Koca Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 to urÄo souhlasime v den zacatku tabora Äel na trh a od te doby se od tama nehnul... a chtel bych se zeptat do kdy budou znami nahradnici zařazeni namisto odchozich hraÄu?v prvnim postu je seznam nahradniku, prehazim to az zitra Link to comment Share on other sites More sharing options...
cumacik Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 ahoj, tu ellu, chcem sa odhlasit z tabora, nebavi ma to, nechce sa mi citat a nevim hrat futbal. sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Ze svych tymu odstraneni: Mayumi, kazatel (Demoni),Illapa (Broucci),ellu (Draci),Daxley (Lidé) a nahrazeni temito: TahascaMorikoRoman28GwindolBanger Skocte si k Robertovi pro kostymy a nahlaste ucty na foru, abyste meli pristup do oddilovych sekci.Pokud to pravidelne nesleduji, prosim reknete jim to, az je potkate, diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yakashi Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 ahoj nemohol by som sa pridat k nahradnikom s postavou Yakashi? dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 ahoj nemohol by som sa pridat k nahradnikom s postavou Yakashi? dikSry... thief lvl 24 je moc malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yakashi Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 hmm tak mate v tymoch aj lvly 55 a ten lvl dam zajtra vpohodicke tak sa chcem prihlasit cim skor aby som mal vacsiu sancu dostat sa do toho tabora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Oukej, pripsal jsem te, ale dokud nebudes alespon 2nd class (assassin, rogue), tak te nejspis nebudu moct umistit... tabor je pro deti, ne pro batolata, rika pani sefova ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idefix Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Koukam ze ses uz kouknul na ten fotbal konecne to funguje trosku lip i kdyz auty furt muze kopat i ten co je tam kop pokud sem videl spravne ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Koukam ze ses uz kouknul na ten fotbal konecne to funguje trosku lip i kdyz auty furt muze kopat i ten co je tam kop pokud sem videl spravne )jj, vcera jsme udelali test a vicemene to bylo v pohode, jen jeste pribude par uprav: - Bude se oznamovat, kdo kopnul out, roh a gol, aby bylo jasny, kdo ma hrat. - pri vstupu (zapas) to bude hracum rozdavat barvu a po ukonceni vsichni kliknete na Milana Brabce, aby vam vratil puvodni. Asi to bude klasika cerveni proti modrym - Pokud najdu sprite mice, tak ten a v pristim updatu klienta pribude i minimapka hriste (pokud nezapomenu ) Jinak ted to funguje nasledovne: Free hra je obycejny kopani do mice, nehraje se na outy (po tech muze odkopnout kdokoliv) a po kazdy strele mimo branu je roh, ze kteryho muzou kopat. Je to tak proto, ze se tam nerozlisujou tymy a mic nevi, ktery tym kopnul roh/out. Pri zapase to uz je jiny, tam se voli tymy, jmena part a pocet lidi v tymu. Mic si pamatuje, kdo naposledy kopnul, a podle toho urcuje, kdo ma hrat pri kopnuti rohu, outu a nebo golu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 ... - Pokud najdu sprite mice, tak ten a v pristim updatu klienta pribude i minimapka hriste (pokud nezapomenu )...Sprite lopty je nepohyblivý, preto nebol použitý... KeÄ sa nezmenil, tak nvm nvm, neni to niÄ moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscar Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Sprite lopty je nepohyblivý, preto nebol použitý... KeÄ sa nezmenil, tak nvm nvm, neni to niÄ moc No k tomu se musim pridat ... je to rozebrane uz v puvodnim topicu A doufam, ze budu mit cas abych si fotbalek zahral ... studoval jsem techniku Ikera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 (edited) chcem sa odhlasit z tabora myslela som ze budem moct ale proste pre ten cas co by som stravila pri tabore mam aj lepsie "letne" vyuzitie. nemozem sem chodit v presne urcene casy a nechcem nikoho brzdit urcite sa najde niekto aktivny co ma nahradi druhy dovod je ze mam pokazeny pocitac ktory ide fakt len ked sa mu zachce tento tyzden idem na mor tak ide do opravy a vsetci vieme ako je to s opravami bohvie kedy mi ho vratia idefix: pekna reakcia Edited July 8, 2008 by Tinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idefix Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Dej k nam Mabb tu uz sem dlouho nevidel :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Oukej, Ariadnu nahradil Ahura Mazda.Galbatorix: jde se poporade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leontinka Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 (edited) MÄl bych dotaz, nebo spis recnickou otazku, a nebo nevim jak to jinak specifikovat...Máme sice v týmu (Nemrtvý) 20 lidí...ale z toho je aktivních tak přibližnÄ deset...je to určitá nevýhoda oproti ostatním, kteří nás poÄtem převyÄují. Vím, že to určitě není jenom náÄ problém, ale nenapadá tÄ jak ty poÄty nějak vyrovnat? edit: ete něco, do kdy ti mám poslat pokřik? Edited July 9, 2008 by Leontinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idefix Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Ja taky od nas vidim par lidi furt a ostatny nikdy ale nefim jestli enjsou neaktivni nebo na dovoleny Jinak koco ja vim a kdy ze teda bude ten fotbal kdyz uz facha? A kdy vyvrcholi ta pevnost bymbamyang? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted July 9, 2008 Author Report Share Posted July 9, 2008 Prosim jednotlive oddily, aby zacaly postovat sve doladene pokriky primo do tohoto topicu na fooru, at se pokochaji i ostatni :-). Jeste jednou bych chtela upozornit, ze je potreba mit zaclenen nazev oddilu. ;-) Vypusteni casu semifinalovych a finalovych zapasu.. pozor pozor :-x zitra kolem 19:00 budte pripraveni na hristi a kolem hriste :-). -> radeji potrenujte, at zase nejsou namitky na hratelnost... musi se s tim pocitat :-) Zakonceni pevnosti Boyard zavisi na tom, jestli tu Koca o vikendu bude.. sama to nezvladnu ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aussie Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 (edited) Takže toto je pokřik od Nemrtvích a jestli hodnÄ vadí že tam není název oddílu staÄí říct a dal by se tam snad nak dat NEMRTVíJsme shnilé maso, taky kostistraÄíme tu od blbosti.My nemrtví dem z hrobu vena eventy vyhrajem..... upraveno název týmu zakomponován thx Altikovi a hlavne T a o(vi) Edited July 10, 2008 by Aussie Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Takže toto je pokřik od Nemrtvích a jestli hodnÄ vadí že tam není název oddílu staÄí říct a dal by se tam snad nak dat NEMRTVíJsme shnilé maso, taky kostistraÄíme tu od blbosti.Když uz lezem z hrobu ven,tak eventy vyhrajem.....a nakoniec by mohol prist ten vykrik "NEMRTVI", pricom by mazoretky spravili ludsku pyramidu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Tak doufam, ze nekdo od nas da dohromady lidi ma semifinale, ja mam odpoledni smenu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aussie Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 a nakoniec by mohol prist ten vykrik "NEMRTVI", pricom by mazoretky spravili ludsku pyramidu to už zajíždíÄ moc do detailů ale když nám tu pyramidu zaříÄíÄ nebudu se zlobit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leontinka Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 By jsme mohli dostat nejaky bonusovy body za to ze sme to (soude podle fora) odevzdali jako jediny, a prvni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted July 10, 2008 Author Report Share Posted July 10, 2008 Vykriky/basnicky odevzdavejte do osme hodiny vecerni - dnes... nemrtvi si zakomponuji nazev oddilu (bylo to od zacatku v pravidlech) ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taibur Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Lidé!Chyby jsou jen lidská vlastnost,ale v lidských chybách je i moudrost.Každý člověk chybuje,když moc často hudruje.DůvÄra je lidská, stejnÄ jako pravda,občas jsou i správná slova nazývána křivda.Každý člověk má své city,a každý je jinak cítí.Včichni jsme lidé a včichni to víme,veřit a vÄřit vždy budeme,protože lidé vládnou svÄtu a vždy vládnout budou! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XOYA Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Tak tady tohle jsme utvořili... My jsem malí draci,máme ostré zoubky, drápky,nemrtví, démoni, andÄlé a brouci,bojí se nás už zdálky. Bijeme se dlouho,do posledního dechu,nepřátele pobijeme,jak malinkou blechu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts