Moon Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Ale uprimne, v Niffu se da porad krasne expit(proste lepsi dobra mensi parta do Niffu, nez spatna o 20ti lidech do Jupe), jen to neleze tak rychle(opticky), ale zas se tam neumira(v jupu se da dat klidne -10% se spatnou partou na vyssich lvlech).Ale jak kazdej slysi ze to v jupe leze krasne, tak tam hned chce jit a pak se tam objevujou lidi, ktery na to vubec nejsou pripraveny(napr. Wizny castej SG na kemp, misto pred nej, tahaci tahaj do kempu, nebo jeste hur, primo na wizny, etc.) a to pak je vazne lepsi jit do Niffu, protoze ty nizky lvly par smrti navic nemrzi(resp. maj ty procenta hned zpatky).Nektery lidi by se meli naucit, ze se da expit i v jinejch lokacich nez je Jupe(drive Majo)...... uz dlouho sem nevidel nekoho expit treba na TI(zelvicky), nebo GH(raydrici) a to to tam leze i na 95. lvlu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prcek Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Mno ja jsem jen reagoval na to, co psal Oggi, jestli jste si to prcetli cely, nez jste zacali psat vase reakce, tak jste se urcite docetli, ze tohle je neco, co na stejnou otazku bylo odpovezeno me... Mate pravdu, v Lightu jsem nikdy nebyl, protoze jsem se zarazil na tom warpu, kde to dal pousti az lvl95 a vys a kdyz jsem se konecne dostal pres lvl 95 a nekde navrhl, ze bychom se tam mohli jit konecne podivat, tak mi bylo receno, ze se tam nechytame a ze to nema cenu... A ano, posledni dobou expim HLAVNE v Jupe, ale to jen proto, ze se jinam nechodi (kdyz teda nepocitam Nifl)...Vis, jako FS priest toho ted sam zas tak moc nenaexpim, takze jsem rad, ze sezenu partu, ktera jeste neni plna a nejakej priest se jim hodi... To Oggi: jestli jsi z toho jednoho myho prispevku vycetl, ze neumim hrat a chodim jen do Jupe, tak bravo...Bude z tebe psycholog......Ale ne, ted vazne...Ja se nestydim za to, ze je spousta veci v tehle hre, o kterych vubec nic nevim a ktere teprve jeste objevim...Ale na rozdil od ostatnich se nad nikoho nepovysuju a nepovazuju za zbytecny nekomu neco psat, kdyz se plete... To Scorpio: Kdyz mas spatnou partu, tak i v Jupe se da za tu hodinku umrit spooustakrat... ...Thanatos se mi libil, ale jeste jsem tam nebyl ve velky parte, jen s par huntama, ale myslim, ze tam by to nemuselo byt spatny...Jen v Hugelu jsem jeste nebyl, jsme lamy, nenasli jsme to... Edit: ach ten pravopis... /omg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanlee Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Hmm.. Osobne som spravil cely advanced lvl 94 na raydrikoch. Hadaj kolko kariet mi za tu dobu padlo. /gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
oggi Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Moon: proto sem navrhoval neco udelat s lightem urcite by se tam nekolik lidi presunulo high lv postav tu je tuna kteri tam muzou takze jim nic nebrani tam jit ted pri tom jak to tam je nastavene je to defakto jen ztrata expu protoze tam umrit je velice snadne i kdyz nedelas chyby a komu by se tam na 97+ adv classu chtelo kdyz ztrati stejne par procent a odnese leda tak par clipu (drop tam je celkem slusny ale take ne nijak zazracny ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 jj, ale expení v Niffu :-( viz diskuze VláÄkování souhlasím, že je lepÄí prozkoumávat jednotlivé lokace podle toho jak se char zlepÄuje, než nasekat 30 lvl v jupe a kromÄ nÄho nic neznat Jinak pro mÄ jako tahaÄe to už v jupe na lvl 95+ není tolik lukrativní, protože ztráty za smrt jsou dost znát a je to tam podobný jako v niffu: dvÄ party jeÄtÄ jdou, ale jak jich je víc tak je to vÄtčinou o íşsta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prcek Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Heh, ted jsem v Alberte a kdyz jdu kolem jednoho mista, tak mi naskoci okno od NPC se jmenem "!?", ktery mi rekne... "Muahahahahhhahahahahhahah!!" co to je??? :whistling: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 To je jeden platinum quest pro mercha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Chci se zeptat, kdyz je pro TOP alchu 50% bonus k healovani jeho potama, je i nějaký bonus pro druhy, treti ... misto nebo je to u TOP 5 stejny (TOP 3, TOP 10) ?DÄkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 2, 2006 Author Report Share Posted February 2, 2006 Vsichni 3 maji stejne vyhody. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 pojedu se spatlat do brna (ze srazu sme radeji utekli driv, modri a Petrson jiste vedi ...), nezasla by nejaka slecna v nedeli na papu? klidne i zadana, jen at je s kym pokecat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarevok Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 snaha rebornu se blizit k oficalu proc tu neni spravne nastaveny exp v lighthalzen , ale 10x mene ... navic je to lokace kde se neda vlackovat (nektera monstra se wizardem dost tezko zabijeji ) , je tam celkem tezky boss ...vstup omezeny lv, takze se nemuze stat ze tam pude nejaka 75 jako chodi do jupe kde se naexpi zadarmo celkem rychle a juperos se stale nechava jak je mini upravy co tam sou nejsou poznat ..... stale nechapu proc tato lokace je takto nevyvazene upravena podle nasich GM http://www11.big.or.jp/~top/2005/juperos/mons.htm17749[/snapback] Navíc podle naÄí databáze jsou potvory v Lighthalzenu nastavene jako Large (krome Removala, ten je medium) a podle toho oggiho odkazu by mÄly být Medium. Tak kde je pravda? EDIT: Ona logiÄtÄjÄí by asi byla ta velikost Medium, když jsou to vlastnÄ nějaké "klony" normálních postav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Od dnesniho restartu uz nejde v geffenii portovat(zkouseno v geffenii 2) i kdyz to driv urcite slo, takze me zajima jestli to tak ma byt, nebo jestli to je chybicka.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 5, 2006 Author Report Share Posted February 5, 2006 Spravne to je, ale jelikoz mame predelanou Gefenii tak to zrusim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saki Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Chci se zeptat jestli nejsou nejak upravene expy v jupu par lidi mi reklo ze je to mozne tak nevim co si o tom mam myslet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josifek Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Chci se zeptat, kdyz je pro TOP alchu 50% bonus k healovani jeho potama, je i nějaký bonus pro druhy, treti ... misto nebo je to u TOP 5 stejny (TOP 3, TOP 10) ?DÄkuji17954[/snapback] Ted me jeste napadl dotaz. 50% ucinek potu je momentalni v dobe jeho pouziti nebo mu zustane ucinek v dobe jeho vyrobeni? Tzn. vyrobim pot v dobe kdy je alcha v top3, ale v dobe jeho vypiti uz v top3 treba nebude. Zrejme se to orientuje podle momentalniho stavu, ale rad bych to vedel od osob zasvecenych. Jinak "smekam" pred Constanse. Udelat 2,5k bodu za par hodin je opravdu haluz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Jinak "smekam" pred Constanse. Udelat 2,5k bodu za par hodin je opravdu haluz 18168[/snapback]s twighlight(dufam ze sa to tak pise ) alchemy pohoda... mna by len zaujimalo.. maju uz vyrobene potiony meno alchymistu? lebo kedysi nemali a vtedy ani nefungovali bonusy za to ze bol alchymista v top 3 (10) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Pojmenované jsou už asi tři týdny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 6, 2006 Author Report Share Posted February 6, 2006 Chci se zeptat jestli nejsou nejak upravene expy v jupu par lidi mi reklo ze je to mozne tak nevim co si o tom mam myslet.18166[/snapback] Kazdymu kdo tohle tvrdi muzu povolit mobinfo. Staci se ozvat ve hre. Expy monster se nemenily. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Josifek: +50% ucinek potu ma fungovat v dobe, kdy ma alch fame. Doba kdy si poty vyrobil by to ovlivnovat nemela.Elessi: On to vyrabel bez twighlight, protoze neprisel na to, ze ma mit SN v parte Jinak odlikat to je taky hracka, jen clovek musi mit co Poty nesou jmeno alchy, ktery je vyrabel. No, ale nvm estli fame funguje spravne, co me const rikal, ovlivnuje pouze slim poty. Budu si to muset sam vyzkouset No a konecne sem se prokousal k otazce Na vyrobu +8 int jidla je treba surovina Thorned Fruit. Tohle ma padat z Beholdera, ale Beholder neni na zadne mape, takze Thorned Fruit je nedostupny.Bude se pridavat na nejakou mapu, nebo bude Thorned Fruit nejak jinak dostupny?Ja jen, estli se mi vyplati huntit lvl8 CookBook Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 6, 2006 Author Report Share Posted February 6, 2006 Podle ID ma patrit do LHZ dungeonu spolecne s Gremlinem, ale ani v nejnovejsi svn tam neni... Pokusim se dneska aktualizovat trosku moby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantine Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Jinak "smekam" pred Constanse. Udelat 2,5k bodu za par hodin je opravdu haluz 18168[/snapback] To neni vubec zadny problem... staci mi nahunteno dostatek vseho a pak je to jen otazka klikani a mackani Ucinek potu funguje ale vzhledem k nahodnemu pridavani HP si toho jen tezko vsimnes myslim ze to bude mit az vysledny, kdy se budes nasosavat celej a misto 12 potu budes potrebovat treba 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Jak se dostanu do toho lighthalzen dungu /? nebo znáte jeÄtÄ nÄkdo lokace kde se dá dodÄlat 99? V jupe to 100% nejde buÄ tam ,,nÄkdo´´ snížil expy a nebo je to záhada století a včichni co dali 99 jsou hrozní haluzáci o Äemž pochybuju.Možná kdyby se vrátili majo tak by to bylo fajn protože takhle se fakt nedá hrát člověk si najde lokaci na expení a za chvíli už tam potvory nejsou. /pif Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 "Share s hracem ktery se vice nez 5 minut nepohybuje se zrusi. Sezeni nebo otevreny chat ho prerusi hned." To je super vychytavka, jen to ma malou mouchu. Co kdyz si sednu s tim, ze chci aby se mi rychlejc doplnilo HP nebo SP? Share je fuc. U toho sezeni bych to udelal taky na 5 minut, nebo jeste lip, ze se zrusi share pokud sedi a ma HP i SP plne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Ja bych rekl, ze je to naprosta blbost a je jen na zakladateli party, jestli ty co jso "afk" nebo "cigo" pri expeni je v ty parte nechaj nebo ne. Kazdy by se mel zamyslet a spis odlognout nebo jit z jupu pryc. Kdyz to udela wizna, tak se prestane tahat, cili kdyz sedi wiz, tak se neexpi. Kdyz sedne tahac, tak se expi dal. Trosku nefer vuci wiznam a hlavne nefer, kdyz si nekdo sedne a necha to sedet pul hodiny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 "Share s hracem ktery se vice nez 5 minut nepohybuje se zrusi. Otevreny chat ho prerusi hned." To není dobrý, teÄ už si nÄkdo pure forgera jen tak bez problému nevyexpí, jako by nestačilo, že druhýho klienta server odpojuje sám - i s aplikovaným priority patchem. Pamatuju si jak jsem kohokoliv (známého samozřejmÄ) marnÄ přemlouval pro vyexpení pure forgera a proto jsem si nakonec založil druhý íşÄet a expil si ho sám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.