Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
Keny jednou rekl "ty tady chces mit faklafa, co te da na jeden CT".

Ma odpoved byla "ano, proc ne?"

Godlike equipu bych se nebal, protoze je tezkej jako prase a moc uber to neni, hydry porad rulezujou.

26035[/snapback]

[rejp] "ty tady chces mit faklafa?" [/rejp]

Co vÄechno berete jako godlike equip? Sleipnir, Megingjard? Nile rose? Hat of the sun god?

A co lvl4 "ultimate weapons", Brocca, Brionac, Gungnir, Tjungkuletti, Berserk, Rudra bow, Quadrille, Smasher, Swordbreaker, Mailbreaker, Guillotine, Caesar's sword, Schweizersabel atd atd .. Ty by fungovat mohly a mÄly, ne? :(

NÄkde sice bylo, že jsou na nÄ potřeba ty sealy, ale vÄtčina stránek uvádí­, že jdou udÄlat obyÄejným standardní­m questem u NPC.

Diky Sakurko za tvuj cas a namahu,proc uz nejsi v GM tymu ?! :(

Kazdopadne jsem chtel znat odpoved od nektereho z GM jinak to budou vzdy jen velke otazniky.

Predevsim me nejvic zajimal Amblem of the Sun God ,zda-li bude nekdy na rebornu.

Sakurko zeptej se za me prosim,pac me GMka ignorujou a jak na to koukam tak odpovidaj jen zenskym a urcitym clenum guild /hmm

26029[/snapback]

ale no tak /pif

my nemame tolik casu co sakura abysme porad prolejzali forum a koukali kde se co sustne. btw proc neni sakura v gm tymu je jednoduchy, ma svou guildu a to by se s funkci GM moc neshodovalo :(

ale no tak  /pif

my nemame tolik casu co sakura abysme porad prolejzali forum a koukali kde se co sustne. btw proc neni sakura v gm tymu je jednoduchy, ma svou guildu a to by se s funkci GM moc neshodovalo :)

26042[/snapback]

Verim ze nemate tolik casu,ale kdyz ma Sakura otazku a ja hned nad ni tak odpoved nedostanu a to se tu ptam furt dokola a dokola,prijdu si uz jak debil(viz strana 107) :( A ty mi taky asi neodpovis,takze mi opravdu zbyva cekat co se dozvim od Sakurky.Vzdavam to vyhrali jste /hmm

Godlike equipu bych se nebal, protoze je tezkej jako prase a moc uber to neni, hydry porad rulezujou.

26035[/snapback]

Vsak hydry by "rulezovaly" i s godlike equipem, pac ta vecicka co dava +40 STR je pokud vim accesory(takze kdyby nekdo mel dva.... :( ). A ted si stim predstav Asuru(treba jen na MvP :) )

Hmm, tak mne zas napadlo.. proc se u nas menila coma v tarotkach? Sem sice s tim ragnainfo uz trapna, ale... tarot - coma trochu zascrollovat a je jasne videt, ze to bere hp sp... tak proc ta uprava? jak je to na czechro?

dalsi.. bude se dit neco s longing for freedom, bo se ceka na novou svn? to same s branim sp u nepodarenych tarotek

a za posledni.. dropy hradu.. bude se s tim neco dit? :-) teto otazce se vetsina gm zda se zdarne vyhyba :-)

dalsi.. bude se dit neco s longing for freedom, bo se ceka na novou svn?

26115[/snapback]

Na stejnou otazku mi bylo odpovezeno priblizne toto: "na uprave uz vyvojari pracuji" :)

Co si pod tim predstavit vsak netusim :(

longing for freedom sem testoval na czro je to trochu jinak nez sem si rikal take...

nevim jak presne faka tu ale podle vseho asi funguje spravne ...kdyz se hraje combo tak oba co to hraji to aktivujou tak se muzou pohybovat , ale nesmeji odejit z oblasti pisnicky ... muzou do toho davat treba vulcan nebo mrazit/stunovat.. pokud hraji CP tak i na CZRO to muze aktivovat jen ten kdo CP pustil ....pak plati to co sem uz psal... je fakt ze je super na CP muze pak davat vulcan :(

Jde to samozrejme. Ale chce to hodne sikovnosti. Nejdriv musis nejakym grf etractorem najit spravnej wav v sdata.grf, vyexportovat ho, prehrat vlastnim 22khz mono wavem pri zachovani jmena a importovat ten soubor do reborn.grf pri zachovani cesty a korejskych nazvu..

Chtel bych se zeptat jak je to na Reboprnu s ASPD.

V kalkulacce je rozdil mezi ASPD 187.2 a 187.45 (napr) i kdyz cislo ukazovane ve hre je porad 187.

Tak estli je to u nas tak ze mezi desetinejma cislama je rozdil nebo ne-abych vedel jak si to mam naplanovat ;)

Zadny zaokrouhlovani vypocet aspd nema, ale promenna v ktery je aspd ulozeny je typu int, tudiz zrejme funguje klasicky zaokrouhlovani 187.5 = 188, 187.45 = 187.

26632[/snapback]

Takže podle výÄe uvedeného se vyplatí­ dát aspd např. 175.55 a uÄetřit pár bodí­ků než rovných 176 a nebo se na to nedá třeba i s výhledem do budoucna poÄí­tat, že výpoÄet pořád zůstane stejný?

Tohle bych taky potreboval vedet na 100%-hodlam mit aspd 190  ;)

Kalkulacky proste berou v potaz kazdou desetinu-pokud tu zaokrouhlujem tak jedu 189,5  ;)

PS:Skoda ze nejde vic jak 190

26636[/snapback]

tak si to testni ne? :) a jestli nevis jak posli mi PM co tam chces vsechno na nem mit a ja to testnu na local serveru

Zadny zaokrouhlovani vypocet aspd nema, ale promenna v ktery je aspd ulozeny je typu int, tudiz zrejme funguje klasicky zaokrouhlovani 187.5 = 188, 187.45 = 187.

26632[/snapback]

Takze zaokrouhluje nebo ne? :)

Nerobite z toho strasnu vedu? Pocitat vsetko v calculatoroch na stotiny? Aj tak vam to nepomoze, na calculatoroch tiez nemate zarucenu 100% pravdivost informacii. Btw. je to len hra, ja na stotiny (haliere) pocitam len vyplatu.  :)

26666[/snapback]

Ale vubec to neberu vazne-muj priest dostava staty podle nalady :)

Ale proste jde o to jak to funguje-kdyz vim ze se s dvouma kukre kartama a ghost bandanou a agi 99 dostanu na 189,6 tak me zajima estli je to brany jako 190 - estli ne tak samozrejme sezenu jeste jinej equip na agi,pripadne opacne uberu na agi abych mel ASPD jen 189 a usetrim bodiky

Taky jestli je na Rebornu rozdil mezi 189 a onech vypocitanych 189,6 :)

tak si to testni ne? :) a jestli nevis jak posli mi PM co tam chces vsechno na nem mit a ja to testnu na local serveru

26680[/snapback]

No nevim jak to testnout - se stopkama v ruce na nejakym ujetym velkorejtovym serveru? Ja vim ze je to prkotina :)

Ale u prisery co ma hodne zivotu je ASPD znat,umlatim ji rychlejc - a pak je i dulezity jestli kdyz zaokrouhluje mam 190(i kdyz mam jen 189.6) nebo mam jen 189.6 :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...