k3dT Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Zde můžete popsat nestandardní chování svého klienta (padání, problémy s grafikou, potíže s patchováním atd). Zbytečná diskuze bude mazána - nechány budou jen otázky + odpovědi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redwizara Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 (edited) Blbne mi klient. Porad mi to vyhazuje tudeltu chybu a ja uz fakt nevim co s tim mam delat Kdyz to odentruju vyhodi m ito dalsi chyby a nakonec se to vypne. Dela mi to tak porad, uz nemuzu hart ani pet minut v kuse - a dela mi to ta na dvou kompech kde mam Reborn... Napr. CzechRO jede v pohode Jo a opatchovane am vsechno... Nechapu to... Edited December 3, 2006 by Redwizara Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted December 3, 2006 Author Report Share Posted December 3, 2006 Blbne mi klient. Porad mi to vyhazuje tudeltu chybu a ja uz fakt nevim co s tim mam delat Kdyz to odentruju vyhodi m ito dalsi chyby a nakonec se to vypne. Dela mi to tak porad, uz nemuzu hart ani pet minut v kuse - a dela mi to ta na dvou kompech kde mam Reborn... Napr. CzechRO jede v pohode Jo a opatchovane am vsechno... Nechapu to... Pokud se i tvuj Sakray tvari ze je opatchovanej tak potrebujes novyho klienta. viz http://www.reborn.cz/klient nebo pockej do zitra - prave uploaduju novou kompletni opatchovanou verzi herniho klienta i s Rebornem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest -Dragon- Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 hmm stiahol som toho klienta z netu ktoreho si najnovsie uploadoval, po otvoreni mapy lvl1 sa mi vysumonil mob na ktoreho nie su scripty a tak mi to hadze script error. Vsetko full patchnute (sakray,reborn). Co s tym? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted December 5, 2006 Author Report Share Posted December 5, 2006 Hmm jedine ze by to vysumonilo nejakyho porouchanyho Reborn moba. Najdu ho tam ted? Nebo to bylo pred restartem? Jaka mapa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest -Dragon- Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 No mal by tam byt lebo mi to robilo aj dnes doobeda a je to mapa einbroch 2, na mieste kde by mal byt poklad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted December 5, 2006 Author Report Share Posted December 5, 2006 Tak to byla chyba skriptu pokladu (spawnulo to potvoru ktera nema sprite...) uz se to nestane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest -Dragon- Posted December 5, 2006 Report Share Posted December 5, 2006 A co teraz s tym pokladom viem si ho vybrat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted December 5, 2006 Author Report Share Posted December 5, 2006 Tenhle uz nevykopes. Najdi si dalsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redwizara Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 (edited) Pokud se i tvuj Sakray tvari ze je opatchovanej tak potrebujes novyho klienta. viz http://www.reborn.cz/klient nebo pockej do zitra - prave uploaduju novou kompletni opatchovanou verzi herniho klienta i s Rebornem. Jezis... no tak to me nepotesilo, kazdopadne mi ale asi nic jineho nezbude... To bude na dyl to stahovat znova Kazdopadne diky za radu... Edited December 6, 2006 by Redwizara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clavet Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 Mam takovej jeden problem... zapnu klienta..najede mi okno s nickem a heslem... vyplnim jméno (Clavet) a své heslo (a jsem si jistý Âťze jsem ho napsal správnÄ) a klient mi napíÄe jako že to heslo je Äpatný.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 (edited) Dej si pozor na Z a Y, může se stát, že v menu se to píse opačně než ve windows a ve hře, taky si zkontroluj velká a malá písmena. Dyžtak se zkus lognout do control panelu (ucty.reborn.cz), jestli ti heslo bude fungovat tam. edit: Mě napadlo ještě že ho můžeš napsat někde ve windowsech třeba do poznámkovýho bloku, zkopírovat a vložit v menu shitf+insert Ale to už neni moc praktický řešení .. Edited December 15, 2006 by MichalPelc Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 Dej si pozor na Z a Y, může se stát, že v menu se to píse opaÄnÄ než ve windows a ve hře, taky si zkontroluj velká a malá písmena. Dyžtak se zkus lognout do control panelu (ucty.reborn.cz), jestli ti heslo bude fungovat tam. edit: MÄ napadlo jeÄtÄ že ho můžeÄ napsat nÄkde ve windowsech třeba do poznámkovýho bloku, zkopírovat a vložit v menu shitf+insert Ale to už neni moc praktický řeÄení .. v nejhorsim muzes poprsit GM aby ti ho zresetovali a poslali na email z registrace Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted December 15, 2006 Author Report Share Posted December 15, 2006 Ozvi se mi na icq. Cislo mam v profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anei Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 (edited) po dlouhé dobÄ jsem si nainstaloval strého klienta na reborn(instalaÄka ragsetup.exe a saksetup.exe mám je z lonského roku).stáhnul jsem si patcher a zaÄalo to patchovat od 5.10 2005.vÄe Älo v pohodÄ až do souboru z 24.10 2006 (2006-10-24aSakexe).u toho mi vždycky vyskoÄí chybová hláÄka, že program musím být ukonÄen.nevíte nÄkdo co s tím??dííky přesnÄji ta hláÄka vyskoÄí po stáhnutí toho souboru při jeho zapisování. tak se jen tak ze zajímavosti dívám na vači plnou instalaÄku klienta a má jenom 1,11 Gb.moje instalaÄní soubory mají dohromady 1,8 Gb.Äím to proboha.musím snad stáhnout celou tu novou instalaÄku? Edited December 16, 2006 by Anei Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted December 16, 2006 Author Report Share Posted December 16, 2006 po dlouhé době jsem si nainstaloval strého klienta na reborn(instalačka ragsetup.exe a saksetup.exe mám je z lonského roku).stáhnul jsem si patcher a začalo to patchovat od 5.10 2005.vše šlo v pohodě až do souboru z 24.10 2006 (2006-10-24aSakexe).u toho mi vždycky vyskočí chybová hláška, že program musím být ukončen.nevíte někdo co s tím??dííky přesněji ta hláška vyskočí po stáhnutí toho souboru při jeho zapisování. tak se jen tak ze zajímavosti dívám na vaši plnou instalačku klienta a má jenom 1,11 Gb.moje instalační soubory mají dohromady 1,8 Gb.čím to proboha.musím snad stáhnout celou tu novou instalačku? Toho se ti uz ani nepodari opatchovat, protoze uz pro nej davno na tom ftp odkud to stahuje nejsou patche. Stahni si kompletni hru odkaz viz www.reborn.cz/klient staci ten 1.2GB balik. Patcher nestahuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest -Dragon- Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Mam stiahnute cele RO z tadeto (ten nanovsi) a ked spustim patcher zastane na 12.12.2006 a napise nelze stahnout 2006-12-12sdata_k.gpfCo s tym asi je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted December 19, 2006 Author Report Share Posted December 19, 2006 Na to neexistuje rada. Stahni si klienta z Reborn stranek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prcek Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 Mam stiahnute cele RO z tadeto (ten nanovsi) a ked spustim patcher zastane na 12.12.2006 a napise nelze stahnout 2006-12-12sdata_k.gpfCo s tym asi je? Vcera mi taky blblo patchovani...Kennyho upraveny sakray se mi kousal, tak jsem to stahnul pres normalni a slo to...Kazdopadne pokud nejde ani jeden z nich, doporucil bych se prihlasit na nejaky oficialni (nobo neoficialni) ftp server, odkud se daji vsechny patche stahnout...Pak, po spusteni sakraye, se patchuje z tech stahnutych souboru...Kdyz budes chtit linknu ti sem ten, odkud to taham ja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 Vcera zajimavy zazitek, zacalo to delat nekdy kolem vraceni grafiky novych cepic (+-10 dni?) Jsme s Anakinem na ancient mumkach, zadna specialita na sobe, zadny specialni mob (jestli tam kolem problehlo nejake GM v nejakem specialnim equipu netusim). Anakin plne opatchovany .exe, sakray i reborn.grf, ja starsi reexe2.exe, starsi sakray, reborn.grf aktualni. Ve stejny okamzik nam to obema slitlo, ne na chybejici file, ale primo ta hlaska close/exit, obvykle pri mlaceni mimica. Na pracovnim pocitaci (plne opatchovany Sakray, opatchovany Reborn, exe stare i nove) mi to ted obcas udela taky, opakovane pri mlaceni uz nevim ceho (Magnolia tusim, proste "standardni" mob") Deje se vam to taky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trdelnik Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Pri patchovany Sakray-Reborn sa mi stiahnu patch.txt ale to je vsetko, potom sa nedokaze pripojit k patchovaciemu serveru. Ked skusam spustit hru cez reborn.exe, hra sa opatchuje a spusti, ale ked sa chcem lognut, nevie sa pripojit na herny server. Mam nainstalovaneho klienta z 3.12.2006 a patch.Za pomoc vopred dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 4, 2007 Author Report Share Posted January 4, 2007 Pri patchovany Sakray-Reborn sa mi stiahnu patch.txt ale to je vsetko, potom sa nedokaze pripojit k patchovaciemu serveru. Ked skusam spustit hru cez reborn.exe, hra sa opatchuje a spusti, ale ked sa chcem lognut, nevie sa pripojit na herny server. Mam nainstalovaneho klienta z 3.12.2006 a patch.Za pomoc vopred dakujem Kdyz ti to napise ze se "nelze pripojit k patchovacimu serveru" zavri patcher a pust ho znova a takhle to delej dokud se to nezacne patchovat. Ad to ze se ti nejde pripojit na herni server... to muze byt zpusobeny vice faktorama: 1) zkus stahnout http://reborn.cz/download/reexe.zip rozbal a nahraj do adresare RO.2) jestli mas firewall povol porty 6900,7000,4501 Pokud ti to porad nepujde napis mi na icq 264406140 a nejak to vyresime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josifek Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Chtel bych se optat, jestli nema nekdo obdobny problem: Pri patchovani mi po stahnuti souboru 2006-12-26BGM.rgz vyskoci chyba "unpack error", odkliknu to a patchovani pokracuje a skonci na souboru 2006-12-27adata_k6.gpf kdy to zahlasi, ze soubor nelze stahnout. Doposavad mi vse chodilo v pohode Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Chtel bych se optat, jestli nema nekdo obdobny problem: Pri patchovani mi po stahnuti souboru 2006-12-26BGM.rgz vyskoci chyba "unpack error", odkliknu to a patchovani pokracuje a skonci na souboru 2006-12-27adata_k6.gpf kdy to zahlasi, ze soubor nelze stahnout. Doposavad mi vse chodilo v pohode Mal som rovnaky problem presne pri tychto suboroch. Musel som ich zmazat a stiahnut znova, to pomohlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josifek Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Super, zabralo to Diky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts