makkros1 Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Neni to primo problem s klientem, ale mam plne opatchovany sakray i Reborn a kdyz se ve hre podivam na obrazek nove karty ci na testu nekdo nasadi ci vytvorim novy headgear, vyhodi mi hra chybovou hlasku(y), kterou odkliknu a hraju dal. Ale obrazek se mi neukaze. Nevim nejak co s tim ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 12, 2007 Author Report Share Posted January 12, 2007 Preinstaluj Reborn... aspon to zkus a rekni jestli to pomohlo. Pripadne pak ukaz co to hlasi za hlasku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makkros1 Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 (edited) Reinstalace Rebornu ( patcher z 17.9.06 - ten s hudbou z Yuna) nepomohla. Plne sem opatchoval Reborn a dela mi to to same. Sakray opatchovay je taky, ale nejde mi patchovat pres Reborn-Sakray (ten se mi zasekne pri pokusu o patchovani na nejakem souboru *.txt) ale jen pres klasicky Sakray patcher. To mi ale dela uz hodne dlouho a nikdy problem nebyl. Takhle to vypada kdyz kliknu na nejaky novy predmet ve hre. Napr. Aliza card. Edited January 12, 2007 by makkros1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 13, 2007 Author Report Share Posted January 13, 2007 Tak Reborn patch kterym jsem pridaval novy karty mas v poradku. Chybi ti ty obrazky ve hre.... takze jedine stahnout novyho klienta kdyz se ten tvuj tvari jako opatchovanej tak se ti zrejme podarilo preskocit nejaky patche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Zkus smazat patch2.txt nebo do prvniho radku toho souboru dej dve lomitka, aby preskocil tu prvni radku. Jednou mi to pomohlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 13, 2007 Author Report Share Posted January 13, 2007 To ani nezkousej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makkros1 Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Ok, dik za rady. Stahnu noveho klienta a pak pisnu zda je to ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Problém s heslem už se tu sice řečil, ale...V heslu mám jedno Äíslo, jakmile se přihlásím > chybné heslo.Přihlásím se s anglickou klávesnicí > OKPřihlásím se s tím, že Äíslo napíÄu na numerické klávesnici > chybné hesloPřihlásím se a Äíslo napíÄu s Českou klávesnicí přez shift+(neco) > chybné heslo Sice bug, kterej se vyřeÄí zmÄnou hesla nebo Copy a Paste, ale myslím že to zaviní spoustu problémů lidem co to neví... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Problém s heslem už se tu sice řečil, ale...V heslu mám jedno Äíslo, jakmile se přihlásím > chybné heslo.Přihlásím se s anglickou klávesnicí > OKPřihlásím se s tím, že Äíslo napíÄu na numerické klávesnici > chybné hesloPřihlásím se a Äíslo napíÄu s Českou klávesnicí přez shift+(neco) > chybné heslo Sice bug, kterej se vyřeÄí zmÄnou hesla nebo Copy a Paste, ale myslím že to zaviní spoustu problémů lidem co to neví...nebude to Äíslem, ale spíÄ zámÄnou y/z na Äeské/anglické klávesnici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Encore Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Co takhle zmena hesla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 (edited) Co takhle zmena hesla ? No LOL!!! Prečti si co jsem psal o pár postů nahoru. Já to už vyřešit nepotřebuju, přihlásím se, ale když jsem to nevěděl, dlouho jsem přicházel na to, jakto, že mám furt blbý heslo. Jen chci ušetřit starosti jiným v připadě, že by to někdo opravil... That's all... EDIT: to k3dT :Cisla prez numlock fakt nejedou. Ja cisla jinde ani nepisu Ale radsi to zkontroluju jeste vecer az vypadnu z prace... EDIT2:Ehm, SHAME ON ME... Tak to není číslem, ale velkým písmenem v heslu. Každopádně s českou klávesnicí tam není možné napsat heslo které v sobě má velké písmeno Edited January 22, 2007 by Lucky Luke Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 19, 2007 Author Report Share Posted January 19, 2007 Cisla pres numlock fungujou naprosto v pohode at uz mas cz/sk nebo en klavesnici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dasn9k Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 zdravim, od doby co mám aktuálního reborn clienta(plně opatchovanýho) mi hra neskutečně laguje při větších akcích(hlavně gw a větší expení-lab,niff,majo) často mám až 10s záseky. Můj problém by snad vyřešil nějakej offic. client a vzhledem k tomu že sem těch oficialních našel víc, moh by mi někdo poradit kterej bude ten pravej??tady sou odkazy těch co sem našel:1..2..3.. děkuju za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 11, 2007 Author Report Share Posted February 11, 2007 Jedine kRO klienta stahni. To co si nasel je iRO a Euro klient. !!TY NEPOUZIVAT!! Pochybuju ze to vyresi jinej klient. Reborn klient je presne to co dostanes kdyz si nainstalujes kRO klienta.. Pokud to prece jen chces kusit najdi si RAG_SETUP a SAK_SETUP + nainstaluj do toho Reborn patcher. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dasn9k Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Jedine kRO klienta stahni. To co si nasel je iRO a Euro klient. !!TY NEPOUZIVAT!! Pochybuju ze to vyresi jinej klient. Reborn klient je presne to co dostanes kdyz si nainstalujes kRO klienta.. Pokud to prece jen chces kusit najdi si RAG_SETUP a SAK_SETUP + nainstaluj do toho Reborn patcher.tak teda nechápu čim by to mohlo bejt Äpatný připojení to nebude když v jinejch hrách mám pingy do 50ms...musí to bejt jedinÄ clientem a nebo mám nÄkde po cestÄ straÄlivej packet loost...jeÄtÄ na to dneksa mrknu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 Patcher mi taktéž hlásil, že nemůže nÄkteré soubory stáhnout. Zkusila jsme tedy postup dle Tyrexe, a pak to Älo (musela jsem to udÄlat pro *-20sdata a pak *-27sdata). ProÄ takovou chybu patcher hlásí? Jde tomu předejít? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 28, 2007 Author Report Share Posted February 28, 2007 Tezko rict.. potreboval bych aby se to stalo me :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 Kdyz jsem si stahnul znova patcher (kvuli efektum), zmizel mi efekt opravare equipu v prontere...a ti co maji puvodni, tak maji zase starej success, ne novej "opravarenskej" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiquen Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 (edited) Snad to patri sem... popis tohoto (prinejmensim podobneho) problemu, jsem tady nasel, ale nejake info o reseni se mi zjistit nepodarilo... Par dnu zpet jsem nainstaloval XPcka (SP2 5.1), po spouste problemu s Voodoo kartou, ktere se mi povedlo vyresit jsem ve hre zjistil, ze si moc nezahraju, vec se ma tezce: "Hru zapnu (to se mam), do hry se naloguji (tesim se na hru), dokazu chodit i mluvit i pouzivat veci (tedy aspon ta postavicka to dokaze), vybehnu tedy z Morrocu (tam byvam nejcasteji ), stihnu dojit par warpu od Morrocu (myslim, ze na tech warpech nezalezi), nabehnu na pickyho (takovy ten zrodek Peco Peco), a vse v poradku funguje. Jenze po par minutach (RND), se hra sekne zpusobem: Nemuzu se hybat, nemuzu pouzit skilly, nemuzu pouzit predmety, ale vidim pohyb NPC, sleduji diskuzi Mainu, muzu prepinat herni nastaveni (/bm, ..), po 30s stani mi naskoci "Server Odpojen" Pochopitelne, prinejhorsim nainstaluji WIN98, ale jak jsem na XP nadaval, tak se mi ted zalibily. Dekuji predem za pripadne pripominky a rady... Cfg: WINXP Prof. 5.1 SP2, MMX 400Mhz, 256MB Ram, Voodoo 3 (3DFx - 16MB)PS: Este par hodin v praci, a tu sestavu vylepsim... slibuji Aiquen Edit: Doplnena informace... Edited March 12, 2007 by Aiquen Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 12, 2007 Author Report Share Posted March 12, 2007 Zaskrtl si v setup.exe "Check for VooDoo3 users?" Jinak XPcka jsou 1000x lepsi pro beh hry nez Win98 (hral jsem na Celeronu 300 s XPckama RO asi pul roku). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiquen Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Zaskrtl si v setup.exe "Check for VooDoo3 users?" ..Nevim k cemu ten "Check" je, ale zkousel jsem jak bez nej, tak s nim... no a... samozrejme stejny vysledek Tak s 98ckama jsem mel zatim mene problemu... ale verim, ze jsou XP lepsi... vytvoril jsem si vuci nim nenavist (mou vinou, nepouzil jsem SP2), ale ta vyprchava... ale to sem nepatri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiquen Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Taaakze, prece jen, muj problem, tykajici se padani hry nepatri sem do sekce o Klientovi, nybrz do sekce uplne jineho fora... do fora o DSl... diky XPckam, mam takrka nulovy upload, diky tomu se mi cas od casu ztrati spousta paket a tak to zatuhne (hadam, ze diky tomu)... takze to budu muset nejak vyresit, jak to netusim... zatim dekuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkadlec Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Takova zajimava vecicka, spis prkotinka ale dokaze nastvat. Jakymsi mne zahadnym zpusobem se mi zacaly zpravy od hracu, ty primo na jmeno postavy, zobrazovat do okna. A zaboha to nemuzu vypnout, myslim volba /window nebo /nowindow ted nevim. Nevi nekdo co s tim?Aktualni sakray i reborn A druha prkotinka. Prestalo mi fungovat [alt]+[w] na vozejk. Dik za kazde nakopnuti spravnym smerem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 to prvni by melo bejt /nm a nebo se koukni do alt+y tučim .. to druhý ti asi neporadim no takhle Link to comment Share on other sites More sharing options...
flosbellidis Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 snazila som sa nainstalovat klienta na druhe pc, kde je win2000, instalacia a patchovanie prebieha v pohode, ale ked sa to snazim spustit vyhlasi chybu v win32.dll a padne.nenajde sa tu niekto kto to ma tiez pod 2000, pripadne kto vie co s tym? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts