Jump to content
Reborn fórum

Zaxx

Supporters
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Zaxx

  1. Zdraví­m,

     

    neví­te nÄkdo ID Gunslingera? Nějak to tam nevidí­m. Dí­ky.

     

    EDIT: No blb, no co byste chtÄli :D a jeÄtÄ k tomu slepej - už to vidim (resp. mÄ napadlo použí­t CTR+F) - ale ten výpis tam je fakt vokodlub :)

  2. trofej rozhodne tradovat, bo tu hrajou aj support chary

     

    A ono je tezke pak support charovi dat to co sis za trofej koupil? Jestli je to tvuj support char a trofejema si nasetris na nejakou vec za trofeje vymenenou, tak je to v cajku. Ale vykupovat trofeje mi prijde degradace na spotrebni zbozi....

     

    Ale proti gustu zadnej disputat - stejne by se tradovaly veci za trofeje ziskane, takze je to asi fuk.

  3. ... zhodnotis a napises sem postrehy, tak budu jen rad. treba obevis jiny build ktery je efektivnejsi :D

    Ok dobra, navnadil si mne :) Lepsi nez brouzdat s merchem po kaktusech a zdraht pred hunter-flykama - prijemne zpestreni.

    BTW Desperada mam rozjetyho z dob pred velkou pauzou (moji paouzou hrani RAGNAROKU) a je fakt ze se hraje skvele, ale na testu to budu moct proverit v high-lvl sférách.

    A zkuÄenost sem postnu, aÂť si know-how nesyslim pod polÄtářem :)

  4. Pokud chce tak nutne obchazet Def a vit def....a chces i nutne pusky:

    Nechci nutne obchazet Def a vit def - spí­Ä sem vycházel z toho, že když jsou puÄky s crit + 50 že tí­m možná bylo myÄleno, že Gun by mohl bejt v shooting pohledu k Huntovi to, co je v blade pohledu ass k rougovi. A navic ke crit charům tí­hnu a přitom se mi ass nelí­bí­ :)

     

    Otzaka je na co toho guna vubec chces? Spis ti doporucuju si udelat na testu par kombinaci i s eq a vyskouset to:)

    Chci ho hlavnÄ na MVP - hraju málo a chodim spí­Ä poexpit a pokecat než že bych nějak aktivnÄ ÄaÄkoval na GW (vÄem GW ÄaÄkům se omlouvám :) myslí­m to v klidu)

    Tohle asi stopro udÄlám, páÄ už ho mám troÄku rozhejbanýho, ale je fakt, že hraju tak málo, že odexpit nějakou sr...ku na 80lvl a zjistit že je tak na stří­lení­ poporingů bloody bulletama se mi nechce :)

     

    Dí­ky za tipy, vyzkoučim i toho gatlinga, to mÄ celkem zají­má.

  5. Deli, ja jsem to pochopil, nejsi prvni kdo to navrhuje. Myslim, ze hunticich questu dones tohle a tohle tu mame dost. Me se to libi, ze to je za symbolickou cenu pro vsechny. Asi jsem socialista :)

    Šmarjááá leviÄácí­ sou už i v GM Teamu :)

     

    BTW nápad s hutÄní­m v týdnu na drsnej výraz pro každý týden mi přijde super a nepřijde mi že by to nějak ztí­žilo celej event. Naví­c takhle si bÄhem první­ch dvou týdnů včichni zuby seženou a pak tam bude Ungabunga jenom stát a ÄuÄet a přitom je tak krásnej a s talkscriptem ste si dali práci, páÄ sem se řehnil až sem musel ženÄ fouknout do balonku, jestli nejsem nalitej :) Dali ste si záležet s pří­pravou NPCÄka a po dvou týdnech (dobře možná po mÄsí­ci) bude NPCÄko jenom pár pixelů nÄkde nahoře v Comodu, kam se nikdo normálnÄ nechodí­ ani podí­vat. Je to Äkoda ne? :)

     

    EDIT:

    No vida, dal sis s tí­m záležet celejch 10minut a při tom jsi nehoráznÄ a neÄestnÄ okrádal svého zamÄstnavatele o placený Äas, po který od tebe oÄekává maximální­ nasazení­ a 110% výkony - :cD no nebylo by Äkoda, kdyby takovejhle risk přiÄel vniveÄ po dvou tejdnech? :)

  6. co takhle to první­ domyslet i s eq a zarovnat staty... jinak tu rovnou můžeÄ napsat "co myslí­te o tom, že si udÄlám gunslinera?"

     

    No spí­Ä sem Äekal že mi třeba nÄkdo poradí­ i ohlednÄ toho equipu - ale i pálkovací­ post je post, Äí­slo pod obrázkem ti to zvedne, to je fakt.

  7. Co si myslí­te o tutom buildu - vÄe je základ, equip nemám jeÄtÄ vymyÄlenej:

    GUNSLINGER - Rifle

     

    STR: 20+4

    VIT: 1+1

    AGI: 69+1

    INT: 8+2

    DEX: 77+9

    LUK: 84+9

     

    Lever Action Rifle +50 crit

     

    bez boostu a se dvema Lunaticama v Rifle by mel mit 81 crit coz predpokladam vytahnu equipem na 99 EDIT: s Äí­mž bych potřeboval poradit od nÄkoho kdo má s crit charama už nějaké zkuÄenosti *

    ASPD 160 s berserkem - to je min nez bych si pral, uvidim kolik napocitam equip na + crit a mozna prehazet neco do AGI

     

    Je to takovej hogofogo pokus :) ale hraju vetsinou single a nechci se spolehat na cizi skilly. Dualovani se mi prici, takze mi jde o single guna s 99 crit.

     

    Co vy na to pane Karfí­k.

     

     

    * Předpokládám, že assasiní­ equip je mi k niÄemu, spí­Ä bych to vidÄl na crit Smithe, jestli tu nÄkdo má, co za equip se hodí­ k tomu, dostat se do highCrit hodnot. Dí­ky

     

    EDIT2: Kdyz sem tak zbezne projel DB, nevite jestli Drosera C v Lever Action funguje? reps. jestli sou GSkovo utoky taky LongRanged - ze scriptu to nevyctu a abych je nenakoupil a nebyly jenom pro hunta - diky za info.

     

    EDIT:

     

    Tak to je přesnÄ to co sem potřeboval slyÄet (Äí­st) :) dí­ky moc, du se vyplakat do kouta a zamyslet se nad sebou a pak možná zkusim něco z tvých rad na testu abych nestrávil pří­Ätí­ století­ expení­m kraviny :) DÄkuju.

  8. Já sem tady greenhorn, nemůžu nikde vy-wikiovat kde je velkej lovec, není­ to doufám v hunt-baráku - do toho jeÄtÄ pří­stup nemám :)

     

    Poradí­te nÄkdo z vás ó mocných UberHunterManů? :)

     

    Drsnej vyraz uz muzete ziskat ted, staci zajit za velkym lovcem

     

    EDIT: Já nehodný a mzrkostí­ zaslepený nevolní­k jsem si nevšiml že to tam fakt je :) KaždopádnÄ Lambisko moc dÄkuji - občas potřebuju ví­c než nakopnout :)

  9. Ahoj lidi, jestli sem na Reborn vůbec jeÄtÄ občas dorazí­ nějakej ten nováÄek, tak až přijde na to, že existuje fórum (já se na forum zaregistroval asi půl roku po tom co sem zaÄal hrát :D ). Tak sem hoÄte ingame char jména a třeba i napiÄte co byste chtÄli hrát (jestli už to ví­te), jakej typ bandy oÄekáváte apod.

    Třeba si Vás tu občas i všimne nÄkdo dalÄí­, co nepatří­ na Olymp highlev-uber-charakterů (jako třeba já) co hledá bandu na expení­ a prospÄje to vÄem.

     

    Mno a třeba se v nÄkom mezi High-uber-advanced-ultimate charama pohne svÄdomí­ a dostane chuÂť na charitu a možná nÄkomu z nás aj pomůže s expení­m, protáhne nás po lokalitách apod.

     

    Ale pozor!!! - žádný plí­sování­ tady...

    Od toho tohle téma nezakládám.

     

    Jinak já in-game:

    He Faistos - Merch => BlackSmith - a vzhledem k tomu jak málo Äasu mám na hraní­, tak se budu pleskat na ní­zkejch levelech dlouho a samotnýho mÄ to vÄtčinou neba, takže kdykoli chcete a zahlí­dnete mÄ online, rád pomůžu, poradí­m, poexpim, oÄulim...ehm .) to mi uteklo :)

  10. po 10 mesicich se ani nedivim...

     

    Njn, byl jsem v zimní­m spánku :)

     

    K pomoci serveru - FaceBook control panel je fajn, ale kdo nezná Ragnarok ani Reborn stejnÄ neví­ o co de. Co udÄlat i standartní­ FB stránku/skupinu Ragnarok - Reborn (Reborn jako takovej tam už je) a třebas se ti nači kontaktí­ chytnou.

    JeÄtÄ by nebylo vůbec Äpatný udÄlat něco jako "aplikaci" kde by se člověk mohl třeba vytahovat co mu zrovna droplo apod. - tak jako se ti chovatelé ryb chlubÄj každou bÄlicí­, Mafiáni každym Älohnutym kubánskym doutní­kem a dalÄí­ jiní­ FB chlubiči :)

     

    Bohužel s programování­m aplikací­ pro FB nemám vůbec žádný zkuÄenosti, ale kdyby nÄkdo věděl alespoř zhruba jak zaÄí­t (syntaxe, vÄeobecný postupy apod, tutorialy by se hodily taky) třeba by se mi něco podařilo vymyslet a tahat názvy a obrázky z reborn online db už by nebyl takovej problém.

     

    BTW mám asi tak tejden volnej mezi svátkama :) tak bych se do toho mohl i pustit - ale možná se to vzhledem k mýmu greenhornství­ ve FB programování­ protáhne a po veÄerech po práci to půjde pomalu. Proto by se mi i hodil nÄkdo kdo už třeba něco pro FB dÄlal a dal by mi ten správnÄ mí­řenej kopanec do zaÄátku.

     

    A hlavnÄ jde o to, co si o tom ostatní­ myslí­te a jestli si myslí­te že by to vůbec mÄlo smysl a že by to mohlo zaří­dit troÄku propagaÄky pro Reborn.

     

    Takže?

  11. robim sina, som asi v polovici. dufam ze som nic neprehliadla a nikto na tom nerobi

    ... ok tedy, vynechavam assasina a pokracuju podle abecedy, na rade je BARD - takze du do nej

     

    prosim aby dalsi nerozjizdeli ROUGE, chtel bych si ho dat sam, ale pojedu postupne. Takze ROUGE rezervaci prosim.

  12. Lidi zkousel ste nekdo LuckSlingera? - dá se to hrát? :c) Muj návrh buildu (zatí­m z calculátoru - asi si to vyzkouÄí­m na nějakem HighRate - ví­te o nějakém použitelném?):

    LVL 99

    STR 10 + 6

    INT 21 + 2

    AGI 71 + 1

    DEX 86 +9

    VIT 20 +1

    LUK 67 + 7

     

    zezaÄátku garrison (2xSS card), - pak bych přesedlal na Lever Action Rifle

    takže ASPD (s berserkem) 165 (173 last stand)

    critical 99 (2xKobold, 2xSS)

    nejspí­Ä bych dalÄí­ karty cpal na zvýÄení­ AGI - páÄ 171 Flee neni úplně nejhorÄí­, ale sláva to taky neni.

     

     

    EDIT: pátral jsem na forech a v db a vyÄlo mi že sem přehlí­dl docela podstatnou zbrař :) takže oprava viz výÄe.

×
×
  • Create New...