presi Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Ahoj, mam takovy problem. nejde se mi prihlasit na reborn. zkusil jsem uz vsechno. Nekolikrat preinstalovat,stahovat vsechny nejnovejsi klienty,opatchovat i stahnout NET framework, protoze mam win XP. Ale stejne me to vzdycky po prihlaseni napise "chyba pripojeni k serveru"..... nevite cim to je? Uz jsem bezradny ..... vzdycky me to prihlasi ale kdyz mi ma naskocit tabulka s postavama tak me to misto toho odpoji ..... mozna to uz nekdo resil ale nemuzu to najit..... predem dekuji za radu mÄ to píÄe chybu připojení k serveru kvůli blokovaným portům na kolejích Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas131 Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 nevíte co se dÄje se hrou? nedá se jít ani na wiki ani hrát Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambisko Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 server je down Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas131 Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 server je down a na jak dlouho to asi bude? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambisko Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 jelikoz neni u kompu (co jsem se tak doslechla) nikdo, kdo by to mohl nahodit, tak tezko rict Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas131 Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 jelikoz neni u kompu (co jsem se tak doslechla) nikdo, kdo by to mohl nahodit, tak tezko rict ok diky za odpoved :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 jelikoz neni u kompu (co jsem se tak doslechla) nikdo, kdo by to mohl nahodit, tak tezko rict Prý kolem Äestý by to mohlo být nahozený... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasd Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 mne nejde se do hry prihlasit stahoval sem patchery anekolik ruznych klientu furt to samy poradte mi prosim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 mne nejde se do hry prihlasit stahoval sem patchery anekolik ruznych klientu furt to samy poradte mi prosimMinimalne verzi patcheru mas starou, aktualni je 1.5 (tusim).Stahni si aktualni verzi reborn klienta (a nahraj to do nove slozky - neprepisuj tim jinyho ro klienta). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReikY Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 opatchovala sem Ragnarok .. a když chci spustit Reborn tak mi to píÄe: Správná inicializace (0x0000135) se nezdařila. Klepnutím na tlaÄítko OK můžete aplikaci ukončit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prcek Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 opatchovala sem Ragnarok .. a když chci spustit Reborn tak mi to píÄe: Správná inicializace (0x0000135) se nezdařila. Klepnutím na tlaÄítko OK můžete aplikaci ukončit. jaky mas Windows? nevim, jestli to byla presne tahle chyba, ale u XPcek mi pomohlo nainstalovat .NET framework... mrkni do tohohle topicu, jsou tu nekde linky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReikY Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 (edited) jaky mas Windows? nevim, jestli to byla presne tahle chyba, ale u XPcek mi pomohlo nainstalovat .NET framework... mrkni do tohohle topicu, jsou tu nekde linky...už to de .. teÄ se mi spustí normálnÄ přihlasovací okno, ale když tam zadam přihlaÄovací jméno a heslo a dam přihlásit, chvíli Äekam a napíÄe to Chyba připojení k serveru .. a nevím Äím to je ,, nejde mi takhle přes internet hrát žádná hra (nenajde mi to žádný servery nebo se to prostě nepřipojí) a Älo to, dokud jsem si nechala reinstalovat systémdala sem Test portů a v pořádku je akorát Web jinak u vÄeho je chyba Edited May 8, 2010 by ReikY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 už to de .. teÄ se mi spustí normálnÄ přihlasovací okno, ale když tam zadam přihlaÄovací jméno a heslo a dam přihlásit, chvíli Äekam a napíÄe to Chyba připojení k serveru .. a nevím Äím to je ,, nejde mi takhle přes internet hrát žádná hra (nenajde mi to žádný servery nebo se to prostě nepřipojí) a Älo to, dokud jsem si nechala reinstalovat systémdala sem Test portů a v pořádku je akorát Web jinak u vÄeho je chybaV tom pripade mas blokovany porty na strane poskytovatele pripojeni. To chces hrat z domova / skoly / prace / koleji / ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReikY Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 V tom pripade mas blokovany porty na strane poskytovatele pripojeni. To chces hrat z domova / skoly / prace / koleji / ... ?z domova .. tak jak se to dá odblokovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 z domova .. tak jak se to dá odblokovatZavolas si do spolecnosti od ktery mas internet a tam je serves jak jen to pujde. Teda pokud nemas u novejsich woken nastavenej default rezim ve kterym si tento *censored* system dela co chce -tj. blokuje kazdou kravinu, neustale s necim otravuje, zbytecne zatezuje procak, disk a ramku a to zejmena v nejmene vhodny dobe, atd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReikY Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Zavolas si do spolecnosti od ktery mas internet a tam je serves jak jen to pujde. Teda pokud nemas u novejsich woken nastavenej default rezim ve kterym si tento *censored* system dela co chce -tj. blokuje kazdou kravinu, neustale s necim otravuje, zbytecne zatezuje procak, disk a ramku a to zejmena v nejmene vhodny dobe, atd. .. hmm poÄkej . takže tam mam zavolat a říct jim aÂť mi odblokujou porty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenky. Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 No ja mam takyto problem. Robi to vzdy po par minutach hrania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 MáÄ opatchováno?Kdy konkrétnÄ ti to dÄlá, když vejdeÄ do lokace? Když se logneÄ do zaplnÄnÄjÄího mÄsta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenky. Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 (edited) Opatchovane mam, mam aj RAGRE_SETUP0923 nainstalovany a robi to vzdy. Je jedno co robim. Tak do minuty po zapnuti hry. Mozem kludne aj stat na mieste. Alebo kliknem na monstrum ako utok, alebo pouzijem skyl, alebo otvorim obchod, alebo len tak stojim a pozeram sa na monitor. Dokonca som si aj stiahol a nanovo nainstaloval Reborn-Full_2010-04-09.exe a pri spusteni Opatchuj-RO.exe mi hodi: Edited June 2, 2010 by Frenky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foldas Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Ahoj, mívám stejný problém jako Frenky, akorát ne tak často. Opatchováno mam. Obvykle mi to okno s chybou vyskoÄí, když se dostanu do docela zaplnÄného mÄsta. Nestává se to jen při objevení se. NÄkdy tam můžu být delÄí dobu a až potom nastane chyba. Obvykle to řeÄím resetem pozice postavy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akki Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Dokonca som si aj stiahol a nanovo nainstaloval Reborn-Full_2010-04-09.exe a pri spusteni Opatchuj-RO.exe...Nikdo nenapsal k tomuhle už 4dny tak napíÄu, co si o tom myslím já. Podle mÄ ten program fungoval, že stahoval nove patche přímo z gravity (eAtheny) a od doby co přeÄli na renewall tak už se přes to nedá patchovat?? Opravte mÄ pokud se mílím, ale o tohle jsem se nezajmal. Zkus to pustit normálnÄ přes Patcher.exe (potřeba net framework)Ahoj, mívám stejný problém jako Frenky, akorát ne tak často. Opatchováno mam. Obvykle mi to okno s chybou vyskoÄí, když se dostanu do docela zaplnÄného mÄsta. Nestává se to jen při objevení se. NÄkdy tam můžu být delÄí dobu a až potom nastane chyba. Obvykle to řeÄím resetem pozice postavy.Tady by mohla být chyba s nějakým patchem co nemáÄ, popř. pokud máÄ grf od nÄkoho jiného (?)Zkus v patcheru v nastavení reset patchu...Pokud máÄ grf od nÄkoho jiného můžeÄ mít Äpatnou grf verzi...Ke správnému patchování potřebujeÄ 0x200. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Frenky., on 02 June 2010 - 01:31 PM, said: Dokonca som si aj stiahol a nanovo nainstaloval Reborn-Full_2010-04-09.exe a pri spusteni Opatchuj-RO.exe... Nikdo nenapsal k tomuhle už 4dny tak napíÄu, co si o tom myslím já. Podle mÄ ten program fungoval, že stahoval nove patche přímo z gravity (eAtheny) a od doby co přeÄli na renewall tak už se přes to nedá patchovat?? Opravte mÄ pokud se mílím, ale o tohle jsem se nezajmal. Zkus to pustit normálnÄ přes Patcher.exe (potřeba net framework) Opatchuj-RO.exe... funguje porad, je upraveny, aby porad stahoval sakray patche. na renewall je ve slozce s RO jiny program Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenky. Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 (edited) Tak sa mi podarilo opatchovat inym suborom. Problem bol odstraneny, ale problem pretrval. Edited June 9, 2010 by Frenky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted June 10, 2010 Author Report Share Posted June 10, 2010 Vypada to, ze se ti hra spatne stahla... takze doporucuju stahnout ji znova a potom si overit kontrolni MD5 soucet jestli se stahla spravne. A to co mas stahly a nainstalovany ted si vsecko smaz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenky. Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 (edited) Vypada to, ze se ti hra spatne stahla... takze doporucuju stahnout ji znova a potom si overit kontrolni MD5 soucet jestli se stahla spravne. A to co mas stahly a nainstalovany ted si vsecko smaz...V tom to nebude, ale mam stihanute znova. Ako overim MD5? Edited June 10, 2010 by Frenky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts