Sinarra Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Pokial si pametam hovorilo sa tu nieco o HC servery to NPC to trochu rusi, pokial viem na oficiale nic take neni takze podla mna bud ako loony za 100k,alebo zrusit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Pokial si pametam hovorilo sa tu nieco o HC servery to NPC to trochu rusi, pokial viem na oficiale nic take neni takze podla mna bud ako loony za 100k,alebo zrusit.3383[/snapback]Presne Mame placenou kapru, mame quest na gildy a pak mame repair npc, coz se mi se slovem HC moc neslucuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 nemyslim si. a stejne to muze opravovat smith ne?3382[/snapback]za 100k si to tam nebude opravovat nikdo .. takze zrusit sa potom kludne mozu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Ja nak furt nevidim u black smitha skill na opravovani armoru . Ma akurat Weapon Repair Allows Blacksmiths to repair damaged weapons by spending 1 Steel. Requires its user to carry Anvil and Iron Hammer. Consumes 5 SP.a to jak z popisku vidim armory neopravuje (pokud to zde neni jinak) a potom ma to npc docela dobrej vyznam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Ja nak furt nevidim u black smitha skill na opravovani armoru . Ma akurat Weapon Repair Allows Blacksmiths to repair damaged weapons by spending 1 Steel. Requires its user to carry Anvil and Iron Hammer. Consumes 5 SP.a to jak z popisku vidim armory neopravuje (pokud to zde neni jinak) a potom ma to npc docela dobrej vyznam 3386[/snapback]Pokud vim tak BS zvladne opravit i armor Jen to bohuzel neni v popisku skillu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 tak v tom pripade jsem pro aby se to NPC zrusilo....Myslim ze jinde nez na GW se stejne vetsinou zbrane a armory nenici (teda mimo BS )a neni problem najit BS ve meste a nebo se poptat na main chatu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unicorn Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Sem rozhodne pro zruseni Repair NPC. Jednak BS ma skill na opravu a jednak je smesne, ze suroviny na bombu maji trzni cenu pres 20k (opravte me, mozna se pletu) a oprava stoji prd prd nic a steel s trzni cenou 5k nebo 5 minut hnteni(bavim se o rozjetym serveru). Vysledek = skill kerej je UPLNE na nic (repair) a druhej kerej je na totez (lamani). LoL! A kdyz uz Repair NPC, tak ja chci NPC s imunitou na Asuru, ta je taky UBER! 5 minut imunita za 5k a jeden steel, co rikate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 7, 2005 Author Report Share Posted August 7, 2005 A kdyz uz Repair NPC, tak ja chci NPC s imunitou na Asuru, ta je taky UBER! 5 minut imunita za 5k a jeden steel, co rikate? 3396[/snapback] Tohle je uplne neco jinyho, a ani to neni dobrej pokus o vtip. A co vim tak kazdej boss a taky dost monster ma skill co znici bud armor, helmu nebo zbran. Hledat kvuli kazdy zniceny veci nejakyho smitha bude zabava. nehlede na to az bude nejakej whitesmith s Meltdown. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Tohle je uplne neco jinyho, a ani to neni dobrej pokus o vtip. A co vim tak kazdej boss a taky dost monster ma skill co znici bud armor, helmu nebo zbran. Hledat kvuli kazdy zniceny veci nejakyho smitha bude zabava. nehlede na to az bude nejakej whitesmith s Meltdown.3400[/snapback]tak budou karty a jini smithi co to opravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Tohle je uplne neco jinyho, a ani to neni dobrej pokus o vtip. A co vim tak kazdej boss a taky dost monster ma skill co znici bud armor, helmu nebo zbran. Hledat kvuli kazdy zniceny veci nejakyho smitha bude zabava. nehlede na to az bude nejakej whitesmith s Meltdown.3400[/snapback]Me to zas tak jiny neprijde...Na kazdyho bosse je moznost vzit do party alchymistu s protekci. WS je advanced class a jen tak nebude a az bude, stejne to porad resi protekce nebo karta zpusobujici neznicitelnost zbrane nebo armoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unicorn Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 A co vim tak kazdej boss a taky dost monster ma skill co znici bud armor, helmu nebo zbran. Hledat kvuli kazdy zniceny veci nejakyho smitha bude zabava. nehlede na to az bude nejakej whitesmith s Meltdown.3400[/snapback]Oki, muze byt. Ale GW sou GW, a quli bossum kazit GW tem, co pojedou na rozbijeni? Aspon at to NPc na dobu GW je mimo, pak snad. Ale behem GW je to fakt o tom, ze rozbijes zbran - relog oprava a sem z5 Meltdown nemeltdown... Odzkouseno v praxi Link to comment Share on other sites More sharing options...
strexi Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 takze vlastne na gw potakm bombu znici mi to zbran ja si muzu v klidu odkracet na pivko protoze nas smith je zrovna off jinej mi to pri gw neopravy protoze nebude se chtit zdrzovat nekym z cizi guildy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unicorn Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 takze vlastne na gw potakm bombu znici mi to zbran ja si muzu v klidu odkracet na pivko protoze nas smith je zrovna off jinej mi to pri gw neopravy protoze nebude se chtit zdrzovat nekym z cizi guildy3405[/snapback]Sam sis odpovedel... Jop, protoze vas BS je off. Vase blbost... Nebo jen quli tvymu pohodli a lenosti vaseho BS maji byt Alkaci znevyhodneni? Krome toho nikdo te nenutio nemit nahradni zbran Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 takze vlastne na gw potakm bombu znici mi to zbran ja si muzu v klidu odkracet na pivko protoze nas smith je zrovna off jinej mi to pri gw neopravy protoze nebude se chtit zdrzovat nekym z cizi guildy3405[/snapback]Jak napsal Unicorn nebo si dej do zbrane Golema misto hydry a mas po starostech Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Len taka poznamocka k tej zaplave od Maula: Na iRO je Repair NPC v upgrade shopoch a mam taky pocit ze stoji rovnako ako tu 5k (a steel).Vecer sa lognem na Loki a pozrem presne ale teraz sa tam cez porty nedostanem Edit: Tak myslim ze tie ceny su taketo kazdopadne to vecer pozrem Repair:5000 zeny = lv1 weapon5000 zeny = lv2 weapon5000 zeny = lv3 weapon5000 zeny = lv4 weapon5000 zeny = armor Edit2: Takze len 5k zeny na vsetko ziadne steely Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Sem rozhodne pro zruseni Repair NPC. Jednak BS ma skill na opravu a jednak je smesne, ze suroviny na bombu maji trzni cenu pres 20k (opravte me, mozna se pletu) a oprava stoji prd prd nic a steel s trzni cenou 5k nebo 5 minut hnteni(bavim se o rozjetym serveru). Vysledek = skill kerej je UPLNE na nic (repair) a druhej kerej je na totez (lamani). LoL! A kdyz uz Repair NPC, tak ja chci NPC s imunitou na Asuru, ta je taky UBER! 5 minut imunita za 5k a jeden steel, co rikate? 3396[/snapback]To ze maju suroviny trznu hodnotu 20k to nie je argument ... ty neplatis za to aby platil niekdo iny ale aby za to ze vyradis vybavu protivnikovi a tym ho zneskodnis / zabijes. To potom ja chcem aby vsetky moje skilly brali tolko sp superovi kolko ma stoja. A ten skill (weapon repair) rozhodne nie je nanic. Ak by ti niekedy rozbili zbran/armor na GW tak by si to vedel. A to s tou Asurou No comment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 7, 2005 Author Report Share Posted August 7, 2005 Repair NPC skript je ve slozce s oficialnima npc... takze to asi nebude vymysl nejakyho choryho vyvojare eatheny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 lenze nikto si tu neuvedomuje rozdiel medzi oficialom a servrom kde je 200 ludi online, tam je pocas gw online dost smithov aby to opravil niektory z nich a v gild moze byt 70+ ludi takze aspon jeden smith z gildy bude online... tu je to trosku ineragnarok je vyvazeny na hru niekolko tisic ludi online a nie 200, preto treba niektore veci poupravit(ako napriklad rate)k tym 5% u