Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
  Bystro said:
4 k3dT-to uz mi nekdo rikal-takze defakto mam flee /10.To zakolisani?-ta nemoznost se pohnout pokud k tomu uz dojde...?

4 Loon-bude to tak stacit?

16051[/snapback]

Když tÄ zasáhne nÄkdo z vláÄku tak rychle použij Back slide 2x a hide nebo rovnou wing.

• 2 weeks later...

nemuzu psat do topicu Novy klient jako priloha ke SCORE a tak to pisnu sem, myslim, ze by hrace pritahlo, ked byste tam pridali jeste nejake bonusy, krom tech zakladnich programu... treba menci video odnekud, aby to toho, co si SCORE kupuje pravidelne trochu nalakalo a zacal Ro hrat taky /gg +plakat Ragnaroku i kdyz len A4 by byl uber *drool*

No jo, tak aspon ten plakat peknej mi tam pribalte XD

Ale s tim vekem... je to docela relativní­, treba me je 16, zatim ani jeden Ban a len jeden hodinovej Jail za nadavani kralovne .A i prezto si v Ragnaroku uzivam spoustu legrace a zabavy... ale to uz jedu OT :wub:

prcek said:
Hmmmm...aaaha...tak trosicku pozmenim otazku...Jsou, nebo budou Gemstony nekdy k necemu??? /hmm  :)...Teda krome prodeje u NPC... :wub:

P.S. Souhlasim s Irulan, myslim, ze by to zas tak moc neprospelo... :wub:

17107[/snapback]

Zatim nejsou, ale neda se to v budoucnu vyloucit.

Darek4 said:
No jo, tak aspon ten plakat peknej mi tam pribalte XD

Ale s tim vekem... je to docela relativní­, treba me je 16, zatim ani jeden Ban a len jeden hodinovej Jail za nadavani kralovne .A i prezto si v Ragnaroku uzivam spoustu legrace a zabavy... ale to uz jedu OT :)

17108[/snapback]

Vubec nejde o vek... jsou i 14 leti hraci kteri se chovaji lip nez ty kterym je uz pres 20 (mnohdy vic).

/? Dotazik - vypadl me scroll of lightning bolt lvl 3 - ten scroll je na jedno pouziti nebo se da dat do zbrane a ona pak s nejakou pravdepodobnosti bude sesilat spell ??;;

pokud je na jedno pouziti ak me to prijde docela nanic ;-((((

Diky Plysova bestie

Můžete mi prosí­m napsat pár linků kde se doÄtu podrobné informace o vÄech 2nd class povolání­ch? UrčitÄ už to tu nÄkde bude, ale ÄpatnÄ se v tolika pří­spÄvcí­ch hledá. DÄkuji.

Edit: tak tam se ta mrÄka přesunula, v offtopic jsem opravdu nehledal, dí­ky :-)

Raukoras said:
Můžete mi prosí­m napsat pár linků kde se doÄtu podrobné informace o vÄech 2nd class povolání­ch? UrčitÄ už to tu nÄkde bude, ale ÄpatnÄ se v tolika pří­spÄvcí­ch hledá. DÄkuji.

17145[/snapback]

Mrkni do Offtopic a tam do topicu Advanced Class skilltree...Tam bys mel najit par linku, ktery by ti mohly pomoct... ;)

To Kenny: diky...:)

Jaké jsou prosí­m pravdÄpodobnosti upgrade zbraní­ a brnÄní­ na rebornu?

Edit: tam jsem se dí­val, ale např. bonus k íştoku co tam mají­ napsaný neodpoví­dá skuteÄnosti na rebornu a tak jsem pojal podezření­ jestli se neliÄí­ i procenta.

Mno prave..Ted si to nemohu overit,ale +8 stileto melo mensi bonus k ATK nez uvadi swetsheart.A Ladik ma taky naky podezdreni..v posledni dobe ma pri kovani mnohem mensi uspesnost nez pred cca mesicem. :) Jako zkazit v rade 8x VVenchant zbran,pak se jedna dve povede a zase rada neuspechu...Rozhodne za nej nechcu mluvit,ale poslednich pet bylo mejch ;)

Robinson said:
Potreboval bych poradit..Chtel sem si udelat googles,mam uz suroviny(doufam,ze to je 100xsteel a nejaky bryle) Ale ted nemuzu najit v Morrocu toho typka Mariuse. Nevite kde se tak nachazi?Sem to prosel uz tolikrat a nic

17802[/snapback]

V morrocu vlevo dole takovej ten barak s tou spicatou strechou. Je to v leve dolni zatacce te cesty dokola.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...