larthak13. Edgarecek14. Drive Mad15. Brumka16. Patkac17. Pavel18. Gizzinka19. Sir Loony20. Mad Hatter21. Myjka22. Spirit Man23. Chocobo24. Belgor25. Mr.Joint26. Bublafus27. Fraya28. Hado29. Vlad30. HollyTommy---------reborn1. Irulán2. Petka3. Iscar4. Yenifer5. Fejk6. Leela7. Vlk8. Beebop9. Trouble10. Lee00711. Strexi12. Duntless13. Johny14. Freedom No snad tam nemam nějaké chyby......Jste tam všichni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 az na to rozdeleni do skupin reborn/czechro ale to je myslim to posledni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 az na to rozdeleni do skupin reborn/czechro ale to je myslim to poslednifakt se omlouvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 fakt se omlouvam pohoda, jen prudim jako vzdy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 no, moc lidi z rebornu nejde. fakt ma smysl rusit GW? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 no, moc lidi z rebornu nejde. fakt ma smysl rusit GW? kdyz pocitam lidi z rebu, tak je jich 12 - coz z 80 co hrajou gw je dost ale ja bych to nerusil .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 kdyz pocitam lidi z rebu, tak je jich 12 - coz z 80 co hrajou gw je dost ale ja bych to nerusil .) Jasne, jak by k tomu prisli chudaci z dalek - bez stredecnich gw nestoji za to zit nechte frendy ownovat Doufam ze se ukazi GM obou serveru. Mame napad ktery se da bez nadsazky nazvat jako revolucni. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 no, moc lidi z rebornu nejde. fakt ma smysl rusit GW?UrčitÄ ano. Ostatní si můžou buÄ zaexpit, udÄlat krásný letní veÄer a nebo popřemýÄlet, jak by se mÄli fajn kdyby bývali byli na srazu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeathWing Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Tak jsme se domluvili.....ze jeste dorazi Duntless a Johny...no a pokud nebude Freedom lenivej tak prijede taky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Tak jsme se domluvili.....ze jeste dorazi Duntless a Johny...no a pokud nebude Freedom lenivej tak prijede taky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Tak jsme se domluvili.....ze jeste dorazi Duntless a Johny...no a pokud nebude Freedom lenivej tak prijede taky! Tak to se taky tesim. To uz budem 3 z free rangers budiz jim zeme lehka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fejk Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 no friendi ownovat nebudou se podivej kolik lidi z nasi ali tam jede... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.