Guest rodix- Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 Zdravim, mam mensi problem.. Zapnu VT a kdyz nejakou dobu nemluvim, tak se mi zacne brutalne zpozdovat. Nekdy trva klidne i vic nez 5 minut, nez slysim to, co nekdo rikal...Nesetkal jste se s tim nekdo? Mam Win7, takze problem bude v nich, jen nevim, jestli se to da nejak opravit...Jop, je to chyba win7 a zatial sme nenasli ziadne mozne riesenie. Preto vacsina z nas presla na mumble. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 Spustit jako spravce / v rezimu kompatibilnim s XP / zvysit prioritu procesu - nic (realtime bych nedaval i kdyz jestli mate nakej quad tam je to asi jedno)?Pak jeste povypinat "inteligenti" funkce systemu. Nevim co maj 7, ale na Visty jsem ze zacatku dost nadaval a pote co jsem povypinal co se dalo tak jsou celkem pouzitelny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted May 10, 2010 Report Share Posted May 10, 2010 k aktuálnímu tématu: zvýÄení priority výraznÄ pomáhá proti vysokým pingům i lagům .. ozkouÄeno dnes bÄhem gw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 dotaz : kdyz mam zaple VT a zmacknu hotkey na mluveni, nic se nedeje, ani ikona mi nezezelenav setup : voice mam zaskrtle prvni tri moznosti, jinak vsechno puvodni...win 7 nevi nekdo co s tim, cim by to mohlo byt, a tak? prosim jen konstruktivni odpovedi Link to comment Share on other sites More sharing options...
XOYA Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 dotaz : kdyz mam zaple VT a zmacknu hotkey na mluveni, nic se nedeje, ani ikona mi nezezelenav setup : voice mam zaskrtle prvni tri moznosti, jinak vsechno puvodni...win 7 nevi nekdo co s tim, cim by to mohlo byt, a tak? prosim jen konstruktivni odpovedi Známá potíž. aktivace hlasem to řeÄí. =) starý VT klient na win7 zlobí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.