Guest Maul Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Full Strip : Ten skill je uziti vsech ctyrech stripu najednou. Neplati pro nej zadna spec pravidla.FCP : To same, uziti vsech alch protektu najednou, taky zadna spec pravidla. A na to proc to nejde, sis odpovedel sam ....full protect counter this skill. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 U skilu divest all je napsano....full protect counter this skill.Success chance 5%+skillLv*2%.29415[/snapback]Tak to sis vysvÄtlil ale brutálnÄ ÄpatnÄ.Full protect counter this skill. TEÄKA. Success chance 5%+skillLv*2%.Tzn full protect zabrání full divestu; pokud protect není, Äance je následující. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Sakashimo je to tak jak rika Gell nebo Maul. FCP je 100% ochrana proti stripu. Nedavno jsme se o tom bavili s k3dT a podle zdrojaku je to taky jasne. Ten popisek je napsan mozna nesikovne, ale je to tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted May 16, 2006 Author Report Share Posted May 16, 2006 Snad uz bude klid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Bash Stun Chance is 5% (Bash SkillLV -5) with a further modifier from character BaseLVJak přesnÄ ovlivřuje base lvl Äanci na stun bashem? Btw na tomhle novým fóru je nějakej straÄnÄ velkej font v příspÄvcích, fuj :xIkonky u jednotlivých threadů jsou matoucí, vůbec nepoznám, co to znamená, a navíc je ani nerozeznám od sebe navzájem :) edit: Označil jsem celý fórum jako přeÄtený, pak postnul tenhle příspÄvek a neukázalo se mi, že je v threadu něco novýho, tak jak to dÄlalo dřív edit 2: Nevím, co znamená velká modrá složka se čipkou dolů, ve vysvÄtlivkách to není Např. "Chyby a nepresnosti v prekladech" je dle vysvÄtlivek hot topic bez nových odpovÄdí (nové jsou jen oranžovÄ, jak hot, tak obyÄ; nebo v případÄ anket zelenÄ), naproti tomu "Dotazy a napady" nebo "Databáze Rebornu" jsou úplně jinej typ, i když zrovna DB je rozsahem podobná Chybám v překladu, ale mezi hot nepatří. Uááá jsem zoufalej :Pedit3: Tak jsem právÄ naÄel tlaÄítko "View New Posts" a jsem spokojenej Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted May 16, 2006 Author Report Share Posted May 16, 2006 Bash Stun Chance is 5% (Bash SkillLV -5) with a further modifier from character BaseLVJak přesně ovlivňuje base lvl šanci na stun bashem? Btw na tomhle novým fóru je nějakej strašně velkej font v příspěvcích, fuj :xIkonky u jednotlivých threadů jsou matoucí, vůbec nepoznám, co to znamená, a navíc je ani nerozeznám od sebe navzájem :) edit: Označil jsem celý fórum jako přečtený, pak postnul tenhle příspěvek a neukázalo se mi, že je v threadu něco novýho, tak jak to dělalo dřív ad Stun: 5*(level_skillu-5)+baselevel/10 [%] ad Forum: neni problem upravit css Nejdriv pridame logo (Mero uz na nem dela), pak rss a nakonec drobny upravy. To ze se neco bude chovat jinak je zpusobeny upgradem verze fora z verze 2.0.3 na verzi 2.1.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Jaa chci staryy foooruuuum tohle je hnuuuus Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 dotaz ohledně CP a změny jména íşčtu: proč je tam kolonka "starý název íşčtu", když ten se ukazuje vlevo hore a nebo naopak proč se ukazuje název íşčtu vlevo hore .. nevím ale jedna položka mi přijde zbytečná a když už se něgdo dostane do přes login tak asi ten název 1) vidí 2) ho už ví .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted May 16, 2006 Author Report Share Posted May 16, 2006 Jaa chci staryy foooruuuum tohle je hnuuuusJo to uz nejde Rekni co ti vadi a uvidim co se s tim da delat. Jinak je na nem jeste fura prace...minimalne na par dni. dotaz ohledně CP a změny jména íşčtu: proč je tam kolonka "starý název íşčtu", když ten se ukazuje vlevo hore a nebo naopak proč se ukazuje název íşčtu vlevo hore .. nevím ale jedna položka mi přijde zbytečná a když už se něgdo dostane do přes login tak asi ten název 1) vidí 2) ho už ví .. No vidis, a to mi porad pisou lidi ktery zapomneli novy heslo/jmeno uctu po zmeneni. Takze je videt ze jedno zopakovani je malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 Je to mene prehlednejsi, je to horsi a mene intuitivni pri prohlizeni novych prispevku. Ja vim ze to je skoro stejny co se designu tyce, ale to barevny provedeni, ikony a tlacitka jsou mene vyrazne a to me na tom mate. To, co by melo byt dobre viditelne a jednoduse rozpoznatelne je najednou male, nevyrazne a skoro skryte edit: Je to jen zalezitost skinu...neni tam nejaky ktery vypada jako ten puvodni? To by urcite pomohlo edit2: anych jen neremcal, tak musim zase pochvalit kalendar, ve kterem jsou zvyrazneny narozeniny. Co takhle zavest do hry ze ten, kdo ma narozeniny dostane jako darek jedno OCA?Jestli nekomu pripada ze to je moc uber, tak vezte ze neni. Z toho co pada z Alde budeme moct udelat kapra quest, protoze poringy a rockery moc lidi nechce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscar Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 Je to mene prehlednejsi, je to horsi a mene intuitivni pri prohlizeni novych prispevku. Ja vim ze to je skoro stejny co se designu tyce, ale to barevny provedeni, ikony a tlacitka jsou mene vyrazne a to me na tom mate. To, co by melo byt dobre viditelne a jednoduse rozpoznatelne je najednou male, nevyrazne a skoro skryte edit: Je to jen zalezitost skinu...neni tam nejaky ktery vypada jako ten puvodni? To by urcite pomohlo edit2: anych jen neremcal, tak musim zase pochvalit kalendar, ve kterem jsou zvyrazneny narozeniny. Co takhle zavest do hry ze ten, kdo ma narozeniny dostane jako darek jedno OCA?Jestli nekomu pripada ze to je moc uber, tak vezte ze neni. Z toho co pada z Alde budeme moct udelat kapra quest, protoze poringy a rockery moc lidi nechce Koco vsechno nove se muze zdat neprehledne a na houby vsechno je sila zvyku k edit2 Ty urcite budes mit brzo narozeniny ze? /gg /gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 Ehm, ten starej krasne PREHLEDNEJ web uz tu jako nebude? Misto toho bude tahle neprehledna zbesilost? Skoda.... edit: tak to nahore je muj prvni dojem, muj druhej je jeste horsi... sbohem krasne forum. neprehlednost vitezi... Nevim k3 co te donutilo to zmenit, ale tohle je faaaakt neprehledny.... btw aspon misto ikony na priblbly IRC by tam mohl bejt home a hlavne zmenit ikony pro nove zpravy, protoze poznat ze je v treadu neco novyho je nemozny az teprve kdyz tam clovek vleze tak vidi kterej topic je novej a stejne jsou to osklivy ikony... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 Když si v sigu nastavím font size 7, tak je to strašně obrovský, včera po změně fóra to nejspíš nebylo, to bych si snad všimnul. Teď tam mám 5 a je to zhruba stejně velký jako kdysi. Písmo v postech se už změnilo? Dneska mi přijde normální, ne takový divný jako bylo včera večer Taky mi v profilu uživatele chybí možnost najít všechny jeho posty. Teď jsem si všimnul, že na hlavní stránce není stav serveru, ale s tím se asi něco udělá edit: Tak to vyhledávání postů v profilu jsem už našel, i když bylo pěkně schovaný Link to comment Share on other sites More sharing options...
