Qewa Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 _Signature: CzechRo je matka Rebornu. Moc dÄtí v pubertÄ nemá rádo své rodiÄe a vidí na nich jen chyby. Proto vám nikomu nezazlívám, že CzechRo pomlouváte._nepomlouvám ale každej má možnos volby nehledÄ na to jak se občas taky pomlouvá reborn.. jinak jako gellana řikal něco o tom že prej tam klidnÄ pojede hned druhej den po kalbÄ přímo z mostu.. já to ale neudÄlám No je pÄkné, že jsi nÄkdo všimnul mé signatury, ale nevím jestli je vhodné to tu rozebírat. Já zkusila hrát i Reborn...ale co sem tam zažila...dalo se říct, že mÄ odpudili vztahy co tam panovali....pomalu už se to dostává i na CzRO...Ale jak říkáÄ, každý má možnost volby. Proti Rebornu a lidem na nÄm vůbec nic nemám, jestli vás ta signatura uráží sem ochotna ji smazat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 mÄ ta signatura nevadí jenom jsem řek že já nepomlouvám a s tÄma vztahama máÄ prafdu to co tu nÄkterý lidi předvádÄj je otřes.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fisch Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 No a teÄ jak to bylo ve skuteÄnosti .. řikal sem, že mi nevadí hned druhej den nÄkam jet, ale jelikož to je czro sraz + pár lidí z rebornu, který stejnÄ neznám, tak nejedu. tak ty nas neznas jo? ti nejak moc neslouzi pamnet asi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 No tak dalÄí lidi, kteří jedou, třeba mitara nebo ensika, znám ze hry taky. Myslel jsem osobnÄ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 (edited) mě ta signatura nevadí jenom jsem řek že já nepomlouvám a s těma vztahama máš prafdu to co tu některý lidi předváděj je otřes..Aha, tak to promiň. Já neházim všechny lidi do jednoho pytle, tudíš ti věřim, že CzRO nepomlouváš Prozatimní seznam:10) Kurosaki Ichigo, Katy, Pecoslav, Qewa, Shipo, Laila Rurouni, Zoldak21, Zombie, Uherak, LodK20) Keruack, Wolf 4D, Absorb, Wade, Liborac, ReloadAO, Mision, Quistis, Rivvil, Fraya30) Yuna, Chris, Nessi, Ertai, k33p, Z-Champ, Robeqe, Resident Evil, Wiki, Sir Crocodile40) Aria, Myjuška, Oggi, Spl!te, Jamamoto, Iblis, Vlad, M Luke, Kalis3k, Destroyer50) Nestea, Tidus, Mitar, Rogi, MiKy, kamarádka Mision , Enterprase, Montik, Yukista, Skopi60) Překvapení, Pan tajemný, Fisch, Fejk, Tulpik, Kaplan, Const, Golda, Frost, ensi70) Xardas, Kenny, Iscar, Mihalj, *Arcidestil*3, Titin, Deniel Anialis, Mustafa, Valior, Daninida80) T8mi, Azahar, Pip, LaVo, Belga, Sybilu, Laughing Man, Prcka, Juhuna, Dandy90) Hanzi, Kifik, Ma1colm, -Eledar-, Codringher, AlienFarm, Sagvan, Ganhala, Zakim, Zodd91) The Fallen One Edited November 30, 2006 by Qewa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lentilka Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 No dobra no, tak jste me ukecali ... ukazu se tam teda taky, uz jen kvuli tem lidem co tam budou od nas z guildy a aliance .... a nebojte se, beru si sebou i ty troje jatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fisch Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 No dobra no, tak jste me ukecali ... ukazu se tam teda taky, uz jen kvuli tem lidem co tam budou od nas z guildy a aliance .... a nebojte se, beru si sebou i ty troje jatra const říkal patery tak nevim nevim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lentilka Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Tak to uz bude problem, hold se budu muset trosku uskromnit Link to comment Share on other sites More sharing options...
strexi Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Tak to uz bude problem, hold se budu muset trosku uskromnit hlavne si vem i nejakej prazdnej zaludek do auta na cestu zpatky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Prozatimní seznam:10) Kurosaki Ichigo, Katy, Pecoslav, Qewa, Shipo, Laila Rurouni, Zoldak21, Zombie, Uherak, LodK20) Keruack, Wolf 4D, Absorb, Wade, Liborac, ReloadAO, Mision, Quistis, Rivvil, Fraya30) Yuna, Chris, Nessi, Ertai, k33p, Z-Champ, Robeqe, Resident Evil, Wiki, Sir Crocodile40) Aria, MyjuÄka, Oggi, Spl!te, Jamamoto, Iblis, Vlad, M Luke, Kalis3k, Destroyer50) Nestea, Tidus, Mitar, Rogi, MiKy, kamarádka Mision , Enterprase, Montik, Yukista, Skopi60) Překvapení, Pan tajemný, Fisch, Fejk, Tulpik, Kaplan, Const, Golda, Frost, ensi70) Xardas, Kenny, Iscar, Mihalj, *Arcidestil*3, Titin, Deniel Anialis, Mustafa, Valior, Daninida80) T8mi, Azahar, Pip, LaVo, Belga, Sybilu, Laughing Man, Prcka, Juhura, Dandy90) Hanzi, Kifik, Ma1colm, -Eledar-, Codringher, AlienFarm, Sagvan, Ganhala, Zakim, Zodd100) The Fallen One, Lentilka, Sandorf, Ekim, Hanzi, Peta, Altariss, Ganhala, Zaki, Cisqua, CrazYspell101) RedCross Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeathWing Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Prozatimní seznam:10) Kurosaki Ichigo, Katy, Pecoslav, Qewa, Shipo, Laila Rurouni, Zoldak21, Zombie, Uherak, LodK20) Keruack, Wolf 4D, Absorb, Wade, Liborac, ReloadAO, Mision, Quistis, Rivvil, Fraya30) Yuna, Chris, Nessi, Ertai, k33p, Z-Champ, Robeqe, Resident Evil, Wiki, Sir Crocodile40) Aria, MyjuÄka, Oggi, Spl!te, Jamamoto, Iblis, Vlad, M Luke, Kalis3k, Destroyer50) Nestea, Tidus, Mitar, Rogi, MiKy, kamarádka Mision , Enterprase, Montik, Yukista, Skopi60) Překvapení, Pan tajemný, Fisch, Fejk, Tulpik, Kaplan, Const, Golda, Frost, ensi70) Xardas, Kenny, Iscar, Mihalj, *Arcidestil*3, Titin, Deniel Anialis, Mustafa, Valior, Daninida80) T8mi, Azahar, Pip, LaVo, Belga, Sybilu, Laughing Man, Prcka, Juhura, Dandy90) Hanzi, Kifik, Ma1colm, -Eledar-, Codringher, AlienFarm, Sagvan, Ganhala, Zakim, Zodd100) The Fallen One, Lentilka, Sandorf, Ekim, Hanzi, Peta, Altariss, Ganhala, Zaki, Cisqua, CrazYspell101) RedCross+ Duntless a ja....případnÄ Cíca a KillBill Link to comment Share on other sites More sharing options...
strexi Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 + host celebrita strexi (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscar Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 + Mozna prijde i kouzelnik Iscar Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 +ete rulezz bo prej u me spi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fisch Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 docela fajn sraz ale chybelo tam par lidi co sem chtel videt , a apo dostane facku ze nepřijel protože je to njub jen poÄkej až tÄ potkam jinak tam byla fajn sestava tÄčim se na dalÄí dofam že v hojnÄjÄím poÄtu a tech par fotek co sem udÄlal možna dam i na net nÄkdy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Kuci jedni usati, du na kute, takze az se probudim, chci tady videt ty fotky, nebo si me neprejte Bylo to fajn, vylet (nejen do Kolina) s Xantou, fotbalek s MASTEREM Destou (dali jsme tem njubum z czra nasup ) a Erastem....uhh.....skvelej rizek Duntless, vypravec Fejk....no rikam chci tu videt fotky nebo se neznam Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Prave sem se probral.. fotecky budou ale asi az odpoledne poze nestiham ted rano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lentilka Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Vylet do Kolina byl urcite k nezaplaceni, tak schvalne ... myslis, ze jeste nekdy v zivote pojedes nekoho vyzvednout do Kolina? Myslim, ze nejen pro tebe to musel bejt zazitek na celej zivot .... Hlaska dne - ( O´neill otevre na predmesti Brna okynko a zarve na uplne cizi lidi ) " Nevideli jste nekde Frosta?! " Vodni dymka byl vybornej napad, mas u mne plus Xanto ...jo a jeste perlicka nakonec ... k autu nas sel doprovodit Rogi, byla to velice prijemna spolecnost, protoze nam po ceste zpival a narazel do proti jdoucich lidi ... kdyz uz jsme nakonec dosli k autu, nahle se objevil obcan tmavsi pleti a mel choutky se porvat .... uz to vypadalo, ze to bude vazny a nahle to Rogi vyresil takovou asurou, ze to dana osoba uz nestihla upotovat a dala se na utek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 (edited) ty jo ja som zase raz uplne na cucky zrazik bol super hlavne ujo standa z toho debilneho boxera ma tak strasne boli ruka ze nemocnica bohunice to asi dnes bude riesit ale uz ma tam poznaju jo a dala som 685 to tam ziadna baba nedalaaaaaa!!! a super incubus horny tie chcem domov aby sa ma kazdy bal Edited December 3, 2006 by Myjka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Uber sraz.. prisel jsem pozde do prace.. Edit : Strasne se mi libil turnaj Friends proti Final Fantasy .. mozna na nas maji na GW.. ale ve fotbalku nikdy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 tyvoe desto, tys me taky dostal "hral jsem to pul roku kazdej den, ale natrenovany to nemam" Ale jses borec Doufam ze to Rogi na vlakaci moc neprovokoval, tam urcite nebyl v presile Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 uz sem se probral, srazik uplne supa, fotbalek... twe desta si to ownil. Lentilka, ouneill, koca supa typci ktery sem rad poznal. A samo ze i ostatni.. //Fotky uz se zpracovali, uz se nahravaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Peknej sraz, az na to ze sem znal asi 5 lidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeathWing Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 (edited) Neznam bolest.....dik Draquerovi ze jsem se u nej mohl ty 2 hodinky prospat......mmch bylo to dobre Edited December 3, 2006 by DeathWing Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 (edited) http://abcweb.wz.cz/raganrok/index.html FOTECKYY, prominte za skadere fotky a popisky, ale na lepsi sem se nezmohl no. a omlouvam se pokud sem k nekomu napsal neco spatne . Pokud ano tak pisnete sem ze je tam neco spatne, at si lidi nemysli ze nekdo vypada jinak a naopak.. //tak sem njub ten pan co tam ma pod sebou napsany vilemtell neni vilem ale gagnick, rikam skadere popisky.. Edited December 3, 2006 by frostsilenec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts