TheERay Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 (edited) no jestli ještě nejsem moc blbej, tak chyba s kernel32 nevypadá na grafiku, takže to je pak těžší .... ale pro jistotu, jestliže teda máš stáhnuto reborn sakray, tak si otevři setup a zkus přehodit na "jinou grafiku" a nižší rozlišení.. nový pc=? nový i s vistama? tušim, že řikal koča, že na tom RO nespustil Edited May 31, 2007 by TheERay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurtz Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 (edited) JJ napis o problemu vic. Hlavne co mas za OS a kde presne ta hlaska vylitne. Na Vistach jsme instaloval RO uz dvakrat (ruzny kompy). Jednou jel uplne bez problemu (jen dinput.dll na freemouse z czRO nejde a hazi error ale nasel sem jinej funkcni) a na druhum to hazelo nejakej error...mozna stejnej jak pises ty...uz nevim. Ale ten error hazel pouze patcher-reexe.exe sla hra spustit dobre. Edited May 31, 2007 by Kurtz Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrubka Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 no mam windos xp profesional kdyz kliknu na ikonku reborn tak mi to hodi tu chybu a kdyz to spustim prez reexe tak se spusti login a kdyz zadam login a dam ok hodi mi to servr odpojen ted sme k tomu snad rekl vse Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted May 31, 2007 Author Report Share Posted May 31, 2007 http://k3dt.eu/ro.zip stahni a rozbal do slozky Ro. Pust reexe.exe a hraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrubka Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 jupiiiiiiiii keny diky moc :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 http://k3dt.eu/ro.zip stahni a rozbal do slozky Ro. Pust reexe.exe a hraj a v Äem je tedy problém, aÂť sem o něco chytřejÄí ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elfinka Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 ak spravne chapem tak mu akurat nesiel patcher, ale mal staru verziu klienta... takze sa nemohol lognut a neslo mu patchnut Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted June 1, 2007 Author Report Share Posted June 1, 2007 Juju... nemel nejnovejsi packet version podle toho se to dalo poznat i v logach na serveru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 15, 2007 Author Report Share Posted August 15, 2007 Uploadnul jsem k jirkanovi nejnovejsi opatchovanou hru vcetne souboru Rebornu. Stahovat muzete na obvyklem miste - http://www.reborn.cz/klient Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted October 23, 2007 Author Report Share Posted October 23, 2007 Opet jsem nahral aktualni herni klient - plne opatchovany sakray a Reborn protoze vyslo hodne velkych patchu a jsou dost problemy opatchovat hru - odkaz ke stazeni jako vzdy na adrese http://www.reborn.cz/klient Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 (edited) Hi, chci se jen zeptat zda je možnost spouÄtÄt RO i pod Linuxem. Sestra ho má na nootebooku, a chce ho hrát (linux OpenSuse 10), musí mít na to emulátor nebo je i verze pro Linux? Prosím v jakémkoliv případÄ mi napiÄte (hodnÄ podrobný) návod, s Linuxem zaÄínáme a máme dost problémy než něco rozchodíme. Díky moc Edited January 29, 2008 by Ebachan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kedaro Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Chci se zeptat jestli klient jde stahnout i pres nejaky program a popř třeba stopnout stahovani, protoze me to trva 8 hodin ke stahnuti tak abych si treba mohl dat pauzu, v mojem download accelerator plusu to nejde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Chci se zeptat jestli klient jde stahnout i pres nejaky program a popř třeba stopnout stahovani, protoze me to trva 8 hodin ke stahnuti tak abych si treba mohl dat pauzu, v mojem download accelerator plusu to nejdeServer urcite resume podporuje. Ozkouseno v download manazeru Opery. V podstate to pujde stahnout pres jakykoliv program, ktery podporuje sifrovane spojeni s certifikatem - https protokol. Osobne jsem nezkousel, ale myslim, ze Flashget by to mohl zvladnout. Pokud bude hlasit chybu certifikatu, tak potom je treba certifikat nainstalovat do Internet Exploreru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Novy update herniho klienta, muzete stahovat z odkazu, co naleznete zde: http://www.reborn.cz/klientVse je opatchovano ke dnesnimu datu. Tentokrat tam neni klasicky mouse freedom v podobe dinput.dll, ale kompatibilni s Windows Vista. Spousti se souborem RO_MF.exe. Vedle hodin (Systray) se vam objevi ikonka, ktera indikuje, ze je Mouse Freedom spusteny. Samotny Mouse Freedom pro Windows Vista muzete stahnout zde: http://server.reborn.cz/ro_mf_vista.zip Taky tam jsou zjednoduseny efekty Storm Gust / Meteor Storm / Lord of Vermilion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Zjednoduseny efekty (sg na gw) tam asi nejsou, coz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 (edited) Zjednoduseny efekty (sg na gw) tam asi nejsou, coz? Niekde naokolo som písal návod, ako na to:)V rýchlosti...stiahnuť horeuvedený odkaz, otvoriť reborn.grf v GRF factory, ADD DIR, hodiť mu adresár data z rozbaleného zipu a repack. Edited March 26, 2008 by Baalberith Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Zjednoduseny efekty (sg na gw) tam asi nejsou, coz?jj, no vidis, to jsem zapomnel dodat. Jsou tam i ty osekany efekty SG/MS/LoV EDIT: Kdyz to budete delat pres GRF Factory, musite nastavit GRF Version na 0x200, jinak se vam priste uz Reborn neopatchuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RODIX Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Mozem sa spytat, ci by neslo klienta hodit aj nejaky iny hosting ako k jirkanovi, lebo od neho mi to taha tak 10kb/sec a viem, ze niesom jediny. ST zjavne nema ten hosting rad. God ma podobny problem a nejde len o klienta ale aj o videa, ktore tam kedy boli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 (edited) Mozem sa spytat, ci by neslo klienta hodit aj nejaky iny hosting ako k jirkanovi, lebo od neho mi to taha tak 10kb/sec a viem, ze niesom jediny. ST zjavne nema ten hosting rad. God ma podobny problem a nejde len o klienta ale aj o videa, ktore tam kedy boli. Na bližčie neurčitý Äas to mí´žem hodiÂť ku sebe (rádovo v týždřoch... kým nebudem potrebovaÂť miesto na nieÄo iné). KeÄ to niekomu pomí´že Odkaz Edited July 7, 2008 by Baalberith Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RODIX Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Mas u mna pivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodliak Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 mozem sa spytat ci sa robili nejake zmeny v klientovi kedze pred mesiacom som bol schopny v pohode spustit 6 acc a hrat pri tom no a teraz mi to bere nejako viac pamate a neviem hrat ani pri troch? vdaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elfinka Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 jo musim sa pridat, mne to tiez uz na 3 acc seka celko ze dost a pri 4 je to nehratelne proste je to dost ze citit, ze sa nieco zmenilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acri Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 drobny offtopic: skodoliba radost (samozrejme nic ve zlem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 A udelali jste vy neco jinak? Novy ovladace na grafiku, nejaky aktualizace systemu, novy reexe nebo tak neco? Samo od sebe by se to asi jen tak nemelo stavat Vyzkousejte ruzny verze ro_mf - dole na strance http://www.na.rim.or.jp/~nuts/ragnarok/ ..ty nejsou pres dinput.dll, ale pres RO_MF.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodliak Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 ziadne radikalne zmeni len patch, prave preto sa cudujem ze to takto blbnebzw koca tie subory sa z tej stranky nedaju stiahnut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts