makkros1 Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 add Jakubicek:3. neblazni, tobe je to uz jedno, ty auru mas ... jinym bys vrazil nuz do zad 4. jj, taky bych prosil questik, cepicky mooc hezke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 3. neblazni, tobe je to uz jedno, ty auru mas ... jinym bys vrazil nuz do zad O to nejde Azi,ze mam auru,stejne tam obcas zajdu pomoc nebo jen tak,jen mi proste prijde ze to expeni tam nema ted uroven,samozrejme ze zalezi na parte a prave proto by se ta parta treba zacla delat s rozumem a ne jen nabrat kde koho(ja vim ze zas tolik lidi tu neni,ale i tak).Treba me se dost libi thanatos co se tyce expu i potvor,ale ten noteleport to dost stezuje a dostat se tam muzou jen "vyvoleni" Uz jen dojit do 7myho patra bylo/je dost slozity a dal uz je to scifi Oki menim navrh: zruste noteleport v thanatosu prosim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Stejne tak te nezabije 40k kdyz mas 50M.A já sem se pořád snažil to utajit hele, geliku, na tohle si prisel jak? ja mam vseho vsudy par zenu, zadny bohatstvi, nic nemam, jsem totalni socka, vsechno ma Jakubicek, ten me odral do posledniho zenu. Nj ten váÄ guildovní krám s bucklerama za 700 a chain mailama po 390 jako nic moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Co takhle u výkupčího vymazávat nabídky, které nejsou výhodné (př.-white herby za 500z. a další nabídka white herby za 1000z, takže by se ta s 500zeny smázla) Uvolnilo by se tak spousta místa... a stejně pochybuju že někdo prodá item za míň zenu... Edit: :-X sry na to sem nepomyslel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 26, 2006 Author Report Share Posted August 26, 2006 Nemuzu je vymazat protoze takovy lidi tak maji predmety i penize. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 mi tak doÄlo.. kdy se tak asi zas zapne share s rodiÄema prosím? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 27, 2006 Author Report Share Posted August 27, 2006 S novou svn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 Prosim odpoved alespon na 2ku a 4ku Predem dekuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 já vim sem hroznej ale já si najednou prostě nevzpomenu..bude tu něgdy na serveru to NPC na "díry" do itemů ?a jak to vypadá s homunculama ? jenom tak můj názor... podle mě by se godlike itemy tady neměli dát udělat.. jenom můj názor edit: jinak kubo ten energy coat je tak "správně" podle popisku co je uvedenej i na IRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 28, 2006 Author Report Share Posted August 28, 2006 OT: ani ja na tom nejsem uz nejlepe,vykup elu me rujnuje To k3dT :1) diky za ty capky,zase je co delat 2) chtel jsem se zeptat jak je to s tim energy coatem,je to ted spravne nastaveny ?? Osobne mi to neprijde jako dobry nastaveni,s 3k SP + energy coat jsem vycuclej behem chvilicky i kdyz do me tepou slabsi monstra.Fakt nevim jak to ma byt spravne ci podle oficialu,ale vubec bych se nezlobil kdyby se to vratilo z5,prislo mi to rozumnejsi nastaveni.Kdybych to vedel driv mozna bych zvazoval soul drain. 3) jen me napadlo,kdyz uz je v thanatosu noteleport co ho zavest i v lhz3 ? 4) jeste jedna otazecka prosim,quest na Feather Beret vyzaduje Beret,je v planu quest i na Beret ? Pokud ne mam napad na quest,ale nevim zda-li je to proveditelny a kdyz budes mit chvilku tak ti ho reknu na VT at to nemusim psat(slohovy prace mi nikdy moc nesli ) Diky 3. pokud to zavede eathena tak tam bude jinak ne. 4. Mam jeden quest na Beret... ale radsi si pockame az na to budou oficialni questy. Vyvojari na nich pracujou. já vim sem hroznej ale já si najednou prostě nevzpomenu..bude tu něgdy na serveru to NPC na "díry" do itemů ?a jak to vypadá s homunculama ? jenom tak můj názor... podle mě by se godlike itemy tady neměli dát udělat.. jenom můj názor edit: jinak kubo ten energy coat je tak "správně" podle popisku co je uvedenej i na IRO O Socket Enchant NPC jsem uvazoval... ale museli by se zvednout ceny Hotovy je, funguje tak jak ma. Originalni ceny jsou jakz takz pro raty 1, takze by se museli zvednout ceny alespon o 100%. Zatim ale nebude dokud se nedohodneme. Homonkulus funguje z vetsi casti v nejnovejsi trunk svn, ale ma jeste par bugu a nefunguje par skillu. Zatim nebude stejne jako ninja nebo gunslinger. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 To k3: diky To Max : taky dik i kdyz jsi me nepotesil,chtel jsem slyset pravy opak Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 To k3: diky To Max : taky dik i kdyz jsi me nepotesil,chtel jsem slyset pravy opak mno spíÄ sem tÄ nepotÄčil tím že sem na to přiÄel a upozorřoval dokavaÄ se nepřiÄlo na chybu Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 mno spíÄ sem tÄ nepotÄčil tím že sem na to přiÄel a upozorřoval dokavaÄ se nepřiÄlo na chybu No tezko rict co je vlastne chyba,pokud se budem ridit zdravym rozumem tak chyba je podle me tohle nastaveni,aby me vysal thief bug 3k SP to je k placi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 No tezko rict co je vlastne chyba,pokud se budem ridit zdravym rozumem tak chyba je podle me tohle nastaveni,aby me vysal thief bug 3k SP to je k placi. na to jen jedno: regen > maxSP ) ale zas musis vzit v uvahu ze diky energy coatu muze bejt wizna docela dobrej tank kdyz je na sacri a kdyz ma +9 vybavu edit: teď mi tak napadlo co ty sockety umožnit pouze do hodně omezenýho množství itemů .. například slotová tiara/crown s EW tedy celkem +3 int na hlavě a to bez slot brejlí se mi nezdá "moc dobrý" i když sám bych si jí rád pořídil /swt ale na druhou stranu vim jak by to pak vypadalo na GW .. to už by totálně každej jel int wiznu se 145 né-li 150 int (bez jídla a gosspellu) nebo třeba greaves tušim se podle toho daj taky socketnout .. jinak nesehnatelný equip pomalu na našem serveru .. něgdo si nakoupí tunu, sežene itemy na socket a de lámat.. ale třeba například silk robe mi přijde jako dobrý nápad vzhledem k tomu že tady na creamy nigdo neexpí takže se na trhu prakticky nevyskytují.. ale např. slot bongun/munak hat či memory book vypadá zajímavě .. taky ninja suit .. esli se to nezavede zlobit se nebudu.. esli se to zavede zlobit se taky nebudu ale asi bych byl aspoň pro část těch věcí O:-)vycházím z http://ro.doddlercon.com/wiki/index.php?title=Socket_Enchant .. už se to tu něgde postovalo ) a ještě jedna věc co mi zajímá.. už sem se ptal hodně dávno ale nigdo mi tenkrát neodpověděl pouze sme se s pár lidma shodli že to tak "nejspíš" je ... a sice cast time a redukce cast timu: příklad: dex 120 (80% redukce cast time).. k tomu nasadím magic eyes -10%, staff of wing -5% a do slot brejlí třeba tower manager card.. budu mít insta cast nebo ty itemy na - cast time pouze zmenš těch 20% co "zbyde po dex redukci" ? čili 20% z 20% =>5% takže celkově pouze 85% cast time redukcee místo 100% ? esli mi rozumí alespoň něgdo možná se to někomu zdá jako íşplná poťouchlost... stave crasher sice má být redukován podle def ale je i správný aby se dal blokovat guardem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 a jeÄtÄ jedna vÄc co mi zajímá.. už sem se ptal hodnÄ dávno ale nigdo mi tenkrát neodpověděl pouze sme se s pár lidma shodli že to tak "nejspíÄ" je ... a sice cast time a redukce cast timu: příklad: dex 120 (80% redukce cast time).. k tomu nasadím magic eyes -10%, staff of wing -5% a do slot brejlí třeba tower manager card.. budu mít insta cast nebo ty itemy na - cast time pouze zmenÄ tÄch 20% co "zbyde po dex redukci" ? čili 20% z 20% =>5% takže celkovÄ pouze 85% cast time redukcee místo 100% ? esli mi rozumí alespoř nÄgdo možná se to nÄkomu zdá jako íşplná poÂťouchlost... stave crasher sice má být redukován podle def ale je i správný aby se dal blokovat guardem ?jo, vÄci co redukují procentnÄ cast time se poÄítají až po dex redukci. Äím více máÄ dex, tím ménÄ íşčinné jsou. Např při 130 dex má 10% redukce cast time stejný efekt jako +2 dex Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 jo, vÄci co redukují procentnÄ cast time se poÄítají až po dex redukci. Äím více máÄ dex, tím ménÄ íşčinné jsou. Např při 130 dex má 10% redukce cast time stejný efekt jako +2 dex víÄ to z oficielních zdrojů ? jako já si to myslim celou dobu ale tak mi napadlo že se radči optám po prafdÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 víÄ to z oficielních zdrojů ? jako já si to myslim celou dobu ale tak mi napadlo že se radči optám po prafdÄ jo Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 na to jen jedno: regen > maxSP ) ale zas musis vzit v uvahu ze diky energy coatu muze bejt wizna docela dobrej tank kdyz je na sacri a kdyz ma +9 vybavu To teda nevim,ani na cz ani tady jsem nikdy nebyl dobrej tank a +9 vybavu nevim kolik ma wizen A jedno to taky neni Maxi bud teda bude vsechno nastaveno jak ma byt nebo vyhraje zdravy rozum Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 wizna která si bude hrát na tanka a lézt dopředu má s nejvyÄÄí pravdÄpodobnopstí zaruÄenej dispell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 2 k3dT : Vratis nad Prontera GW map na most kafru? GW uz v Pronte stejne nejsou ..dneska jsem se sel vyprazdnit v domeni ze tam ta kafra je,.. ale kde nic tu nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 29, 2006 Author Report Share Posted August 29, 2006 Nevratim protoze tam nikdy zadna byt nemela... viz http://72.36.236.18:8080/svn/ea/trunk/npc/kafras/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bystro Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Je nekde popsanej novej Vykupci?10 dnu platnost-mam tomu rozumet tak,ze za 50.000 mohu 10 dnu ho pouzivat k vykupu?-a pak co?Veme si dalsich 50k z uctu u nej,nebo mne smaze,nebo ja nevim co.Pokud to bude takle,asi se bude vykupovat opatrnejc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Odpoved najdes v sekci questy/eventy je tam tomu nyni venovan topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Šly by vrátit názvy map, které se ukazují v partÄ (alt+Z) tak, jak byly dřív? Místo "hvergelmir's fountain", "passage to a foreign world", "skellington, a solitary village" zase zpátky na umbala dungeon 1, 2, nifelheim field 1 ? Takhle to je fakt dÄsný, vůbec netuÄím, kde kdo je, a navíc se to do toho okýnka ani celý nevejde Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Šly by vrátit názvy map, které se ukazují v partÄ (alt+Z) tak, jak byly dřív? Místo "hvergelmir's fountain", "passage to a foreign world", "skellington, a solitary village" zase zpátky na umbala dungeon 1, 2, nifelheim field 1 ? Takhle to je fakt dÄsný, vůbec netuÄím, kde kdo je, a navíc se to do toho okýnka ani celý nevejde takhle to ale víc odpowída RPG .. okorát je blbý že ty okna se nedaj moc roztahovat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.