mat33gh Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 O ucinnosti glorie si dovolim trochu pochybovat(len 3% na succes). Urcite to nebude take dobre ako 99int + gloria priest, ale stale expitelne. (kalkulacka pise pri 44+14 int 33,4% sancu na 75 lvl, co podla mna ako spestrenie expov staci). V ramci toho kolko dava anubis expov. Nehovoriac o SP vyhodach inty. Vseobecne dex/int intimidate rogue/stalker ma tu peknu vlastnost, ze ma naozaj velky vyber lokacii na solo expenie. (aj isisky casom omrzia). A archer kombo je dobra rada aj pre mna, ani som nevedel ze dava IC. Takze asi budem musiet nahuntit. Na druhej strane gank, pokial mozem hovorit za seba, som nikdy nepouzil. S nizkou str velke prisery dava velmi pomaly a prisery, ktore das jednym DS je rychlejsie tym DS naozaj strielat. Ale asi je to naozaj otazka pohladu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakashima Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Urcite mas pravdu ,ze dex/int maji tu vyhodu...me osobne to hodne bavilo a bavi..kazdopadne sem reagoval na rogue co si Ar.Ulric vysnil...nakej gank(naky silny potvory tak zabijet nebude ze...normal steal a pak kill)...navic gank v kombinaci s prumer str,velkou aspd a hodne dex muze byt dost zajimavej...dalsi vyhoda je ze preci jen neco unese..slusny flee a aspd na spam skilu...Problem u rad k buildum je hlavne ten ,ze nikdy dopredu clovek nevi co muze navrhnout za equip... Takze reakce k buildu...staty sem nechal zhruba jak si je mel...boost...agi up 10,bless 10 str...43+17agi...84+26vit...1+6int...12+14dex...99+28...s arbalest..+2 dex(+1dex jidlo a je to doma...to se vari ze zbytku )=99+31luck...1+0points: 0 ASPD s bersekem...177,52(arbalest s cruiser+ neco)...181,76(gladius bez cruisera)...182,64(gladius s cruiser)flee...259hit...235 Equip: AoA,angel wing ears,TC s anolianem,muff s dragon tail,botky(shoes) s mermanem,glove(aligator),glove(zerom) po nahozeni IC...agi 84+28(uz se obejdes i bez agi up)...flee 261...dex 99+33(+8 dex jidlo a je to..popr. dam zas +1dex a sundam AoA...vemu treba CoM) ASPD s bersekem...178,08(arbalest s cruiser+ neco)...183,12(gladius s cruiser)...182,16(gladius bez cruisera) pri pouziti daggeru bych uvazoval o cecil c....-30 do hit ti vubec neva a 5% aspd je masakr...takze by to vypadalo asi takhle: 183,12*1,05=192,276..myslim ,ze i se str 60 to pujde smykem...navic elementy si muzes hodit prez endow myslim ,ze to je par karet co nestojej svet a vyplatej se do zacatku...staci jedna kudla a jeden arbalest a uz to muzes kosit...sem si vedomej ,ze nektery veci sou hure dostupny..urcite to jde upravit tak ,ze nebudou treba:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 bow rogue sa ta vyexpit za minimalny cas tu str by som ti neodporucala nevidim dovod davat si ju s gank expit aj tak nebudes a neskor ta bude nedostatok sp iba brzditja som athox expila sposobom soily (kym nebolo intimidate a dostatok flee na to aby ma matyrovia netriafali sonikom) vzorce sem hadzat nebudem podla mna je to zbytocne.potom som isla na isis, hp som si postavila do rohu za stenu pri warpe do 95 to bolo v pohode potom samozrejme lab ale da sa to vydrzat az do 99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakashima Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 No v jeho postu nevidim jedinej naznak toho bejt pozitri stalker...a rozhodne ne se zakopat jako ty ve trech lokacich a tam smrdet celou dobu...ja osobne jel higura na dagger a gank...byla to zabava a napadalo dost veci...pokud chce jet build co nejdrive stalkerem tak s tebou souhlasim...pokud si to chce zahrat a nahuntit naky veci tak sem proti... btw.na sp je super manzelka...nejlip priestka..all in 1:) To:mat33gh..je mozny ,ze mas pravdu..to opravdu nvm..pocital sem ciste 5%...kazdopadne vim ,ze 190 je max....takze pokud by vyslo ,ze je treba 192 tak se to zaokrouhli na 190 ne?...a jestli mas pravdu tak aspon usetri kartu...183 aspd je taky dost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mat33gh Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Na opravu Sakashimu. Maximalna aspd je 190 a je to trochu zavadzajuce, pretoze sa zda, ze Cecil karta ma lepsi ucinok cim vacsiu aspd mas, ale opak je pravdou. ASPD sa v skutocnosti pocita ako dlzka delay. 190 aspd znamena, ze medzi utokmi mas 0 sekundovu medzeru. takze relativne pri 180 je delay 10. 5% zlepsenie je na 0.95 a teda aspd sa zlepsi na 180.5 . Je to iba ilustracny priklad ten vzorec je trosku zlozitejsi, ale pre presne cisla, gladius s cruiserom a cecil damonkou a awakening potionom dava 181.92 aspd pri danych statoch Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Na opravu Sakashimu. Maximalna aspd je 190 a je to trochu zavadzajuce, pretoze sa zda, ze Cecil karta ma lepsi ucinok cim vacsiu aspd mas, ale opak je pravdou. ASPD sa v skutocnosti pocita ako dlzka delay. 190 aspd znamena, ze medzi utokmi mas 0 sekundovu medzeru. takze relativne pri 180 je delay 10. 5% zlepsenie je na 0.95 a teda aspd sa zlepsi na 180.5 . Je to iba ilustracny priklad ten vzorec je trosku zlozitejsi, ale pre presne cisla, gladius s cruiserom a cecil damonkou a awakening potionom dava 181.92 aspd pri danych statoch základní "delay" je 200, tzn že při 190 ASPD zbyde jeÄtÄ 10 (při 180 zbyde 20). Jen ASPD které by 190 převyÄovaly jsou zarovnány na 190 takže 180 ASPD + cecil vyjde přesnÄ 181 ASPD Link to comment Share on other sites More sharing options...
mat33gh Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Tak som to mal od oka skoro spravne Link to comment Share on other sites More sharing options...
joechip Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Slo by pouzit toto? STR 94 +6AGI 73 +7VIT 25 +5INT 21 +4DEX 53 +7LUK 1 +0 dyz jsem to tak pekne vygeneroval? (toho int se mi zda az moc) nebo tohle: STR 84 +6AGI 83 +7VIT 25 +5INT 16 +4DEX 53 +7LUK 1 +0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mat33gh Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Hlavne napis, na co chces rougua pouzit. Ak to je ciste pvm build, kludne uplne zrus vit a zvysok daj do agi. Int by mala byt zaokruhlena na nasobok 6, pretoze kazdy nasobok 6 pridava 1sp na regenaraciu. Navyse je dobre k buildu napisat planovany equip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PITER Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Co by ste rekli na muj dagger build je to trochu PvP ale i aby slo dobre expit:Staty : ccastr 100+agi 70vit 20int 24dex 50luk 1Skilly:Backstab 10Stalk 5sword mastery 10intimdate 10 mno... staty jsou podobne jako u joechipa takze mi aspon zhodnotte skilly Link to comment Share on other sites More sharing options...
PITER Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Prominte mam tam chybu to intimdate jen na 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 aby to Älo dobře expit = swordmastery 6, intimidate 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PITER Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanes Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Äau, chtÄl bych si udÄlat rogua na expení (stealy) kvůli zenům, jakého by jste mi spíÄe doporučili? Dagger nebo bow? Při bow funguje Gank? Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sh4d0w Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Při bow nejde gank, tudíž dagger jasná volba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Při bow nejde gank, tudíž dagger jasná volba podla mna zalezi na prvej postave pokial si mal str char sprav si daggera a ak si mal archer class tak jednoznacne bow usetris na hunteni noveho equipu inak si myslim ze to je jedno dskom sa tiez dobre hunti Link to comment Share on other sites More sharing options...
dracconissodes Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 Můj Dagger mug rogue: Str 64+6 (44+6)Agi 73+7 (73+7)Vit 12+6 (6+6)Int 38+4 (31+4)Dex 73+7 (63+7)Luk 30+0 (14) Vzhledem k tomu že zatim je to můj hlavní char a nemam pořádný Equip tak s ním moc nepocítám. Tet jsem na 83/50 lvl a dÄlám Bloody buterfly hunt bez vÄtÄích problemů.. (v zavorce staty na 83 lvl)skilly:thif:ID 10DA 10Steal 10Envenom 10Hiddong 8Detoxifi rogue:Sword mastery 10Gang 9BS 10Mug 10Stalk 5Sightless Mind 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadness Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Kde se da efektivne expit bow rogue na 83lvl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moonfighter Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Kde se da efektivne expit bow rogue na 83lvl?U bow rogue je moznosti celkem dost.. Â Napr.: Sting / soil / mermani / turtle island (dragon tail a spring rabbit).. urcite se najde hromada dalsich mist edit: jinak tenhle dotaz patril mozna spis do topicu "Rogue/Stalker - Kde expit?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mukotsu Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Dela neco u bow rogue backstab a intimdate? Jestli ne tak si misto toho radeji vezmu divesty (s tou dex je celkem slusna sance)edit : Kolik tak int u bow buildu ? Chci spis na expeni ale trocha staty na PvP by me nezabilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Muj GW diverst gang rogue:na lvlu 97 GWSTR 88+22 (+6 jidlo, bless)INT 1+15 (ED, bless)AGI 63+27 (ancient cape, matyr, agi, +5agi)DEX 68+34 (2x zerom v glovce, 4x drops v MG, bless, +5jidlo)VIT 30+13 (+7vit jidlo)LUK 1+0 HP 7175SP 574ASPD 178 (bersek) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Dela neco u bow rogue backstab a intimdate? Jestli ne tak si misto toho radeji vezmu divesty (s tou dex je celkem slusna sance)edit : Kolik tak int u bow buildu ? Chci spis na expeni ale trocha staty na PvP by me nezabilo No ovÄem... ale /! U Back stabu.. pokud použijeÄ luk, tak sice záleží DMG na DEXe, ne na STR jak u jiné zbranÄ, ale už v popisu Back Stabu je, že s Bow class weapony dává poloviÄní DMG, než se srovnatelnou STR a srovnatelnou daggerou/swordem/...OhlednÄ Intimidate.. Ano, StejnÄ jako každý jiný si i bow rogue může zkopírovat skilly a to nejčastěji Double Strafe nebo možná Repel pokud už 10-tkové DS má každopádnÄ pokud máÄ už DS na 10 normálnÄ, tak ti Intim, vyjde max na lvl5 což se nevyplatí a Intimidate nevyužijeÄ --> můžeÄ rozjet divesty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Yzeuth Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Rekl bych ze dotycny uz to vi asi z vlastni zkusenosti(skoro 4 mesice starej post)...a musim nesouhlasit ze inti na 5 je na nic, ja kopiroval bb a vlackoval potvory a lezlo to mozna rychleji jak s huntrem a kdyz jeste nemate moc flee na vlacky tak si okopcit trifektu + kombinaci sidewinder c. mate uz slusnou sanci na double attack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 ÂŽádnej sidewinder, ale Baby Chick /! Link to comment Share on other sites More sharing options...
totko Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 prosil by som daky GW Equip a build na GW na dagger Rogueho a ked tak aj na EXP Equip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.