Gell Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Jo, bylo to hezký .. akorát nÄkdy v půlce před první barikádou a na konci v emproomu straÄný poziÄní lagy, sem sotva chodil Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 v yunu takove komornejsi, ale dobry (sem pro GW:SE ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Tak ono bude chvilu trvat nez se vychyta co a jak delat a nedelat a taaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sh4d0w Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Opravdu luxusní gw, nemužu si je vynachválit, už jen ty nové hrady, ty prostě rulujou. Až na ty občasné už zmiřované position lagy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 chyby v nastaveni GW SE patria sem ci niekam inam? (aby sa nestratili v tom spame )co som si vsimol tak po zniceni oboch guardian stonov ostali guardi behat po hrade... co by nemali kedze po zniceni stonu maju zmiznut aj guardi ktory z neho vyliliezli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Na gw jsem nebyl, tak doufam ze zas nekdo nahraval Ad. ucast ... guildy kde byla alespon polovina lidi online: rnr, te, xe, ve - jen 4 guildy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flex Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Na ty guardiany mrknu. Na testu mi vzdycky chcipali spravne, kdyz jsem zkousel rozbijet Guardian Stony, asi jsem se nekde prepsal pri uprave skriptu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archlong Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Na gw jsem nebyl, tak doufam ze zas nekdo nahraval Ad. ucast ... guildy kde byla alespon polovina lidi online: rnr, te, xe, ve - jen 4 guildy. Tak to si asi zle pocital lebo od nas bola tiez polovica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 (edited) jj ti guardiani byli nejak bugli:)ps: pokud budou tyto gw natrvalo, tak gildy maji zbytecne skill na guardiany ne? Kdyz guardiani se ziskavaji jinak. Zapocitava se do guardianu bonus z gild skilu na jejich hp/str atd? Pokud ne, nejaka moznost navraceni gild skilu by byla vitana Jinak gw docela pekny. Ale ten hrad v rachelu hrozny:)) moc dlouha cesta Jeste jedno ps: Urgent Call luxus:D Edited April 23, 2008 by Johny16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Tak to si asi zle pocital lebo od nas bola tiez polovica Mozna chviku, (jsi zavelel nalogovat dualy! ? ), ale pred koncem vas bylo jen 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archlong Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 A ku tym postom co ste tu pisali ako sa budu 2nd class ucit od tych silnych a skusenych hracov si mozte nechat.Vsetci sme skoro stale chcipali hned za prvym warpom a to ako thara a podobny equip je samozrejmostou.A ak si niekto mysli ze slabsie guildy tam budu stale chodit tak je na velkom omyle.To je uz ale jedno.Robte si co chcete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flex Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Guild skilly maji na Guardiany stejny efekt i na WoE SE a bez jejich nauceni nejdou vyvolavat guardiani atd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archlong Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Mozna chviku, (jsi zavelel nalogovat dualy! ? ), ale pred koncem vas bylo jen 7 ziadne dualy sme nemali a s ali nas bolo viac. potom sme to vzdaly ale chvilka to nebola.Ale s tebou sa hadat nebudem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest a.ndre.w Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 nejsou zbytecny tyhle hadky o to kdo ma spicatejsi k... klobouk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharaoh Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Dneska to byl v Yunu skuteÄnÄ luxus. Tímto bych rád podÄkoval vÄem Vládcům emperia a Flash co přiÄli.2 hrady podle mÄ sice nejsou ideální poÄet (1,5 by mi vyhovovalo), ale 3 jsou zase moc a jeden málo. Takže 2 a přístupné pro vÄechny bez rozdílu. I když se dají bránit opravdu mnohem lépe než staré, dobře sehraná guilda by mÄla být schopná obranu prorazit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 ziadne dualy sme nemali a s ali nas bolo viac. potom sme to vzdaly ale chvilka to nebola.Ale s tebou sa hadat nebudem lol, ja o ali nic nepsal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Miltank Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 (edited) A ku tym postom co ste tu pisali ako sa budu 2nd class ucit od tych silnych a skusenych hracov si mozte nechat.Vsetci sme skoro stale chcipali hned za prvym warpom a to ako thara a podobny equip je samozrejmostou.A ak si niekto mysli ze slabsie guildy tam budu stale chodit tak je na velkom omyle.To je uz ale jedno.Robte si co chcete. Nechápu, kam se těmahle postama snažís dostat. Jak jsem ale už psal, když jsem my začínali, tak jsem taky neměli na růžích ustláno a žádný hrad pro nooby nebyl. Edited April 23, 2008 by Miltank Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Vis co - Marc, Marse, Thara, Matyr/Verit a hovno na hlavne - to je eq kterej si dokaze vyhuntit kazdej, neni na to potreba zadna uzasna postava, jen to sezere nejakej cas.Kdyz si k tomu sezene rezisty, coz se da koupit a obetoval nejaky to elunko, ma eq se kterym musi neco vydrzet.Samo pokud ma poty a nerve na VT-pripadne jeste hur, nepise do party o heal.asuru a edp prezije malokdo, za to se stydet rozhodne nemusite.Pokud vsak takovejhle zaklad nekdo nema, nema na ty GW lozit a misto toho by mel jit huntit, aby mel Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Myslim ze by sa mala zlacnit kapra do Rachelu, lebo takto je zvyhodnene Yuno. Ked sa chces klasicky vratit do hradu cez vlajku tak to vychadza dost draho.Alebo potom zdrazit na 3k kapru aj do Yuna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Spis jestli ze budou dva hrady, mohly by mit vlajku v Pronte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Myslim ze by sa mala zlacnit kapra do Rachelu, lebo takto je zvyhodnene Yuno. Ked sa chces klasicky vratit do hradu cez vlajku tak to vychadza dost draho.Alebo potom zdrazit na 3k kapru aj do Yuna.Ja bych to nechal jak to je, udelej si par huntu a mas to zadarmo http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:hunt_quest?s=hunty Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Ja bych to nechal jak to je, udelej si par huntu a mas to zadarmo http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:hunt_quest?s=huntySkor si teda zobereme ten hrad v Yune. Kto ze ho ma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Skor si teda zobereme ten hrad v Yune. Kto ze ho ma?Domluveno, my berem rachel (jestli teda zustane otevrenej) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freesia Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 (edited) no tak som sa zasla pozret na tie slavne gwcka a neviem, co ste kecali, ze sa tam nebude kempit. hned za prvym warpom zapastene,SG a uz sa chcipalo. (pripominam, ze eq. ako thara a neco na hlavu sme mali.) schvalne som tam zasla so 2nd classom a fakt ako proti bande advancetiek nema sancu ani s trochu lepsim ekvipom. takze moj zaver je taky, ze gw su fakt len pre top 2-3 gildy a ostatni sa mozu ist past. PS: tymto chcem "podakovat" aj trapnym crusom od Ordo Sicarii (Equestris?), ktori boli tak mili, ze vrazdili aj utociace gildy. (mozno preto, ze nedokazali zabit obrancov...hm..) Edited April 24, 2008 by Freesia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sh4d0w Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 (edited) PS: tymto chcem "podakovat" aj trapnym crusom od Ordo Sicarii (Equestris?), ktori boli tak mili, ze vrazdili aj utociace gildy. (mozno preto, ze nedokazali zabit obrancov...hm..) Jojo, to bylo celkem vtipné, když se crus portnul do hradu, dal si hned na policku powarpové ochrany GC a sel na jednu ranu od SGcka do mesta Jinak jak si psal že ste vychcipavali na prvnim, no SGÄko přežije snad už každý, problém bude asi v tÄch sonikách Edited April 24, 2008 by Sh4d0w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts