murphy Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 Vubec nejde o animaci .) To je jen zasterka on se k tomu normalne verejne priznal! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 no ja sem se snažil zkouÄet různý skilly a vypadá to f pohodÄ tak možná proto žádný bugy nehláÄeny .. jenom jedna vÄc mi vrtá hlavou .. když si do zbranÄ člověk dá 4 metallingy a nahodí u LK frenzy tak to pořád píÄe íşkon se nezdařil (má to házet lvl1 strip wpn) ..bez berserku funguje správnÄ.. já vím že v berserku nemaj jít skilly apod ale na druhou stranu v CP by tim pádem taky nemÄly jít autocasty z armoru např jako stone curse apod ... prostě bych řek že aÂť fungujou autocasty vÄechny nebo žádnej přijde mi to trochu divný //moh by se nÄgdo prosím vyjádřit kdo o tom trochu něco ví ? bo možná i názor.. bo jestli nÄgdo neví zda se bude něco mÄnit apod díky předem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Sem myslel ze asuraci maj i jiny skilly krome asury... Maj, ale zkus si zahrat behem gwcek za monka a davat neco jinyho nez asuru. Uvidis jak na tebe zacnou ostatni kricet vety typu: co tam proboha delas, kua nehraj si a asuruj, proc jeste tamten nema asuru atd. Nakonec asurovat musis, protoze te k tomu ostatni donuti. To Betr: jj podivej se na nakej offik....tam sou z tohoto duvodu skoro vsichni combo monkove. Teda abych byl presnejsi tak hybridi:) Imo, na ofiku porad prevazujou pure buildy. Monkove jedou hybridy jen proto, aby mohli lip expit na zelvach. Comba na ofiku sux, protoze jsou tam takovy lagy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Mam takovej mensi dotaz tykajici se hesla u kafry: neslo by udelat ze by se penize za uschovnu odecetly jen pri zadani spravneho hesla? Takhle se totiz odectou uz pred zobrazenim vyzvy o napsani hesla a ja vetsinou ze zvyku hnedka mackam enter, takze me jedno vybirani z uschovny stoji vlastne dvakrat tolik co driv.Neni to nejak akutni, z tech penez se nezblaznim, ale pokud by to nebylo nejak slozity, tak by to potesilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 19, 2006 Author Report Share Posted August 19, 2006 kdyz ti to udela radost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 kdyz ti to udela radost... Ani bys neveril jakou Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 neÄlo by prosím v control panelu v ladderu udÄlat prosím i vyhledávání podle jména postavy .. bez rozliÄování A/a a třeba i jenom podle Äásti jména ? sem asi nároÄnej ale myslim na to už hodnÄ dlouho .. no a pop půl roce to z mozku dolezlo do rukou předem dík i jen za odpovÄÄ .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Dobrej postřeh, taky sem půl hodiny hledal nÄkterý chary, než jsem si vzpomÄl co jsou vlasnÄ za class... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXIP Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Dobrej postřeh, taky sem půl hodiny hledal nÄkterý chary, než jsem si vzpomÄl co jsou vlasnÄ za class... heh moze byt Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 22, 2006 Author Report Share Posted August 22, 2006 nešlo by prosím v control panelu v ladderu udělat prosím i vyhledávání podle jména postavy .. bez rozlišování A/a a třeba i jenom podle části jména ? sem asi náročnej ale myslim na to už hodně dlouho .. no a pop půl roce to z mozku dolezlo do rukou předem dík i jen za odpověÄ .) Nieslo .) To by to muselo vyhledavat ze vsech postav na serveru a to nechci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 Nieslo .) To by to muselo vyhledavat ze vsech postav na serveru a to nechci. no to sem přesně myslel ... moc velká zátěž že neceš ? edit: sem si vzpomněl jak se powídalo o tý orc hero helm .. esli by si mi k3 prosím mohl říct kolikčeho mám ještě donýst na postavě Kleptomanka popř. esli to mám sbírat do invu a pak ti donýst zbytek věcí .. vím že si říkal že sice to uložený je ale že možná to budem muset donýst tobě .. děkuju moc tak mě napadlo že si ten quest zkusim začít odznova ale s jinou postavou... a ten orc hero se mnou nece vůbec mluvit... to opravdu musim zabít bosse a hned potom jít k tomu NPC? .. zkoušel sem k němu vzít jellopy voulchery i orc helmu a nic prostě pořád mi řiká ať jdu pryč .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 23, 2006 Author Report Share Posted August 23, 2006 Ozvi se mi na icq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXIP Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 mam otazku, NPC menom Kayron pozicaia : niflheim.gat a presna poloha : (240 193) by mi mala ponuknut nieco co mi neponukne chcem sa opytat preco je tomu tak ?? Mam zaujem o jednu questovu zban a mala by mi ponuknut : Ultimate Weapon Quest. Prosim preco to nefunguje ? dakujem PiXi G-Unit Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 24, 2006 Author Report Share Posted August 24, 2006 Ale funguje. Jen nesmis cekat ze to bude tak jednoduchy ze ti hned nabidne seznam veci ktery ti vyrobi. Za prvy to co dostanes je o nahode (bud Great Axe nebo Guillotine a nebo Longinus's Spear nebo Brionac). Samozrejme je potreba obehat vic NPC ne jen tohle. Ja ti s tim nepomuzu protoze jsem to jeste nezkousel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 V principe pendlujes medzi aldebaranom a niffom, v aldebarane maju otca ktory vie co skladali. Use google or go'n'click Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXIP Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 ok kamo a kde zistim ako postupovat pri splneni tohto questu ? preto ze mam zaujem o tu weapon ale netusim ako na to ist a najdem niekde postup ako nato ? preto ze ked neviem ako sa ten quest robi asi nemozem mat tu weapon dik PiXi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 ragnarok.gamona.de lepsiu stranku som nenasiel zatial. Pokial si nemecky nehovoriaci, skus pouzit slovnik alebo chod do quests, zvol si ultimate weapon quest a stade sa uz hadam vysomaris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXIP Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 ano bol som na tej stranke aj predtym ale tam pise o dwoch NPC a to : Kayron ten je w Nife a nepovie mi dokopy nic len ze daco tusi .... a ten druhy je w aldebarane menom : Bill Thayer a on mi powie ze stratil synow a nech idem uz prec. Ine NPC ani na tej stranke nepisu pokial sa jedna o : Guillotine o ktoru mam zaujem. Takze som na mrtwom bode a netusim kto mi s tym bude wedeit pomoct ked uz ani k3dT newie tak som w .... pa PiXi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 www.fuckinggoogleot.com len tak na okraj. Na druhy okraj, co takto skusit k tomu chlapovi zobrat tie zakladne veci ako emp anvil, illusion flower a tak dalej? Use da ***** slovnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakashima Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 Co se tyce questu tak sem Piximu vse vysvetlil....takze se o to Kenny nemusis starat....jen prosim uprav ty veticky co ma clovek napsat tomu typkovi...u rudry je to uz opraveny ,ten na guilotinu a pravdepobne i ty dalsi sou vadny...sou tam nepresnosti v prekladu a v questu nelze pak pokracovat...Ja se snad casem nakopnu a napisu to na forum at je klid.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXIP Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 Co se tyce questu tak sem Piximu vse vysvetlil....takze se o to Kenny nemusis starat....jen prosim uprav ty veticky co ma clovek napsat tomu typkovi...u rudry je to uz opraveny ,ten na guilotinu a pravdepobne i ty dalsi sou vadny...sou tam nepresnosti v prekladu a v questu nelze pak pokracovat...Ja se snad casem nakopnu a napisu to na forum at je klid....ano bol ochotny a wsetko my wyswetlil welmi pekne dakujem uz len to NPC aby zobralo tu wetu a fajn. Inac pisal som o tom aj w rubrike Questy a ewenty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 Omezení íşroků na 10k za den je trochu málo, když rozdÄlím peníze z banky na vÄechny íşÄty, stejnÄ budu o nějaký ty íşroky přicházet /swt (nemluvÄ o lidech, pro které už peníze nemají žádnou cenu, jako Flexi, Caesar, Jakubicek) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 25, 2006 Author Report Share Posted August 25, 2006 ano bol ochotny a wsetko my wyswetlil welmi pekne dakujem uz len to NPC aby zobralo tu wetu a fajn. Inac pisal som o tom aj w rubrike Questy a ewenty. Zneni vety pro Kayrona je "Jsi bezmocny." bacha na velky/maly pismena a na tu tecku. Omezení íşroků na 10k za den je trochu málo, když rozdělím peníze z banky na všechny íşčty, stejně budu o nějaký ty íşroky přicházet /swt (nemluvě o lidech, pro které už peníze nemají žádnou cenu, jako Flexi, Caesar, Jakubicek) Jsou hraci co jsou na tom lip nez Flexi. a Caesar ani Jakubicek to nejsou. PS.: dneska jsem slysel pohadku o 300M... Tolik dohromady nemaji ani 4 nejbohatsi lidi na Rebornu Pokud se nepletu tak aby si denne mel urok vetsi nez 10k tak bys na uctu musel mit 10M... to ze ztratis treba 1k te nezabije. Stejne tak te nezabije 40k kdyz mas 50M. System banky chci predelam aby to bylo trosku zajimavejsi. Nahodne urok kazdej den + navic moznost i ztraty. Nebo proctu poplatky nasich ceskych bank a necham se inspirovat Neberte me vazne zatim jsem to ani s nikym z GM neprodiskutovaval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sepik Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 ... Caesar hele, geliku, na tohle si prisel jak? ja mam vseho vsudy par zenu, zadny bohatstvi, nic nemam, jsem totalni socka, vsechno ma Jakubicek, ten me odral do posledniho zenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 OT: ani ja na tom nejsem uz nejlepe,vykup elu me rujnuje To k3dT :1) diky za ty capky,zase je co delat 2) chtel jsem se zeptat jak je to s tim energy coatem,je to ted spravne nastaveny ?? Osobne mi to neprijde jako dobry nastaveni,s 3k SP + energy coat jsem vycuclej behem chvilicky i kdyz do me tepou slabsi monstra.Fakt nevim jak to ma byt spravne ci podle oficialu,ale vubec bych se nezlobil kdyby se to vratilo z5,prislo mi to rozumnejsi nastaveni.Kdybych to vedel driv mozna bych zvazoval soul drain. 3) jen me napadlo,kdyz uz je v thanatosu noteleport co ho zavest i v lhz3 ? 4) jeste jedna otazecka prosim,quest na Feather Beret vyzaduje Beret,je v planu quest i na Beret ? Pokud ne mam napad na quest,ale nevim zda-li je to proveditelny a kdyz budes mit chvilku tak ti ho reknu na VT at to nemusim psat(slohovy prace mi nikdy moc nesli ) Diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.