tulpik Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Jak tak projíždím skrýnšoty tak sem našel jeden pěknej Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 nic moc .. na testu to umí každej cough cough:P O:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tulpik Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Tohle není z testu, ty máslo Link to comment Share on other sites More sharing options...
tulpik Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Heh, když sem si koneÄnÄ vzpomÄl, musím to sem dát Aneb jak partu 20 lidí, jdoucích na MvP v bio3 vyÄkolí Priestka a Wizna Kdo to byl poznáte samy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fisch Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Heh, když sem si koneÄnÄ vzpomÄl, musím to sem dát Aneb jak partu 20 lidí, jdoucích na MvP v bio3 vyÄkolí Priestka a Wizna Kdo to byl poznáte samy zase to neprehanej ukaz mi tech 20 lidi a ja tam vidim vic mobu trochu a ty mrtvolky tam dole sou vase Link to comment Share on other sites More sharing options...
tulpik Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Jop, protože sám víš jak to bylo - natáhli ste nám to přímo na kemp, nevím jestli íşmysleně, ale ani bych se nedivil, a 12+- vás bylo určitě a jak sám vidíš, to mvp je za zdí - nikdy na druhou stranu neprišlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 VÄdÄli jste, že Äance na drop illusion flower a yggdrasil seed souÄasnÄ z jednoho shining plantu je 1/250000? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Trocha zablbnuti s gildou a prateli nevadi))Napis VLADCI Vladci poprveOpet vladciA jak to vypada kdyz se daji postavy na folow uvidite zdeHuu sssssss huuu Statistikajmena klidne uverejnim az po souhlasu JimboSlinger - loglych uctu 6Fi... - loglych 7 uctuSP...... - loglych 8 uctuzbytek jen nejake vedlejsaky od dalsich clenu gildy a pratelu /heh Mozna to neni podarene foto ale sranda musi byt Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 labicek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 mental strength? mental strength hadr! Frostovo CT za 1 dmg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Frostovo CT za 1 dmg By mÄ zajímalo CT s icepickem do takové def Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 O trochu míř než CT s IP do obvyklé def, s angelusem, bez thary (takže tak 9,5-10k). Link to comment Share on other sites More sharing options...
feech3ck Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 [Frostovo CT za 1 dmg Neni to spis 21, nez 1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lentilka Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Neni to spis 21, nez 1?To vis, Misa a jeho matematika ... ale jinak pekna def, to se musi uznat, nechces se pochlubit cos mel za EQ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Neni to spis 21, nez 1?Weaponry Research Effect: Increases character's HIT by +2 per SkillLV, ATK by +2 per SkillLV and weapon forging success rate by +1% per SkillLV. The damage applies even on a missed attack and is affected by elemental properties and card modifiers.Tzn. má +20 dmg, která má autohit (podobnÄ jako sféry u monka), takže dá 1 regulérní dmg + 20 od weaponry research. (Karty to v tomhle případÄ neovlivní, protože mÄl na CT zbrař se zipperama, ne s hydrama.)To vis, Misa a jeho matematika ... ale jinak pekna def, to se musi uznat, nechces se pochlubit cos mel za EQ? To víÄ, Lentilák a jeho knowledge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Weaponry Research Effect: Increases character's HIT by +2 per SkillLV, ATK by +2 per SkillLV and weapon forging success rate by +1% per SkillLV. The damage applies even on a missed attack and is affected by elemental properties and card modifiers.Tzn. má +20 dmg, která má autohit (podobně jako sféry u monka), takže dá 1 regulérní dmg + 20 od weaponry research. (Karty to v tomhle případě neovlivní, protože měl na CT zbraň se zipperama, ne s hydrama.)To víš, Lentilák a jeho knowledge.kazdopadne ubere ti 21 hp Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Moje mala serie stesti zadna divocina hunteni, ale potesi za 3 dny http://img368.imageshack.us/my.php?image=s...born1627xw5.jpg http://img71.imageshack.us/my.php?image=sc...born1632mc1.jpg http://img507.imageshack.us/my.php?image=s...born1637sl8.jpg http://img265.imageshack.us/my.php?image=s...born1634wg1.jpg http://img529.imageshack.us/my.php?image=s...born1641kc0.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lentilka Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Moje mala serie stesti zadna divocina hunteni, ale potesi Co k tomu dodat? Zkus zacit hrat jinou hru nez ROcko a prijedu te profackovat /jokejo a taky predpokladam, ze tve oblibene cislo je od tedka asi 0,02 co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Moje mala serie stesti zadna divocina hunteni, ale potesi V ten den co ti padla smokie som tam tiez skusal stastie a prave ked som isiel okolo jednej sinky co tiez huntila, jej karta padla. V ten den snad padla kazdemu co tam bol okrem mna, omg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Co vám taky může padnout při zabíjení eddgy Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 klk WSek ma 170 STR? ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 Frostíku každé co dá 130 str bez papání a nebojí se tahat bloody axe Ale kláááÄný Äísílko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 klk WSek ma 170 STR? ^.^Dobrá str, nic proti, ale když nezakryjeÄ flee a hit, tak si každej odvodí agi a dex, jakožto i vit podle hp a vitdef s angelusem, int a luk je jasnej, takže to vlastnÄ nemusíÄ zakrejvat vůbec Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Dobrá str, nic proti, ale když nezakryješ flee a hit, tak si každej odvodí agi a dex, jakožto i vit podle hp a vitdef s angelusem, int a luk je jasnej, takže to vlastně nemusíš zakrejvat vůbec jasne a to esi mam aliota/skel mantak, matyra/firelocka +9/+7,verita, 1 angelus/10 angelus vid? to vubec aspd/HP/vit def neovlivnuje //a slo mi o to aby jen tak nekdo nemohl velmi jednoduse kopirovat build Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 jasne a to esi mam aliota/skel mantak, matyra/firelocka +9/+7,verita, 1 angelus/10 angelus vid? to vubec aspd/HP/vit def neovlivnuje jojo, ty +- 2 bodíky mají opravdu obrovský vliv na to jaké máÄ staty. íplnÄ to tak zamíchají že to vůbec nikdo nepozná Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.