Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

Presne jak pise Thorondor. Ten bonus atak z 3x very zbrane se projevuje pouze pri normal ataku (tedy bez prenosu skillem) a neni ani napsan ve status okne. Vyhodnocuje se a zapocitava az pri kazde konkretni rane. Tak jsem to aspon vypozoroval ja.

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Vzdavam sa ... po dvoch hodinach hladania som to aj tak nenasiel ani slovicko SEARCH mi nepomohlo.

Niekedy pred dvoma dnami som tu nasiel nieco o tom kolko ma uspestnost divestnut normlane montra. Jedine co si ako tak pamatam ze to pisal asi K3dt.

Kedze som siel najpr priesta moc som tomu pozornosti nevenoval.

Ak vie niekto kde to je poprosil by som odkaz

strip_fix =  dex_utocnika - dex_protivnika

jestlize je strip_fix mensi nez 0, bere se ze strip_fix=0

Sance na divest v % = 5+2*skilllv+strip_fix/5

(bez zaruky  :) )

18527[/snapback]

Aha lebo ja som si myslel ze toto plati len pre GWcka a hracou neviem preco. njn chce to asi spanok :)

cuss lidi nevite co mam delat kdyz chci byt hunter- nevim co mam udelat po rozhovoru s tou babou dole- mam spravne odpovidat nebo chce neco prinest nebo tak........ :)

6078[/snapback]

Ne nechce nic prinest. Ale spravnej Hunter musi byt samostatnej - nepotrubujes chodit porad s nekym, slusnej, pokud se nekdo ztrati, musis mu pomoct co nejvice, pokud nekdo bude zebrat a otravovat, tak ho odbyvej.

Jo jak už nekdo rekl_napovida ti ona sama.

Sam sem test delal vic jak 45minut čistýho Äasu. Pro nekoho je to opravdu trochu problem. :)

Chlapci a dievÄatá, pozor na hráÄa menom Predátor, neplní­ svoje záví¤zky a dÄşhy, neide mi ví´bec o zeny, veÂľa hráÄom som dal zdarma aj cenné veci, ide mi o len o zásadu, keÄ nieÄo sÂľíşbim, to aj dodrží­m.

Edit: Splatil to po tomto uverejnení­ na fóre, ináÄ mal som síşkromne správy o řom aj od jeho spoluhráÄov v gilde ze je nespoÂľahlivý.

Chlapci a dievÄatá, pozor na hráÄa menom Predátor, neplní­ svoje záví¤zky a dÄşhy, neide mi ví´bec o zeny, veÂľa hráÄom som dal zdarma aj cenné veci, ide mi o len o zásadu, keÄ nieÄo sÂľíşbim, to aj dodrží­m.

18996[/snapback]

no maly chlapec sa boji o zeny.som mu povedal ze muto vratim, aj teraz bieram poslednych par zeny co chyba. nahodou bude mat o par 100k na konte menej jeden den.napisal ze to chce vratit dneska, dnes som mu to i pisal ze vratim, ale ked sa mu uz hodinu nechcelo pockat....

ja nikomu nepotrebujem nieco nesplatit.ale vidno kdo ma detinske spravanie.

mal som doplatit 1,2m ktore mam ale ich nechce, ze on to radsej napise sem , ze mu to je lepsie.

edit:

no na velke cavyky mu to bolo dneska v terminu splatene i kdyz to nechtel.

ps: zaujimalo by mna, kdo ti povedal ze som nespolahlivy? to by ma desne zaujimalo. s gildou som nikdy neobchodoval, az na jedneho, ktoremu som dal za kartu viac veci, ako by ju predal na trhu. v gilde ma nikdo nepozna , som tam treti den a s nikym nikam znich este nechodim a da sa povedat ze ani nerozpravam a tymto od nich aj odchadzam za ohovaranie.

Dostal jsem dalÄí­ ze svých svÄtaborných nápadů. :sadbye:

Ráno mÄ napadlo, že by nebylo Äpatné udÄlat komplexní­ho průvodce Ragnarokem (převážnÄ zamÄřený na nováÄky a absolutnÄ nezkuÄené). Ne jen nějaké okopí­rování­ z anglických návodů, ale zbrusu nový a Äeský návod, který by se vztahoval na Äeské pomÄry a neřečil stav vÄcí­ na iRO a podobnÄ.

BÄhem jedné hodiny jsem udÄlal základní­ koncept a sepsal, takže takhle nějak to po hodinÄ vypadá a v podobném duchu bych i pokraÄoval:

Průvodce

Pozn.: Pokud se vám zobrazuje ÄpatnÄ, uložte ho na pevný disk a otevřete poklepání­m (ne F3).

