Ladik Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 Presne jak pise Thorondor. Ten bonus atak z 3x very zbrane se projevuje pouze pri normal ataku (tedy bez prenosu skillem) a neni ani napsan ve status okne. Vyhodnocuje se a zapocitava az pri kazde konkretni rane. Tak jsem to aspon vypozoroval ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stano Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 Vzdavam sa ... po dvoch hodinach hladania som to aj tak nenasiel ani slovicko SEARCH mi nepomohlo. Niekedy pred dvoma dnami som tu nasiel nieco o tom kolko ma uspestnost divestnut normlane montra. Jedine co si ako tak pamatam ze to pisal asi K3dt.Kedze som siel najpr priesta moc som tomu pozornosti nevenoval. Ak vie niekto kde to je poprosil by som odkaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 Je to v tomhle topicu o kousek vys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stano Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 strip_fix = dex_utocnika - dex_protivnikajestlize je strip_fix mensi nez 0, bere se ze strip_fix=0 Sance na divest v % = 5+2*skilllv+strip_fix/5(bez zaruky )18527[/snapback] Aha lebo ja som si myslel ze toto plati len pre GWcka a hracou neviem preco. njn chce to asi spanok Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 Plati to pro hrace i monstra. Za kazdy situace (jen nefunguji na bosse). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 MÄl jsem za to, že divest armor a shield snižujou bossovi doÄasnÄ def, divest helm sníží int a divest weapon atk o nějaký procenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 Vsak jo. ja jen rikam ze je vypocet uspechu stejnej jako u hracu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genie Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 cuss lidi nevite co mam delat kdyz chci byt hunter- nevim co mam udelat po rozhovoru s tou babou dole- mam spravne odpovidat nebo chce neco prinest nebo tak........ 6078[/snapback]Ne nechce nic prinest. Ale spravnej Hunter musi byt samostatnej - nepotrubujes chodit porad s nekym, slusnej, pokud se nekdo ztrati, musis mu pomoct co nejvice, pokud nekdo bude zebrat a otravovat, tak ho odbyvej.Jo jak už nekdo rekl_napovida ti ona sama. Sam sem test delal vic jak 45minut čistýho Äasu. Pro nekoho je to opravdu trochu problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yellow4 Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Chlapci a dievÄatá, pozor na hráÄa menom Predátor, neplní svoje záví¤zky a dÄşhy, neide mi ví´bec o zeny, veÂľa hráÄom som dal zdarma aj cenné veci, ide mi o len o zásadu, keÄ nieÄo sÂľíşbim, to aj dodržím. Edit: Splatil to po tomto uverejnení na fóre, ináÄ mal som síşkromne správy o řom aj od jeho spoluhráÄov v gilde ze je nespoÂľahlivý. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Chlapci a dievÄatá, pozor na hráÄa menom Predátor, neplní svoje záví¤zky a dÄşhy, neide mi ví´bec o zeny, veÂľa hráÄom som dal zdarma aj cenné veci, ide mi o len o zásadu, keÄ nieÄo sÂľíşbim, to aj dodržím.18996[/snapback]no maly chlapec sa boji o zeny.som mu povedal ze muto vratim, aj teraz bieram poslednych par zeny co chyba. nahodou bude mat o par 100k na konte menej jeden den.napisal ze to chce vratit dneska, dnes som mu to i pisal ze vratim, ale ked sa mu uz hodinu nechcelo pockat.... ja nikomu nepotrebujem nieco nesplatit.ale vidno kdo ma detinske spravanie.mal som doplatit 1,2m ktore mam ale ich nechce, ze on to radsej napise sem , ze mu to je lepsie. edit:no na velke cavyky mu to bolo dneska v terminu splatene i kdyz to nechtel. ps: zaujimalo by mna, kdo ti povedal ze som nespolahlivy? to by ma desne zaujimalo. s gildou som nikdy neobchodoval, az na jedneho, ktoremu som dal za kartu viac veci, ako by ju predal na trhu. v gilde ma nikdo nepozna , som tam treti den a s nikym nikam znich este nechodim a da sa povedat ze ani nerozpravam a tymto od nich aj odchadzam za ohovaranie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 no maly chlapec sa boji o zeny.19000[/snapback]ty zase perlis /hmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Nevim kam postnout supa mapu ro :-), tak treba semMapa svÄta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Nevim kam postnout supa mapu ro :-), tak treba semMapa svÄta19423[/snapback]Toz ta je UBER /no1 Diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Když už jsme u toho .. mapa na ragnarok.cybrnet.byUkazuje i pozice NPC a warpů na jiné mapy. A mnÄ je bÄloruÄtina bližÄí než nÄmčina Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 Pro ty, kteri radsi original ) http://guide.ragnarok.co.kr/romap/romap.