Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

Na snipera aspersio? Nevim, ale nestaci pneuma na empo?

23462[/snapback]

Jasny, ze staci, ale zrovna nedavno se mi stalo, ze mi nad hlavou porad cinkaly sklenicky, tak me napadlo, jestli to ma nejakej vyznam, kdyz mam elementarni sipy.

safik: to sem si myslel.

/thx

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Neví­te co to po mÄ chce npc při přestupu na star gladiatora? ZkouÄel jsem mu donést iron ore, protože chce něco tÄžkého, ale nebere to.

Edit: no tohle, mÄ to napadlo, tak jsem jich vzal hafo a do maximální­ nosnosti zbývaly asi už jen tři body, jsem si myslel, že není­ takovej puntiÄkář :D)

Neví­m proÄ na dotazy o taekwonech v topicu pro taekwony nikdo nereaguje, zkusí­m to zde:

Neznáte prosí­m bonusy ke statům v závislosti na jobu pro taekwona, nebo žádné nemá? NaÄel jsem jen bonusy pro SG a SL, ale taekwona ne.

Edit: dÄkuji.

4046,1,1,1,1,1,1,0,0,0,5,5,5,5,5,5,0,0,0,0,2,2,2,2,2,2,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0

tzn: str + 6, dex + 6, agi + 6

job 1-6 - str vzdy +1

job 10-15 - dex vzdy +1

job 20-25 - agi vzdy +1

Ono se to da i vygooglovat.

Zalezi na tom co si predstavujes pojmem slusne zabit a na tom zda jedes ciste TU priesta.

Pokud tvuj priest je fure TU tak luck 70 a nesmi chybet glorie.

Pokud si skloubil TU s ME tak ti na luck nezbyde..nebo spis zbyde tak 30.

Slusne zabit.....ja mam hybrid priesta..tzn ME+TU..jelikoz mam jeste malej lvl(72) tak mam staty pouze dex a int...int mam finalni a dex ted jedu...na luck jeste neni prostor... a to hlavni TU jen na 3lvl a kupodivu to docela jde.Evil druida dam tak na 3-4 pokusy,to samy plati o ancient mumii.Je to teda prumer...nekdy ho dam na poprve, jindy na 6x.

Zdraví­m chtÄl bych se zeptat jaký bych mÄl mí­t asi Luk abych mÄel nejakou sluÄnou Äanci se skillem turn undead zabí­t?

25043[/snapback]

IMHO na TU muzes mit nromalni staty jako na FS, mozna neco malo do LUCKU

ale TU zalezi i na INT a rozdilu levelu tebe a potvory a je limitovan maximalni uspesnosti 70%.

Ja mam luck 50 s glorii, rosarkama a lunatickou wandou TU na 3 level a docela to jde. No TU se vyplati jenom na to co ma vic nez +-13 HP, a neni to moc rychly ostatni rychlejc zabijes healem. (pokud mas slusnou int)

Dale v debate navrhuji pokracovat ve foru specialne o pristech tady na reboru nebo na czechro. :D

Mel bych dva dotazy, prosim...

ad1) Cas od casu se mi stane, ze memu Sniperovi jen tak zmizi Falcon. Je to chyba, nebo je pronajem jen na urcity cas? A nebo ho snad musim krmit? V Amatsu jsem u Butchera narazil na Falcon Food za dvacku, tak se ptam.

ad2) Je mozne, aby peti mluvily i kdyz jsou zavreni ve vajicku? Vcera se mi to prihodilo :)

Mel bych dva dotazy, prosim...

ad1)

25878[/snapback]

Je to tim, ze v okne equipu altQ je nahore uprostred listy neviditelny tlacitko OFF na uvolneni falcona. Nevim jestli je to bug, ale byvalo to i na czRO. Takze jesli minimalizujes okno dvojklikem na tu listu, tak se obcas stane, ze ptaka propustis. Ja sem falcona nikdy nekrmil a este mi nezmizel.

Sweethearts jsou opravdu moc pekne udelany.

A co treba zdejsi databaze http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?prod=quest

Tady jsou questy generovany primo ze scriptu na serveru takze jsou aktualni ,ale stejne doporucuju kouknout i jinam protoze obcas nakej quest nejde nacist.

Pokud kliknes na show/hide tak se ukaze z ceho se predmet vyrabi,kliknutim na nazev predmetu se dostanes na jeho detailni informace a kliknutim na nazev mista se otevre mapa a zobrazi se lokace prislusneho NPC.

ja bych potreboval pomoct s questem co je v yunu v muzeu priser ...

ten "pan" :( mi jenom rekne ze esli budu vedet neco vic o priserach ze budu stedre odmenen ale nic vic... to jako na zacatek naka napoveda bo tak neco ? :()

esli uz to negdo delal tak prosim o radu :)

ja bych potreboval pomoct s questem co je v yunu v muzeu priser ...

ten "pan" :( mi jenom rekne ze esli budu vedet neco vic o priserach ze budu stedre odmenen ale nic vic... to jako na zacatek naka napoveda bo tak neco ? :()

esli uz to negdo delal tak prosim o radu :)

25950[/snapback]

Není­ to náhodou NPC na přestupový quest pro saga?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...