Jump to content


Photo

Problémy s klientem


  • Please log in to reply
864 replies to this topic

#61 frostsilenec

frostsilenec

    Hyegun

  • Hráči
  • PipPipPipPipPipPip
  • 414 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brno

Posted 09 April 2007 - 08:10 AM

Klient mi pri patchovani hodil - Posted Image

tak stahnu novyho, cistyho z http://www.reborn.cz/klient , opatchuju na nejnovjejsi a furt to haze stejnou hlasku :)

//jo muzu poustet RO prez reexe.exe , ale tak bylo by dobre kdyby tohle patcher nehazel..

Edited by frostsilenec, 09 April 2007 - 08:11 AM.

  • 0
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#62 k3dT

k3dT

    Admin

  • Admin
  • 5,305 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 09 April 2007 - 08:44 AM

Snadna rada.. neinstaluj Inernet Explorer 7.0 @_@ Co se stane kdyz tu hlasku odkliknes?
  • 0

#63 frostsilenec

frostsilenec

    Hyegun

  • Hráči
  • PipPipPipPipPipPip
  • 414 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brno

Posted 09 April 2007 - 08:55 AM

dvakrat na me vyskoci a pak patcher normalne jede..

//muzu za to ze bratr je traged a musim mit AVG a IE 7 ><
  • 0
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#64 Shait

Shait

    Poring

  • Newbies
  • Pip
  • 1 posts

Posted 21 April 2007 - 06:54 PM

pustim patcher tam mi napise ze zadny novy patche nejsou pustim hru chci se lognout a po napsani hesla mi to napise server odpojen pritom na strankach vidim ze je server online nevite co s tim ?
  • 0

#65 k3dT

k3dT

    Admin

  • Admin
  • 5,305 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 21 April 2007 - 07:13 PM

pustim patcher tam mi napise ze zadny novy patche nejsou pustim hru chci se lognout a po napsani hesla mi to napise server odpojen pritom na strankach vidim ze je server online nevite co s tim ?



Patchoval si se zapnutou hrou >< Stahni si: http://reborn.cz/download/reexe.zip rozbal do adresare hry (prepis reexe.exe).
  • 0

#66 Black Adder

Black Adder

    Poring

  • Newbies
  • Pip
  • 2 posts

Posted 05 May 2007 - 09:31 PM

hmm, spustím hru, lognu se, vyberu svuj ucet, pustím... a pak mi to napíše error ve spritu a nejde to vypnout to mužu už jen pres Ctrl+Alt+Del

Patche stáhnutý mám... ale když pustím Sakray, tak mi to napíše, že nemuže stáhnout soubor 2007-04-17sdata_k2.gpf

A nemužu pustit ani jinej ucet, kterej je v prontere na námestí

čím to může být? :)
  • 0

#67 k3dT

k3dT

    Admin

  • Admin
  • 5,305 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 05 May 2007 - 09:39 PM

Nemas opatchovano. Tim to je. Patchujes pres sakray.exe nebo sakray-reborn.exe ? Pokud ti to pise sakray-reborn zkus patchovat timhle: http://www.k3dt.eu/sakray.zip

Pokud se nemuzes lognout kvuli tomu ze ti chybej soubory, je tu jedna rychla moznost a to presunou postavu mimo mesta - daleko od lidi co maj na sobe itemy ktery tvoje hra nezna. Pozici postavy resetujes zde: http://ucty.reborn.cz/reset_postavy
  • 0

#68 TheERay

TheERay

    Therakuluza

  • Hráči
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 869 posts
  • Location:vleže . možná občas 64 . 69 moc nemusim . kolmo na holku je to zajimvý :)

Posted 05 May 2007 - 09:48 PM

esli ti nejde stáhnout nějakej soubor nebo ti to napíše chybu při rozbalování tak ten soubor smaž a znova pusť patcher ...mělo by to jít
  • 0

Server je skvělej.. lidi tu jsou *censored* :) Happyend is a story which hasn´t ended yet .. originalne >>MAxl3<< ]==> Max13 }==> max13

Nebejt na světě blbejch lidí, zůstal bych asi sám.. docela dilema |

The Midgard doesnt belong to us anymore .. in happy memory of all players i have met /swt :(

Praud membr of rborn pro-lamas plejrs [$S$] - )˛Most´-lamaring-Shovels,( - 1st multy gejms pro-lejmink klan

and

F.F.G.
,,Everything that has a beggining has an end´´
,,Sometimes hope is all we have´´

my love is vengeance, my wife is death,

i can feel the depression coming to me
cause there is no longer we
i can feel the death coming to you
cause there is some vengeance to do

my lover is bullet, and you'r fucking dead


TheMostPerfectSilenceIsWhenThereIsNoNeedToSpeak :P/gg

#69 segy

segy

    Poring

  • Newbies
  • Pip
  • 6 posts

Posted 10 May 2007 - 04:58 AM

kdyz patchuju tak mi to vzdy hodi chybu tak se chci zeptat kam nakopirovat stahle patch aby se spustilo to offline patchovani ?
  • 0

#70 k3dT

k3dT

    Admin

  • Admin
  • 5,305 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 10 May 2007 - 06:30 PM

kdyz patchuju tak mi to vzdy hodi chybu tak se chci zeptat kam nakopirovat stahle patch aby se spustilo to offline patchovani ?



Zkus tohle: http://www.k3dt.eu/patcher.zip (nahraj do adresare kde mas hru a pust runme.exe) pokud ti ani tohle nepomuze, budes si muset stahnout novou hru z adresy http://reborn.cz/klient
  • 0

#71 segy

segy

    Poring

  • Newbies
  • Pip
  • 6 posts

Posted 12 May 2007 - 05:47 AM

tak stacilo z tadyma http://files.uoo.ru/RoPatch/SakPatch/ stahnout nektere soubory a nahrat do slozky s RO a uz to jede
  • 0

#72 kurinoha

kurinoha

    Poring

  • Newbies
  • Pip
  • 2 posts

Posted 13 May 2007 - 08:38 AM

Nemůžu na fóru založit topic(nvm proč), takže to píšu sem, tak kdyžtak sorry jestli to má být jinde.

Normálně sem si nainstaloval na druhym PC(výkonej v pohodě) klienta tady co sem stáhl na reborn.cz pak ten patcher opatchoval sem to i sakray...Jakmile pak dám ikonu "spustit Reborn" tak mi normálně naskočí to okno nahlásí, že už neni žádnej dálší patch a když ťuknu na "Spustit hru" tak se mi restartuje PC...Nevíte co stim?
ps: Instaloval sem si to stejně jak na jinym PC(i když to pustim přes lan-sdílený z prvního PC kde to normálně funguje tak to taky restartuje), takže netušim proč to dělá..moižná vadí nějakej program?



Doufám, že poradíte :blink:
  • 0

#73 TheERay

TheERay

    Therakuluza

  • Hráči
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 869 posts
  • Location:vleže . možná občas 64 . 69 moc nemusim . kolmo na holku je to zajimvý :)

Posted 13 May 2007 - 12:55 PM

no zaprvý si vypni automatický restart ... pravym na tento počítač (ne zástupce) > vlastnosti > spouštění a zotavení - nastavení > dole automaticky restart.. to odškrtni a všechno potvrď ok .. teď to zkus spustit znovu (reborn RO) jestliže ti naskočí modrá obrazovka, tak je to "správně" .. zapamatuj si co se píše v dolní polovině .. třeba "nvdisp.dll" nebo tak něco .. bude to na samostatnym řádku a mělo by to být jménem souboru .. NEBO nahoře na tý modrá obrazovce bude třeba "page in non_page_are" nějak takto nebo jiná hláška, taky na samostatnym řádku.. kdyby tam byli oba případy, zapamatuj si oba a pak je sem napiš.. jestliže se ti to toiž samo restartuje, je dosti možné, že máš nějaký problém s ovladačinebo nějakou knihovnou, ale může to být i něco jiného. neříkám že mám pravdu, ale takhle když to nevidim osobně, tak bych tím začal. :blink:

Edited by TheERay, 13 May 2007 - 12:56 PM.

  • 0

Server je skvělej.. lidi tu jsou *censored* :) Happyend is a story which hasn´t ended yet .. originalne >>MAxl3<< ]==> Max13 }==> max13

Nebejt na světě blbejch lidí, zůstal bych asi sám.. docela dilema |

The Midgard doesnt belong to us anymore .. in happy memory of all players i have met /swt :(

Praud membr of rborn pro-lamas plejrs [$S$] - )˛Most´-lamaring-Shovels,( - 1st multy gejms pro-lejmink klan

and

F.F.G.
,,Everything that has a beggining has an end´´
,,Sometimes hope is all we have´´

my love is vengeance, my wife is death,

i can feel the depression coming to me
cause there is no longer we
i can feel the death coming to you
cause there is some vengeance to do

my lover is bullet, and you'r fucking dead


TheMostPerfectSilenceIsWhenThereIsNoNeedToSpeak :P/gg

#74 Comodos

Comodos

    Poring

  • Hráči
  • Pip
  • 19 posts

Posted 16 May 2007 - 02:27 PM

a ja mam taky problem, trosku podobny, kdyz hraju ve fulls screenu, tak se mi po nejake chvili(10-15minut) znicehonic restartuje pc, kdyz hraju v okne tak se mi to nestava, to ho muzu mit zaply i 12 hodin a nic se nestane. Radsi hraju ve fullscreenu, tak jestli mate nejakou radu, tak prosim poradte.
  • 0
Warthog...................................................................................Sniper
Lemmings.................................................................................Profesor
klikni semka -----> http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=43256

#75 k3dT

k3dT

    Admin

  • Admin
  • 5,305 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 16 May 2007 - 09:42 PM

Nicim jinym nez ovladacema grafiky nebo directx to nebude...
  • 0

#76 Guest_Baalberith_*

Guest_Baalberith_*
  • Guests

Posted 16 May 2007 - 09:45 PM

a ja mam taky problem, trosku podobny, kdyz hraju ve fulls screenu, tak se mi po nejake chvili(10-15minut) znicehonic restartuje pc, kdyz hraju v okne tak se mi to nestava, to ho muzu mit zaply i 12 hodin a nic se nestane. Radsi hraju ve fullscreenu, tak jestli mate nejakou radu, tak prosim poradte.

j takychto problemov som riesil uz viac a viem ze existuje dost verzii Nvidia ovladacov pre graficku kartu, ktore sposobuju pri hrani RO BSOD(modru obrazovku)->pad pocitaca, skus stiahnut novsie, trosku starsie a pod.

Edited by Baalberith, 16 May 2007 - 09:45 PM.

  • 0

#77 TheERay

TheERay

    Therakuluza

  • Hráči
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 869 posts
  • Location:vleže . možná občas 64 . 69 moc nemusim . kolmo na holku je to zajimvý :)

Posted 17 May 2007 - 04:39 AM

doporučuju stáhnout od nvidie 6x.xx (mám 61.31 asi a další na disku dyšta), pak 7x.xx, 8x.xx a nakonec nejnovější .. začni od nejstarších a pro jistotu úplně odinstaluj ovladače grafiky (nemusíš se bát - když si je windows po restartu nenajdou, tak by měla grafika běžet přes procesor a to vydržíš chvilku, než tam dáš ovladače :) )
  • 0

Server je skvělej.. lidi tu jsou *censored* :) Happyend is a story which hasn´t ended yet .. originalne >>MAxl3<< ]==> Max13 }==> max13

Nebejt na světě blbejch lidí, zůstal bych asi sám.. docela dilema |

The Midgard doesnt belong to us anymore .. in happy memory of all players i have met /swt :(

Praud membr of rborn pro-lamas plejrs [$S$] - )˛Most´-lamaring-Shovels,( - 1st multy gejms pro-lejmink klan

and

F.F.G.
,,Everything that has a beggining has an end´´
,,Sometimes hope is all we have´´

my love is vengeance, my wife is death,

i can feel the depression coming to me
cause there is no longer we
i can feel the death coming to you
cause there is some vengeance to do

my lover is bullet, and you'r fucking dead


TheMostPerfectSilenceIsWhenThereIsNoNeedToSpeak :P/gg

#78 Edwar

Edwar

    Poring

  • Newbies
  • Pip
  • 1 posts

Posted 19 May 2007 - 09:03 PM

Zdravím,jsem tu dnes nový.Mám problem se spuštěním hry.Všechno jsem udělal podle návodu,instalace v pohodě,registrace v pohodě ale když spouštím hru tak mě po vložení Jmena a hesla zamrzne spuštění a už nereaguje.Nevíte čím by to mohlo být,dík za odpovědi.
  • 0

#79 k3dT

k3dT

    Admin

  • Admin
  • 5,305 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 19 May 2007 - 09:12 PM

Zdravím,jsem tu dnes nový.Mám problem se spuštěním hry.Všechno jsem udělal podle návodu,instalace v pohodě,registrace v pohodě ale když spouštím hru tak mě po vložení Jmena a hesla zamrzne spuštění a už nereaguje.Nevíte čím by to mohlo být,dík za odpovědi.


Vitej. Zamrzne znamena co? zatuhne ti cele pc nebo jen hra?
  • 0

#80 Guest_Baalberith_*

Guest_Baalberith_*
  • Guests

Posted 19 May 2007 - 09:12 PM

Zdravím,jsem tu dnes nový.Mám problem se spuštěním hry.Všechno jsem udělal podle návodu,instalace v pohodě,registrace v pohodě ale když spouštím hru tak mě po vložení Jmena a hesla zamrzne spuštění a už nereaguje.Nevíte čím by to mohlo být,dík za odpovědi.

Moznosti je samozrejme vela, skus najprv spustit Setup.exe, nastavit spravny ovladac grafickej karty a znova spustit, inak vacsina tychto problemov suvisi s ovladacmi grafickej karty + DirectX
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users