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eliwood Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Dostal jsem dalÄí ze svých svÄtaborných nápadů. Ráno mÄ napadlo, že by nebylo Äpatné udÄlat komplexního průvodce Ragnarokem (převážnÄ zamÄřený na nováÄky a absolutnÄ nezkuÄené). Ne jen nějaké okopírování z anglických návodů, ale zbrusu nový a Äeský návod, který by se vztahoval na Äeské pomÄry a neřečil stav vÄcí na iRO a podobnÄ.BÄhem jedné hodiny jsem udÄlal základní koncept a sepsal, takže takhle nějak to po hodinÄ vypadá a v podobném duchu bych i pokraÄoval:PrůvodcePozn.: Pokud se vám zobrazuje ÄpatnÄ, uložte ho na pevný disk a otevřete poklepáním (ne F3). Protože nemám dost příspÄvků na otevření nového tématu (musím psát víc OT ), tak se ptát zde, jestli by nÄkdo nemÄl nějaké nápady, připomínky nebo rady. SamozřejmÄ že kdyby se nÄkdo chtÄl přidat a pomoci mi, může. Mám v plánu popsat témÄř vÄe, od skillů a buildů, přes mapy až po jednotlivé monstra. Bude to chtít hodnÄ práce, ale výsledek bude snad stát za to. EDIT:UpřesnÄní pomoci:Nyní mám témÄř hotové kapitoly Instalace klienta, registrace a možné problémy a VI - Atributy. Takže jestli má nÄkdo návrhy, co bych nemÄl vynechat atp. nebo mi chce pomoci, nějak mÄ kontaktujte (buÄ tady, nebo PM, nebo na ICQ). EDIT Ä.2: Každých pár hodin uploaduju novou verzi, na zaÄátku je vždy přesný Äas poslední íşpravy, takže se občas mrkejte, jak to pokraÄuje.:-) EDIT Ä.3: DoÄasnÄ pozastavuji aktualizace (viz. signatura). Práce vÄak probíhají dále. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 .... Mám v plánu popsat témÄř vÄe, od skillů a buildů, přes mapy až po jednotlivé monstra. Bude to chtít hodnÄ práce, ale výsledek bude snad stát za to.19477[/snapback]Hezkej napad, ale otazka zni, zda-li se tak rozsahly pruvodce jaky hodlas delat vyplati delat v cestine... prece jen kolik Cechu se vrhne ted na RO, kdyz podle Graviti RO2 klepe na dvere? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 SkvÄlá práce, jen pár překlepů, Äkoda, že něco takového nebylo, když jsem zaÄínal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eliwood Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Yenifer: O to bych se nebál. RO bude mít podle mého názoru stále sluÄné Äance i po příchodu RO2. Tedy doufám. Raukoras: Překlepy opravuji rychlostí blesku. Jak jsem zmiřoval, trvalo mi to pouze hodinu a ani jsem to po sobě pořádnÄ nepřeÄetl. Znáte to, rána jsou krutá a s polozavřenýma očima se ÄpatnÄ přemýÄlí o překlepech. Také jsem opravil Äpatný rate u CzechRO - mockrát dÄkuji R-e-n za upozornÄní. maliÄký OT: Haha, zase o jeden příspÄvek blíže novému tématu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 No nevim...nemel by ten guide byt radsi bez diakritiky?Jo jeste neco, pro ty, kteri chteji eliwoodovi pomoct - tady mate osnovu XD weggy100's RO faq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eliwood Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 ZeroX: ProÄ myslíÄ, že by mÄl být bez diakritiky? VždyÂť jsme Äeči, ne? Jinak od weggy jsem přebral základní osnovu a nÄkteré nápady. Pár odstavců je i doslovným překladem (např. co je to Ragnarok) nebo Attributy. Mám od ní i povolení (i když to už je Ätvrt roku staré, a jen na monster databázi, ale snad stále platí ). Jinak se ale snažím o vlastní podání a zamÄření na Českou scénu.Jinak vy, co mi chcete pomoci tohle nepoužívejte. V žádném případÄ mi nejde o doslovný překlad a i Äásti, které jsou přeloženy bych chtÄl nahradit (bohužel třeba o historii Ragnaroku toho moc nevím, tak jsem se uchýlil k překladu).P.S.: Potřeboval bych nÄkoho, kdo hrál (hraje) na Finalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adones Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 ...prosim poradte mi kde najdem NPC u ktorej si mozem najat falcona pre hunta...nikde som to nenasiel...dakujem velmi /thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 prece jen kolik Cechu se vrhne ted na RO, kdyz podle Graviti RO2 klepe na dvere?19481[/snapback]pokial nebude free server (co tak skoro asi nebude) tak pochybujem ze nejaka vyrazna vacsina ...prosim poradte mi kde najdem NPC u ktorej si mozem najat falcona pre hunta...nikde som to nenasiel...dakujem velmi /thx19985[/snapback]v meste hugel(z aldebaranu 3xhore doprava a hore) uplne v pravom hornom rohu v domceku na ktorom je napisane "hunter" na druhom poschodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warriorrr Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Nevíte nÄkdo, prosím, kde v Gonryunu seženu Hand of god? Snažím se dostat do Gefenie a Geovanni prej potřebuje na to, aby mÄ teleportoval tuhle kravinku a prej jich má nějakej chlápek v Gornyunu spousty, tak sem proÄmejdil celej Gonryun a nenaÄel sem ho, tak jestli to nÄkdo víte, tak poraÄte prosím. /? k3dt: Díky ti moc! /thx /no1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?map=gonryun klikni na seznam producentu a vedle toho na show/hide Tady: http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=1009 kdyz kliknes na show/hide zjistis co potrebujes aby ti to vyrobil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.