Miko2609 Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 (edited) Tak dalsie videjko .... tentokrat obrana payonu... Ako vzdy som si tam nasiel chybu...tentokrat textovu namiesto bojuju je tam napisane pubuju , tak pardonVidejko trva takmer 21min https://ssl.jirkan.cz/jirkan.cz/ro/mirror/miko/GW-19.1.avi A hudba je s venovanim Lentilovi Edited January 20, 2008 by Miko2609 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Hezke miri, jen ty chybky ale jinak pekne, stejne jako gw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted January 20, 2008 Author Report Share Posted January 20, 2008 Hezke miri, jen ty chybky ale jinak pekne, stejne jako gw nj sou tam chybycky ale cez noc to hadam opravim tak to bude pac lepsie Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 mÄ to nějak blbne, ve vÄech přehrávaÄích co mám mi problikává horní polovina obrazovky a nedá se na to koukat /swt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted January 20, 2008 Author Report Share Posted January 20, 2008 mÄ to nějak blbne, ve vÄech přehrávaÄích co mám mi problikává horní polovina obrazovky a nedá se na to koukat /swt mnoo ak ti prehralo to prve, tak by ti malo prehrat aj toto, je to robene rovnako, akorat na toto som zvysil o 50 bitrate = na 800 . Takze problem ve videu neje, kuzmikovi to prehralo v poho Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 (edited) mnoo ak ti prehralo to prve, tak by ti malo prehrat aj toto, je to robene rovnako, akorat na toto som zvysil o 50 bitrate = na 800 . Takze problem ve videu neje, kuzmikovi to prehralo v pohobez trialu to jde P.S. supr muzika Edited January 20, 2008 by president Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted January 20, 2008 Author Report Share Posted January 20, 2008 bez trialu to jde P.S. supr muzika nabuduce uz budu muset dat neco jine jako sum41 a fob .... skusime neco zo ska a mozna bude naky blink 182 Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 nabuduce uz budu muset dat neco jine jako sum41 a fob .... skusime neco zo ska a mozna bude naky blink 182 a jestli tam dáÄ i něco "tvrdÄího", dostanÄÄ blučiÄÂťáka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted January 20, 2008 Author Report Share Posted January 20, 2008 a jestli tam dáÄ i něco "tvrdÄího", dostanÄÄ blučiÄÂťáka Definuj slovo "tvrdÄího" xD ... podla toho uvidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Co tak pozeram ali Lords of Midgard+Golden Samurais ma slusny pocet clenov a aj dost advanced. Navyse cast Golden Samurais vyzerala dost skusene. Dufam, ze bude viac takych ali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 (edited) Tos neslisel ulek u nas na VT, ze Vladci maji CPcko a creatora Takhle vpodstate 1vs1 by to zacala byt po nejakem case nuda. Takze drzim palce at se zlepsuji EDIT U Vladcu by to chtelo silnejsi wizny. Jak je videt ve videu, moc DGM nedavaji. Az budou namakany wizny, bude neprijemy s nima bojovat.... Edited January 21, 2008 by LuKe_p Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 No podla vysledku GW, kedze v pronte to bol asi boj medzi vladcami a LoM+GS, to vyzera ze vladci to nedavaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko2609 Posted January 21, 2008 Author Report Share Posted January 21, 2008 No podla vysledku GW, kedze v pronte to bol asi boj medzi vladcami a LoM+GS, to vyzera ze vladci to nedavaju. Vladcom chyba niaka poriadna wizzna co by udelala dmg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Tak jsem to koneÄnÄ vidÄl .. CP clown s jabkem na hlavÄ, rofl.4:31 Jakubicek dotáhne meteor storm a za půl vteřiny padne jak podÂťatej, z plnejch hp instant To se asi odrazila dobrá pecka.Chlupac sonikující s enchant poison, to jakože nechápu.Prasení s Lukaskem klasika.A ty dual chary, co se třeba za dvÄ minuty odrážení íştoku ani nehnou, prostě LOL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivik30 Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 4:31 Jakubicek dotáhne meteor storm a za půl vteřiny padne jak podÂťatej, z plnejch hp instant To se asi odrazila dobrá pecka. Tak je to vzdy,a to jsem zrovna si rikal ze nebudu davat SG abych se nezabil a spis jsem hazel HD 1,ale pak mi to nedalo a ...... hodil jsem MSko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts