Darek4 Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Myslim ze by to chtelo par rad pro expeni s homunkulem Takze muj Vanilmirth zabijel~ lvl1-5 Culverts 1st f lvl5-20 Culverts 2nd flvl20-25 Smokie(nekde) nebo Payon Cave 1st f je moc peknalvl25-31 Payon Cave 1st f / Wolfove(nekde) /Yoyo /Geffen Tower houbickytady jsem zatim skoncil protoze na expeni homunkula neni cas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Koukam ze nejsem vubec kreativni 1-24 levl - zatim pouze sealove - s pytlema na expy to leze meganadherne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zippo Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Prominte nevite jak utoci Homunculus sam? Filir mi utocil na vsetky potvory ale Amistr utoci jen na ty co mlati do me. Uz nevim jak sem to udelal pokud sem to nejak udelal ja. Nevíte co jak nastavit aby utocil na vse sam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Prominte nevite jak utoci Homunculus sam? Filir mi utocil na vsetky potvory ale Amistr utoci jen na ty co mlati do me. Uz nevim jak sem to udelal pokud sem to nejak udelal ja. Nevíte co jak nastavit aby utocil na vse sam?ono je to tym ze amistr a lif su nastaveny ako pasivny.. sami neutocia a vanilmirth a filir naopak utocia na vsetko co vidia.. prepinat medzi tymito modami by sa malo pomocou alt+t ale neviem ci to aj funguje Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 alt+t zrusi homunovi agresivitu + pribehne k tobe... jak s nim zacnes hybat tak zase zacne byt agresivni. Aspon tak nejak se mi zda ze to funguje... samozrejme to muze byt vec AI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pogy Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 premyslel sem nad jendou veci : kdyz da alchymista lvl 99 a bude mit homuna taky na vysokym lvlu prijde o nej u prestupu na high class? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Neprijde samozrejme. edit: aha.. ale to upravim aby to schovalo pri prestupu. samotnej homun pak pujde vyvolat az clovek bude mit alchemistu a zpet skilly pro homuna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Neprijde samozrejme. edit: aha.. ale to upravim aby to schovalo pri prestupu. samotnej homun pak pujde vyvolat az clovek bude mit alchemistu a zpet skilly pro homuna.skoda.. videl som screen tusim z ofiku kde mal homuncula merch.. to by bolo expenie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Neprijde samozrejme. edit: aha.. ale to upravim aby to schovalo pri prestupu. samotnej homun pak pujde vyvolat az clovek bude mit alchemistu a zpet skilly pro homuna.Na CzRO to je zarizene stejne Link to comment Share on other sites More sharing options...
pogy Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 mam problem s questem na homuna ten Kellasus me v testu nechce vzit odpoved Vaporize ani Rest muze me nekdo pomoct prosim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 mam problem s questem na homuna ten Kellasus me v testu nechce vzit odpoved Vaporize ani Rest muze me nekdo pomoct prosim?Pockej si na restart, pak to pujde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 Rest ani call homun. nejdou ve městě. A když jsem v pvp a někdo mně nebo homuna bouchne tak se zblázní a jde pořád na íştočníka i potom když ho schovám a přivolám btw co takovej Castling ten by ve městě nešel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Po poslednim restartu by vsecky skilly homuna ktery nejsou pasivni a nezpusobujou dmg mely jit pouzit. Zadnou chybu nikde nevidim... muze to nekdo potvrdit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 To je otazka pouzite AI - je to docela zapeklity,kazdej si to musi vychytat Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Je zakazano pouzivani skillu Teleport v lua skriptech. Jelikoz mame povoleno preskoceni teleport menu tak skript homunkula dokaze teleportovat hrace (napriklad kdyz kolem sebe nema zadnou potvoru. normalne teleport dokaze pouzit ale neumi odkliknout tu hlasku co se objevi). Tim uz by se z afk alchemistu stali skutecni boti. Po dalsim restartu se alchemistum s homunem teleport menu preskakovat nebude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted October 2, 2006 Author Report Share Posted October 2, 2006 ad neíştoÄné skilly homuna: Chaotic blessing vÄera ve mÄstÄ stále neÄel Link to comment Share on other sites More sharing options...
yellow4 Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Mal by som dve otázky, kto vie a odpovie, budem mu vÄaÄný.1.Mí´j filir je zatiaÂľ chcípak, má malíş def, takže často chcípne. Klesá mu oddanosÂť (intimacy) pri jeho (nie mojej) smrti?2.Dá sa nejakým spí´sobom filirovi doplřovaÂť HP ? (healovaÂť mi ho neide). Pri jeho slabej reg.HP prirodzené doplřovanie HP regeneráciou, to trváááá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 1. nic by se mu stat nemelo2. filira ani nehealuju :-) hlavne na zacatku sem ho proste ressovala.. aby mel plny hp s homu ress na 5... bylo to rychlejsi nez ho vyhealit.. ci pockat Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Mal by som dve otázky, kto vie a odpovie, budem mu vÄaÄný.1.Mí´j filir je zatiaÂľ chcípak, má malíş def, takže často chcípne. Klesá mu oddanosÂť (intimacy) pri jeho (nie mojej) smrti?2.Dá sa nejakým spí´sobom filirovi doplřovaÂť HP ? (healovaÂť mi ho neide). Pri jeho slabej reg.HP prirodzené doplřovanie HP regeneráciou, to trváááá.jak psala Ren, buÄ nechat umřít a pak ress5 s plnými HP a nebo lze homuny léčit pomocí aid potionu (ale jelikož má filir hodnÄ málo vit, tak je to dost slabé. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yellow4 Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 1. nic by se mu stat nemelo2. filira ani nehealuju :-) hlavne na zacatku sem ho proste ressovala.. aby mel plny hp s homu ress na 5... bylo to rychlejsi nez ho vyhealit.. ci pockat No pokiaÂľ mu neklesá dí´vera pri smrti, tak je to ok, ressníşÂť ho, nie je problém. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted October 3, 2006 Author Report Share Posted October 3, 2006 nevím o žádnem homunkulovi, kterému by přibyl byÂť jediný bod do LUCK (crit), je to chyba, nebo to tak má být? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 nevím o žádnem homunkulovi, kterému by přibyl byÂť jediný bod do LUCK (crit), je to chyba, nebo to tak má být?neviem ci luk rastie alebo nie, ale homunculovia crit nemaju mat ziaden.. jedine na co je im luk je znizenie sance ze dostanu crit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Co když homuncula zapomenu nakrmit? Přijdu o nÄj, nebo si ho můžu zvednout skillem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 hodi ti emotikonu 'omg' a umre natrvalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Ale nejakou dobu vydrzi na hodnote hladu 0. To jsem si omylem vyzkousel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.