Jump to content


Photo

ragnarok a vista?


  • Please log in to reply
32 replies to this topic

#1 snapsi

snapsi

    Poring

  • Newbies
  • Pip
  • 2 posts

Posted 13 December 2007 - 03:29 PM

stahl jsem ragnarok opatchoval vse a spustil nenajede nic ale v procesech jede reexe...nic se nedej ani nic nenaskoci nic...tak si rikam jede ragnarok pres vistu??nebo da se to nejak napravit?
  • 0

#2 jahy

jahy

    Hyegun

  • Hráči
  • PipPipPipPipPipPip
  • 470 posts

Posted 13 December 2007 - 03:54 PM

Neinstaluj hru do složky Program Files, ale kamkoliv jinam (c:\hry...)
To by mělo pomoct



edit: překlep

Edited by jahy, 13 December 2007 - 03:54 PM.

  • 0
Reborn
Persefone - h. priest xx/xx (Lovely Warriors)
CzechRO
Belga - DEX/VIT/str sage 99-->FS DEX/VIT/INT Proffessor 99/70

#3 snapsi

snapsi

    Poring

  • Newbies
  • Pip
  • 2 posts

Posted 13 December 2007 - 04:07 PM

Neinstaluj hru do složky Program Files, ale kamkoliv jinam (c:\hry...)
To by mělo pomoct



edit: překlep


ja to nedaval do program files mel jsem to normalne c:RO takze nevim

neni to treba nahodou tim ze se mi to nedoinstaluje do konce??jako mam to cele a milimetr predtim nez to dojede program neodpovida

Edited by snapsi, 13 December 2007 - 04:09 PM.

  • 0

#4 Doctor1

Doctor1

    Deviruchi

  • Supporters
  • 122 posts
  • Gender:Male
  • Location:Orlová/Brno

Posted 13 December 2007 - 10:51 PM

Já mám taky Visty a problémy s instalací jsem neměl. Akorát mi to někdy hodí error, který klienta ukončí.
  • 0
Doctor - 99/70 - High Priest


Phoenix Fury

-KONEC-

#5 Koca

Koca

    Baphomet

  • Supporters
  • 2,525 posts
  • Gender:Male
  • Location:Praha
  • Interests:Kočičky :)

Posted 13 December 2007 - 10:59 PM

Já mám taky Visty a problémy s instalací jsem neměl. Akorát mi to někdy hodí error, který klienta ukončí.

jj mouse freedom blbne pod vistama a obcas shazuje hru. Jinak to tam funguje bez problemu, teda jeste Reborn patcher ma problemy s nacitanim flash pluginu a musi se do IE nainstalovat flash player ze stranek adobe.com
  • 0

#6 Doctor1

Doctor1

    Deviruchi

  • Supporters
  • 122 posts
  • Gender:Male
  • Location:Orlová/Brno

Posted 13 December 2007 - 11:10 PM

A bude se Mouse Freedom nejak upravovat, aby nepadal pod Vistama?
  • 0
Doctor - 99/70 - High Priest


Phoenix Fury

-KONEC-

#7 halikarnas

halikarnas

    Deviruchi

  • Hráči
  • PipPipPipPip
  • 187 posts

Posted 14 December 2007 - 10:03 AM

A bude se Mouse Freedom nejak upravovat, aby nepadal pod Vistama?


mozna to bude znit silene, ale pokud mate fullscreen a pri spusteni dualu vam to pada, tak si spustite nejake okno nebo cokoli aby mimo RO klientu bylo v liste...zni to silene a absolutne nelogicky, ale funguje to :)
  • 0
Rithvariel ... Champion
Alastor ... Champion


"In the mansion on top of a hill, live two witches"

“Ye first, O silver, O iron. O stone of the foundation, O Archduke of the Contract. Hear me in
the name of our great teacher, the Archmagus Schweinorg.
Let the descending winds be as a wall. Let the gates in all directions be shut, rising above the
crown, and let the three-forked roads to the Kingdom revolve.”


#8 petka

petka

    Deviruchi

  • Hráči
  • PipPipPipPip
  • 164 posts

Posted 14 December 2007 - 10:15 AM

mozna to bude znit silene, ale pokud mate fullscreen a pri spusteni dualu vam to pada, tak si spustite nejake okno nebo cokoli aby mimo RO klientu bylo v liste...zni to silene a absolutne nelogicky, ale funguje to :)

To bude Microsoftí hack, takových je tam plno. :)
  • 0
Tulpik - Creator of the highest. 99/70

#9 Guest_Baalberith_*

Guest_Baalberith_*
  • Guests

Posted 14 December 2007 - 11:07 AM

A bude se Mouse Freedom nejak upravovat, aby nepadal pod Vistama?

Keď k tomu dokopeš vývojárov MF, tak áno...na niečo také fakt nemáme vplyv :)
  • 0

#10 Kurtz

Kurtz

    Smokie

  • Hráči
  • PipPipPip
  • 76 posts

Posted 22 December 2007 - 10:58 AM

Mam na Vistach neco jako Freedom mouse (ted nevim jesli opravenoou verzi nebo obdobnej program), kterej funguje bez problemu. Po svatkach az budu zas v Praze (kde to mam) vam to sem muzu hodit. Ale urcite to muzete vygooglit stejne jako ja.
  • 0
Kurtz - H Wizard - Member of Xenogears

#11 k3dT

k3dT

    Admin

  • Admin
  • 5,305 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 16 March 2008 - 10:02 AM

pokud mate Windows Vista a mate problemy se spustenim hry provedte nasledujici:

- Pokud vam nejde pustit hra tak smazte knihovnu dinput.dll z adresare kam jste nainstalovani hru
- Pokud vam nejde patcher tak si nainstalujte Flash Player (ke stazeni napr. zde: http://www.slunecnic...h-player-msie/)
  • 0

#12 gumidek

gumidek

    Chonchon

  • Hráči
  • PipPip
  • 21 posts

Posted 23 April 2008 - 12:11 PM

Zdar

Cas od casu mam problem s rebornem na Vistach, viz chyba nize. Nevite co s tim?

Module Name: D:\Games\Reborn\reexe.exe
Time Stamp: 0x4795b680 - Tue Jan 22 10:25:20 2008


Exception Type: 0xc0000005

0x00197fbf DINPUT.dll
0x001956b6 DINPUT.dll
0x00191472 DINPUT.dll
0x001914d9 DINPUT.dll
0x73b4900b dinput.dll
0x75e6769a USER32.dll
0x75ea8970 USER32.dll
0x77a4ee2e ntdll.dll
0x75e682c4 USER32.dll
0x73b47e67 dinput.dll
0x75dc19f1 kernel32.dll
0x77aad109 ntdll.dll

eax: 0x75e67a74 ebx: 0x001a8df8
ecx: 0x00000002 edx: 0x00000008
esi: 0x001a8dfc edi: 0x75e67a74
ebp: 0x0a47fdec esp: 0x0a47fde4

stack 0a47fde4 - 0a4801e4
0A47FDE4 : F4 FE 47 0A 00 18 FA 7E 08 FE 47 0A B6 56 19 00
0A47FDF4 : 74 7A E6 75 FC 8D 1A 00 08 00 00 00 60 FE 47 0A
0A47FE04 : 40 00 00 00 18 FE 47 0A 72 14 19 00 F8 8D 1A 00
0A47FE14 : 60 FE 47 0A 48 FE 47 0A D9 14 19 00 60 FE 47 0A
0A47FE24 : F4 FE 47 0A 00 18 FA 7E 00 00 00 00 1C FE 47 0A
0A47FE34 : 00 00 00 00 DC FE 47 0A EB 80 EC 75 D9 DE A7 25
0A47FE44 : FE FF FF FF 80 FE 47 0A 0B 90 B4 73 60 FE 47 0A
0A47FE54 : 00 00 00 00 00 18 FA 7E 00 00 00 00 27 03 00 00
0A47FE64 : 87 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
0A47FE74 : 00 00 00 00 00 00 00 00 53 30 06 5A 9C FE 47 0A
0A47FE84 : 9A 76 E6 75 00 00 00 00 00 02 00 00 F4 FE 47 0A
0A47FE94 : 84 FF 47 0A 02 01 00 00 CC FE 47 0A 70 89 EA 75
0A47FEA4 : 00 00 0E 00 00 02 00 00 F4 FE 47 0A 2A 8F B4 73
0A47FEB4 : 73 18 D7 75 91 18 D7 75 18 00 00 00 00 00 00 00
0A47FEC4 : F4 FE 47 0A 00 00 00 00 30 FF 47 0A 2E EE A4 77
0A47FED4 : E4 FE 47 0A 00 00 00 00 DC FF 47 0A E0 ED A4 77

Launch Info
00A4 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000

Job : Alchemist

Edit: tak staci smazat dinput.dll

Edited by gumidek, 23 April 2008 - 12:16 PM.

  • 0

#13 k3dT

k3dT

    Admin

  • Admin
  • 5,305 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 23 April 2008 - 12:13 PM

Viz http://www.reborn.cz...p?showtopic=968 :D
  • 0

#14 Koca

Koca

    Baphomet

  • Supporters
  • 2,525 posts
  • Gender:Male
  • Location:Praha
  • Interests:Kočičky :)

Posted 23 April 2008 - 01:48 PM

Pokud chces mouse freedom, kterej funguje na vistach, tak: http://server.reborn...ro_mf_vista.zip
precti si ctime.txt :P
  • 0

#15 Guest_kenjiro_*

Guest_kenjiro_*
  • Guests

Posted 04 June 2008 - 05:32 PM

dam to sem lebo mam vistu a neviem preco mi to blbne aj ked doteraz ee. Mam opatchovany sakray a mam opatchovany aj reborn patcher a hra mi ide kym nepridem do pronty morrocu alebo niekde kde je vela ludi vtedy mi to da gravity error a toto mi vypise
Module Name: D:\ragnarok\reexe.exe
Time Stamp: 0x4795b680 - Tue Jan 22 10:25:20 2008


Exception Type: 0xc0000005

0x00423940 reexe.exe
0x005cc61b reexe.exe
0x005cac55 reexe.exe
0x0050ac5c reexe.exe
0x0056fe40 reexe.exe
0x0056fc14 reexe.exe
0x00678dbc reexe.exe
0x00699fba reexe.exe
0x76333833 kernel32.dll
0x7761a9bd ntdll.dll

eax: 0x00000002 ebx: 0x00000001
ecx: 0x00000000 edx: 0x0dedb4e0
esi: 0x00000000 edi: 0x00000002
ebp: 0x0012f448 esp: 0x0012f43c

stack 0012f43c - 0012f83c
0012F43C : 80 7C 11 0E 00 00 00 00 38 40 00 0E 54 FB 12 00
0012F44C : 1B C6 5C 00 02 00 00 00 78 85 05 0B 38 40 00 0E
0012F45C : 00 CD A7 04 B6 00 00 00 22 00 10 00 4A 00 00 00
0012F46C : 00 01 00 00 48 5C 29 0C 01 00 00 00 B8 2E 2A 0C
0012F47C : 01 00 00 00 00 2F 2A 0C 98 F4 12 00 C3 18 64 77
0012F48C : 08 2F 2A 0C 08 0F 2C 0C FF FF FF FF AC F4 12 00
0012F49C : 7E 7A 33 76 00 00 1E 01 00 00 00 00 00 2F 2A 0C
0012F4AC : EC F4 12 00 96 20 2C 07 00 00 1E 01 00 00 00 00
0012F4BC : B5 20 2C 07 D1 84 12 00 08 0F 2C 0C 10 86 2B 0C
0012F4CC : FF FF FF FF 00 01 00 00 C0 F4 12 00 50 75 2C 07
0012F4DC : 10 FA 12 00 50 75 2C 07 D5 21 31 07 FE FF FF FF
0012F4EC : B5 20 2C 07 B9 F9 14 07 08 2F 2A 0C F0 F5 12 00
0012F4FC : 00 00 00 00 01 00 00 00 08 0F 2C 0C 00 00 00 00
0012F50C : 30 60 29 0C 01 00 00 00 30 86 2B 0C 08 2F 2A 0C
0012F51C : 01 00 00 00 38 3D 1D 00 00 00 00 00 00 00 00 00
0012F52C : 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00

Launch Info
00A4 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000

Job : Assassin Cross

co s tym? :D pliiis
  • 0

#16 tyrex

tyrex

    Hyegun

  • Supporters
  • 544 posts

Posted 04 June 2008 - 05:40 PM

nj, je to jasne, miesto 2A ma byt 2B.
  • 0
teraz uz Phoenix Fury
tyrex
spona

#17 joechip

joechip

    Deviruchi

  • Supporters
  • 171 posts
  • Gender:Male
  • Location:Poděbrady
  • Interests:EMA

Posted 09 June 2008 - 04:10 PM

nj, je to jasne, miesto 2A ma byt 2B.

:laughing1:
  • 0
iro 99'

#18 Fisch4u

Fisch4u

    Smokie

  • Hráči
  • PipPipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male

Posted 09 June 2008 - 07:51 PM


tohle mas jeste dobry mne to obcas pri psani loginu a hesla uplne odrovna USB porty takze nemuzu pouzivat klavesnici ani mys ,ale to bude asi notebookem
si skus stahnout ten klient co je na tom jirkanovem ftp mne jede bez problemu na viste

Edited by Jammore, 23 January 2009 - 12:49 PM.

  • 0
Posted Image Posted Image

#19 Glorf

Glorf

    Deviruchi

  • Supporters
  • 142 posts

Posted 26 September 2008 - 11:58 PM

mne hra spusti ide ale po napisani loginu a hesla vyhodi ze nelze pripojit na server..
  • 0
DELETED:
Glorfindel 99/69 SVD LK PFT


Aktualny projekt: Maly konik; Findulais
Cogito, ergo sum.
.

#20 Koca

Koca

    Baphomet

  • Supporters
  • 2,525 posts
  • Gender:Male
  • Location:Praha
  • Interests:Kočičky :)

Posted 27 September 2008 - 08:44 AM

Na ktery jsi koleji? je mozny ze tam blokuji porty. Zkus se domluvit s adminem
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users