k3dT Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Jestli ji budes chtit obnovit tak mi napis na ICQ dnes po osmy (kontakt je na webu). Zaloha databaze ze vcera se prepise az dnes pozde vecer. Edit: Jinak na finale jdi s Gruntym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted May 2, 2007 Author Report Share Posted May 2, 2007 Finále je před branami. Ti, co si jeÄtÄ nevyzvedli odmÄny mají poslední Äanci. Cca v 19:10 bude restart a tím skonÄí rozdávání dáreÄků od finálového rozhodÄího. Po restartu se na jeho místÄ objeví dáma, která má dva důležité íşkoly. PouÄtí diváky do tanÄírny a také finalisty do Äekárny na finálový tanec. Vstoupí-li finalista do Äekárny, budete o tom informováni modrým broadcastem (předem se omlouváme vÄem, které toto dÄní nezajímá, ale přesto budou tato infa muset Äíst). Pravidla finále:1. Finále je koncipováno systémem rychlá smrt, nemáte možnost žádné zkouÄky, ani opakování. Pokud vstoupíte do Äekárny (finálová místnost s Äekárnou), budete tančit tak dlouho, dokud neudÄláte chybu. (Po zdárném odtanÄení budete vráceni do finálové místnosti s Äekárnou, vezmÄte si proto s sebou vÄe potřebné)2. Abyste nám nezemřeli vyÄerpáním je poÄet finálových tanců omezen na 10. Najde-li se vícero kabrřáků, kteří docílí maxima, bude jeÄtÄ uspořádán rychlý rozstřel.3. Diváci budou informováni o nových rekordech (první taneÄník co dá 1,2,3... tance)4. íÄast na finále je možná až do sobotního odpoledne5. Finálovým kláním vás bude provázet Růža, Zelinka, ÂŽlutík a Modin, kteří budou zároveř orientaÄními body na taneÄní ploÄe. Bojujete o hodnotné ceny, držíme vám vÄechny palce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunty Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 (edited) Tak jsem to kompletne zkazil. Ale nevadi dostal jsem se do finale a 12 z 12 je dobry umisteni Jsem zvedavej na ceny. Ale jen bych chtel poznamenat ,ze ti poringove tam byli spis jen na obtiz. Edited May 2, 2007 by Grunty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted May 2, 2007 Author Report Share Posted May 2, 2007 tak jiz vypadli 3 finaliste z 15 s nulovym vysledkem, no ti poringove tam nemaji byt tak uplne na usnadneni... ale jsou tam predevsim z toho duvodu, aby nezaviselo na tom, jak je postava natocena pri portu na tanecni plochu, pravda je, ze ti, kdo navstivili poutovou Tancirnu maji diky tomu malinktou vyhodu drzime palce zbylym dvanacti soutezicim a ja vam verim! Urcite se najde nekdo, kdo to dokaze zatancit a zaslouzi si tak hlavni cenu. (Ale vypadnuvsi nezoufejte, jeste dostanete darecky vsichni, za to, jak vam to slo v prvnim kole ) edit: oprava, jeden finalista již tanec íşspÄÄnÄ zakončil, bez absolutního vítÄze tedy nebudeme a nemožné to také není Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janus Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Dobře vymyÄlené finále. StaÄí malá zmÄna a člověk je hned dokonale zmatenej (alespoř já zmatenej byl). Klobouk dolů před každým komu se to podaří Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Dobře vymyÄlené finále. StaÄí malá zmÄna a člověk je hned dokonale zmatenej (alespoř já zmatenej byl). Klobouk dolů před každým komu se to podaří Aby to nedopadlo že bude finále a žádný vítÄz)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted May 4, 2007 Author Report Share Posted May 4, 2007 Aby to nedopadlo že bude finále a žádný vítÄz))bez viteze nepochybne nebudeme, kdyby si slepe precetl muj predchozi prispevek, tak bys vedel, ze jednomu z vas se jiz postoupit podarilo a sest finalistu jeste bude ukol absolvovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted May 5, 2007 Author Report Share Posted May 5, 2007 zbyvaji jeste dva finaliste na odtanceni finaloveho tanecku, nechame jim jeste chvili casu na jeho absolvovani, darecky vam rozdam potom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunty Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Kdy budou +- znamy vysledky? A jaky bude druh cen? (zeny/itemy) Uz jsme zvedavej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted May 8, 2007 Author Report Share Posted May 8, 2007 Protože se poslední dva finalisté již asi nezůÄastní, uzavírám tímto tuto soutÄž. VítÄze oznámím dnes ve 20:00. Nači kulatí instruktoři tance pro nÄ připravili speciální odmÄnu. Pro ostatní je připraveno karetní album s přáním mnoha ÄtÄstí při jeho rozbalování. Ti, kdo si odmÄnu nevyzvednou ve stanoveném Äase budou snad zastiženi průbÄžnÄ po vyhláÄení. Edit:VítÄzem a novopeÄeným majitelem Poring hatky se stal Perthorn alias Amarant Coral. Gratulujeme! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 mnoha ÄtÄstí při jeho rozbalování. Ka bych udelal navazujici soutez. Komu padne z toho vetsi blbost /heh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunty Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Tak schvalne sem potom napis co ti padlo. Porovname Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Tak Padla z OCA deviruchi card . Ci je to cenne nemam paru)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janus Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Me padla roda frog card. Mob je to sice slabej, ale karta je dobrá. Pochlubte se co padlo vám, jsem děsně zvědavej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Takže chci jeÄtÄ jednou podÄkovat za cely questik , docela zabava pobihat z jedny kachle na druhou na cas... to finale bylo docela hardcore a musim priznat ze jsem byl pos*anej strachy kdyz sem tam vlezl =) jeÄtÄ ti natÄÄení fanouÄci , kupodivu jsem se zakysnul 2x na úplně stejném místÄ a musím říct že ani uÄení se nazpamÄÂť, který poring je na které stranÄ vůbec nepomohlo taky gratuluji ostatnim finalistum ->není důležité vyhrát ale zůÄastnit se<- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Frost : StyÄ se)) si ani nenapsal co ti padlo)) Pokud to není prezidentské tajemství Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunty Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Nazdar Silverine Nějak se mi te nedari zastihnout. To card album bych chtel. Kdy byvas online? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunty Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 (edited) Padla mi spore card. Takovy prumer. Edited May 13, 2007 by Grunty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts