Jump to content
Reborn fórum

Zaxx

Supporters
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Zaxx

  1. Zaxx

    Testovací­ server

    Zdraví­m, neví­te nÄkdo ID Gunslingera? Nějak to tam nevidí­m. Dí­ky. EDIT: No blb, no co byste chtÄli a jeÄtÄ k tomu slepej - už to vidim (resp. mÄ napadlo použí­t CTR+F) - ale ten výpis tam je fakt vokodlub
  2. A ono je tezke pak support charovi dat to co sis za trofej koupil? Jestli je to tvuj support char a trofejema si nasetris na nejakou vec za trofeje vymenenou, tak je to v cajku. Ale vykupovat trofeje mi prijde degradace na spotrebni zbozi.... Ale proti gustu zadnej disputat - stejne by se tradovaly veci za trofeje ziskane, takze je to asi fuk.
  3. Zaxx

    Gunslinger

    Ok dobra, navnadil si mne Lepsi nez brouzdat s merchem po kaktusech a zdraht pred hunter-flykama - prijemne zpestreni. BTW Desperada mam rozjetyho z dob pred velkou pauzou (moji paouzou hrani RAGNAROKU) a je fakt ze se hraje skvele, ale na testu to budu moct proverit v high-lvl sférách. A zkuÄenost sem postnu, aÂť si know-how nesyslim pod polÄtářem
  4. Super uber-super Hodnoty nastavit tak aby to bylo opravdu vzacny nasetrit na buff a trofeje netradovat, jinak tu mame do pul roka lidi s perma 10% na JOB po celej rok
  5. Zaxx

    Gunslinger

    Nechci nutne obchazet Def a vit def - spí­Ä sem vycházel z toho, že když jsou puÄky s crit + 50 že tí­m možná bylo myÄleno, že Gun by mohl bejt v shooting pohledu k Huntovi to, co je v blade pohledu ass k rougovi. A navic ke crit charům tí­hnu a přitom se mi ass nelí­bí­ Chci ho hlavnÄ na MVP - hraju málo a chodim spí­Ä poexpit a pokecat než že bych nějak aktivnÄ ÄaÄkoval na GW (vÄem GW ÄaÄkům se omlouvám myslí­m to v klidu) Tohle asi stopro udÄlám, páÄ už ho mám troÄku rozhejbanýho, ale je fakt, že hraju tak málo, že odexpit nějakou sr...ku na 80lvl a zjistit že je tak na stří­lení­ poporingů bloody bulletama se mi nechce Dí­ky za tipy, vyzkoučim i toho gatlinga, to mÄ celkem zají­má.
  6. Šmarjááá leviÄácí­ sou už i v GM Teamu BTW nápad s hutÄní­m v týdnu na drsnej výraz pro každý týden mi přijde super a nepřijde mi že by to nějak ztí­žilo celej event. Naví­c takhle si bÄhem první­ch dvou týdnů včichni zuby seženou a pak tam bude Ungabunga jenom stát a ÄuÄet a přitom je tak krásnej a s talkscriptem ste si dali práci, páÄ sem se řehnil až sem musel ženÄ fouknout do balonku, jestli nejsem nalitej Dali ste si záležet s pří­pravou NPCÄka a po dvou týdnech (dobře možná po mÄsí­ci) bude NPCÄko jenom pár pixelů nÄkde nahoře v Comodu, kam se nikdo normálnÄ nechodí­ ani podí­vat. Je to Äkoda ne? EDIT: No vida, dal sis s tí­m záležet celejch 10minut a při tom jsi nehoráznÄ a neÄestnÄ okrádal svého zamÄstnavatele o placený Äas, po který od tebe oÄekává maximální­ nasazení­ a 110% výkony - :cD no nebylo by Äkoda, kdyby takovejhle risk přiÄel vniveÄ po dvou tejdnech?
  7. Zaxx

    Odkud jste?

    ŠtÄnovice - dvakrát doleva a jednou dolů z PlznÄ
  8. Jsou to Horrendousy - padaj treba ze Zombie, Ghoula apod - viz db: http://tinyurl.com/yb76tzu
  9. Zaxx

    Gunslinger

    No spí­Ä sem Äekal že mi třeba nÄkdo poradí­ i ohlednÄ toho equipu - ale i pálkovací­ post je post, Äí­slo pod obrázkem ti to zvedne, to je fakt.
  10. Zaxx

    Gunslinger

    Co si myslí­te o tutom buildu - vÄe je základ, equip nemám jeÄtÄ vymyÄlenej: GUNSLINGER - Rifle STR: 20+4 VIT: 1+1 AGI: 69+1 INT: 8+2 DEX: 77+9 LUK: 84+9 Lever Action Rifle +50 crit bez boostu a se dvema Lunaticama v Rifle by mel mit 81 crit coz predpokladam vytahnu equipem na 99 EDIT: s Äí­mž bych potřeboval poradit od nÄkoho kdo má s crit charama už nějaké zkuÄenosti * ASPD 160 s berserkem - to je min nez bych si pral, uvidim kolik napocitam equip na + crit a mozna prehazet neco do AGI Je to takovej hogofogo pokus ale hraju vetsinou single a nechci se spolehat na cizi skilly. Dualovani se mi prici, takze mi jde o single guna s 99 crit. Co vy na to pane Karfí­k. * Předpokládám, že assasiní­ equip je mi k niÄemu, spí­Ä bych to vidÄl na crit Smithe, jestli tu nÄkdo má, co za equip se hodí­ k tomu, dostat se do highCrit hodnot. Dí­ky EDIT2: Kdyz sem tak zbezne projel DB, nevite jestli Drosera C v Lever Action funguje? reps. jestli sou GSkovo utoky taky LongRanged - ze scriptu to nevyctu a abych je nenakoupil a nebyly jenom pro hunta - diky za info. EDIT: Tak to je přesnÄ to co sem potřeboval slyÄet (Äí­st) dí­ky moc, du se vyplakat do kouta a zamyslet se nad sebou a pak možná zkusim něco z tvých rad na testu abych nestrávil pří­Ätí­ století­ expení­m kraviny DÄkuju.
  11. Já sem tady greenhorn, nemůžu nikde vy-wikiovat kde je velkej lovec, není­ to doufám v hunt-baráku - do toho jeÄtÄ pří­stup nemám Poradí­te nÄkdo z vás ó mocných UberHunterManů? EDIT: Já nehodný a mzrkostí­ zaslepený nevolní­k jsem si nevšiml že to tam fakt je KaždopádnÄ Lambisko moc dÄkuji - občas potřebuju ví­c než nakopnout
  12. super, jen jsem nepochopil co že to potřebuju. Äepici, nebo srovnat hammerem fasádu abych vypadal drsnÄ? nebo to se teprve vymyslí­?
  13. ... ok tedy, vynechavam assasina a pokracuju podle abecedy, na rade je BARD - takze du do nej prosim aby dalsi nerozjizdeli ROUGE, chtel bych si ho dat sam, ale pojedu postupne. Takze ROUGE rezervaci prosim.
  14. Zaxx

    Stary Payon

    Stary Payon, jednoznacne.
  15. Alchymista je hotovej, poslal sem ho K3dt mailem, ale pokud je jina procedura staci rict, sem dokonce tak proziravej ze sem to jeste nesmaz Pojedu dalsi asi zitra, stejne sem na nudnym skoleni Cisca.
  16. Zaxx

    Gunslinger

    Lidi zkousel ste nekdo LuckSlingera? - dá se to hrát? :c) Muj návrh buildu (zatí­m z calculátoru - asi si to vyzkouÄí­m na nějakem HighRate - ví­te o nějakém použitelném?): LVL 99 STR 10 + 6 INT 21 + 2 AGI 71 + 1 DEX 86 +9 VIT 20 +1 LUK 67 + 7 zezaÄátku garrison (2xSS card), - pak bych přesedlal na Lever Action Rifle takže ASPD (s berserkem) 165 (173 last stand) critical 99 (2xKobold, 2xSS) nejspí­Ä bych dalÄí­ karty cpal na zvýÄení­ AGI - páÄ 171 Flee neni úplně nejhorÄí­, ale sláva to taky neni. EDIT: pátral jsem na forech a v db a vyÄlo mi že sem přehlí­dl docela podstatnou zbrař takže oprava viz výÄe.
×
×
  • Create New...