Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

3. neblazni, tobe je to uz jedno, ty auru mas ... jinym bys vrazil nuz do zad :mml:

O to nejde Azi,ze mam auru,stejne tam obcas zajdu pomoc nebo jen tak,jen mi proste prijde ze to expeni tam nema ted uroven,samozrejme ze zalezi na parte a prave proto by se ta parta treba zacla delat s rozumem a ne jen nabrat kde koho(ja vim ze zas tolik lidi tu neni,ale i tak).Treba me se dost libi thanatos co se tyce expu i potvor,ale ten noteleport to dost stezuje a dostat se tam muzou jen "vyvoleni" :D Uz jen dojit do 7myho patra bylo/je dost slozity a dal uz je to scifi :D

Oki menim navrh: zruste noteleport v thanatosu prosim :)

Stejne tak te nezabije 40k kdyz mas 50M.
A já sem se pořád snažil to utajit :mml:
hele, geliku, na tohle si prisel jak? ja mam vseho vsudy par zenu, zadny bohatstvi, nic nemam, jsem totalni socka, vsechno ma Jakubicek, ten me odral do posledniho zenu. :D
Nj ten váÄ guildovní­ krám s bucklerama za 700 a chain mailama po 390 jako nic moc :D

Co takhle u výkupčí­ho vymazávat nabí­dky, které nejsou výhodné (př.-white herby za 500z. a další­ nabí­dka white herby za 1000z, takže by se ta s 500zeny smázla) Uvolnilo by se tak spousta mí­sta... a stejně pochybuju že někdo prodá item za mí­ň zenu...

Edit: :-X sry na to sem nepomyslel...

já vim sem hroznej ale já si najednou prostě nevzpomenu..

bude tu něgdy na serveru to NPC na "dí­ry" do itemů ?:clap:

a jak to vypadá s homunculama ?:clap:

jenom tak můj názor... podle mě by se godlike itemy tady neměli dát udělat.. jenom můj názor :(

edit: jinak kubo ten energy coat je tak "správně" podle popisku co je uvedenej i na IRO

OT: ani ja na tom nejsem uz nejlepe,vykup elu me rujnuje :clap:

To k3dT :

1) diky za ty capky,zase je co delat :clap:

2) chtel jsem se zeptat jak je to s tim energy coatem,je to ted spravne nastaveny ?? Osobne mi to neprijde jako dobry nastaveni,s 3k SP + energy coat jsem vycuclej behem chvilicky i kdyz do me tepou slabsi monstra.Fakt nevim jak to ma byt spravne ci podle oficialu,ale vubec bych se nezlobil kdyby se to vratilo z5,prislo mi to rozumnejsi nastaveni.Kdybych to vedel driv mozna bych zvazoval soul drain.

3) jen me napadlo,kdyz uz je v thanatosu noteleport co ho zavest i v lhz3 ? :(

4) jeste jedna otazecka prosim,quest na Feather Beret vyzaduje Beret,je v planu quest i na Beret ? Pokud ne mam napad na quest,ale nevim zda-li je to proveditelny a kdyz budes mit chvilku tak ti ho reknu na VT at to nemusim psat(slohovy prace mi nikdy moc nesli :) )

Diky

3. pokud to zavede eathena tak tam bude jinak ne.

4. Mam jeden quest na Beret... ale radsi si pockame az na to budou oficialni questy. Vyvojari na nich pracujou.

já vim sem hroznej ale já si najednou prostě nevzpomenu..

bude tu něgdy na serveru to NPC na "dí­ry" do itemů ?:)

a jak to vypadá s homunculama ?:)

jenom tak můj názor... podle mě by se godlike itemy tady neměli dát udělat.. jenom můj názor :)

edit: jinak kubo ten energy coat je tak "správně" podle popisku co je uvedenej i na IRO

O Socket Enchant NPC jsem uvazoval... ale museli by se zvednout ceny :) Hotovy je, funguje tak jak ma. Originalni ceny jsou jakz takz pro raty 1, takze by se museli zvednout ceny alespon o 100%. Zatim ale nebude dokud se nedohodneme.

Homonkulus funguje z vetsi casti v nejnovejsi trunk svn, ale ma jeste par bugu a nefunguje par skillu. Zatim nebude stejne jako ninja nebo gunslinger.

No tezko rict co je vlastne chyba,pokud se budem ridit zdravym rozumem tak chyba je podle me tohle nastaveni,aby me vysal thief bug 3k SP to je k placi.

na to jen jedno: regen > maxSP :)) ale zas musis vzit v uvahu ze diky energy coatu muze bejt wizna docela dobrej tank kdyz je na sacri :) a kdyz ma +9 vybavu :)

edit: teď mi tak napadlo co ty sockety umožnit pouze do hodně omezenýho množství­ itemů .. napří­klad slotová tiara/crown s EW tedy celkem +3 int na hlavě a to bez slot brejlí­ se mi nezdá "moc dobrý" i když sám bych si jí­ rád poří­dil /swt ale na druhou stranu vim jak by to pak vypadalo na GW .. to už by totálně každej jel int wiznu se 145 né-li 150 int (bez jí­dla a gosspellu) nebo třeba greaves tušim se podle toho daj taky socketnout .. jinak nesehnatelný equip pomalu na našem serveru .. něgdo si nakoupí­ tunu, sežene itemy na socket a de lámat.. ale třeba napří­klad silk robe mi přijde jako dobrý nápad vzhledem k tomu že tady na creamy nigdo neexpí­ takže se na trhu prakticky nevyskytují­.. ale např. slot bongun/munak hat či memory book vypadá zají­mavě .. taky ninja suit :) .. esli se to nezavede zlobit se nebudu.. esli se to zavede zlobit se taky nebudu :) ale asi bych byl aspoň pro část těch věcí­ O:-)

vychází­m z http://ro.doddlercon.com/wiki/index.php?title=Socket_Enchant .. už se to tu něgde postovalo :))

a ještě jedna věc co mi zají­má.. už sem se ptal hodně dávno ale nigdo mi tenkrát neodpověděl pouze sme se s pár lidma shodli že to tak "nejspí­š" je ...

a sice cast time a redukce cast timu: pří­klad: dex 120 (80% redukce cast time).. k tomu nasadí­m magic eyes -10%, staff of wing -5% a do slot brejlí­ třeba tower manager card.. budu mí­t insta cast nebo ty itemy na - cast time pouze zmenš těch 20% co "zbyde po dex redukci" ? čili 20% z 20% =>5% takže celkově pouze 85% cast time redukcee mí­sto 100% ?:D esli mi rozumí­ alespoň něgdo :D

možná se to někomu zdá jako íşplná poťouchlost... stave crasher sice má být redukován podle def ale je i správný aby se dal blokovat guardem ?:D

a jeÄtÄ jedna vÄc co mi zají­má.. už sem se ptal hodnÄ dávno ale nigdo mi tenkrát neodpověděl pouze sme se s pár lidma shodli že to tak "nejspí­Ä" je ...

a sice cast time a redukce cast timu: pří­klad: dex 120 (80% redukce cast time).. k tomu nasadí­m magic eyes -10%, staff of wing -5% a do slot brejlí­ třeba tower manager card.. budu mí­t insta cast nebo ty itemy na - cast time pouze zmenÄ tÄch 20% co "zbyde po dex redukci" ? čili 20% z 20% =>5% takže celkovÄ pouze 85% cast time redukcee mí­sto 100% ?:D esli mi rozumí­ alespoř nÄgdo :)

možná se to nÄkomu zdá jako íşplná poÂťouchlost... stave crasher sice má být redukován podle def ale je i správný aby se dal blokovat guardem ?:)

jo, vÄci co redukují­ procentnÄ cast time se poÄí­tají­ až po dex redukci. Äí­m ví­ce máÄ dex, tí­m ménÄ íşčinné jsou. Např při 130 dex má 10% redukce cast time stejný efekt jako +2 dex :D

jo, vÄci co redukují­ procentnÄ cast time se poÄí­tají­ až po dex redukci. Äí­m ví­ce máÄ dex, tí­m ménÄ íşčinné jsou. Např při 130 dex má 10% redukce cast time stejný efekt jako +2 dex :)

ví­Ä to z oficielní­ch zdrojů ?:D jako já si to myslim celou dobu ale tak mi napadlo že se radči optám po prafdÄ :)

na to jen jedno: regen > maxSP :)) ale zas musis vzit v uvahu ze diky energy coatu muze bejt wizna docela dobrej tank kdyz je na sacri :D a kdyz ma +9 vybavu :)

To teda nevim,ani na cz ani tady jsem nikdy nebyl dobrej tank a +9 vybavu nevim kolik ma wizen :D A jedno to taky neni Maxi bud teda bude vsechno nastaveno jak ma byt nebo vyhraje zdravy rozum

Je nekde popsanej novej Vykupci?

10 dnu platnost-mam tomu rozumet tak,ze za 50.000 mohu 10 dnu ho pouzivat k vykupu?-a pak co?Veme si dalsich 50k z uctu u nej,nebo mne smaze,nebo ja nevim co.

Pokud to bude takle,asi se bude vykupovat opatrnejc :)

Šly by vrátit názvy map, které se ukazují­ v partÄ (alt+Z) tak, jak byly dří­v? Mí­sto "hvergelmir's fountain", "passage to a foreign world", "skellington, a solitary village" zase zpátky na umbala dungeon 1, 2, nifelheim field 1 ? Takhle to je fakt dÄsný, vůbec netuÄí­m, kde kdo je, a naví­c se to do toho okýnka ani celý nevejde :)

Šly by vrátit názvy map, které se ukazují­ v partÄ (alt+Z) tak, jak byly dří­v? Mí­sto "hvergelmir's fountain", "passage to a foreign world", "skellington, a solitary village" zase zpátky na umbala dungeon 1, 2, nifelheim field 1 ? Takhle to je fakt dÄsný, vůbec netuÄí­m, kde kdo je, a naví­c se to do toho okýnka ani celý nevejde :)

takhle to ale ví­c odpowí­da RPG :).. okorát je blbý že ty okna se nedaj moc roztahovat..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...