Protože nemám dost pří­spÄvků na otevření­ nového tématu (musí­m psát ví­c OT :bruce_h4h: ), tak se ptát zde, jestli by nÄkdo nemÄl nějaké nápady, připomí­nky nebo rady. SamozřejmÄ že kdyby se nÄkdo chtÄl přidat a pomoci mi, může. Mám v plánu popsat témÄř vÄe, od skillů a buildů, přes mapy až po jednotlivé monstra. Bude to chtí­t hodnÄ práce, ale výsledek bude snad stát za to.

EDIT:

UpřesnÄní­ pomoci:

Nyní­ mám témÄř hotové kapitoly Instalace klienta, registrace a možné problémy

a VI - Atributy. Takže jestli má nÄkdo návrhy, co bych nemÄl vynechat atp. nebo mi chce pomoci, nějak mÄ kontaktujte (buÄ tady, nebo PM, nebo na ICQ).

EDIT Ä.2: Každých pár hodin uploaduju novou verzi, na zaÄátku je vždy přesný Äas poslední­ íşpravy, takže se občas mrkejte, jak to pokraÄuje.:-)

EDIT Ä.3: DoÄasnÄ pozastavuji aktualizace (viz. signatura). Práce vÄak probí­hají­ dále.

.... Mám v plánu popsat témÄř vÄe, od skillů a buildů, přes mapy až po jednotlivé monstra. Bude to chtí­t hodnÄ práce, ale výsledek bude snad stát za to.

19477[/snapback]

Hezkej napad, ale otazka zni, zda-li se tak rozsahly pruvodce jaky hodlas delat vyplati delat v cestine... prece jen kolik Cechu se vrhne ted na RO, kdyz podle Graviti RO2 klepe na dvere?

Yenifer: O to bych se nebál. RO bude mí­t podle mého názoru stále sluÄné Äance i po pří­chodu RO2. Tedy doufám. :bruce_h4h:

Raukoras: Překlepy opravuji rychlostí­ blesku. Jak jsem zmiřoval, trvalo mi to pouze hodinu a ani jsem to po sobě pořádnÄ nepřeÄetl. Znáte to, rána jsou krutá a s polozavřenýma očima se ÄpatnÄ přemýÄlí­ o překlepech. Také jsem opravil Äpatný rate u CzechRO - mockrát dÄkuji R-e-n za upozornÄní­.

maliÄký OT: Haha, zase o jeden pří­spÄvek blí­že novému tématu. :sadbye:

ZeroX: ProÄ myslí­Ä, že by mÄl být bez diakritiky? VždyÂť jsme Äeči, ne? :bruce_h4h:

Jinak od weggy jsem přebral základní­ osnovu a nÄkteré nápady. Pár odstavců je i doslovným překladem (např. co je to Ragnarok) nebo Attributy. Mám od ní­ i povolení­ (i když to už je Ätvrt roku staré, a jen na monster databázi, ale snad stále platí­ :sadbye: ). Jinak se ale snaží­m o vlastní­ podání­ a zamÄření­ na Českou scénu.

Jinak vy, co mi chcete pomoci tohle nepouží­vejte. V žádném pří­padÄ mi nejde o doslovný překlad a i Äásti, které jsou přeloženy bych chtÄl nahradit (bohužel třeba o historii Ragnaroku toho moc neví­m, tak jsem se uchýlil k překladu).

P.S.: Potřeboval bych nÄkoho, kdo hrál (hraje) na Finalu.

prece jen kolik Cechu se vrhne ted na RO, kdyz podle Graviti RO2 klepe na dvere?

19481[/snapback]

pokial nebude free server (co tak skoro asi nebude) tak pochybujem ze nejaka vyrazna vacsina :thumsup4:

...prosim poradte mi kde najdem NPC u ktorej si mozem najat falcona pre hunta...nikde som to nenasiel...dakujem velmi  /thx

19985[/snapback]

v meste hugel(z aldebaranu 3xhore doprava a hore) uplne v pravom hornom rohu v domceku na ktorom je napisane "hunter" na druhom poschodi :flirt:

Neví­te nÄkdo, prosí­m, kde v Gonryunu seženu Hand of god? Snaží­m se dostat do Gefenie a Geovanni prej potřebuje na to, aby mÄ teleportoval tuhle kravinku a prej jich má nějakej chlápek v Gornyunu spousty, tak sem proÄmejdil celej Gonryun a nenaÄel sem ho, tak jestli to nÄkdo ví­te, tak poraÄte prosí­m. /?

k3dt: Dí­ky ti moc! /thx /no1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...