Jump to content
Reborn fórum

dracconissodes

Hráči
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About dracconissodes

  • Birthday 2.6.1979

Contact Methods

  • ICQ
    389767118

dracconissodes's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ahoj, nehraji tu příliš často, ale vyjádřím se. Myslím, že je rozumné přejít úplnÄ, protože nakonec stejnÄ bude rozdíl tak velký že bude neudržitelné mít 2 mechaniky, a pak bude dilema zastavit vývoj nebo přejít. Je celkem jedno jestli to bude za mÄsíc nebo rok. StejnÄ jako se řešily 3rd class a dost lidí bylo proti, stejnÄ jako se řešily 2nd class a taky byly lidi proti stejnÄ tu jsou. Je to jediná možnost jak zpřístupnit obsah. Příklad : s monkem o vánocích na Yagách sem tahal 5-7 celkem v pohode, tet mÄ utluÄou 3-4, zato třeba na pindaculách byla vosa smrt a tet mÄ nic moc nedÄlá… Pamatuju si když CritSin byl super build atd. takže zmÄn tu probÄhlo hodnÄ a pokud je otázka abys mÄl Baale pár úprav nebo stovky tak sem pro tÄch pár. Ono co se týká poÄítání dmg, pochybuju že to skuteÄnÄ nÄkdo poÄítá z hlavy, i když budou aktuální kalkulaÄky díky kompatibilní mechanice, stejnÄ to nakonec je otom tam dojít a zkusit to. Ale já nejsem ani PvP ani multibox hráÄ, takže pro mÄ zmÄny v mechanice pokud bude možnost resetu netrápí navíc s Edenem a jeho Q až do aury ( i špatná postava se dá dotáhnout), kolik já jenom smazal postav na zaÄátku když sem na 80-85 lvl. zjistil že sem to pokazil ?. Je toho hodnÄ ale snad to k nÄÄemu je, GL a parádní práce Baale a všechna GM (omlouvám se za hrubky , Äeština není můj přítel)
  2. dracconissodes

    Renewal

    Hlasování­ je tak vyrovnané že stejnÄ budou muset rozhodnout GM samy, myslí­m ze nasadí­ klienta a s mechanikou 3rd class se poÄká jeÄtÄ nějaký pátek. Co se týká zvládání­ a nezvládání­ postav vzhledem k tomu jak se tu postavy půjÄují­ tak je tu dost lidí­ s 99/70 kteří­ jí­ nemají­ od novice.
  3. dracconissodes

    Renewal

    Hlasuji pro 2 protože: 1- GW 80% ovládá R.N.R. pak trochu Xeno a dalÄí­ tedy pokud Renewal znamená zmÄnu tak sem pro 2- PvM už tet se hraje multitasking takže to asi není­ důvod 3- můj pocit je ten že ano Renewal mechanika pro 3rd class, umožní­ budoucí­ implementaci nových lokací­ a dalÄí­ vývoj servru. Také si pamatuji doby kdy na global eventu byly včichni a ne jako na svatbÄ nás tam ÄaÄkovalo 40... naví­c je to na zkouÄku. Populaci bych neřečil když je tu 350 (opravte mÄ pokud se pletu) online z toho 180 merchantů, tj 170 , spousta lidí­ má najednou aktivní­ 3+ íşÄty.. Zají­malo by mÄ netuÄí­ nÄkdo kolik je najednou připojeno IP adres? Co se týká buildů je tu test server naví­c s novými mapami přijdou nové buildy a s repetable Q to už není­ takový problém. Hovoří­m pouze za sebe a gratuluji pokud jste doÄly až sem.
  4. No super napad, mam thifa na 62/46 a skoro vsechny expy mam z huntů.. bomba Jinak krome Pupa,Pecopeco egg, Pecopeco, Thifbug egg, 2x Vitata cart skoro nic . Ale hlavne truhlickove hunty jsou super protoze my dokonce z jedne (za marina hunt) vypadl old cart album... a z nej phen card!! Super hraju pul roku a je to bomba . Genialni napad.
×
×
  • Create New...