ensi Posted October 17, 2007 Author Report Share Posted October 17, 2007 Sakra lidi, posunte ten termin kvuli Azika o mesic pozdejc. Doma budu par dni pred Vanocema. Zase prosvihnu dalsi sraz. Uz me vazne stvete ... Pro tebe pak udelame jeden specialni, na vychodnim slovensku ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Pro tebe pak udelame jeden specialni, na vychodnim slovensku ;p Mno kdyby se domluvil sraz na vychodnim slovensku tak tam klidne zajedu Nejlip nekde v Ciernej pri Cope, tam pasujou cikani cigara a chlast z ukrajiny tak je to tam levny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zusska Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 uuu:D tak som sa dockala....myslim ze uz je rozhodnute a dufam ze nik nebude mat namietky lebo zraz bude 3.11.2007..ze ensi? (ale urcite aj on je za ten datum) takze ziadne debaty pekne krasne bude 3.11:) a asi v brne:)))sice to je jedno ..jasne?) dakujem a btw..berte fotaky:)) chcem fotit Link to comment Share on other sites More sharing options...
ensi Posted October 18, 2007 Author Report Share Posted October 18, 2007 edit 1. postu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest barbar_6 Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 (edited) Takze nekomu to mozna udela radost, nekoho to nastve, ale po debate s par lidma sme usoudili ze sraz bude v Brne, 3.11.2007.Na hospode se zapracuje v nejblizsi dobe, doufam ze vyjde ta kterou mam na mysli . Pripadne komentare, navrhy, pripominky (+ predbezny seznam) tady v topicu bo PM.Datum je konecne, menit ho nebudu Datum mi neva ale nechcete prehodnotit to misto Praha rulez Edited October 18, 2007 by barbar_6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLord Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 no tak si to tam uzijte, tretiho do Brna nestiham a este me tak napada: co udelat dalsi akcicku tak do mesice po tom brnenskem sraziku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Kua ja se tak tesim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zusska Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 tak s auz teda konecne rozhodnite kedy to ma byt ked to tolkym zase nevyhovuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Oni kecaj Za 2 tejdny neni tak brzo a do Brna to je kousek Spoje do Brna sou vetsinou OK, je to bliz pro Slovaky a urcite tam bude vic lidi nez by bylo v Praze. Tak nebudte lini, sednete do vlaku/busu a jedte tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Ten nejhorsi tejden, co ste mohli vybrat :-((( ani nechapu, jaktoze vyhral.... :-X nemel nejvic hlasutakze to s mou ucasti je tak trochu nahnuty :-/ (duvody sem uz nekolikrat vysvetlovala par lidem :-))... pro mne je to i moc brzy... to snad ani nestihnem nachystat prekvapko.. no uvidime :-); jo a navic to zkracuje halloweenskej event, co mel v ty dobe bejt.. achichjo kdyztak ensi, kde to chces poradat? mam takovej navrh, jestli si pamatujes, jak sme meli ten vetsi ali sraz a z krcmy sme sli do ty dalsi hospy, jak tam byl fotbalek, bouchanek a dost mista aj s hudbou.. to kdyby se mohlo rezervnout a drzeli to otevreny dlouho.. nemuselo by to bejt spatny :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ensi Posted October 18, 2007 Author Report Share Posted October 18, 2007 (edited) Mas na mysli Club 21 ? Jinak ja mel spis na mysli Veselou vacici, pac tam mi to prijde mnohem lepsi Edited October 18, 2007 by ensi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leontinka Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 (edited) Škoda mno, pro mÄ nejhorÄí možná kombinace, jako mÄsíc/datum/místo v tomdle roce ....tže já asi nebudu moc dorazit Edited October 19, 2007 by Leontinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 Mas na mysli Club 21 ? Jinak ja mel spis na mysli Veselou vacici, pac tam mi to prijde mnohem lepsi Jo mela sem na mysli 21 :-), ale vacice mi taky neco rika, ale mam to spojeny s czechro :-). Pripomen mi vnitrek toho mista sim :-). A jeste bys mohl vysvetlit proc zrovna volba toho datumu :-X. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 (edited) Ensiii konecne sa do toho niekto chytil diky.Ked nemozem hrat aspon na zraze sa ukazem Uz sme to riesili ale nevedeli sme prijst na vhodne miesto tak sme to vzdali. Nie je vesela vacica prilis mala? Je to tam velmi pekne ale trosicku male. A renuska vacica je taka strasne farebna s cervenymi gaucikmi vzadu a tlapkami na stenach ktore uz premalovali ale mozno ti to pomoze. Edited October 19, 2007 by Tinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ensi Posted October 19, 2007 Author Report Share Posted October 19, 2007 Ve vacici byl ro sraz predtim nez se to presunulo do clubu 21, kterej me prijde celej cudnej, co se srazu tam tyce, ale neni problem se zeptat i tam, kdyz tam pujdete radej.Datum vyslo z toho ze 24. nemuzu, tzn. pokud to nechcete organizovat nekdo jinej, tak to datum pada, takze to nakonec padlo na 3.11. coz si nevedlo v ankete taky spatne. Vacice podle me zas tak mala neni, a podle ankety stejne nepredpokladam ze by prislo vic jak 60 lidi, nicmene myslim ze kapacitu to ma o dost vetsi. Takze se hlaste at vime jak na tom sme Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 Jaj diky mato :-) jakmile si rekla cerveny gauc, uz mi to dobliklo :-). Ale nejak si tam nevybavuju zadny zabavny cinnosti jako fotbalek apod. Tak ja nevim no.. je mi to celkem jedno, club 21 je zas drahej :-X. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snip Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 Ensi hlavne vybirej tak aby tam byl fotbalek :] jo ten datum je dobrej a praha smrdi takze brno :DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 Ensi mam este jeden dotaz k tomu datumu na Slovensku su vtedy dusicky= prazdniny a vela ludi nebude asi moct prijst kvoli tomu ze pojdu s rodicmi palit sviecky na hroby. Treba to brat do uvahy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ensi Posted October 19, 2007 Author Report Share Posted October 19, 2007 Ja spis myslel ze to prijde o to vic lidi, kdyz budou mit prazdniny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 Ja ziadne prazdniny nemam domov nejdem takze mne to je jedno len my sme zvykli chodit aj v nedelu a to by po party nebolo velmi vhodne tie hroby sa daju vybavit v stvrtok piatok. Snip zlati navrhni nejaku hospu s futbalom kam by sme sa zmestili urcite mas uz pochodene vsetky v meste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fisch Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 Ja ziadne prazdniny nemam domov nejdem takze mne to je jedno len my sme zvykli chodit aj v nedelu a to by po party nebolo velmi vhodne tie hroby sa daju vybavit v stvrtok piatok. Snip zlati navrhni nejaku hospu s futbalom kam by sme sa zmestili urcite mas uz pochodene vsetky v meste ne vsichni se prece zrusi tak ze dalsi den nebudou schopni ani zapalit svicku Link to comment Share on other sites More sharing options...
itmakememad Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 Tak si ten sraz uzijte teda no, jakoze Brno mi neva coz o to je to kousek a je fakt ze ten brneskej byl 1000xlepsi nez prazskej, ale toho 3. ... mno mam pred vejplatou a vice lidem co bych tam chtel videt se to nehodi takze to vzdavam, tak snad priste Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 No napodobne... cas si sice udelam ale prekvapeni pripravit nestiham :/ A jeste ukecat jednu dotycnou..to uz vubec nestiham. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ensi Posted October 19, 2007 Author Report Share Posted October 19, 2007 hmm, to vypada zajimave, asi byste meli ukecat nejakeho brnaka ktery to udela toho 24. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 a 10 a 17 nepripada do uvahy? a ved dva tyzdne nie je zas az tak kratko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts