Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

no ja sem se snažil zkouÄet různý skilly a vypadá to f pohodÄ tak možná proto žádný bugy nehláÄeny :flirt: .. jenom jedna vÄc mi vrtá hlavou .. když si do zbranÄ člověk dá 4 metallingy a nahodí­ u LK frenzy tak to pořád pí­Äe íşkon se nezdařil (má to házet lvl1 strip wpn) ..bez berserku funguje správnÄ.. já ví­m že v berserku nemaj jí­t skilly apod ale na druhou stranu v CP by tim pádem taky nemÄly jí­t autocasty z armoru např jako stone curse apod :) ... prostě bych řek že aÂť fungujou autocasty vÄechny nebo žádnej :) přijde mi to trochu divný :)

//moh by se nÄgdo prosí­m vyjádřit kdo o tom trochu něco ví­ ? bo možná i názor.. bo jestli nÄgdo neví­ zda se bude něco mÄnit apod :) dí­ky předem

Sem myslel ze asuraci maj i jiny skilly krome asury... :flirt:

Maj, ale zkus si zahrat behem gwcek za monka a davat neco jinyho nez asuru. Uvidis jak na tebe zacnou ostatni kricet vety typu: co tam proboha delas, kua nehraj si a asuruj, proc jeste tamten nema asuru atd. Nakonec asurovat musis, protoze te k tomu ostatni donuti.

To Betr: jj podivej se na nakej offik....tam sou z tohoto duvodu skoro vsichni combo monkove. Teda abych byl presnejsi tak hybridi:)

Imo, na ofiku porad prevazujou pure buildy. Monkove jedou hybridy jen proto, aby mohli lip expit na zelvach. Comba na ofiku sux, protoze jsou tam takovy lagy.

Mam takovej mensi dotaz tykajici se hesla u kafry: neslo by udelat ze by se penize za uschovnu odecetly jen pri zadani spravneho hesla? Takhle se totiz odectou uz pred zobrazenim vyzvy o napsani hesla a ja vetsinou ze zvyku hnedka mackam enter, takze me jedno vybirani z uschovny stoji vlastne dvakrat tolik co driv.

Neni to nejak akutni, z tech penez se nezblaznim, ale pokud by to nebylo nejak slozity, tak by to potesilo :flirt:

neÄlo by prosí­m v control panelu v ladderu udÄlat prosí­m i vyhledávání­ podle jména postavy .. bez rozliÄování­ A/a a třeba i jenom podle Äásti jména ?:) sem asi nároÄnej ale myslim na to už hodnÄ dlouho .. no a pop půl roce to z mozku dolezlo do rukou :flirt: předem dí­k i jen za odpovÄÄ .)

nešlo by prosí­m v control panelu v ladderu udělat prosí­m i vyhledávání­ podle jména postavy .. bez rozlišování­ A/a a třeba i jenom podle části jména ?:) sem asi náročnej ale myslim na to už hodně dlouho .. no a pop půl roce to z mozku dolezlo do rukou :flirt: předem dí­k i jen za odpověď .)

Nieslo .) To by to muselo vyhledavat ze vsech postav na serveru a to nechci.

Nieslo .) To by to muselo vyhledavat ze vsech postav na serveru a to nechci.

no to sem přesně myslel ... moc velká zátěž že neceš ? :flirt:

edit: sem si vzpomněl jak se powí­dalo o tý orc hero helm .. esli by si mi k3 prosí­m mohl ří­ct kolikčeho mám ještě donýst na postavě Kleptomanka popř. esli to mám sbí­rat do invu a pak ti donýst zbytek věcí­ .. ví­m že si ří­kal že sice to uložený je ale že možná to budem muset donýst tobě :).. děkuju moc

tak mě napadlo že si ten quest zkusim začí­t odznova ale s jinou postavou... a ten orc hero se mnou nece vůbec mluvit... to opravdu musim zabí­t bosse a hned potom jí­t k tomu NPC? .. zkoušel sem k němu vzí­t jellopy voulchery i orc helmu a nic prostě pořád mi řiká ať jdu pryč ..

mam otazku, NPC menom Kayron pozicaia : niflheim.gat a presna poloha : (240 193)

by mi mala ponuknut nieco co mi neponukne chcem sa opytat preco je tomu tak ?? Mam zaujem o jednu questovu zban a mala by mi ponuknut : Ultimate Weapon Quest. Prosim preco to nefunguje ?

dakujem PiXi G-Unit

Ale funguje. Jen nesmis cekat ze to bude tak jednoduchy ze ti hned nabidne seznam veci ktery ti vyrobi. Za prvy to co dostanes je o nahode (bud Great Axe nebo Guillotine a nebo Longinus's Spear nebo Brionac). Samozrejme je potreba obehat vic NPC ne jen tohle. Ja ti s tim nepomuzu protoze jsem to jeste nezkousel.

ok kamo a kde zistim ako postupovat pri splneni tohto questu ? preto ze mam zaujem o tu weapon ale netusim ako na to ist a najdem niekde postup ako nato ? preto ze ked neviem ako sa ten quest robi asi nemozem mat tu weapon :P

dik PiXi

ano bol som na tej stranke aj predtym ale tam pise o dwoch NPC a to : Kayron ten je w Nife a nepovie mi dokopy nic len ze daco tusi .... a ten druhy je w aldebarane menom : Bill Thayer a on mi powie ze stratil synow a nech idem uz prec. Ine NPC ani na tej stranke nepisu pokial sa jedna o : Guillotine o ktoru mam zaujem. Takze som na mrtwom bode a netusim kto mi s tym bude wedeit pomoct ked uz ani k3dT newie tak som w .... :P

pa PiXi

Co se tyce questu tak sem Piximu vse vysvetlil....takze se o to Kenny nemusis starat....jen prosim uprav ty veticky co ma clovek napsat tomu typkovi...u rudry je to uz opraveny ,ten na guilotinu a pravdepobne i ty dalsi sou vadny...sou tam nepresnosti v prekladu a v questu nelze pak pokracovat...

Ja se snad casem nakopnu a napisu to na forum at je klid....

Co se tyce questu tak sem Piximu vse vysvetlil....takze se o to Kenny nemusis starat....jen prosim uprav ty veticky co ma clovek napsat tomu typkovi...u rudry je to uz opraveny ,ten na guilotinu a pravdepobne i ty dalsi sou vadny...sou tam nepresnosti v prekladu a v questu nelze pak pokracovat...

Ja se snad casem nakopnu a napisu to na forum at je klid....

ano bol ochotny :) a wsetko my wyswetlil welmi pekne dakujem :P uz len to NPC aby zobralo tu wetu a fajn. Inac pisal som o tom aj w rubrike Questy a ewenty.

Omezení­ íşroků na 10k za den je trochu málo, když rozdÄlí­m pení­ze z banky na vÄechny íşÄty, stejnÄ budu o nějaký ty íşroky přicházet /swt (nemluvÄ o lidech, pro které už pení­ze nemají­ žádnou cenu, jako Flexi, Caesar, Jakubicek)

ano bol ochotny :P a wsetko my wyswetlil welmi pekne dakujem :) uz len to NPC aby zobralo tu wetu a fajn. Inac pisal som o tom aj w rubrike Questy a ewenty.

Zneni vety pro Kayrona je "Jsi bezmocny." bacha na velky/maly pismena a na tu tecku.

Omezení­ íşroků na 10k za den je trochu málo, když rozdělí­m pení­ze z banky na všechny íşčty, stejně budu o nějaký ty íşroky přicházet /swt (nemluvě o lidech, pro které už pení­ze nemají­ žádnou cenu, jako Flexi, Caesar, Jakubicek)

Jsou hraci co jsou na tom lip nez Flexi. a Caesar ani Jakubicek to nejsou.

PS.: dneska jsem slysel pohadku o 300M... Tolik dohromady nemaji ani 4 nejbohatsi lidi na Rebornu

:P

Pokud se nepletu tak aby si denne mel urok vetsi nez 10k tak bys na uctu musel mit 10M... to ze ztratis treba 1k te nezabije. Stejne tak te nezabije 40k kdyz mas 50M. System banky chci predelam aby to bylo trosku zajimavejsi. Nahodne urok kazdej den + navic moznost i ztraty. Nebo proctu poplatky nasich ceskych bank a necham se inspirovat :) Neberte me vazne zatim jsem to ani s nikym z GM neprodiskutovaval.

OT: ani ja na tom nejsem uz nejlepe,vykup elu me rujnuje :D

To k3dT :

1) diky za ty capky,zase je co delat :mml:

2) chtel jsem se zeptat jak je to s tim energy coatem,je to ted spravne nastaveny ?? Osobne mi to neprijde jako dobry nastaveni,s 3k SP + energy coat jsem vycuclej behem chvilicky i kdyz do me tepou slabsi monstra.Fakt nevim jak to ma byt spravne ci podle oficialu,ale vubec bych se nezlobil kdyby se to vratilo z5,prislo mi to rozumnejsi nastaveni.Kdybych to vedel driv mozna bych zvazoval soul drain.

3) jen me napadlo,kdyz uz je v thanatosu noteleport co ho zavest i v lhz3 ? :D

4) jeste jedna otazecka prosim,quest na Feather Beret vyzaduje Beret,je v planu quest i na Beret ? Pokud ne mam napad na quest,ale nevim zda-li je to proveditelny a kdyz budes mit chvilku tak ti ho reknu na VT at to nemusim psat(slohovy prace mi nikdy moc nesli :) )

Diky

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...