Frozt Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Mno já bych byl zase pro ten tuzex přece jenom to co je v tuzexu je náhrada tÄm co nechcou huntim ty pitomé vÄci které padají na 0,02 a radči si misto toho vyhuntí pár bonů z popo na0,5 toÂť muj nazor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlupata Noha Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Taky by neuskodili vice q na expi:) pac nektere bawi misto hromadneho kuchani vyresit nejake rodinne(aj) zapletky:] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 No napadlo mÄ jestli bychom u nás nemohli mít víc barviÄek na postavy i třeba za cenu nějakého Questu a taky by nám mohla přibýt nová barviÄka na vlasy a to Äerná ta mi tu celkem chybí Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted December 1, 2007 Author Report Share Posted December 1, 2007 tim si nejsem moc jista, nebo se mezi vami skryva mimoradny talent, ktery by dokazal vytvorit nove palety? :-)) no nemyslim si :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 tim si nejsem moc jista, nebo se mezi vami skryva mimoradny talent, ktery by dokazal vytvorit nove palety? :-)) no nemyslim si :-)jj dyÂť já se jenom ptal Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 Btw...takovy svitek na remove/spring trap by mel taky sve kouzlo . sve kouzlo? sve kouzlo v tom ze sniperi smazou postavya pudou se klouzat nebo si udelaj paladina na nejlepsiho remove pastare..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kvakik Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 sve kouzlo? sve kouzlo v tom ze sniperi smazou postavya pudou se klouzat nebo si udelaj paladina na nejlepsiho remove pastare..? no hadej proc tam asi dal tento smajlik: myslim, ze tam samoucelne nebyl, nebo ze by mel program na generovani nahodneho smajliku za kazdym postem? jako ja? mozne to je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fisch Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 sve kouzlo? sve kouzlo v tom ze sniperi smazou postavya pudou se klouzat nebo si udelaj paladina na nejlepsiho remove pastare..? to dřív bude v pekle snÄžit klidne aÂť sou aspon nebudou lidi porad nadavat kde je nekdo kdo to vyspringuje a kdo z podemne sunda tu past aspon bych mohl v klidu strilet Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordOdol Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Tuzex jsem si oblíbil. Nejsem v Ragnaroku moc dobrej, za dva a půl roku, co tu jsem sem se dostal na jen 91. íşroveř a byl jsem u smrti jediného MvP bosse. Díky tuzexu mám možnost dostávat se k nějakým prima vÄcem a vyloženÄ mÄ tÄÄí. Líbil se mi ten nápad se dvÄma typy žvýkaÄek, že by jeden mohly využívat relativnÄ kdekdo (ne jen horních 100 postav), ale byl by omezený (klidnÄ by mohly být i nějaká omezení na rasu nebo element). ZvýÄení dropu docela příjemnÄ motivuje (ono to stejnÄ nepadne, ale člověk má pocit, že nadává aspoř oprávnÄnÄ :-) a taky se víc snaží). Hunty jsou taky super, když jich bude víc, určitě to neuÄkodí. Jsou příjemné obzvláÄtÄ při uÄení - dva listy sečitu = jeden hunt a jak to pak hezky postupuje - uÄení i huntÄní. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Hunty jsou taky super, když jich bude víc, určitě to neuÄkodí.Se ti jich zda malo?? Kazdopadne muzes vlizt do naky guildy (jestli jeste nejsi, dle signatury to vypada ze ne) a delat jeste guild hunty Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordOdol Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 (edited) Se ti jich zda malo?? Kazdopadne muzes vlizt do naky guildy (jestli jeste nejsi, dle signatury to vypada ze ne) a delat jeste guild hunty No, některé, jako třeba goblini a guild hunty (první část) jsou sice snadné, ale k zešílení... a pak mi začínají docházet ty, které zvládám nějak rozumě (to jest třeba bez kněze) a ideálně nejsou daleko od města. :-D Čím větší výběr, tím je to milejší (dokud se člověk neztratí v nabídkovém menu :-) ). Rozmanitost huntů je super, takže čím víc, tím lepší - aspoň pro mě. :-) Co se týče podpisu, hned to opravím. ;-) Edited January 27, 2008 by lordOdol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Ale tak je pravda že čim víc huntů na různá monstra tím vÄtÄí možnosti jsou a hlavnÄ ty odmÄny jsou mnohdy lákavý já osobnÄ sem pro víc huntů i guild huntů ikdyž o tÄch nemám pojem kolik jich vlastnÄ je ale tuÄím že tam jich je zatim dostatek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cocman Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 @vic huntu: staci 1250 hunt bodiku a bude jich habakuk... ja se jich nemuzu dockat /kis Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 no, fee s lyrou mají pořád co huntit, takže zásoba huntů asi je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edrexa Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 no, fee s lyrou mají pořád co huntit, takže zásoba huntů asi je No abych te vyvedla z omylu, sice hunty jsou ale jaky ...Ja kouknu co mam na vyber a jdu delat radsi neco uzitecnejsiho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leontinka Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 tim si nejsem moc jista, nebo se mezi vami skryva mimoradny talent, ktery by dokazal vytvorit nove palety? :-)) no nemyslim si :-) Moje poznamka: ...jedna se o ty barvicky...) To je to opravdu tak tezke a takovy velky problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flex Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 To je to opravdu tak tezke a takovy velky problem? Pokud se ti to nezda tezke, muzes udelat nejake palety sam. Jestli budou kvalitni, neni problem je pridat do klienta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leontinka Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Pokud se ti to nezda tezke, muzes udelat nejake palety sam. Jestli budou kvalitni, neni problem je pridat do klienta. Kdyby se mi to nezdalo tezke, tak nepostuju na forum todle:)...ne vis spis sem to myslel v tom smyslu ze na spoutu serverech to maji, tak v tomdle smyslu sem to spis myslel Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Muzu slibit ze se objevi novy hair styly i barvy vlasu stejne tak jako dalsi palety postav... ale kdy? to nepovim Az si najdu cas. Kazdopadne to planuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 (edited) Muzu slibit ze se objevi novy hair styly i barvy vlasu stejne tak jako dalsi palety postav... ale kdy? to nepovim Az si najdu cas. Kazdopadne to planuju. Tak to se tesim, až si udÄláÄ Äas Jen Äkoda, že už jsem si naÄel barvu co mi celkem vyhovuje EDIT: Teda, mohl bys to teda slíbit, když už jsi řekl že můžeÄ Edited March 27, 2008 by Ar.Ulric Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Puvodni barvy samozrejme zustanou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elfinka Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 ja som sice este stale neprisla na to cim otvorit .pal subor takze obrazok mojej vysnivanej palety nedodam, ale nieco ako je 118 len mieso bielej ciernu, to by bolo take supeer Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 Napsal jsem kdysi konvertor PAL na format pro photoshop... mozna bych to nekde nasel Kazdopadne to ted vyuzivaj lidi z eA fora (Usako)... da se to najit ke stazeni tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts