Silverine Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Dnes (pravdÄpodobnÄ po GW) bude zahájena taneÄní soutÄž pro vÄechny postavy bez rozdílu vÄku, pohlaví, či levelu. SoutÄž bude probíhat po dobu jednoho týdne, tudíž budou mít Äanci na íşÄast témÄř včichni. Pravidla jsou jednoduchá. 1. Do soutÄže je třeba zaplatit zápisné 10 000 zeny2. Po zaplacení registraÄního poplatku získáte 10 pokusů na správné provedení předložené taneÄní sekvence. 3. PoÄítá se každý íşspÄÄný pokus. Maximální skore je tedy 10 bodů z deseti. 4. Pokusy se odeÄítají po vstupu do taneÄních prostor (jeÄtÄ před vstupem na parket).5. Nebudete-li nespokojeni se svým výsledkem, máte možnost soutÄž opakovat a znovu se zapsat do soutÄže, stávající výsledek tím ale bude vymazán a nelze se odvolávat na "předtím jsem to mÄl lepÄí chci to vrátit". 6. Výhru získá každý v závislosti na dosaženém výsledku.7. V případÄ vÄtÄího množství držitelů předních pozic bude po ukonÄení prvního kola maratonu následovat jeÄtÄ dalÄí kolo, tedy rozstřel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted April 18, 2007 Author Report Share Posted April 18, 2007 TaneÄní koordinátor se nachází v horní Äásti pronterského námÄstí. DO příÄtí středy se můžete činiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted April 19, 2007 Author Report Share Posted April 19, 2007 Velevážení vážení, neváhejte, zapojte se! TaneÄní maraton je v plném proudu a nači instruktoři se marnÄ pokouÄí něco íşčinkující naučit. A to používají výmluvnou metodu zvukového navádÄní! Teprve 5 íşÄastníků přehouplo svá score do kladných Äísel, ale už mezi nimi se najdou skuteÄní borci bijící-se o první pozice v naÄem maratonu. Neváhejte, připojte se, stále zbývá Äest dnů pro vaÄe snažení. Ceny Äekají na vÄechny, ale jen ti nejlepÄí si mohou odnést něco opravdu hodnotného! Šanci má každý! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharaoh Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 A co bych mohl vyhrát, kdybych mÄl deset z deseti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feech3ck Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 A co bych mohl vyhrát, kdybych mÄl deset z deseti? Uzijes si spoustu zabavy No, ale jelikoz dat 10/10 neni zadnej problem, byl bys nejspis jeden z mnoha:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jammore Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 No nevím jestli 10/10 je tak easy... Ale budiž Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted April 20, 2007 Author Report Share Posted April 20, 2007 Uzijes si spoustu zabavy No, ale jelikoz dat 10/10 neni zadnej problem, byl bys nejspis jeden z mnoha:) možná, že pro tebe to není žádný problém, ale zatím tuto metu dosáhlo jen 5 postav a proto Neváhejte a zapojte se do naÄeho taneÄního maratonu! Pro ty, kdo dosáhnou 10/10 bude po ukonÄení základního kola připraveno velkolepé finále! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 (edited) Já se pobavil dost, některé pohyby mi přijdou trochu jednoduché, ale zábavu to neomezuje. Jen budu doufat, že finále nebude přesně určené na pevný čas. Jinak fakt moc pěkný Eventík ... thx Edited April 20, 2007 by Perthorn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted April 20, 2007 Author Report Share Posted April 20, 2007 Já se pobavil dost, nÄkteré pohyby mi přijdou trochu jednoduché, ale zábavu to neomezuje. Jen budu doufat, že finále nebude přesnÄ urÄené na pevný Äas. Jinak fakt moc pÄkný Eventík ... thxJsem ráda, že se bavíte Finále se pokusím nakoncipovat v duchu soutÄže, tedy ÄasovÄ přizpůsobivé. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunty Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 (edited) Tak jsem si to taky zkusil a vÄem to doporuÄuju Na 10/10 to chce trochu cviku . Edited April 20, 2007 by Grunty Link to comment Share on other sites More sharing options...
pal4din Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 bude sa dat na finale pozerat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamus Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Prvy krat som si myslel ze musim stupat presne do stredu tych poli takze som to neurobil ale na druhy krat 10/10 v poho. Vsetkym co nevyskusali doporucujem je to sranda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted April 24, 2007 Author Report Share Posted April 24, 2007 TaneÄní maraton je v plném proudu. Mnoho nadÄjných taneÄníků si na eskapádách načich instruktorů ale vylámalo zuby a do finálové skupine se zatím probojoval jen tucet uchazeÄů. Zatím bylo uskuteÄnÄno 374 íşspÄÄných tanců a jedeme dál. Neváhejte a zapojte se, stále jeÄtÄ zbývá trocha Äasu, stále jeÄtÄ se můžete zapojit do této velkolepé soutÄže! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted April 24, 2007 Author Report Share Posted April 24, 2007 Zaver prvni casti souteze se posouva na ctvrtek podvecer, mate tedy jeden den k dobru pro vase snazeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Zaver prvni casti souteze se posouva na ctvrtek podvecer, mate tedy jeden den k dobru pro vase snazeni. Podvecer. to je kolik? 6 hodin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamus Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 TaneÄní maraton je v plném proudu. Mnoho nadÄjných taneÄníků si na eskapádách načich instruktorů ale vylámalo zuby a do finálové skupine se zatím probojoval jen tucet uchazeÄů. Ten tucet sa myslia ty co urobili 10/10? Alebo nejako inak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted April 25, 2007 Author Report Share Posted April 25, 2007 Podvecer. to je kolik? 6 hodin?zamerne to neni blize specifikovano kdo ma zajem jeste soutezit, mel by to udelat co nejdrive. Na presnem casu zakonceni pranic nezalezi. ano, tucet se probojoval do finale, tj ma 10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 zamerne to neni blize specifikovano Na presnem casu zakonceni pranic nezalezi. PrávÄ že jsem si chtÄ zkrátit čichtu /heh . Podle toho sems e ptál na konec.Možná by nebylo na Äkodu dvÄ finále. První a do toho druhého by Äli ti, kdo se nedostavil k prvnímu. Výsledky by se započítavali dohromady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharaoh Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Když tam je "závÄr první Äásti soutÄže", znamená to ze v tu dobu probÄhne finále, nebo se jeho doba konání teprve urÄí? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunty Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 ChtÄl bych se zeptat kdy a kde by probíhalo finále, protože budu u poÄítaÄe do 21 hodin a kdybych nestihl finale tak by mi to bylo líto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted April 26, 2007 Author Report Share Posted April 26, 2007 Za maly okamzik se na puvodnim miste Organizatora souteze objevi Hlavni Rozhodci, ktery vsem ucastnikum rozda zaslouzene odmeny. Do konecneho finale se probojovalo 15 finalistu, jmenovite:Perthorn, FeeCh3ck, Janus, Pharaoh, Amarant Coral, Sucubus, Grudy, Cortez, BigHeal, JimboSlinger, Filax, Beleg, Mayu, Shaaadow a Simaljashama Kazdy ucastnik, ktery promenil alespon jednu sanci ziska "trofej" a zkusenosti podle zasluh. Ti, kterym zbyly sance, ale score zustalo na nule dostanou mini cenu utechy. Finaliste take ziskaji zkusenosti a 5 thunderboxu do finaloveho klani (hmotne odmeny budou rozdany az podle vysledku finale). Finale bude sice oficialne zahajeno, ale bude mozne jej plnit v delsim casovem horizontu. Podrobnosti jeste budou upresneny. Divaci budou mozni. Predpokladane zahajeni klani bude 1.5. vecer (muze se jeste posunout). Vsem vyhercum gratulujeme a finalistum prejeme mnoho zdaru do finale. Finalistum slava, porazenym cest. Vsem dekujeme za ucast a doufame, ze jste se dobre bavili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted May 1, 2007 Author Report Share Posted May 1, 2007 Omlouvam se vsem, kdo cekaji na dnesek na finale maratonu, ale z RL duvodu jsem nestihla dopsat skripta pro tuto udalost, a proto ji, ac nerada, musim odlozit na zitrek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunty Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Zdravím Stala se taková malá (velká) nehoda. Omylem jsem si při mazání přebyteÄné postavy smázl Grudyho.Šlo by abych se zíşÄastnil finále s jinou postavou? Pokud to půjde tak bych tam Äel s Gruntym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Urcite by to slo.. a pokud ti na tvy postave zalezelo a smazl sis ji dnes po 3.00 rano, muzu ti ji obnovit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunty Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 (edited) Smazal jsem si ji kolem osmé vecer,ale tvé reakce jsem si všiml až teÄ. Ale moc mi to nevadí. Grudy mÄl pokažené staty a trochu skilly. Jenom je mi lito toho Äasu co jsem nad ním strávil. Edited May 2, 2007 by Grunty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts