Jump to content
Reborn fórum

Lenus

Hráči
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by Lenus

  1. Lenus

    Halloween 2012

    Už znáš 2... Hlásím se.. sjem lama! udÄlal sjem to jen 1... fakt mne mrzí, že se nemůžu taky vztekat...
  2. tak jako tak máš vždy za zadkem AB na Sacrament, = status.. ale je to druhá možnost jak to jet...
  3. Ano... nechce se mi psát celý můj build, ale místo tolik vit pojedu 50-70 luk... tím se úplnÄ vyruší nutnost nošení Marca, ED. Více využitelné pro jakýkoli typ WL. Už proto že prostě bez AB se nikdo z mÄsta nehne. proto mi přijde zbyteÄné vyhazovat body do vit. Alespoř já jsem tohoto názoru. opÄt si dovolím trochu nesouhlasit, a že jsme už na toto téma s Lordem vedli debatu. SoD je jedna volba, ale pokud ti jde o vÄtší využitelnost charu než jako DMG, který je ponÄkud vyšší než u normální HW doporuÄuji jednoruÄní zbranÄ. Z tÄch pokud nepoÄítám Combo obleky se zbranÄmi je nejlepší Eraser (Dark Lord), dobo jejich kombinace na každý element jinou (např. Lacrima Staff) OpÄt trochu nesouhlasím. Takový Frost Jack má podobné využití ale například pro PVP WL je earth strain jeden z nejnutnÄjších skillů. Plošný Full strip vÄetnÄ acessorek je podle mne něco naprosto nutného pro každou trochu více PVP zamÄřenou WL. A abych taky pořád nebyl v opozici. Tuším že mne trochu budete srážet. Ale uvÄdomte si že tohle je volná diskuze a vyjádřil sjem svůj názor. Jinak po ostatních stránkách je ten build fajn...
  4. Lenus

    Anketa - stat reset

    Divil by ses k Äemu yb ti ta agi mohla být...A proÄ mám Äas expit 3rd a nemám Äas strávit expení­m první­ a druhým klasem? Možná proto že opÄt ztratí­ám ten rok než udÄlám 99 adv. zatí­mco bych si už dávno mohl udÄlat dejme tomu 115 lvl... Svůj názor jsem vyjádřil a přesnÄ jak jsem Äekal, se nikdo nezamyslel a nedal mi jedinej důvod, proÄ ho nevyžadovat.Tí­mnto tedy konÄí­m svou debatu mÄjte se hezky a poÄkám jak to dopadne Howgh!
  5. Lenus

    Anketa - stat reset

    Mmjn Elleshare jak postupnÄ si zvykat ty najedeš na nový systém až s přestupem na 100 lvl. takže si buÄ jist, že si na nic nezvykneš Rád bych se zeptal a vyjmenujte mi alespoř dva rozumné argumenty ale rozumné. proÄ nedat stat reset, alespoř při přestupu na 100 lvl. Asi se budu opakovat ale vžijte se do role mého kamaráda... Nehraje ale má paladina 99/70. Build je standard 99 dex 99 vit. Che zaÄít hrát protože se chystají 3rd. Zapne tedy RO ale zjistí že není stat reset. Äímž se mu jeho char který expil dejme tomu rok a půl... není žádný no-lifer chodí do školy a vrací se v 8-9 veÄer domů. je úplnÄ ale úplnÄ na nic. protože RG staty se ó můj bože nevypoÄítávají čistÄ z dex ale z int + dex/2 + 70 luk který je minimum na rezisty dejme tomu nějakou str aÂť něco unese. Jeho char je tedy naprosto nepoužitelný protože i přes to, že mám Äást statů jeté, nemám nejmenší šanci to nahnat tak, jak by to mÄlo vypadat. Výsledek? nemám Äas na expení od High novice a ani an to nemám náladu. 2 řešení. přestanu hrát, Půjdu na server s vyššími raty. Výsledek pro Reborn? ztráta hráÄe který chtÄl hrát. Podle mne byl důvod pro zavedení 3rd aby se dejme tomu vrátili nÄkteří hráči. Ano chytré hlavy řeknou. Však je to jen jeden. Co mi je do toho. Ale já mám ten samý problém u svého HP. Můj další známý u svého HW. A to nejsme jedinní. je hezké že bude skill. reset ale to mi neřeší úplnou nepoužitelnost charu. Sice budu mít fajn skilly, ale pokud nebudu mít staty potřebné k uspokojení potřeb party, nebudu za to hrát. Zkuste se proto nad tím trochu zamyslet. Ale opravdu vážnÄ. promyslet to z obou stran. protože tím že budete bezhlavÄ breÄet že to nechcete a neznáte důvody prostě ne. protože to do teÄ nebylo. Tak nemá cenu se o nÄÄem bavit. V tom případÄ nechápu smysl celé debaty a ankety. DÄkuji za pozornost a tÄším se na vaše názory. Vás milovaný Job
  6. Lenus

    Anketa - stat reset

    A redukce stunu? Frostu a jiných vÄcí­?
  7. Lenus

    Anketa - stat reset

    Co takhle nastavit promÄnou s tí­m že postavu můžeÄ resetnout na staty 1 jen jednou za život postavy. Pokud si pamatuju dost z RO nastavení­, nemÄl by to být problém. Pokud chceš jet paladina RG rozhodnÄ bych nikdy nejel 99 dex, 99 vit. Takže mi bude skill simulator pÄknÄ na nic. Popří­padÄ z toho udÄlat nějaký Q. Platí­ se 10M a spousta a spousta itemů. radči to vyhnutit než dÄlat znovu x2 auru. NehledÄ na to že mi přijde že vÄtčina lidí­ co přispí­vá nikdy za 3rd class nehrála. Což nechápete že na tÄch classech se jede vÄtčinou 70luk? Umí­te si představit že takovýhle char expí­te jinak než na leech? Dejte když už reset na 11 při přestupu na 3rd.... NemÄl bych s tí­m problém kdyby to byli vÄtÄí­ raty, ale než hrát na Rebornu za 3rd, bez resetu postavy, to radči půjdu hrát na 10 rate kde to udÄlám rychleji od Novice. A pokud mám takový názor já, myslí­m že nebudu sám.
  8. U takových íşÄek je to možné.. ale přesto předpokládej že se člověk smí­ří­ s tí­m že prostě za Knighta, Hunter Hatku mí­t nebude a ani následné íşÄko. Už by se ale mohl ménÄ smí­řit s tí­m, že prostě proÄvihl event kde mohl mí­t íşÄko. A opÄt se dostáváme k tomu že tento Event nebude na pořád a tudí­Ä opakování­ tÄchto íşÄek by bylo nemožné. OpÄt se omlouvám že tu řeÄí­km íşÄka, i když je tento topic o Lovecké sezónÄ.
  9. Asi to patří­ jinam ale řekl si reagovat tak reaguji. Podle mÄ jsou íspÄchy jako celkovÄ nanic. Nic za to není­, k niÄemu se to nehodí­. Ale budiž. Ale pokud tak, aby si je mohly udÄlat vÄchni hráči a to kdykoli. K Äemu ti je íşÄko za event, který se udÄlá jednou a ten, který sbí­rá íşÄka a připojí­ se do hry až po jeho zkonÄení­, nemá Äanci mí­t kompletní­ sbí­rku. StejnÄ jako je íşÄko 4. výroÄí­ Rebornu. TeÄ je prostě nemožné ho udÄlat. Proto bych ani do tohoto Eventu žádné íşspÄchy nezapojoval.. (Tak a teÄ si na mÄ smlsnÄte.) Edit: JeÄtÄ než sem napsal betr tak jsem si uvÄdomil že 4. VýroÄí­ pořád jde. Omlouvám se.
×
×
  • Create New...