bomby... pred [ /omg ]om stacili 2 bomby a zbran bola rozbita do 2s...a repair skill... nepotrebuje to nic iba podla lvlu zbrane iron ore,iron,steel a rough ori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unicorn Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 To ze maju suroviny trznu hodnotu 20k to nie je argument ... ty neplatis za to aby platil niekdo iny ale aby za to ze vyradis vybavu protivnikovi a tym ho zneskodnis / zabijes. To potom ja chcem aby vsetky moje skilly brali tolko sp superovi kolko ma stoja. A ten skill (weapon repair) rozhodne nie je nanic. Ak by ti niekedy rozbili zbran/armor na GW tak by si to vedel. A to s tou Asurou No comment. 3412[/snapback]OMFG. tys asi v zivote nebyl na GW, nebo co? Kdyz im rozbije Alch zbran (jeho investice 20k+), ja se relognu, opravim (investice 5k) a behem +- 30 sec jsem znovu v akci na TOM SAMEM miste v hradu, kde jsem byl pred tim... A ze repair skill je na neco... Je. Na nic. Protoze ryhclejsi nez se domlouvat s BS je repair NPC. A ze ty zeny nejsou argument... Tak v tom pripade je podle tebe - podle ty samy logiky - v poradku, kdyz repair NPC bude stat trebas 50k. Ok, souhlas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 OMFG. tys asi v zivote nebyl na GW, nebo co? Kdyz im rozbije Alch zbran (jeho investice 20k+), ja se relognu, opravim (investice 5k) a behem +- 30 sec jsem znovu v akci na TOM SAMEM miste v hradu, kde jsem byl pred tim... A ze repair skill je na neco... Je. Na nic. Protoze ryhclejsi nez se domlouvat s BS je repair NPC. A ze ty zeny nejsou argument... Tak v tom pripade je podle tebe - podle ty samy logiky - v poradku, kdyz repair NPC bude stat trebas 50k. Ok, souhlas...3416[/snapback]Haha takze ked ti niekdo znici vec pri emperku tak ty relognes, skocis do payonu na repair a potom si a za 30s si na tom istom mieste aj ked obranci medzi tym rozbili utok. A to ze je to rychlejsie ako reapir od BS ? To si snad robis srandu ... Len idiot sa relogne ked ma vedla seba BSko. Myslim ze nevies o com hovoris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 pri rozbiti zbrane nejde o to donutit niekoho aby ako blby zhanal nejakeho blacksmitha online alebo este horsie uplne mu zabranit ist na gw kedze nema smitha s repair k dispozicii, ale to aby bol neskodny - nemohol rozsekat empo/hracov, a ta investicia je podobna ako asura monk ked investuje par bp nato aby zneskodnil hraca inac k tej cene... bomba stoji 5x poison spore(100% drop z poison spore) 5x stem(100% drop z mandragory) a 1x fabric(100% drop z whispera) ked sa pocita s neuspechom tak dajme tomu 4x tolko veci, dokopy sa to preda za cca 2k a ak by to niekto kupoval za 3nasobnu cenu od ludi tak to je 6k na bombo a to uz vazne prehanam s neuspechom a cenami, este ak niekto bude namietat ze manual stoji vela... po 100 vyrobenych bombach to bude 1k na bombu navyse... ale alchemista tych bomb spravi ovela viac cize sa to znizi aj na 100z na bombu...po case Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unicorn Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Haha takze ked ti niekdo znici vec pri emperku tak ty relognes, skocis do payonu na repair a potom si a za 30s si na tom istom mieste aj ked obranci medzi tym rozbili utok. 3417[/snapback]Pokud rozbili, ne. Pokud si chces hrat na idiota, hraj si... Ale objektivne, jak dlouho ti vezme domluva s (vedle stojicim) BS, predani zbrane, opraveni, predani zpet? A blokuje to 2 hrace a ne jen jednoho...A to ze je to rychlejsie ako reapir od BS ? To si snad robis srandu ... Len idiot sa relogne ked ma vedla seba BSko.3417[/snapback]Jen idiotskej BS by uprostred utoku nekomu opravoval zbranMyslim ze nevies o com hovoris. 3417[/snapback]Myslim ze nevis o cem mluvim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Jen idiotskej BS by uprostred utoku nekomu opravoval zbran3428[/snapback]bs ktory to vie hrat ma opravenu zbran do 5s a ovela viac tym pomoze gilde pri utoku ako keby si ten druhy clovek musel ist opravit zbran sam hoc aj zadarmoa neviem o tom ze by som ta videl aktivne sa ucastnit gw - to ze to pozorujes v hide ti da len skresleny obraz o tom ako to na gw funguje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unicorn Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 bs ktory to vie hrat ma opravenu zbran do 5s a ovela viac tym pomoze gilde pri utoku ako keby si ten druhy clovek musel ist opravit zbran sam hoc aj zadarmo3429[/snapback]To je mozne, lec ja neceho takoveho jeste svedkem nebyl. Nicmene o nevideni veci viz dale neviem o tom ze by som ta videl aktivne sa ucastnit gw - to ze to pozorujes v hide ti da len skresleny obraz o tom ako to na gw funguje3429[/snapback]To ze si me nevidel neznamena ze sem se jich neucastnil. Aneb viz pamatny citat, ktery pravil klasik Polivka v Kurvahosigutentag k manzelce sveho pravnika pri rozhovoru o Bohu a vire jako odpoved na repliku "Boha nikdo nevidel" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 pri rozbiti zbrane nejde o to donutit niekoho aby ako blby zhanal nejakeho blacksmitha online alebo este horsie uplne mu zabranit ist na gw kedze nema smitha s repair k dispozicii, ale to aby bol neskodny - nemohol rozsekat empo/hracov, a ta investicia je podobna ako asura monk ked investuje par bp nato aby zneskodnil hraca inac k tej cene... bomba stoji 5x poison spore(100% drop z poison spore) 5x stem(100% drop z mandragory) a 1x fabric(100% drop z whispera) ked sa pocita s neuspechom tak dajme tomu 4x tolko veci, dokopy sa to preda za cca 2k a ak by to niekto kupoval za 3nasobnu cenu od ludi tak to je 6k na bombo a to uz vazne prehanam s neuspechom a cenami, este ak niekto bude namietat ze manual stoji vela... po 100 vyrobenych bombach to bude 1k na bombu navyse... ale alchemista tych bomb spravi ovela viac cize sa to znizi aj na 100z na bombu...po case3418[/snapback]Takze abych te uvedl do obrazu, alch pokud hodla byt prospesny gilde na gw potrebuje asi tak 150 alkoholu na poty na kazdy gw, to nepocitam jen bomby, ale i coatingy. A ted trochu matematiky, beru alcha (lahvickar) na lvl 70 s equipem a boostama.Vezmu 1k spor a 1k stemu, na vyrobu alkoholu mam 80%, cili me to da 160 alkoholu.Dejme tomu ze polovina alkoholu pujde na bomby, pridam 80 fabricu. Uspesnost je nyni 70%. Vyrobim 56 bomb.Druha polovina jde na Coatingy, potrebuju este Heart of Mermaid a Zenorc's Fang. Uspesnost je 60%, cily vyrobim 48 coatingu.To jen aby si vedel jaky sou naklady na gw. A to nejsou zadny velky poctu potu.Na tomhle servru je uzavrena komunita (nestezuji si na prisnejsi registrace, dokonce sem rad , ze tu jsou), takze pochybuju, ze kdyz zacnu lamat equip lidem na gw budou mi ty suroviny na nej este prodavat. A to mluvim jen o tom, ze bych tu byl jedinej alch. Kdyz nas tu bude vic, trh to nedokaze a ani nebude chtit, z duvodu, jaky sem napsal, nasytit.Ono nejde ani o celkovy naklady, jde o pocet itemu, ktery je treba schanet a to zamestna spoustu lidi na dlouhou dobu.Sam si napsal, je tu maly pocet hracu a nelze to srovnavat s velkymi servry. Ano presne tak to je, je tu tak maly pocet, ze se temer vsichni od videni zname a 90% nas chodi na gw a pochybuji ze hraci z jinych gild budou podporovat niceni sveho equipu na gw prodejem itemu, diky kterym k tomu niceni dochazi. Proto schaneni vseho zavisi jedine na gilde a proto sem taky proti repair npc. Mnoho hodinova prace je zkazena nekolikasekundovou zastavkou u repair npc. Proto povolani alchymisty podle me, diky tomu npc, ztraci zde na gw vyznam. A jelikoz se jedna hlavne o gw postavu, ztraci vyznam cela postava.Ale jelikoz sem se tu uz taky setkal s nazorem, ze alch je dobry pouze na vareni potu pro ostatni postavy a lamat equip by ani nemel, tak se nad tim prestavam pomalu i zlobit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.