Jump to content
Reborn fórum

dracconissodes

Hráči
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dracconissodes

  1. Ahoj, nehraji tu příliš často, ale vyjádřím se. Myslím, že je rozumné přejít úplnÄ, protože nakonec stejnÄ bude rozdíl tak velký že bude neudržitelné mít 2 mechaniky, a pak bude dilema zastavit vývoj nebo přejít. Je celkem jedno jestli to bude za mÄsíc nebo rok. StejnÄ jako se řešily 3rd class a dost lidí bylo proti, stejnÄ jako se řešily 2nd class a taky byly lidi proti stejnÄ tu jsou. Je to jediná možnost jak zpřístupnit obsah. Příklad : s monkem o vánocích na Yagách sem tahal 5-7 celkem v pohode, tet mÄ utluÄou 3-4, zato třeba na pindaculách byla vosa smrt a tet mÄ nic moc nedÄlá… Pamatuju si když CritSin byl super build atd. takže zmÄn tu probÄhlo hodnÄ a pokud je otázka abys mÄl Baale pár úprav nebo stovky tak sem pro tÄch pár. Ono co se týká poÄítání dmg, pochybuju že to skuteÄnÄ nÄkdo poÄítá z hlavy, i když budou aktuální kalkulaÄky díky kompatibilní mechanice, stejnÄ to nakonec je otom tam dojít a zkusit to. Ale já nejsem ani PvP ani multibox hráÄ, takže pro mÄ zmÄny v mechanice pokud bude možnost resetu netrápí navíc s Edenem a jeho Q až do aury ( i špatná postava se dá dotáhnout), kolik já jenom smazal postav na zaÄátku když sem na 80-85 lvl. zjistil že sem to pokazil ?. Je toho hodnÄ ale snad to k nÄÄemu je, GL a parádní práce Baale a všechna GM (omlouvám se za hrubky , Äeština není můj přítel)
  2. dracconissodes

    Renewal

    Hlasování­ je tak vyrovnané že stejnÄ budou muset rozhodnout GM samy, myslí­m ze nasadí­ klienta a s mechanikou 3rd class se poÄká jeÄtÄ nějaký pátek. Co se týká zvládání­ a nezvládání­ postav vzhledem k tomu jak se tu postavy půjÄují­ tak je tu dost lidí­ s 99/70 kteří­ jí­ nemají­ od novice.
  3. dracconissodes

    Renewal

    Hlasuji pro 2 protože: 1- GW 80% ovládá R.N.R. pak trochu Xeno a dalÄí­ tedy pokud Renewal znamená zmÄnu tak sem pro 2- PvM už tet se hraje multitasking takže to asi není­ důvod 3- můj pocit je ten že ano Renewal mechanika pro 3rd class, umožní­ budoucí­ implementaci nových lokací­ a dalÄí­ vývoj servru. Také si pamatuji doby kdy na global eventu byly včichni a ne jako na svatbÄ nás tam ÄaÄkovalo 40... naví­c je to na zkouÄku. Populaci bych neřečil když je tu 350 (opravte mÄ pokud se pletu) online z toho 180 merchantů, tj 170 , spousta lidí­ má najednou aktivní­ 3+ íşÄty.. Zají­malo by mÄ netuÄí­ nÄkdo kolik je najednou připojeno IP adres? Co se týká buildů je tu test server naví­c s novými mapami přijdou nové buildy a s repetable Q to už není­ takový problém. Hovoří­m pouze za sebe a gratuluji pokud jste doÄly až sem.
  4. No super napad, mam thifa na 62/46 a skoro vsechny expy mam z huntů.. bomba Jinak krome Pupa,Pecopeco egg, Pecopeco, Thifbug egg, 2x Vitata cart skoro nic . Ale hlavne truhlickove hunty jsou super protoze my dokonce z jedne (za marina hunt) vypadl old cart album... a z nej phen card!! Super hraju pul roku a je to bomba . Genialni napad.
×
×
  • Create New...