Myjka Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Nene, asi dvacet, holt nebylo moc Äasu no... kecaaa kecaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscar Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Damy, cekejte mne v sobotu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 To ja tebe taky... ja tam byl... ale tys sla po vecernicku domu Sice nevim proc si specielne me chtela videt, ale radsi se neptam p.s. na co jsou ty sileny vejce co mas v signature? No my museli na poslední bus. SpecielnÄ tebe jsem chtÄla vidÄt jen tak, že hrajeÄ celkem dlouho a pořád tÄ neznam PS: Ty Äílený vejce jsou celkem k prdu, jen se mi líbí Äekat co se vylíhne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 FoteÄky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 No my museli na poslední bus. SpecielnÄ tebe jsem chtÄla vidÄt jen tak, že hrajeÄ celkem dlouho a pořád tÄ neznam PS: Ty Äílený vejce jsou celkem k prdu, jen se mi líbí Äekat co se vylíhne treba ses na nejaky fotecce.... doufam, ze nekdo praskne na ktery .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ashitaka Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Ach jo... a ja musel na chate pumpovat vodu protoze je tam sucho... Link to comment Share on other sites More sharing options...
strexi Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 FoteÄky112MB vzhledem k nadchazejicimu konci mesice a limitu do ktereho mi zbyva necely 1GB si to nemuzu dovolit Nechcete nekdo prdnout naky fotky do naky fotogalerky ? Ach jo... a ja musel na chate pumpovat vodu protoze je tam sucho...Hej a ja si furt rikal kde se sem se s tebou chtel vozrat do nemoty tak sem se vozral s nekym cizim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ashitaka Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Hej a ja si furt rikal kde se sem se s tebou chtel vozrat do nemoty tak sem se vozral s nekym cizim To jeste prijde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 treba ses na nejaky fotecce.... doufam, ze nekdo praskne na ktery .)NaÄtÄstí nejsem, sedÄli jsme venku pod stromy, vevnitř bylo hrozný dusno. Tak jsem tam poletovala ven a dovnitř, takže jsem byla skoro neviditelná ;DD MusíÄ se spolehnout na barvitý popis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.