trouble Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 tak jo já se tam pudu kouknout jak ho huntíš max ve 3 lidech ...podotýkám efektivně a hlavně dost dlouho a často abys to vyhuntil do konce roku neřikám že je to nemožný ale je to dost těžší Pred nedavnem jsme tam byli. A da se.Pokud ma Hunt k sobe sage tak to jde i ve 2. edit: ale nerikam ze je to snany, nase parta byla 5 mlaticu 1hunt a prist Link to comment Share on other sites More sharing options...
prcek Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 No nejvetsi opruz je vyhuntit ve f1 dost Hard pieces of steelu pro celou partu a hura do f2...Pak uz je to sranda...Jinak bohate staci wizna a priest...hodi se k nim jeste nekdo na rozmrazovani...super je knecht nebo cruss s provoke...a pak to chce se jen modlit, at to padne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bruky Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 Jelikož tu nejsou žádné pořádné HW buildy, tak sem jeden hodím zde Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Jelikož tu nejsou žádné pořádné HW buildy, tak sem jeden hodím zde heh ale čistÄ dex wiznu sem jel snad jako jedinej na rebornu tak nevim esli tohle nÄkdo pojede včichni ostatní si k tÄm 99 dex stejnÄ vzali int equip tak nevim .. ale nemá to WB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bruky Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 heh ale čistÄ dex wiznu sem jel snad jako jedinej na rebornu tak nevim esli tohle nÄkdo pojede včichni ostatní si k tÄm 99 dex stejnÄ vzali int equip tak nevim .. ale nemá to WB Cože? Dex wizna? Kde jsi tohle nabral?:-) A waterball holt nebude :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tulpik Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Jelikož tu nejsou žádné pořádné HW buildy, tak sem jeden hodím zdeNějak mi uniklo co je na ní pořádnýho.. FW -> využití tak minimální, že bych místo něj dal radeji Meteor Storm, nebo Water Ball.LoV -> nejslabší skill co wizard má, Meteor Storm dává aspoň Stun. Bruky, tohle není pořádnej build. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Nějak mi uniklo co je na ní pořádnýho.. FW -> využití tak minimální, že bych místo nÄj dal radeji Meteor Storm, nebo Water Ball.LoV -> nejslabÄí skill co wizard má, Meteor Storm dává aspoř Stun. Bruky, tohle není pořádnej build. FW - nejlepÄí skill co wizard má, nedat FW je na smazáníLoV - je pravda že tady na rebornu je hroznÄ malej hitlock, takže ten skill postrádá trochu svůj efekt, nejslabÄí určitě není, nedá se říct že by byl nekterý skill slabÄí, navzájem se doplřují Link to comment Share on other sites More sharing options...
tulpik Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 A na co je ten FW nejlepÄí skill?Snad na expeni? No možná na levelu 50 za mága Snad na GW? Každej druhej má Evil Druida... Jinak máÄ Quagmaire, ten toho řeÄí víc jak nějakej FW (expení). Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 sw..lov..u int wizny ti sw moc nepomůže protože skoro určitě tÄ nÄkdo zasuruje dřív .. a lov je taky lepÄí u dex wizny na lvlu 10..neřikám, že je to pravidlo, ale že je to výhodnÄjÄí u dex wizny krapet Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 A na co je ten FW nejlepší skill?Snad na expeni? No možná na levelu 50 za mága Snad na GW? Každej druhej má Evil Druida... Jinak máš Quagmaire, ten toho řeší víc jak nějakej FW (expení). Tulpiku koukam ze zase poustis rozumy protoze sem v dobrem rozmaru (a zrovna sem si to precetl na czechro foru, takze muzu poustet rozumy) vysvetlim ti proc je dobry FW fw dobre a bezpecne rusi kaitefw prerusuje kouzleni (pomale rozneni creatoru to je moje )fw svym hitlokem zabranuje tomu aby nekdo nakoukl do portu a sel hned zpatky 3x fw za sebou na quagu dostatecne zpomaluje. To aby lidi nasazovali ED je presne to co potrebujeme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bruky Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 sw..lov..u int wizny ti sw moc nepomůže protože skoro určitě tÄ nÄkdo zasuruje dřív .. a lov je taky lepÄí u dex wizny na lvlu 10..neřikám, že je to pravidlo, ale že je to výhodnÄjÄí u dex wizny krapetPokud si budeÄ dávat SW až, když u tebe bude asurák a už ten skill bude natahovat, tak to ti doopravdy nepomůže. Na vÄechno ostatní je tady mastercard :> Kdo nevidí využití v SW krom krytí asur, mÄl by pouvažovat o zmÄnÄ povolaní z wizny na něco jiného. Pokud jde o Lord of Vermilion 10, tak bych spíÄ řekl, že je výhodnÄjÄí pro wizny s vysokou inteligencí, protože doba vykouzlení se s narůstajícím levelem snižuje. A blind mi přijde taky jako pÄknej status efekt :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Pokud jde o Lord of Vermilion 10, tak bych spíÄ řekl, že je výhodnÄjÄí pro wizny s vysokou inteligencí, protože doba vykouzlení se s narůstajícím levelem snižuje. A blind mi přijde taky jako pÄknej status efekt :-) Blind resi green pot. Navic vetsina "nebezpecnejch" lidi nosi blinker.BTW co si myslite o Napalm Vulkanu - imho ten status Curse je znacne podcenovan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Pokud si budeÄ dávat SW až, když u tebe bude asurák a už ten skill bude natahovat, tak to ti doopravdy nepomůže. Na vÄechno ostatní je tady mastercard :> Kdo nevidí využití v SW krom krytí asur, mÄl by pouvažovat o zmÄnÄ povolaní z wizny na něco jiného. Pokud jde o Lord of Vermilion 10, tak bych spíÄ řekl, že je výhodnÄjÄí pro wizny s vysokou inteligencí, protože doba vykouzlení se s narůstajícím levelem snižuje. A blind mi přijde taky jako pÄknej status efekt :-) já vim, jak to myslíÄ, ale když si vemu proti sobě int a dex wiznu ... třeba utíkáÄ hradem a za tebou 4 lidi .. když pude dex wizna a hodí lov za polovinu castu int wizny tak získá vÄtÄí náskok .. na precastu je to úplně jedno i když asi se tam vyplatí ta vÄtÄí int, ale skoro každej má redukce na water+wind nebo marca a to mu to pak nic nedÄlá.. a s tou SW nevidim využití ani na krytí asur lepÄí je hide )) stejnÄ jako u ostatních kouzel jako SB apod ... páÄ sini tu vůbec nenosej horonga takže zajímavý a co jinýho ... hmm ritual ..radči Äoupnout quag a SC..bash..tam už záleží, esli chytneÄ stun.. ale pořád tu je jedna základní vÄc...člověk si řiká jooo safe wall to bude super .. nebo hide clip to bude brutál a pak zjistí, že 3/4 případů má stejnÄ cast delay, takže žádnej brutál se nekoná na asuru je podle mÄ stejnÄ lepÄí quag a hide stejnÄ tak na vÄtčinu jinejch ataků..AD, GC, DS .. snižuje dex ... bash, ritual, ct..snižuje agi a shazuje agi up mÄl sem kdysi SW a myslel sem si.. ale vono to pak fakt vypadá o dost jinak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bruky Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Blind resi green pot. Navic vetsina "nebezpecnejch" lidi nosi blinker.BTW co si myslite o Napalm Vulkanu - imho ten status Curse je znacne podcenovan...A já mÄl vždycky zato, že nebezpeÄní lidé nosí slotované brejle, maÄkarádu nebo wind earsy :-)A to, že jde blind zručit green potem je taky důvod, proÄ je ten blind tak super :-) Pokud jde o napalm, tak je podle mÄ málo použitelný, jelikož tu na gw nehraje dostatek lidí, aby to mÄlo nějaký vÄtÄí význam a házet ho na jednoho člověk, tak to si můžeÄ rovnou udÄlat 4x magnolia zbrař a dát si stave crasher a uÄetříÄ tři skilly:-) Navíc se prodává panacea, takže jakmile to parkrát použijeÄ na gw, hodnÄ lidi přejde z green potu na panaceu. ...Kdo nevidí využití v SW krom krytí asur, mÄl by pouvažovat o zmÄnÄ povolaní z wizny na něco jiného. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Si myslim, že panaceu už nosí každej, kdo nosil green poty, při tÄch x vychlastanejch white potech na cenÄ asi nesejde. Ale najde se pár takovejch, který chlastaj a chlastaj a pak dostanou curse a chlastaj a plazej se Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Si myslim, že panaceu už nosí každej, kdo nosil green poty, při tÄch x vychlastanejch white potech na cenÄ asi nesejde. Ale najde se pár takovejch, který chlastaj a chlastaj a pak dostanou curse a chlastaj a plazej se A co element? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Nechápu Jakej element? Jako že v precastu nahodíÄ bathorku, kdyby náhodou nÄkdo dával arrow shower s magnoliema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Nechápu Jakej element? Jako že v precastu nahodíÄ bathorku, kdyby náhodou nÄkdo dával arrow shower s magnoliema? http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?job=4010&skill=400jestli to spravne chapu je to 3x3 policka ghost elementem s canci na curse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?job=4010&skill=400jestli to spravne chapu je to 3x3 policka ghost elementem s canci na curse.element je nepodstatný (není to skill na DMG), jde hlavnÄ o to curse Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 element je nepodstatný (není to skill na DMG), jde hlavnÄ o to curse No a jedete to tu nekdo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acri Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 No a jedete to tu nekdo?ja bych tipoval, ze pokud to budes mit, tak sam EDIT: tak jsem se spletl ^^;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Kdysi Silence mÄla napalm vulcan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharaoh Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 Skilly Zbyly mi 2 body tak jsem je dal do SP recovery, ale stejnÄ dobře by mohly jít do earth spike nebo heaven's drive.Objektivní kritika vítána. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 Skilly Zbyly mi 2 body tak jsem je dal do SP recovery, ale stejnÄ dobře by mohly jít do earth spike nebo heaven's drive.Objektivní kritika vítána. napalm vulcan podle me zbytecnej..kdyz uz mas ten napalm beat tak dodej soul strike a SW .. ovsem u wizny je SW osemetna vec.. bud mas porad cast delay a nebo si hodis SW, ale stejne te sejme neco jinyho .. jak kdy gravitation se hodi spis jenom u empa ale to je kazdyho vec ... obcas i do precastu kdyz ma kazdej redukce na water a wind a ty mu gravem das neutral dmg a kdyz to hazis na nekoho kdo chce rozmlatit CP tak mu snizujes aspd o 25%.. horsi je to s tema prereq .. ty sezerou hodneganbentein urcite dobrej skill .. hlavne na pastiquag fw sg jasny Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Skilly Zbyly mi 2 body tak jsem je dal do SP recovery, ale stejnÄ dobře by mohly jít do earth spike nebo heaven's drive.Objektivní kritika vítána. No, v žádném případÄ bych nedával Frost Diver. Ten skil se dá "přehlédnout" u wizarda, ale u HW to je už skoro k smíchu :-) To je skill který najde využití maximálnÄ při expení mága, ale mrčit si s tím build je nesmysl. Napalm Vulcan není tak Äpatný skill, ale na podmínky rebornu není tak moc vhodný, protože se tu plnÄ nevyužije jeho potenciál (díky menÄímu poÄtu hráÄů)Takže bych zručil FD (na level 1), NV úplně a Äoupnul bych to do SW (minimálnÄ level 7) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.