Jump to content
Reborn fórum

Zaxx

Supporters
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

About Zaxx

  • Birthday 30.6.1979

Contact Methods

  • ICQ
    104111807

Profile Information

  • Gender
    Male

Zaxx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Zaxx

    Testovací­ server

    Zdraví­m, neví­te nÄkdo ID Gunslingera? Nějak to tam nevidí­m. Dí­ky. EDIT: No blb, no co byste chtÄli a jeÄtÄ k tomu slepej - už to vidim (resp. mÄ napadlo použí­t CTR+F) - ale ten výpis tam je fakt vokodlub
  2. A ono je tezke pak support charovi dat to co sis za trofej koupil? Jestli je to tvuj support char a trofejema si nasetris na nejakou vec za trofeje vymenenou, tak je to v cajku. Ale vykupovat trofeje mi prijde degradace na spotrebni zbozi.... Ale proti gustu zadnej disputat - stejne by se tradovaly veci za trofeje ziskane, takze je to asi fuk.
  3. Zaxx

    Gunslinger

    Ok dobra, navnadil si mne Lepsi nez brouzdat s merchem po kaktusech a zdraht pred hunter-flykama - prijemne zpestreni. BTW Desperada mam rozjetyho z dob pred velkou pauzou (moji paouzou hrani RAGNAROKU) a je fakt ze se hraje skvele, ale na testu to budu moct proverit v high-lvl sférách. A zkuÄenost sem postnu, aÂť si know-how nesyslim pod polÄtářem
  4. Super uber-super Hodnoty nastavit tak aby to bylo opravdu vzacny nasetrit na buff a trofeje netradovat, jinak tu mame do pul roka lidi s perma 10% na JOB po celej rok
  5. Zaxx

    Gunslinger

    Nechci nutne obchazet Def a vit def - spí­Ä sem vycházel z toho, že když jsou puÄky s crit + 50 že tí­m možná bylo myÄleno, že Gun by mohl bejt v shooting pohledu k Huntovi to, co je v blade pohledu ass k rougovi. A navic ke crit charům tí­hnu a přitom se mi ass nelí­bí­ Chci ho hlavnÄ na MVP - hraju málo a chodim spí­Ä poexpit a pokecat než že bych nějak aktivnÄ ÄaÄkoval na GW (vÄem GW ÄaÄkům se omlouvám myslí­m to v klidu) Tohle asi stopro udÄlám, páÄ už ho mám troÄku rozhejbanýho, ale je fakt, že hraju tak málo, že odexpit nějakou sr...ku na 80lvl a zjistit že je tak na stří­lení­ poporingů bloody bulletama se mi nechce Dí­ky za tipy, vyzkoučim i toho gatlinga, to mÄ celkem zají­má.
  6. Šmarjááá leviÄácí­ sou už i v GM Teamu BTW nápad s hutÄní­m v týdnu na drsnej výraz pro každý týden mi přijde super a nepřijde mi že by to nějak ztí­žilo celej event. Naví­c takhle si bÄhem první­ch dvou týdnů včichni zuby seženou a pak tam bude Ungabunga jenom stát a ÄuÄet a přitom je tak krásnej a s talkscriptem ste si dali práci, páÄ sem se řehnil až sem musel ženÄ fouknout do balonku, jestli nejsem nalitej Dali ste si záležet s pří­pravou NPCÄka a po dvou týdnech (dobře možná po mÄsí­ci) bude NPCÄko jenom pár pixelů nÄkde nahoře v Comodu, kam se nikdo normálnÄ nechodí­ ani podí­vat. Je to Äkoda ne? EDIT: No vida, dal sis s tí­m záležet celejch 10minut a při tom jsi nehoráznÄ a neÄestnÄ okrádal svého zamÄstnavatele o placený Äas, po který od tebe oÄekává maximální­ nasazení­ a 110% výkony - :cD no nebylo by Äkoda, kdyby takovejhle risk přiÄel vniveÄ po dvou tejdnech?
  7. Zaxx

    Odkud jste?

    ŠtÄnovice - dvakrát doleva a jednou dolů z PlznÄ
  8. Jsou to Horrendousy - padaj treba ze Zombie, Ghoula apod - viz db: http://tinyurl.com/yb76tzu
  9. Zaxx

    Gunslinger

    No spí­Ä sem Äekal že mi třeba nÄkdo poradí­ i ohlednÄ toho equipu - ale i pálkovací­ post je post, Äí­slo pod obrázkem ti to zvedne, to je fakt.
  10. Zaxx

    Gunslinger

    Co si myslí­te o tutom buildu - vÄe je základ, equip nemám jeÄtÄ vymyÄlenej: GUNSLINGER - Rifle STR: 20+4 VIT: 1+1 AGI: 69+1 INT: 8+2 DEX: 77+9 LUK: 84+9 Lever Action Rifle +50 crit bez boostu a se dvema Lunaticama v Rifle by mel mit 81 crit coz predpokladam vytahnu equipem na 99 EDIT: s Äí­mž bych potřeboval poradit od nÄkoho kdo má s crit charama už nějaké zkuÄenosti * ASPD 160 s berserkem - to je min nez bych si pral, uvidim kolik napocitam equip na + crit a mozna prehazet neco do AGI Je to takovej hogofogo pokus ale hraju vetsinou single a nechci se spolehat na cizi skilly. Dualovani se mi prici, takze mi jde o single guna s 99 crit. Co vy na to pane Karfí­k. * Předpokládám, že assasiní­ equip je mi k niÄemu, spí­Ä bych to vidÄl na crit Smithe, jestli tu nÄkdo má, co za equip se hodí­ k tomu, dostat se do highCrit hodnot. Dí­ky EDIT2: Kdyz sem tak zbezne projel DB, nevite jestli Drosera C v Lever Action funguje? reps. jestli sou GSkovo utoky taky LongRanged - ze scriptu to nevyctu a abych je nenakoupil a nebyly jenom pro hunta - diky za info. EDIT: Tak to je přesnÄ to co sem potřeboval slyÄet (Äí­st) dí­ky moc, du se vyplakat do kouta a zamyslet se nad sebou a pak možná zkusim něco z tvých rad na testu abych nestrávil pří­Ätí­ století­ expení­m kraviny DÄkuju.
  11. Já sem tady greenhorn, nemůžu nikde vy-wikiovat kde je velkej lovec, není­ to doufám v hunt-baráku - do toho jeÄtÄ pří­stup nemám Poradí­te nÄkdo z vás ó mocných UberHunterManů? EDIT: Já nehodný a mzrkostí­ zaslepený nevolní­k jsem si nevšiml že to tam fakt je KaždopádnÄ Lambisko moc dÄkuji - občas potřebuju ví­c než nakopnout
  12. super, jen jsem nepochopil co že to potřebuju. Äepici, nebo srovnat hammerem fasádu abych vypadal drsnÄ? nebo to se teprve vymyslí­?
  13. ... ok tedy, vynechavam assasina a pokracuju podle abecedy, na rade je BARD - takze du do nej prosim aby dalsi nerozjizdeli ROUGE, chtel bych si ho dat sam, ale pojedu postupne. Takze ROUGE rezervaci prosim.
  14. Zaxx

    Stary Payon

    Stary Payon, jednoznacne.
×
×
  • Create New...