k3dT Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Co rikate, nevratime ho? Jen tak z nostalgie na stare CzechRO casy Treba se Payon uchyti jako obchodni mesto... Vyhoda stareho Payonu je take ve snazsim pristupu na GW mapu a hlavne v celkove prehlednosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLord Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 neeee to neeee kvuli tomuhle payonu hraju na Rebornu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamimi Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 mapka stareho payonu: a jedna fotecka, ale takova oskliva, ve skutecnosti je payon mnohem hezci : Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 když sem zaÄal na rebornu, tak jediné co mi vadilo byl nový payon... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanlee Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Jedna cisto prakticka otazka. Co s novymi NPC, ktore neboli v starom payone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flex Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 (edited) Stary Payon bych uvital, ale urcite bych z nej nedelal obchodni mesto jako bylo na CzRO. Jen at si merchove sedi pekne stranou od civilizace na Pronterskem trzisti. Edited August 26, 2007 by flex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamimi Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Jedna cisto prakticka otazka. Co s novymi NPC, ktore neboli v starom payone? neboj, budou tam .)[10:25:30] <k3dt> pozice npc vezmu ze starych svn[10:25:38] <k3dt> a ty nase jen upravim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest G.O.D. Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Tiez som za stary payon, okrem nostalgickych dovodov je tam ovela lepsia prehladnost a dokonca aj prehladnejsia minimapka. A aj keby to malo byt aj mesto obchodov..preco nie? vsak na trnici je vzdy 50+- merchov a preco by nemohlo byt v payone 25 a tam 25 aspon by nebolo preklikavanie obchodov na trznici v pronte taky porod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Worgaz Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 na czro jsem nikdy nehral, takze nevim jaky je tam payon (dobre jednou jsem tam byl a vsiml jsem si, ze payon je jiny, ale uz nevim jak jiny ). Nicmene Payon nesnasim, takze horsi uz to byt nemuze = hlasuju pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dom1n1ck Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 (edited) VÄechny služby nového Payonu jsou zbyteÄnÄ rozplizlé v mnoha zdech omezeních a prázdném prostoru...Nový Payon se mi prostě zdá zbyteÄnÄ velký...Hlasuji pro, ale ne, jako obchodní mÄsto...Tržnice rozkouskovaná po celém Midgardu není zrovna to pravé ořechové, staÄí jedna. Edited August 26, 2007 by dom1n1ck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bruky Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Na CzechRO je mÄsto Payon naprosto totožné s tím, jaké je na oficiálním serveru, tzv. "nová" (dva roky stará? nebo víc?) verze Payonu. Hlasoval jsem pro ne, protože starý je hnusnej a na nostalgii asi nejsem dost EMOtivní :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KILLER BEAN Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 na zaciatku sa mi novy payon nepacil ale casom som si nanho zvykol a uz by som ho asi nemenil moze to byt aj problem pre newbie, ktory si nasiel na nete suradnice NPC a jedno trziste imho staci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meldon Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Starej Payon je prehlednejsi, ale novej mi prijde hezci. Ten novej vypada konecne jako mesto v lese Nostalgie je fajn, ale hlavni mesto je Pronta a kdyz uz mame primo trh tak nevim proc to presouvat do payonu. Takze jsem pro novej payon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelwen Xolanus Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Stary payon se mi libi vice, nez ten novy >.>... Nicmene bych nechala trziste tam kde je... A to v Pronte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Stary payon se mi libi vice, nez ten novy >.>... Nicmene bych nechala trziste tam kde je... A to v Pronte...Tak tak, "starou" mapku coby obyvatel Payonu vitam, ale tu bandu pojistovacich agentu, obchodniku, lidi z bernaku a dalsi verbeze at si dal ziveji v pronte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 neboj, budou tam .)[10:25:30] <k3dt> pozice npc vezmu ze starych svn[10:25:38] <k3dt> a ty nase jen upravimlenze tych npc ktore vznikli az pre novu mapu je dost vela... sign quest, eye of hellion quest(v ktorom su to hidden npc rozlozene podla nejakej logiky koli hadankam.. napriklad kopa sena, vrzgajuca doska na podlahe atd..) aj keby sa mi viac pacil stary payon koli jednoduchej dostupnosti vacsiny npc, myslim ze je tam prilis malo miesta na to aby sa tam dali nejak logicky nasackovat vsetky nove npc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlupata Noha Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Me se libi ten starej, clovek v nem nebloudi kdyz neco hleda a jsou tam bersekry aspon nemusim do comoda Jen tech merchantu je tam nejak par nawic:] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jammore Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Sice mi taky nový Payon vadil, ale připadá mi nakonec takový hezÄí a už jsem si zvyknul. Nevadilo by mi návrat ke starému, ale ten nový bych prostě nechal. Je pravda, že ten starý je přehlednejÄí. Pokud se ponechá starý, tak rozhodnÄ ne jako obchodní mÄsto. Tržnice mi připadá naprosto ideální a mrtvá Prontera jako na Czechro se mi nelíbí... Takže hlasuji pro zachování nového Link to comment Share on other sites More sharing options...
makkros1 Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Payon at je jakykoli, ale ten nas puvodni (novy) se mi libi vic. Hlasoval sem pro ne, ale uz je stejne zmeneny . Nicmene, trznici nechat prosim v pronte !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Nicmene, trznici nechat prosim v pronte !!! myslím že vetčina lidí, co tam ty merchy má tak fórum neÄte, takže by se jim to mÄlo oznámit jinak Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Jo dnes mame GW, tak sa nanho pojdem mrknut ked si skocime pre hrad. Snad potom najdem vlajky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Do payonu uz nepachnu :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Do payonu uz nepachnu :>aspoř to tam nebude smrdÄt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Tato nynejsi stara verze payonu je mnohem lepsi. Prehlednejsi, lepsi pristup do ostatnich fildu atd.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuestGirl Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Tento Payon sice spise pripomina mesto, ale pustina v lese mi vyhovovala vic. A ty merchove se mi teda taky vubec nelibej Jinak jsem se chtela zeptat, jestli to spatne vidim jen ja nebo vice lidi. Nevidim hp bar lidi v Payonu, kdyz hraju za priesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts