Dasn9k Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 zdravim...nevíte prosím nÄkdo nějaký stránky s kalkulátorem na transcendent classy? dík moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladik Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 zdravim...nevíte prosím nÄkdo nějaký stránky s kalkulátorem na transcendent classy? dík moc25954[/snapback]Kdo hleda, najde:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Není to náhodou NPC na přestupový quest pro saga?25951[/snapback]no tak to nevim ale podle RB DB ma vyrabet book[3] Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 no tak to nevim ale podle RB DB ma vyrabet book[3] 25963[/snapback]Ne, tu dostane sage jako odmÄnu za přestupový quest Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Ne, tu dostane sage jako odmÄnu za přestupový quest 25964[/snapback]twe omfg ale v DB sou 2 typci co vyrabej tu book [3] .. a jeden tam ma min veci ) nebo sou oba soucasti questu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 twe omfg ale v DB sou 2 typci co vyrabej tu book [3] .. a jeden tam ma min veci ) nebo sou oba soucasti questu ? 25967[/snapback]oba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bystro Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Takovej malinkej dotazekPokud jsem pod vlivem EDP a utocim na BOSS char,je sance na zniceni zbrane.OKTyka se to i zbrani 4lvl{fortuna,grimtooh,assadager a dalsi u assa,pripadne mece} a zbrani s kartou?{napr zipper bear a pod-jeste je aspon jedna}. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Takovej malinkej dotazekPokud jsem pod vlivem EDP a utocim na BOSS char,je sance na zniceni zbrane.OKTyka se to i zbrani 4lvl{fortuna,grimtooh,assadager a dalsi u assa,pripadne mece} a zbrani s kartou?{napr zipper bear a pod-jeste je aspon jedna}.26186[/snapback] Indestructible lvl4 zbrane se chovaji stejne jako obycejna zbrane s Golem kartou. Takovy zbrane by nemely jit rozbit zadnym skillem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bystro Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Supr..takze bud karta,nebo v popisu indestructible /gg *zacina shanet* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Mam dotaz: Jak je mozny ze po uspesnym Ganku(tj. objevilo se nade mnou "Steal" a v chatu nebyla zprava "Ukon se nezdaril"), mi to napsalo "Predmet nelze sebrat" a nic sem nedostal? EDIT - cekej, prave to pocitam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Nemel si u sebe nahodou vic nez 100 druhu predmetu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Nemel si u sebe nahodou vic nez 100 druhu predmetu?26297[/snapback]Presne 30 druhu predmetu, pokud nepocitam equip co mam momentalne na sobe.... /hmm Btw, dalsi Stealy/Ganky se mi uz povedly, dnes se mi to stalo poprve a zatim se to neopakovalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shana Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 najdu nekde aktualni questy pro reborn i s umistenim npc?nenapsal by mi nekdo kde sezenu npc na skilly Berserk a HP recovery while moving? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 Vetsina questu je oficialnich, tudiz Google to resi. Pokud by si nemohla najit nejake npc, zkus hledat tu: http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?npc=search NPC pro Autoberserk se jmenuje Juan (viz http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?map=prt_in&script=6256 ) a pro HP recovery se jmenuje Knight De Thomas (viz http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?map=iz..._in&script=6255 ). Obe se daji najit v te databazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shana Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 Dikypokud se nemylim a dobre ctu tak Berserk quest muzu delat na job lvl 30 ...podminky splnuju, ale kdyz prijdu k NPC Juan....jen rekne: "Oh, zdravim" a "nyni muzes jit vlastni cestou" :[a nic se nedejeEdit: sry moje chyba...zas tak cist dobre neumim....vyreseno..nemam provoke lvl 10 /heh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shana Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Muze mi nekdo poradit kolik je min. pro DEX u Knighta tak aby na lvl 99 byl schopen trefit vetsinu mobu?? jedu AGI knighta a na DEX potrebuju dosti usetrit....nekde jsem cetl, ze 44+6 staci....neni to malo?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Na tohle bych se ptal v jiny casti fora .)Ale ja mam s agi knechtem zakladni dex 31 a vystacim si-s VVVS zbranema to asi staci.Stejne na vetsim lvl se expi jen tim ze tahas vlaky-a pokad planujes valky,tak to je jina a tam potrebujes vic,ale agi knecht na valky je stejne naprd-max na empo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warriorrr Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 Zdravím. ChtÄl bych se zeptat, jak vlastnÄ funguje Swordfish card? Myslel sem, že když ji budu mít, tak sem imunní vůči water elementum a to vÄetnÄ SG, FD a CB. ZkouÄel sem to a dává mi to jen redukci. Jak to teda je? Strexi: Aha, díky! /no1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
strexi Posted April 23, 2006 Report Share Posted April 23, 2006 swordfish dava element water 1, v takovym pripade ti water utoky udelej jen 25% puvodniho dmg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek4 Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Ahoj, koumam, jak doexpit myho sage a prisel sem na jednu vec. Ve vecine guidu na zahranicnich forech ragnaroku uvadeji, ze se s FireWall skillemda expit v GH prison. Ovsem problem je, ze uz nejakou dobu u nas FW vubecnefunguje na nemrtve . Tak bych se chtel zeptat, proc ze totak je, ze tedy na jinych serverech funguje FW ,,normalne,, a tady je to jinak.Jeste bych chtel upresnit, ze jsem se pohyboval pouze ve forech/guidech. Jo a byl bych nerad, ked byste to pochopili, ze jenom hledam zpusob jak dodelattoho lvl95sage, ked ste mi uplne znicili zpusob jak efektivne expit .Berte to jako ze se snazim zlepcit expeni pro secky sage na serveru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Ahoj, koumam, jak doexpit myho sage a prisel sem na jednu vec. Ve vecine guidu na zahranicnich forech ragnaroku uvadeji, ze se s FireWall skillemda expit v GH prison. Ovsem problem je, ze uz nejakou dobu u nas FW vubecnefunguje na nemrtve . Tak bych se chtel zeptat, proc ze totak je, ze tedy na jinych serverech funguje FW ,,normalne,, a tady je to jinak.Jeste bych chtel upresnit, ze jsem se pohyboval pouze ve forech/guidech. Jo a byl bych nerad, ked byste to pochopili, ze jenom hledam zpusob jak dodelattoho lvl95sage, ked ste mi uplne znicili zpusob jak efektivne expit .Berte to jako ze se snazim zlepcit expeni pro secky sage na serveru 27800[/snapback]Zkus nejak definovat, jak FW funguje spatne? Nejak z toho nejsem moudrej...To ti vadi ze undead prochazeji FW? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Spis mysli asi to, ze jim da 3 rany a pak projdou, misto vsech 10 (jak tomu byvalo drive) , coz me imho u novice taky pekne nastvalo, kdyz jsem sel do prisnu na solo a vertical FW prakticky nic neudelala. ( ,ale netvrdim, ze toto nastaveni je spatne, protoze nemam chut ani cas si to nekde overovat ) Edit: mrtvolku odrazet nema, ale pri starem nastaveni ji to zastavilo na dobu nez ji to nalozilo 10 ran, ktere ma kazda cast FW takze pri vertical FW to bylo 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek4 Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 jj, je to tak, ze ked mrtvolka prijde k FW tak dostane par ran a vesele pokracuje v chuzi, namisto toho, aby ji FW odrazelo 2 policka z5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 No nevim...mam pocit, ze FW na nemrtvy nikdy nefungoval ne? (Edit: resp. nepoustel) http://iro.ragnarokonline.com/game/jobmagskill.asp"All monsters except Undead take 50% damage of the Magic attack strength of the caster and are knocked back when they attempt to walk across the Fire Wall." http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/fil...wizard_mage.txt"Fire Wall: The fundamental spell of the Fire mage builds.Lasts for 4+Lvl)sec. Does not hold back undead (they take damage and bounce through)" http://forums.roempire.com/showthread.php?t=5108"Fire Wall will not hold back undead or monsters with who are Fire level 3 or 4." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 Odrážet rozhodnÄ nemá. Ale můžeÄ to tankovat a hodit fw přímo na nemrtváka, aby v ní stál Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.