amper Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 Taky mi v profilu uživatele chybí možnost najít vÄechny jeho posty.Je to tam.Co sa po stranke funkcnosti tyka tak si myslim, ze sa toho az tak vela nezmenilo. Je to normalne forum staci chvilu casu a zvyknete si.To yenifer, KingKoca: zas by som to tak nedramatizoval, co je v threade nove ide poznat.Takze mozeme to ukoncit tradicne: Ak sa vam to nepaci nelezte sem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted May 17, 2006 Author Report Share Posted May 17, 2006 TeÄ jsem si všimnul, že na hlavní stránce není stav serveru, ale s tím se asi něco udělá Jop.. chybi toho vic... vsak to dodelam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 Opravdu nechápu proÄ je permanentne zapnutej mainchat takhle se sotva lognu ... a uz tam pise kdejaky ***** ... nevzdelany clovek. Desne to spamuje a myslím že když lidi budou chtít být na mainchatu tak si ho sami zapnou... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted May 17, 2006 Author Report Share Posted May 17, 2006 Spousta lidi o nem vubec nevedela. Kdo chce, muze si ho vypnout. A pokud tam nekdo bude delat bordel neni problem si to dohledat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 Opravdu nechápu proÄ je permanentne zapnutej mainchat takhle se sotva lognu ... a uz tam pise kdejaky ***** ... nevzdelany clovek. Desne to spamuje a myslím že když lidi budou chtít být na mainchatu tak si ho sami zapnou... že si to každej může vypnout tu bylo psáno hned s tou íşpravou.. stejnÄ tak je pravda, že o main chatu opravdu hodnÄ lidí nevědělo .. a to, že se loguje main chat, se ví už taky hodnÄ dlouho :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 Tak jsem zase premejslel a chtel bych se zeptat, jestli ta uprava ve skillech a v atk u monster v laborce je nejaky oficialni nastaveni nebo to je jen k3nnyho dalsi napad jak nam to tu zprotivit Dneska jsme totiz zase byli v laborce a odesli jsme kazdej s minusem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Tak jsem zase premejslel a chtel bych se zeptat, jestli ta uprava ve skillech a v atk u monster v laborce je nejaky oficialni nastaveni nebo to je jen k3nnyho dalsi napad jak nam to tu zprotivit Dneska jsme totiz zase byli v laborce a odesli jsme kazdej s minusem..Laborka se od posledni upravy nemenila ne? Sem si zadny novinky nevsim /hmm Imho to tam neni zase tak zly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Taky mi v profilu uživatele chybí možnost najít vÄechny jeho posty.Je to tam.Co sa po stranke funkcnosti tyka tak si myslim, ze sa toho az tak vela nezmenilo. Je to normalne forum staci chvilu casu a zvyknete si.To yenifer, KingKoca: zas by som to tak nedramatizoval, co je v threade nove ide poznat.Takze mozeme to ukoncit tradicne: Ak sa vam to nepaci nelezte sem. tak jestli poznas v tom hlavnim okne ze jsou nekde novy zpravy v nejakym tematu tak ses fakt king.. protoze ty ikony jsou u vsech stejny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Nevím jak vy, ale já používám View New Posts a z nich si vybírám co mě zajímá a je posekáno. Když to přečtu tak zase použiju Mark all posts as read a tak pořád dokola ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted May 18, 2006 Author Report Share Posted May 18, 2006 Zkuste My Assistanta V tyhle verzi je vic nez pouzitelnej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Chtel bych se zeptat ohledne sanctuary a efektu odrazeni nemrtvych pri gw. Ma sanctuary ktome toho ze dava zanedbatelny dmg tem co nosej evil druida jeste odhazovat ci nikoli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Trouble: zadny skill na odhazovani na gw nefunguje, nevim proc by sanctuary melo byt vyjimkou ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.