weruu Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 (edited) Ahojky, chci se zeptat, da se nějak rychle nÄkde zjistit které domky jsou volné? Nebo to musím prostě vÄecko obejít? Jo, eÄtÄ něco, ve kterých mÄstech jsou ? Edited April 11, 2010 by weruu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 (edited) Ahojky, chci se zeptat, da se nějak rychle nÄkde zjistit které domky jsou volné? Nebo to musím prostě vÄecko obejít? Jo, eÄtÄ něco, ve kterých mÄstech jsou ? http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?map=pr...mp;script=12908 a http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?npc=se...p;iname=vyveska edit: pokud by te zajimalo info k domeckum: http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:najemni_system Edited April 11, 2010 by betr Link to comment Share on other sites More sharing options...
weruu Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?map=pr...mp;script=12908 a http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?npc=se...p;iname=vyveska edit: pokud by te zajimalo info k domeckum: http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:najemni_system DÄkuju:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
enia Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Já mám také dotaz:) Už kolik mÄsíců mám domek, vystřídaly se v nÄm mnohokrát vÄechny důkazní listiny až na jednu, tu k panenkám. Je jen v nějakých domcích a musím si najmout jiný nebo...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Já mám také dotaz:) Už kolik mÄsíců mám domek, vystřídaly se v nÄm mnohokrát vÄechny důkazní listiny až na jednu, tu k panenkám. Je jen v nějakých domcích a musím si najmout jiný nebo...? Odhaduji ze se dukazni listiny generuji nahodne, mne spis mrzi ze se mi dost casto stava ze zadkou knihu nenajdu i dva dny po sobe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 (edited) Já mám také dotaz:) Už kolik mÄsíců mám domek, vystřídaly se v nÄm mnohokrát vÄechny důkazní listiny až na jednu, tu k panenkám. Je jen v nějakých domcích a musím si najmout jiný nebo...? Myslim ze tato listina se ve hre vubec nevyskytuje. V db nema obrazek, viz: http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=s...isort=printname a dle CP se nikdy zadna neprodala. Nekde bude asi spatne nastavena promenna, jelikoz tato listina ma nejvyssi id (zeby klasicka chyba +-1). Edited April 12, 2010 by betr Link to comment Share on other sites More sharing options...
enia Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Vim ze ve hre se vyskuje, nebo vyskytovala, kamarad mi rikal ze uz mel i cest ji pouzit, ale ucko nema, asi mu chybela nejaka panenka Link to comment Share on other sites More sharing options...
morgoth Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Vim ze ve hre se vyskuje, nebo vyskytovala, kamarad mi rikal ze uz mel i cest ji pouzit, ale ucko nema, asi mu chybela nejaka panenkaScreenshot, or it didn't happen. Mal som niekolko mesiacov 3 domceky, kopu listin som predal a este ich vyse stovku mam, ale [Jako dite] som nevidel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enia Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 jaj to skoro vypada jak kdyby se vyskytovala jen v jednom domku:) pry jich tam meli par.. zjistim podrobnosti a napisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alulim Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 Nepridam, protoze duvod je ten, ze chcete listiny a ne bydleni No ja mam vyhlédnute domecky v nekolika lokacich...jeden v nifu(to mi nepovolis kvuli nemu:D -takze nic) druhy nad lighthazenem a 3 pod hugelem:) ale uplne nejvic bych chtel ten co mam vyhlednuty nad Amatsu:) -listiny nechcu klidne si je nech:D(ucka beztak delam jen tak mimochodem)-chci jen hezkej ineterier a exterier + fukce a aby se na zilde postel dlalo sednout:D(prakticky de jen o vzhled:D)-klidne si nejakou mapku k domecku udelam pokud mi reknete jak at s tim nemas praci...a klidne bych upravil i nekolik stavajich domku co vypadaj uvnitr otresne, jen chci prosim domecek nad Amatsu:)) -konec koncu ne kazdy chce domek jen kvuli listinam...a je fakt ze u stavajicich domku jen 1 a hradek v gefenu za neco stoji a ikdz nebyli listiny-tihle 2 byli vzdy obsazene:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alulim Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 chtelo by to nejakou reakci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 chtelo by to nejakou reakci...Popravde .. GM nemaji cas ani na opravovani zavaznych bugu natoz na nejaka vylepseni "ptakovin" a nikdo jiny to neudela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Popravde .. GM nemaji cas ani na opravovani zavaznych bugu natoz na nejaka vylepseni "ptakovin" a nikdo jiny to neudela. Ten kdo si mysli ze nejde neco udelat by nemel stat v ceste tomu co to chce udelat. Alulim: Bez se domluvit na IRC, myslim ze kdyz se naucis s tim editorem ze by GM nebyly proti kdybys hromadu tech domku vylepsil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambisko Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 s tema barakama - uz je neco udelano na 98% (zatim nereknu, o co pujde ) uz jen posledni upravy a pujde to na server. tak prosim vydrzte Link to comment Share on other sites More sharing options...
akki Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Nevím v Äem to dÄlají naÄe GM a ani nevím v Äem to dÄlají jiní, ale pokud by byl zájem můžu napsat návod na browedit k naÄí wikinÄ. PS: Když teda GM nemají Äas, mohl bych pomoc nascriptovat nějaké questy. Znalosti eAtheny + broweditu mám takové...střední Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambisko Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 ono jde o to, ze na jedne mape je vic baraku. kdyz si nekdo upravi jeden barak a nekdo dalsi jinej barak na ty mape, tak by musela bejt pro kazdej barak jina mapa, coz je uplne zbytecne. Nemluve o tom, ze upravou baraku muze v jinym baraku znicit svetla a mit barak, ve kterym nevidim nic, je docela naprd proto bych upravu baraku nechala na GM tymu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alulim Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Mmno 98% rikas? tak ok pockam si:) Jinak doufam ze jich par pribude (hlavne ten nad Amatsu xD) nabídka uprav odeme plati:) kdyztak napiste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mars Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 (edited) Když se budou dělat nějaké úpravy šlo by třeba upravit !warp či snad je v pořádku že mě v Albertě v domečku č.p. 16 (89,128) pošle doprostřed moře odkud mi krom teleportu nebo wingu nic nepomůže? Dále ten příkaz nemůžou používat další návštěvnící a např. !kapra mi hlásí že služba není k dispozici i když ji podle výpisu mám objednanou Když tak si počkám co se změní po implementování úprav, vymaluje se a převleče se povlečení... Edited May 26, 2010 by Mars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alulim Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Mesic fuc...nechci ripat ale posunulo se to aspon o 1%? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Mesic fuc...nechci ripat ale posunulo se to aspon o 1%? Tve delas jak kdybys tu hral tejden, ti jeste nedoslo jak to tu se zmenama chodi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alulim Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 (edited) Brert:njn (nadšeni je nadseni) Prestan se bat ze nezvladnu hloupou editaci mapy...tu praci chci! Nebavi me uz cekat...kdyz ti nedejboze vypnu nekde svetlo je dost pravdepodobne ze si to vsimnu a kdyz ne tak mi to das predelat:P Edited August 25, 2010 by Alulim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Brert:njn (nadÄeni je nadseni) Prestan se bat ze nezvladnu hloupou editaci mapy...tu praci chci! Nebavi me uz cekat...kdyz ti nedejboze vypnu nekde svetlo je dost pravdepodobne ze si to vsimnu a kdyz ne tak mi to das predelat:PMuze tohle nekdo prelozit do cestiny ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Brert:njn (nadÄeni je nadseni) Prestan se bat ze nezvladnu hloupou editaci mapy...tu praci chci! Nebavi me uz cekat...kdyz ti nedejboze vypnu nekde svetlo je dost pravdepodobne ze si to vsimnu a kdyz ne tak mi to das predelat:PTak to udÄlej a neÄekej mÄsíc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lastt Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Ahojky, mam dotaz... Jsem majitelem dvou domu (i ve stejnem meste). V jednom mi normlane funguji vsechny prikazy (!kafra, !kapra,...), ale v tom druhem (novejsim) zadny, mimo !help a !edit. Je to proto, ze se da vlastnit a pouzivat jenom jeden domek? Pokud ano tam jsem toto pravidlo nejak prehledla :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Melo by se zavest... to jak ma jedna postava napr. v alberte 3 domy ze 4 je na facku.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts