Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

tak uz to mam hotovy... sice to neni presne to, co jsem chtel ale to nevadi.

Bude to vypadat nejak takhle (zobrazovat se to bude jen do dropu 1%):

ann.jpg

Ta zprava se zobrazi do chatu vsem co stoji do 14 policek od zabiteho monstra. Bohuzel jinak to nejde. Jedine predavat handle party ktera mob zabila pres strukturu monstra, coz by melo za nasledek zvyseni naroku na ram o cca 30MB.

Jinak tahle feature bude az po upgradu serveru na novejsi SVN (jak jinak).

xem sa opytat ci by nebolo mozne zaviest featurku, ze by na sa na magnet nedala hodit pneuma. ja ako priest ju hadzem reflexivne a potom sa venujem inych charom a niekedy si proste nevsimnem ze je na magnete a tam nefunguje...

proste ze by vypisovalo "skil failed" a nedala sa polozit na magnet dik za odpoved

Jako novacek (malo znaly problematiky RO) bych mel napad.... B)

Novy topic, ktery by byl venovan hlavne novackum :P .....jejich dotazy ke hre, ale hlavne rozdily mezi povolanimi, vyhody nevyhody jednotlivych kouzel.....atd.

No proste porovnani vseho :hypocrite:

ps: popis jednotlivych povolani na foru je, ale to porovnani tam chybi.

[editoval k3dt specialne pro Irulán (:]

xem sa opytat ci by nebolo mozne zaviest featurku, ze by na sa na magnet nedala hodit pneuma. ja ako priest ju hadzem reflexivne a potom sa venujem inych charom a niekedy si proste nevsimnem ze je na magnete a tam nefunguje...

proste ze by vypisovalo "skil failed" a nedala sa polozit na magnet dik za odpoved

15873[/snapback]

To je prace pro Kyriana kdyby se mu chtelo. Ja system plosnych kouzel nechapu.

Jako navacek (malo znali problematiky RO) bych mel napad.... B)

Novy topic, ktery by byl venovam hlavne novackum :P .....jejich dotazy ke hre, ale hlavne rozdili nedzi povolaniamy, vyhody nevyhody jednotlivych kouzel.....atd.

No proste porovnani vseho :hypocrite:

ps: popis jedtlivych polani na foru je, ale to porovnani mi tam chybi

15881[/snapback]

Nikdo ti nebrani v tom, aby sis ho zalozil ;)

Chtel sem se zeptat,estli by nesla zmenit brava pismenek v main chatu.

Je stejne zelena jako text Guild chatu-neco z guildy v tom docela casto prehlidnu.

A nedej buh abych si zapnul ukazovani XP za priseru-to je teprv bordel,vsecko stejnou barvou.

Dik

15873[/snapback]

Nemal by to byt problem, nemam ale teraz moc casu.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...